משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה הקטגוריה והמקום לפרסם את ההודעה הזאת - אז אם זה לא בבקשה תפנו אותי למקום הנכון.... יש לי את משחק קאוונטר סטרייק - ומדי פעם כאשר אני מפעיל אותו הוא נתקע - ואני צריך לעשות ריסטרט.... יש לי WINDOWS XP - ואני יודע שכל כך הרבה ריסטרטים יהרגו את המחשב שלי בסוף. בבקשה תעזרו לי... (אם תרצו עוד מידע רק תבקשו - אני אגיד הכל... ) תודה...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנת המשחק הנ"ל נתקעתי בבעיית סאונד חמורה במשחק :'( שומעים כמו קצרים חשמליים בעת המשחק יש לי כרטיס קול SB LIVE! וכעת אני על WIN XP איך אוכל לפתור את הבעייה ? תודה, אסף.
-
כשאני מעלה אותו, הוא מציג לי מסך שחור והמחשב נתקע, צריך לרסט. WIN2000, ריידון9700 ומעבד בOC. דיירקט איקס מעודכן. רעיונות?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
למי שלא יודע, במשחק Rainbow Six - Raven Shield יש את הרובה "תבור" או בשמו TAR-21 שפותח ע"י התעשייה הצבאית ויכנס לשירות מלא בצה"ל תוך שנתיים. אז אם אתם רוצים לירות בו לפני הרבה חיילים (שהם לא מגבעתי) אז תורידו את ה-MP דמו שיצא אתמול. שווה ביותר - המשחק, הרובה לא כזה מדהים במשחק בשביל Balance...
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כן אני יודע שהמשחק הוא ממש ממש ישן אבל אחרי שעוברים מקבלים את כול המכוניות ואז זה ממש פיצוץ לדרוס את כולם עם ש SURPRESSOR!!! בכול אופן המשחק משתגע לי כשאני מעדכן דרייברים לכרטיס מסך, המכוניות, האנשים, הפנסים והמים נראים טוב. אבל הכביש, השמים והרקע צצמו נעלמו. השחק עובד, ואני לא יודע מה הבעיה, מישהוא נתקל בזה??? וכשאני מחזיר לדרייבר הקודם הוא עובד בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצו את הpatch של ati לcs שנותן לי truform? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
האם שווה לקנות בחו"ל ולהסתכן באובדן אחריות (וגם יש בעיה עם האיזורים) או לקנות בארץ ולשלם מחיר מופרז?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה אני מוריד אותו והאים זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!
-
- 9 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני זוכר את סידרת DOOM מהכותר הראשון, שיחקתי אצל חבר בפנטיום 75 , לי לא היה מחשב מספיק חזק בשביל להריץ את DOOM - היה לי 386, וכיום לאחר כ - 8 שנים מגיע ההמשך, ההיסטוריה חוזרת על עצמה, אין לי מחשב שיכול להריץ את DOOM. מפרט : P 4 1.5 Ghz Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Gigabyte Radeon 9000 Pro טוב, להפתעתי המשחק עבד ברוזלוציה סבירה (640X480 ) ומספר פריימים ממוצע מכובד - 28 אך עדיין לא ניתן היה לראות (או להתקרב למה שהוצג בe3 ) לכן עברתי מרזולציה לרזולוציה (1024X768 - 1280X1024) הירידה בפריימים הייתה משמעותית צניחה ל-16 :'( וגם אז הגרפיקה לא הייתה במיטבה. לבסוף עלה במחשבתי רעיון אדיר - ששמו הוא FSAA + ANISO... הנה כמה תמונות שלכדתי בהגדרות האלו: 640X480 + 4X…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש כבר תקופה ממושכת משחק "מכות" סטייל Tekken (שקיים ב- PS2) שאוכל לשחק ב- PC שלי. :AR15: מלבד Mortal Kombat אילו משחקי מכות קיימים? בברכת !kick ass, ותודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתמש ב win2000 כשאני מנסה להפעיל את דום , הוא נותן לי הודעת שגיאה , שהתוכנה ביצעה טעות והוא צריך לסגור אותה . או שהוא פשוט נתקע , עוד מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מת לשחק בזה ושאני מריץ את קובץ ההפעלה הוא רושם לי את הבעיה הבאה KODKOD לקחתי את בקשתך ברצינות. OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup יש לי PIII 933MHZ 256 SDRAM GAINWARD GEFORCE 4 4200 128 MB GOLDEN SAMPLE VIVO RETAIL DRIVERS: 40.03 אשמח לשמוע פתרונות או הצעות Text יבורכו העונים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שלדעתי כולכם כבר יודעים, אבל בכל זאת, יצא לרשת גרסה מודלפת של DOOM3 המשחק נראה מצויין (אך לא מהפכה כפי שהבטיחו :-\ ) וב 1024*768 על GF3 ו ATHLON XP 1700 הוא עובד בצורה טובה למדי (מינימום 20 FPS ) . אז מסתבר שהמשחק יכול לעבוד גם על מחשבים מדור קודם ;D
-
- 43 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק אז לפעמים פשוט נעלם כל מה שכתוב, זה דומה לבעיה של GTA3 עם WIN XP אבל לא מצאתי שום PATCH לזה וזה לפעמים קורה ולפעמים לא . יש רעיונות :-\?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם ידוע כי יש 2 מודים (mod) ל half lafe איד מהם הוא ה blu shift (אם כתבתי את זה נכון) ומשחקים שם את השומרים שבמעבדות (תקנו אותי אם אני טועה) מה המוד השלישי ומה עושים שם? תודה
-
-
אני מתלבט בין UT2K3 לבין מורווינד. המחיר זהה בפריק, מה כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל.. ראיתי שהולך לצאת בקרוב starcraft ghost אבל הח@#$^#ת מוציאים אותו רק לקונסולות, אז קודם כל האם יש בכלל דבר כזה ואם כן איפה אפשר להוריד?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ערב טוב לכם ידידי, בפעם השלישית במספר אני ממשיך את מסורת "רשמים מ...", אני רואה שזה מקבל תגובות די חיוביות. הפעם בחרתי להתמקד בדמו של NBA 2003 ששמתי לב שיצא רק לפני כשעה וחצי. זוכרים את החבר שלי עם ה-486 וה-FIFA 97? אז היה לנו עוד משחק אהוב, פי שתיים על FIFA והוא היה NBA 98. לצערי שלא כמו עם FIFA אין לי ניסיון רב עם כל הכותרים של הסדרה, רק עם 98, 2000 ו-2001. אני חייב לציין שבאחרונים השינוים מ-98 היו מאוד קטנים בעיקר גראפים. המשחקיות לא השתפרה בהמון ואני אסתכן ואגיד שאפילו נפלה קצת. כידוע חברת EA SPORTS החליטה לא לשחרר גרסת 2002 למחשב על מנת לשפר ולשכתב את המשחק לקראת 2003, ולפי הדמו הם די הצליחו. הדמו אומנם מאפשר רק 4 דקות משחק, אך בכל ה-4 שעות הללו ניתן לראות את הש…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בעיר השלישית ב GTA 3 ואני תקוע, יש לי ללכת לעשות משימה אצל האיש באות D (אני לא זוכר את השמות שלהם), ברגע שאני בא לקחת עבודה אני ניכנס רואה משהו וזהו, זה מופיע בתמונה אני לא יודע מה לעשות כי המשימה האחרת שאני יכול לקחת זה אצל היאקוזה והיא קשה (לפוצץ ב8 דקות את כל המון דוכני קפה בכל 3 הערים, משהו מטורף) אם מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה, תודה.
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מי יודע איך קוראים למשימה שאני טס שם אם מטוס אל שלט או משהו אני לא ממש הבנתי אבל שי משימה כזאת נכון? ???