משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
כששידרגתי לאחרונה מוינדוס 98 second edition ל-xp profisional מספר משחקים הפסיקו לעבוד וברגע שאני מנסה להפעיל אותם הם פשוט לא עובדים. המשחקים הם STAR WARS - JEDI KNIGHT 2 , RETURN TO CASTLE WOLFSTEIN, MEDAL OF HONOR -ALIED ASSULT. שמתי לב למשהו משותף ביניהם שהם עולים באותה צורת משחק, כלומר יש מין חלון שמופיע כשלוחצים על אייקון המשחק וטוען כל מיני נתונים. המשחקים האלה עבדו לי ב-98 SECOND EDITION ולפתע כששידרגתי ל-xp הם הפסיקו לעבוד. ניסיתי להתקין אותם מחדש וזה לא עזר. הודעת השגיאה שמופיעה לי היא: GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
הבנתי שהמשחק הוא רק ל Xbox. אמת? אשמח אם מישהו יאמר לי גם מתי יצא, אם בכלל וכו'.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ את המשחק הישן על חלונות 2000 והוא כל הזמן נתקע. הבעיה מוכרת?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
איזה משועמם אני ב-2 בלילה. בכל מקרה ראיתי שלא הרבה אנשים פה מכירים את המשחק או לפחות אוהבים אותו (בת'רד של המשחקים המצופים). אז כמה מילים עליו - זה המשחק היחיד ששיחקתי בו עד הסוף, והוא פשוט גדול! גמרתי אותו הרבה פעמים בכל רמות הקושי ואני עדיין מגלה משהו חדש בכל פעם. זה המשחק היחיד שנתקלתי בו שכמעט ואין בו דלת שאי אפשר להיכנס דרכה. כל דבר אפשר להזיז או להפעילץ כמעט עם כל אחד אפשר לדבר ממש (לבחור משפטים) ואם לא אז הם בטוח יגידו לכם משהו מצחיק (כמו somebody kill me... please). בכל מקרה אני ממליץ לכולם ללכת ולקנות את השני לכשיצא. ועכשיו לשאלה למי שכן שיחק - בבסיס של טונג בהונג-קונג מצאתי מפתח לדירה של ג'וק (הטייס) בהונג0קונג (jock's hong-kong appartment קראו לננו-מפתח הזה). מ…
-
- 2 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מישהו זוכר את המשחק הזה ? המשחק קוואסט שעשוי כולו מחימר. אחד המשחקים הכי כייפים ומעניינים ששיחקתו בו . למרות שהוא לא היה מתוחכם מדי ולכל החידות היו פתרון במקומות אחרים במשחק זה היה משחק טוב שכבר לא עושים בזמן האחרון השירים עדיין תקועים לי בראש, וגם 2 המשפטים me willy trombon HEY ! Kleyman ! up heeeeeeeeeeere אם מישהו גם שיחק בו בואו נעלה זכרונות (ומה עם שמועה דאז על משחק המשך ?)
-
- 30 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תודיעו לי עד 8:10 , ואז אני יודיע לכם על איזה סרבר...
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני תקוע על הגג של הבית חולים בשלב ששומרים על סאם כשיש את המסוק הזה שיורה בי כל הזמן. איך לאזעזל אני מפיל אותו? ניסיתי לרות בו את כל מה שיש לי (כולל את המא"ג שמצאתי). מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אני לא יכול להשתמש בדמות שלי בסינגל פלייר בבטל.נט? פעם היה אפשר... לא? מידע בבקשה... תודה מראש, תומר אורן.
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לזקנים בינינו.. זוכרים את הימים הטובים שבהם שיחקנו לנו עם ה-P166/100 ה"עצבנים" שלנו? (טוב נו... לי היה 233) אחד המשחקים שהרבה אנשים אהבו (חוץ מ"יפי הנפש" שנגד אלימות במשחקים) היה Postal שבו שיחקנו חבוב אשר קם על רגל שמאלית ביותר והחליט להוציא את התיסכול שלו על אנשים... ברציחתם. לא הייתה למשחק עלילה, רק משימות שדרשו רצח אנשים. המשחק היה מאוד כיפי וממכר... כל זה היה בשנת 1997. עכשיו, 6 שנים לאחר מכן, Postal 2 מתוכנן לצאת (רבע ראשון של 2003 שזה יצא 7 שנים אחרי.. אבל יש שמועות על לקראת סוף הקריסמס). הפעם, לא גראפיקה מצועצעת אלא מנוע של UT2003 עם קארמה הכי אמיתית שקיימת. הפעם, לא עוד הריגת אנשים חסרת עלילה אלא עלילה מלאה, בסה"כ המשחק הוא על אדם שמכונה Postal DUDE, עובד ב-Runni…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קוראים לו IRC.CO.IL DEMO מה האיי פי תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר, איזה קבצים אני צריך ולאן להעביר אותם? תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום! אני צריל מדריך למשחק NBA LIVE 2003. אני לא מצליח לעשות שם דברים כמו: האליופ או הטבעות נחמדות. אני לא צריך צ'יטים אלה טיפים.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים ש(לדעתי) לא יצא אף משחק שהיה שווה התקנה או משחק של כמה דקות, שימו לב מה מצפה לנו בינואר (ואל תשכחו שבפברואר מגיע Generals!): [glow=red, 2, 300]Impossible Creatures [/glow] הגרפיקה מעולה, אבל לדעתי בשביל להנות ממשחק גם גרפיקה של דיגר יכולה להספיק. המשחקיות לא משהו. אולי אחותי תאהב את זה. Release Date: 1/7/2003 The Omega Stone לא שמעתי על זה... Release Date: 1/10/2003 [glow=red, 2, 300]SimCity 4 [/glow] אמור להיות הרבה הרבה יותר טוב מ-3000. יורד עד לפרטים הקטנים ביותר של העיר. נראה ונשמע כיף (סופסוף סים אמיתי אחרי כל המשחקים הדביליים של הסימס שבהם לגרום לאנשים ללכת לשירותים, לקרוא ולישון זה ההיי-לייט) Release Date: 1/13/2003 [glow=red, 2, 300]Mast…
-
- 29 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
bloodrayne שמו, הורדתי את הדמו שלו אתמול ומאז שיחקתי בו כ 10 פעמים הוא פשוט כיף אתם משחקים ערפדה סקסית במיוחד ואתם נלחמים נגד הנצים, גרפיקה מדהימה קומבואים אדירים מומלץ לכולם! האתר הרשמי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שחום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש - יש לי בעיה קטנה בו כאשר אני מעלה משחקים מסוימים הווינדוס (2000) שלי פשוט מקטין ממזער אותם לשורה הקטנה למטה אבל אני שומע את המשחקים פועלים ורצים..כאשר אני לוחץ על מנת להגדילם שוב הם עולים לרבע שנייה ושוב פעם ממוזערים לאחר שאני לוחץ עליהם לפעמים איזה 15 פעם להגדילם הם מסתדרים ועולים--חלקם לא עולים כלל... אם מישהו מכיר בעיות שעלולות לגרום למקרה זה תעזרו לי בקשה...
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
איזה יש ואיפה אני יכול להוריד אותה? חוץ מה valve hammer editor תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לוחץ על קובץ ההתקנה של הDEMO. והוא רושם לי OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 936 MHz with 255MB RAM Video: No Video Setup: Missing version number <?int?Core.Errors.History?>: USetupDefinition::Init <- WFilerWizard::WFilerWizard <- Setup מתחנן תעזרו לי. יש לי את הDRIVERS והDIRECTX הכי חדשים כל המשחקים פועלים רק זה עושה לי בעיות ואני מת לשחק ברשת . איך זה קורה רק לי. WINDOWS XP 933 MHZ 256 RAM TI 4200 GAINWARD
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
דבר ראשון, תורידו מפה את הדמו. עכשיו, אם יש לכם בעיה של קריסה, תבדקו את הלינק הזה כדי לדעת איך לתקן אותה. עכשיו שעברנו את החלקים הטכניים, להתרשמות מהמשחק! אז ככה: יתרונות- גרפיקה אדירה(לפחות אצלי) פסקול מגניב(משנה למוזיקה מותחת בקטעי אקשן, מוזיקת התגנבות בקטעי היצמדות לקיר וכו') AI חכם ביותר- נלחמתי בשומר, כשיריתי הוא התחבא מאחורי הקיר, כשהפסקתי לירות ל5 שניות ככה הוא יצא והתחיל לירות! אפשרות איכותית ביותר- בני ערובה. אפשר לקחת כל אחד מהאזרחים במשחק(2 בדמו) ולהפוך אותם לבני ערובה. מ'זתומרת? שאתה לוקח אזרח, מצמיד לו אקדח לראש ומתחיל ללכת כשהוא מגן אנושי. שווה עוגיה ;D חסרונות- שליטה קצת מעצבנת, עד שמתרגלים. למה לעזאזל אני צריך לשלוף את האקדח כל פעם שאני רוצה ליר…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב EA הוציאה עוד חבילת הרחבה חדשה לסימס, אבל ההרחבה הזאת שונה מהאחרות, סוף סוף האנשים הקטנים האלה שמדברים ג'יבריש יהיו אנשים אמיתיים,יש אנשים שאומרים שחבילת ההרחבה הזאת תשנה את עולם המשחקים ותתחיל עידן חדש של משחקים אינטראקטיבים. EA עברו את כל גבול הטעם הטוב, חבילת הרחבה אחרי חבילת הרחבה והמשחק לא מציע שום חידוש בגראפיקה או חווית משחק חדשנית רק פריטים חדשים שאמורים להכניס לEA עוד כמה מליונים לכיס הקטן, ועכשיו הם דחפו את עוד יותר עם חבילת ההרחבה האחרונה, 9.90 דולר לחודש שזה 46 שקל, אם ראיתם קצת תמונות מ-Sim City 4 בטח שמתם לב שהגראפיקה שם מעודכנת ויפה מאד זה מרמז ש-EA יכולה לעשות הרבה יותר מזה, אבל היא לא מוכנה להשקיע במשחק הכי נמכר שלה?. מה עדיף יותר?, לקנות את…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס XP והתקנתי את המשחק (כן אני יודע הוא די ישן אבל הוא עדיין משחק לא רע) . הבעיה היא שווינדוס לא נותתן לי להתקין את המשחק , הוא אומר שהמשחק לא נתמך על ידי ווינדוס NT. האם יש איזשהו סיכוי שאני אוכל לשחק במשחק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
טוב אחרי שקיבלתי את הבטא לידי ואחרי נסיונות קשים מאין ספור ועדכונים רבים הצלחתי סוף סוף לגרום למשחק המהולל הזה לפעול יש לי שתי מילים לומר: חוויה מ-ד-ה-י-מ-ה. במשחק אפשר לשחק אחד מבין שלושה צבאות: הסינים- מתאפיינים בטכנולוגיות ישנות ובשימוש מסיבי בכוח..אצלם קודם חשוב הכוח ואחר כך המוח והטכנולוגיה. ארצות הברית- מתאפיינים בטכנולגיות מתקדמות(כמו מטוס החמקן) ואצלם יש עדיפות ברורה לטכנולוגיה על כוח אש ולכן אצלם אולי תמצאו כלי מלחמה כביכול "קלים" יותר אך הרבה יותר מתוחכמים. המורדים,מליציות- כמו כל ארגון טרור מתבססים על לוחמת גרילה ופגע וברח...יכולים להקים מארבים לשלוח מתאבדים וכו...הם מנצלים את היתרון בכך שאתה קטן קל לך יותר לנוע ולפגוע בגוף גדול. לכל אחד מן הצבאות היתרונות…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חברה אני יודע שכבר היו כאלה הודעות בפורום אבל בבקשה תעזרו לי... אז ככה הבעיה שלי היא כזאת: כאשר אני מתקין מחדש ווינדוס אקס פי ומתקים gta 3 אני לא מצליח לראות את הכתוביות (start, load...).. ובכלל את כל הטקסט שיש במשחק.. בפעם שעברה שהתקנתי את הווינדוס לא היה את הבעיה מה לעשות? להוריד אולי משהו? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-