עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by bykeking,

על איזה שיטה אתם ממליצים בסרבר 1.6? אני עד עכשיו על אדמין מוד אבל חסרים לי דברים של ה-AMX כמו most demege וכו'.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. שלום, הגעתי במשחק למצב שכבר נפתחו לי הרבה נעילות ובין היתר גם נעילות של 2 מכוניות חדשות מספונסרים וכאלה הצתלמתי להמון עיתונים וכבר אין לי עכשיו מרוצים על המפה ואין לי מושג מה לעשות אני יודע שלא סיימתי את המשחק כי יש דברים שלא נפתחו לי עדיין... אבל מה אני אמור לעשות? אין לי שמץ ועוד משהו: ישהו יודע איך שמים במשחק קודים? מצאתי קודים אבל כשאני כותב אותם איפה שכתוב לכתוב אותם זה לא עושה כלום אז כאילו אין לי מושג ??? טוב תודה עריכה: בואנה חשבתי אנשים פה תותחים אחד אחד אבל כבר יומיים אני לא מקבל תשובה מה זה זה? אין אף אחד שסיים את המשחק ויכול להגיד לי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אולי אני אקפוץ לשחק קצת במולטי שהתעלמתי ממנו לחלוטין עד עכשיו

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הבנתי בישביל לשחק בעידכון של BF2 צריך להוריד אתה Refresh lock משהו כזה איך אני יודע עם יש לי את זה?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. היי, אני ממתין למחשב חדש , דיי חזק...ורציתי לדעת האם כל המשחקים הטובים באמת הם של גוף ראשון? משום מה אחרי שני משחק (או אפילו מסתכל על מישהו אחר משחק, אני מתחיל לקבל כאב ראש/סחרחורת, קרה לכם פעם?) אני יותר מסתדר עם משחקים מגוף שלישי ואחרים, יש המלצות למשהו חזק? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by SpeeNTro,

קהילת Battlefield עוברת IP אנחנו נאלצים להחליף כתובת Ip לנוחיותכם בשביל להגדיל מספר האנשים שיכולים להיכנס לטים ספיק כל החדרים נשמרו וכל התיאור שבתוכם אך הסיסמאות לא של חדרי הקלאנים לא נשמרו ואתם צריכים לעבור תהליך הרשמה זריז לטים ספיק כתובת האייפי שלנו היא 212.199.164.135 מצטערים על אי הנעימות הנהלת הפורום.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. יש לי כרטיס מעפן (במפרט),עכשיו לפי מה ששמעתי בדמו אפשר לשחק עם ps 2.0 אבל במלא אי אפשר זה נכון?,ואם כן יש אולי איזה פאטץ' או משהו שמאפשר לשחק איכשהוא עם כרטיס שתומך רק בpixe shader 2.0? אגב אותה שאלה לגבי medal of honor airborne

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.shacknews.com/article/81503/thief-like-the-dark-mod-now-standalone http://www.moddb.com/mods/the-dark-mod/news/the-dark-mod-20-standalone http://www.thedarkmod.com/ מדובר באחד המודים המושקעים ביותר ומשחק התגנבות מגוף ראשון מצויין בפני עצמו, אתמול המוד שוחרר בגרסה חדשה שאין דורשת התקנה של Doom III.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ETB,

????

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. כל משחקי Halo עוברים שידרוג והתאמה שיאפשרו להם להגיע בגירסתם האולטימטיבית אל עולם ה-PC - ונראה כי כעת יש לנו את תאריך היעד לפרק שיפתח את החגיגה הזו לכתבה

11. Started by huber,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3611620,00.html נשמע יומרני - נקווה שלא נתאכזב שוב.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by jackhammer,

המשחק עצמו מאוד מהנה אני נהנתי ממנו למרות שבהרבה אתרים הוא מקבל ציונים נמוכים רק הסיום שלו גרוע זה באמת נראה כאילו נגמר להם התקציב והם פשוט חתכו הכל באמצע והלכו הביתה חבל.... לא הצלחתי להבין מי זה הזומבי שקשור בשרשראות פלדה בטרילר כל המשחק אני מנסה להגיע אליו כדי לראות מי זה ובסוף בכלל לא ראיתי אותו במשחק ככה זה או שפספסתי משהו? ויש אפשר לראות את הסטטיסטיקה של המשחק? כלומר כמה ראשים פיצחתי כמה הרגתי עם MELEE ATACK כמה הרגתי עם כדור רפאים כמה פיצצתי עם רימון וכו'....

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. שלום יש לי בעיה כשהתקנתי את המשחק WarRock אז זה נכנס למשחק כרגיל,ואז נזכרתי שאני צריך להרשם אז יצאתי מהמשחק ואז נרשמתי ואז כשבאתי להכנס למשחק זה עשה את השגיאה cannot get a file version.txt וכתבתי את השגיאה הזו בגוגל,ומצאתי בהרבה פורומים ששאלו על הבעיה הזו ולכולם ראיתי שיש ויסטה... אבל אם אני לא טועה גם ראיתי ביוטיוב סרטון שמראים שאחד מראה את המשחק וראיתי שהוינדוס שלו זה ויסטה...אז חייב להיות פתרון לזה... ולא מצאתי שום פתרון בגוגל. אז אני רוצה לדעת אם פועל למשהו פה המשחק ואם היתה לו הבעיה הזו ואיך הוא פתר אותה ...אני ממש חייב לשחק כבר ! תראו תמונה תודה רבה לעונים אני ממש יעריך את זה!

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by amiel18,

חברי קהילה יקרים, Israel Gaming Association גאים להציג את טורניר IGA Season 1! על מהלך הטורניר: הטורניר מחולק לחמישה Clashים, שבהם שחקנים יתחרו על פרסים ועל Seeding לתחרות ה-Championship. בכל Clash, השחקנים מתמודדים על 50$ + פרסים נוספים – ובנוסף השחקנים מתחרים על Seeding) Seeding - ככל שמגיעים גבוה יותר בתחרות, מקבלים יותר "ניקוד"). בסוף חמשת הClashים, 32 השחקנים עם הניקוד הגבוה ביותר יכנסו לתחרות ה Championship. ה-Seeding חשוב גם לתחרות ה-Championship עצמה, כאשר השחקן בעל ה-Seeding הכי גבוה, ישחק נגד השחקן עם ה-Seeding הכי נמוך (מקום 1 נגד 32, מקום 2 נגד 31, מקום 3 נגד 30 וכו'). כך שלשחקן בעל ה-Seeding הגבוה ביותר, יקבל בתיאוריה (כי במציאות מי יודע מה יכול לקרות…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by STM,

יש לי את הטראינר הסטנדרטי הזה ששוקל 124 קיי , עם מישהו יכול להזכיר לי איך אני מפעיל אותו אני יודה לו מאוד .

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  16. האם Ghost Recon Wildlands היה הכותר המאכזב ביותר של תערוכת E3 2016? אחרי חשיפה ראשונה ומרשימה בהחלט בשנה שעברה ולצד Call of Duty: Infinite Warfare שממשיך לצבור תגובות שונאות מהרגע הראשון בו הוצג, כותר הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט יצר הרבה רגשות מעורבים אצל הגיימרים עם הדגמת משחקיות מוקדמת אשר הרגישה לא בשלה ולא מלוטשת, וגם איכות ויזואלית מאכזבת שהייתה רחוקה מהתצוגה המוקדמת (למרות שהופעלה לכאורה בידי מחשב אישי מבוסס GeForce GTX 1080). האם במפיצה הצרפתית יצליחו לתקן את הרושם עד להשקה במרץ 2017, או שזה ייזכר לנצח בתור עוד כותר שהחל את דרכו בשאגה אבל הגיע אל השוק עם יללה חלושה בלבד? ספרו לנו מה דעתכם. https://goo.gl/1udK1y

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  17. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. Started by stingeR-,

אוקיי , סוף סוף אני מצליח לשחק בNFSU באינטרנט , אבל אני לא יודע איך לעשות DRAG.... אני מצליח לשחק רק באחד נגד אחד CURIOT.... ובלי DRAG... אז איך אני משחק DRAG באינטרנט... לא הבנתי עדיין...

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by r.b.y24,

שלום קניתי את ההגה G920 של לוגיטק עם המשחק נייד פור ספיד אני לא מצליח לשחק במשחק עם ההגה אין לי את האפשרות להחליף משלט להגה ושהצלחתי לתאם הדוושות הפוכות הגז הוא בעצם הבלימה והקלאצ' הוא בעצם הגז ניסיתי לשנות דרך ההגדרות לש לוגיטק אך לא הצלחתי יש מישהו שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Sifo Jen,

היי!, אני צריך את הקובץ רג'יסטרי של FROZEN THRONE לאחר ההתקנה, כמובן שיהיה את זה רק למי שהמשחק מותקן אצלו... כדי להוציא את הקובץ RUN->REGEDIT->find->"blizzard" אחרי שמוצאים פשוט ללחוץ ימני על התיקיה של בליזארד מצד שמאל, וEXPORT לשמור קובץ ולעלות לאתר. תודה!!

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by eladh16,

שלום אנשים טובים אני חייב את עזרתכם! אני צריך שתעזרו לי למצוא שם של משחק גיפים דיי ישן שאפשר להעלות עם הגיפ על הרבה הרים גבוהים, ולנסוע איתו ממש בכל ההרים הגבוהים. אני כבר מחפש את המחשב הזה הרבה זמן ולא מוצא את השם שלו. מדובר במשחק של יותר מ 6,7,8, שנים. שיחקתי בו מלפני הרבה מאוד זמן ואני כבר לא זוכר. זה היה משחק נוסטלגי, משהו ממש כיף! אני כמעט בטוח שזה היה גיפים דיי קטנים. אם למישהו זה רומז משהו שיזרוק שם! תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

מישהו מכיר אתר שאני יכול להוריד ממנו מודים יפים ל-Company Of Heroes?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by 888,

אני במשימה האחרונה אני עברתי את כל החיות הענקיות והגעתי לאחת המעליות לחצתי כל הזמן על המעלית והמעלית לא ניפתחה מישהו יודע מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  24. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%92%d7%9d-minecraft-%d7%94%d7%95%d7%a4%d7%9a-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%a7%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-telltale-games/

• 0 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.