משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
קבלו מה אח שלי מצא (DJO) http://www.emdr.co.il/tomerico/Video/CS.RAR יש שם שני קבצים של קפיצות מגניבות שאפשר לעשות באזטק ובאינפירנו!! זה אדיר!
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
כשתכנית ההתקנה עולה, אז היא מחפשת את הסימס האורגינלי, ואחרי שהיא מצאה אותו היא נותנת הודעה שגיאה שאומרת שיש רק ביט איד פנוי במחשב!!! ההרדיסק מפוצל - בראשי יש בערך 14 גיגה פנויים ובמשני יש בערך 8 גיגה פנויים! מה הרעיון??? ניסיתי להעביר את תיקיית הסימס לכונן אחר ועוד כל מיני דברים אבל כלום לא עזר! צריך עזרה דחוף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שובר ת'ראש בנסיון לחפש איפה פותחים לא מבין שם כלום. מי עוזר לי לנצח את המשחק הלוהט? תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להפעיל את המשחק מופיעה לי ההודעה הבאה בקונסול: Initializing OpenGL drive r ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL Error during initialization SYSTEM ERROR ------------- Input Shutdown ------------- ------------------------------------------ איך אני יכל לפתור את זה ?
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני התקנתי את הרמקול במחשב אם אני מדבר אני יכול לישמוע את עצמי! אבל איך אני עושה שיהיה גם ב-Counter-Strike איך? ??? תודה מיראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לשחק דרך האינטרנט במשחקים שמאפשרים משחק Multy player רק דרך LAN. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא שיחקתי במשחק החלטתי להתקין אותו ולשחק עוד הפעם. אבל אחרי שהפעלתי אותו הוא נכנס למשחק ואז מיד יצא וקיבלתי את ההודעה הבאה: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem. בפעם הראשונה ששיחקתי הו זה היה לפני בערך חצי שנה ואז הוא לא עשה לי בעיות ומה ששהשתנה מאז זה ה-WIN (אז היה לי 98 היום יש לי XP PRO) והדרייברים של הכרטיס מסך (לא זוכר איזה גירסא הייתה לי עכשיו יש לי גירסא 30.82) בבקשה תעזרו לי ותגידו לי מה הבעיה ואיך אפשר ליפתור אותה?!?! בבקשה אני מתחנן ???
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא טריינר שעובד לרולר קוסטר טייקון 2? מצאתי כמה טרינרים, אבל אף אחד מהם לא עובד, ואת המשחק הזה אי-אפשר לשחק בלי. TOO HARD!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מצטער שטעיתי בניסוח שלי קודם ובכוונה זה באמת נוגד את התקנון אבל אני מבקש קצת עזרה במירק : אני רוצה לדעת איך אני מוריד משם דברים ולדבר עם אנשים ולהתחבר לערוצים אשמח אם תעזרו לי ...
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי חברים ! אני חייב להוריד משחקים וסרטים מלאים ואני לא יודע מאיפה... יש לי אינטרנט מהיר ואני רוצה לנצל אותו , אם תוכלו לתת לי בבבקשה .......
-
לכל המבינים עניין אתם בטח שכבר עברתם את השלב הראשון אז גם אני נתקעתי במשמה בשלב השני אצל האישה הזאת שהצילה אותי בשלב הרשון. טו ניגש לעניין היא נותנת משימה לעבור מטלפון לטלפון מפינה של העיר לפינה השניה - את המשימה הזאת עשיתי אלף פעמים ונכשלתי - אני מבקש ממכם לעזור לי או לפחות לתת לי טיפ להצלחה. תודה מראש "SHOOTGAN".
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כשאני יוצא מ-UT (הראשון, לא 2003), אז המשחק נסגר והכל, אבל המוזיקה של המשחק ממשיכה להתנגן ברקע, והדרך היחידה לסגור אותה זה ע"י CTRL+ALT+DEL. הצעות?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
-
מהו לדעתכם? מצטער אם שכחתי כמה משחקים, אבל נראה לי ש-6 הנ"ל הם הנפוצים ביותר.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה חמורה בהגנה במשחק הזה הקבוצה היריבה קולעת נגדי סלים פשוטים כי אני לא מצליח לשמור טוב כאן אני צריך את עזרתכם איך אתם שומרים? והאם יש דרך כדי שההגנה לא תהייה פרוצה כל כך?
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
הורדתי Tactical Ops היום וניסיתי להתקין ו.. הצלחתי התקנתי במקום הנכון ושניסיתי להפעיל את זה, זה הראה לי את ההודעה הבאה: הצעות התקבלו בברכה תומר אורן.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך עזרה שברתי את הראש ולא מצאתי פתרון אני רוצה להוסיף מכונית לgta3 אבל לא להחליף מכונית קיימת כי שמחליפים ואז נוסעים בעיר יש עוד הרבה מכוניות אותו הדבר כמו שיש לי וזה מכוער..... אז אם יש דרך שאני יוסיף מכונית ורק לי תהיה אותה ולא יהיה אותה בחוץ (בעיר) לאף אחד מי שיודע ויכול לעזור אז תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שלא יודע על מה אני מדבר אז הינה כמה לינקים: CarThief DopeWars בקיצור, אלא משחקים חסרי כל גראפיקה ורק ממשק טקסטואלי, אבל ממכרים מאוד, במיוחד CarThief.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני שומר את כל המקשים החדשים שעשיתי והכול שאני מקנפג את הכפתורים והכול ושומר על שמי וכל פעם שאני מתחיל את המשחק הוא מתחיל כהDEFAULT כלמור ה''KEYBOARD'' המקשים שלו.... ולא החדשים שקינפגתי ואז אני תמיד צריך מחדש לשנות מהKEYBOARD למקשים עם השם שלי... יש לכם רעיונות איך להיפטר מזה?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
חוו דעתכם אני סיימתי את MOHAA רציתי לדעת אם גרסת ההרחבה שווה משהו
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-