עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor31,

איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

איך שמים לטוני הוק 3 וי-סינק לעזאזל? המשחק נחתך לגמרי כאשר עושם איזה תנועה חדה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  3. לא מזמן נאלצתי לעבור מערכת הפעלה, מ Windows XP ל Windows 2000 מכיוון שנתקלתי בפינגים מאוד לא יציבים במשחק הרשת של Coutner Strike. הפינגים נעו בין 100-300MS ולעיתים אף יותר. נודע לי כי זהו באג ידוע ב Windows XP. הייתי מעוניין לדעת האם ניתן למצוא פרטים רישמיים ממיקרוסופט לגבי הבאג, והאם קיים תיקון אשר מטפל בבעיה. בסך הכל, הייתי מאוד מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת, אך נאלצתי לעבור ל2000 רק בגלל שרציתי שהמשחק יעבוד בצורה חלקה וטובה. אשמח לשמוע תגובות לגבי הבעיה, האם עוד אנשים סובלים מהבעיה, האם יש מישהו שהצליח לפתור את הבעיה בדרך זו או אחרת. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Anonym,

ערב טוב לכם, סדרת משחקי הכדורגל FIFA מבית EA SPORTS אינה חדשה לא לי ולא לכם זה לבטוח, אני לא יודע כמה פה זוכרים/יודעים, אך בערך משנת 97 המשחק החל לתפוס תאוצה אדירה ואני עד היום זוכר את עצמי משחק במשחק הזה ב-486 של חבר שלי, היה ממש מדהים, גראפיקה מעולה לאותה תקופה, משחקיות כיפית יותר ממה שאי פעם הכרנו בכל משחקי הכדורגל ששיחקנו (ויש הרבה כאלה), פשוט קשה לתאר את הסופי שבוע שישבנו בבית ושיחקנו עם נבחרת ישראל במונדיאל, עם מנצ'סטר יונייטד בכל טורניר וליגה אפשרית.. פשוט חלום. בכל מקרה, FIFA 98 כבר שיחקנו על המחשב ה"חדש" שלי, המשחק שיפר בגראפיקה, המשחקיות לאומת זאת נשארה אותו דבר ואולי אפילו ירדה טיפה. בשנת 99 היה שיפור ענק, כנראה בגלל העבודה שסוף סוף שני קבוצות ישראליות נכנסו למ…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by eyalo,

האם מישהו יכול לעזור למצוא אותו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  6. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by alexrta,

תגידו פיפא 2003 יעבוד על המחשב שלי? (הדמו עבד)

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by FatherBoard,

שאלתי לפני איזה חודש על איזהשהי בעייה שהייתה לי ב-REVOLT (ולא קיבלתי אף תשובה נורמלית האמת). הבעיה הייתה שבכל פעם שהמשחק מתחיל - אז אין את הספירה של ה-3,2,1 GO! המירוץ מתחיל ישר אחרי הטעינה. כתבתי גם, שזה לא קורה בפעם הראשונה שמפעילים את המשחק, שהרי בפעם הראשונה זה כן סופר. מה שהשתנה זה, שגיליתי משהו: כאשר הטעינה של השלב היא מהירה (כמו בפעם הראשונה שהיא עורכת גג 3 שניות), אז זה כן סופר, וכשהטעינה איטית אז זה כאילו המשחק (והספירה) מתחיל לרוץ עוד לפני שזה גמר לטעון, וכשזה גומר לטעון אז זה כאילו כבר ספר, והמירוץ מתחיל ישר. (מקווה שהבנתם - זה קצת מסובך האמת). מה שלא ברור לי, זה למה בפעם השנייה ומעלה שאני מתחיל מירוץ אז הטעינה איטית ובפעם הראשונה היא בסדר? גם גיליתי, שהטעינה ת…

9. Started by Fire Force,

ב-Chapter 3, Project:Omega, (בקיצר השלב של השלג). פוצצתי כבר את התחנת חשמל הזאת ואת המגדל רדיו, אז מה אני עושה עכשיו? אני לא מבין לאן ללכת. תודה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by pro system bus,

תגידו אתם יודעים מתי יוצה Doom 3

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Stealth,

אם משהו יודע איפו אודה לו מאוד .. אם זאת תהיה חנות וירטואלית יהיה נחמד יותר .. אני באזור חיפה תודה :smoke:

12. יש משחק מכוניות מובנה בתוך האקסל רק שצריך להפעיל אותו, הנה: 1. כנסו לאקסל, שמרו את המסמך ( קובץ, שמירה בשם) , עכשיו למטה יש אפשרות: "שמור כסוג" לוחצים ובוחרים את האפשרות (web page *htm; *.html ). 2. לחיצה על מקש פרסום שהופיעה עם הבחירה, נפתח חלון חדש (באותו חלון מוודאים ש"הוסף אינטרקטביות עם" ו "פתח דף אינטרנט שפורסם בדפדפן" מסומנים ב ווי, את שאר הדברים לא משנים, לוחצים על "פרסם". 3. סוגרים את המסמך, הוא ישאל אם רוצים לשמור אומרים "לא" , פותחים את הקובץ HTM שהוא שמר (איפה שציינתם לו). 4. נפתח חלון דפדפן, עכשיו לוחצים על מלבן כלשהו (הוא סומן במסגרת כחולה) ואז מתחילים לרדת עד לשורה 2000 (יקח קצת זמן), זזים שמאלה עד לאותיות WC (מוודאים שהטור WC יהיה בצד ימין ש…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by assaf12,

איפה אפשר לעשות את משיח?

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  14. Started by FatherBoard,

אני מדבר על ה-UT הראשון. הצבעים שלו מורא כהים וחשוכים. גם כשבהגדרות המשחק זה על הבהירות הכי גבוהה, המשחק נורא כהה וזה כאילו הולכים בחושך כמעט מוחלט. הדבר היחידי שעוזר זה להגביר את צבעי המסך (בלחצנים של המסך, הכוונה) עד הסוף. זה אמור להיות ככה? באף משחק זה עוד לא קרה לי. אפרופו UT, מישהו יודע מה לעזאזל אני צריך לעשות שם (ב-PRACTICE)? אני מתחיל את המשחק וכל מה שאני יכול לעשות זה סתם לשוטט בשטח. החייל לא אוסף חפצים, לא יורה (כשאני לוחץ על ירייה אז זה מעביר אותי להסתכל על שחקן אחר), והקיצר אני לא יכול לעשות כלום חוץ מלטייל. מה עושים?!

15. Started by Delux,

רק שאלה למנהלים זה נקרה ווארז או שאני יכול לתת לינק?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אז ככה: אחותי משחקת במשחק "המדהים" הארי פוטר. במשך מספר הימים שהיא הריצה את המשחק, הכל עבד מצויין על רזולוציה של 768*1024. היום, היא פתחה את המשחק, ויש כל מיני תקיעות מוזרות, העכבר זז באיטיות מוזרה (גם בתפריט) ואל מאפשר משחק תקין. מישהו יודע למה אולי? הצאות? *-יש לי כרטיס מסך מסוג Leadtek G4 TI 4200 128 MB והדרייברים הם 41.03 (הדרייברים כבר הריצו את המשחק ללא בעיות). הכרטיס עצמו נמצא בO/Cינג, אבל הוא לא חם, הO/C יציב לגמרי. *#2- עברתי על הסטיקי שבפורום עם הבעיות במשחקים, ולא מצאתי את הבעיה שלי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by redti,

I CANT INSTALL THE GAME OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup I NEED HELP

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by INFERNO,

למי יש מה להגיד על המשחק ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Boomer,

כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?

• 3 תגובות
    • 880 צפיות
  20. יש לי GTA 3 לא רואים טוב ולא רואים כתוביות עשיתי חיפוש מצאתי תשובות אבל לא הבנתי. אם אתם יכולים לתת לי לינק של קובץ שאני צריך להוריד (זה מה שהבנתי אבל לא מצאתי את הקובץ) אז בבקשה ממכם. תודה מראש "SHUTGUN".

• 5 תגובות
    • 939 צפיות
  21. מה לעי דעתכם יהיה המשחק היפה ביותר

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by e-r-a-n,

אני מכריז בזאת לאחר כמעט חצי יום שכל חמש דקות אני עושה רפרש ל ISONEWS לעמוד המשחקים, ולפני מספר רגעים, המשחק יצא!!!!!!!!! אני אנסה לדווח בקרוב איך המשחק ;D

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. כל פעם שאני בא להפעיל את המשחק הוא נתקע ויוצא ! שערוריה. מישהו, פיתרון ? אהה, רציתי לציין שזה מגרסת ה- clone CD. (האם גם לגרסה זו דרוש קראק ?) קבלו תמונה...

24. Started by speedy,

שלום לכולם שמי ארז ויש לי שאלה אני הורדתי מהאתר gamer את המשחק Unreal Tournament 2003 ואחרי שסיימתי להוריד אותו מופיע לי קובץ ושאני לוחץ עליו מופיע לי חלון ששואל אותי באיזה צורה לפתוח את הקובץ ובקיצור אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה מה לעשות בתודה ארז

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. Started by mic,

איזו משימה זאת? מה צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים