עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני מיואש כבר !!! אני מסתובב שם איזה 3 שעות כבר ולא מצליח לפתור את זה. אני בשלב שמופיע בתמונה (וואנאום הזה לקח אותי לאיזה בית ...) OK הבנתי שצריך למצוא 4 רמזים...אני מוצא 3... ולא יודע איפה האחרון! (מצאתי בעליית גג, מצאתי במרתף ומצאתי בשירותים האלה בחדר...איפה יש עוד אחד?) יש את החדר מצד ימין שלא מצאתי בו כלום, זה צריך להיות שם?! תודה לעוזרים.. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by gimdy,

איך עוברים את KARVEN במישמה הזו..? אני מתכוון שהוא נמצא בביוב עם עוד מלא יצורים (עברתי את הקטע שנלחצתי בו לבד) זה נראה בלתי עביר .. יש איזה חיים נוספים שנותנים באמצע או משו כזה ?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  3. שלום! אני משחק FAR CRY, ואני כבר בשלב אחד לפני האחרון, ולא היה לי בעיות עד עכשיו... ופתאום הגעתי לקטע שצריך לעבור את הנהר ואין לך בכלל כדורים, והמים בצבע סגול... בסדר, המשכתי, ואז הגעתי להר געש, שהלבה - מן הסתם - צריכה להיות כתומה-אדומה, אך היא באותו צבע של המים: דרך אגב הצבע הזה הוא גם לא כל כך צבע של מים... נראה לי יותר כמו שפיכה של רידינג לירקון המחשב שלי יחסית עומד בדרישות מינימום, ואני משחק על רזו' 1024X768 עם פרטים LOW, וזה עובד חלק... עשיתי עדכון למשחק (1.33) וזה עדכן בהצלחה עשיתי עדכון לכ. מסך המחשב שלי נקי מוירוסים ורוגלות איך מתקנים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. אני פשוט לא מצליח להבין מה לעאזאל אפשר לעשות שם על מנת להבקיע........ מישהו כאן אולי השתלט על הנושא ויכול להסביר? אציין שלא שיחקתי באופן רציני בפיפא מאז גרסת 2002

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  5. רציתי לדעת דבר ראשון פקודות לקונסול... איך אולי לשפר אפ פי אס ועוד דברים... ובנוסף אם מישהו יודע מהן הדרישות המינימליות של המשחק הזה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  6. מישהו יכול לתת לי פאב להורדה של NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2!!! פאבים מהירים וטובים להורדה של הניד פור ספיד החדש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אחרי החידושים עבור שלושת משחקי הסדרה הקיימים, היוצרים פונים אל הכיוון המתבקש הבא - עם המשך רשמי לאחר הפוגה של קרוב לעשורלכתבה

8. שלום יהודים וחברים יקרים יש משחק חדש של אמזון בשם lost ark חייב לעדכן שזה משחק נחמד וכיף מאד אבל משום מה באמצע המשחק אני מקבל סוג של משימה שבא נמצא האותיות של השם יתברך אני מחייב את חברת אמזון למחוק את האותיות הקדושות לא בא בשום פנים ואופן שככה יזלזלו באלוקים של היהדות זה כבר קרה בCOD VANGUARD והמעריצים הערבים ידעו להתלונן אני חושב שעכשיו תורנו לעשות זאת

9. נראה שקם מתחרה לHIB, בשם Indie Royale. הרעיון פשוט - כל שבועיים הם יציעו ארבעה משחקי אינדי במחיר התחלתי של $1.99 כאשר המחיר עולה בהדרגה עם המכירות. אז מי שקונה מוקדם משלם פחות. מי שקונה מעל סכום מסויים, מוריד את המחיר לכל השאר. לדוגמא קניה מעל 10$ מורידה את המחיר המינימלי לקניה של האוסף בסנט אחד. טריק יפה מאוד כרגע הם מציעים את: A.R.E.S. Extinction Agenda Gemini Rue Sanctum Nimbus כל הארבעה זמינים להורדה דרך סטים. על Gemini Rue שמעתי כבר בתחילת השנה - מדובר בקווסט (שזוכה לציונים מעולים) שפותח למעשה לבד(!) על ידי סטודנט בUCLA

• 15 תגובות
    • 6k צפיות
  10. אני נכנס למשחק וזה נתקע לי פשוט!! עכשיו הייתה לי בעיה בגרפיקה של המשחק יש לי כרטיס מסך 7600 g force בכל אופן ... לאחר שאני שמתי פאץ' כדי שלא תהיה את הבעיה הזאת ... זה מה שקרא ... http://img413.imageshack.us/img413/8666/46824823lf1.jpg http://img249.imageshack.us/img249/7853/56285394xn0.jpg מה אני עושה ? עכשיו הכרטיס מסך של הלוח אם נהפך להיות ברירת מחדל... מה אני אמור לעשות עכשיו חוץ מלעשות ריסטרט כי זה יחזור על עצמו ברגע שאני אפעיל את המשחק .

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by alexrta,

המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  12. Started by Domestic,

שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Mortal Kombat: Deadly Alliance- האם זה יוצא גם ל PC ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם , התקנתי עכשיו את המשחק NEED FOR SPEED CARBON COLLETORS EDITION בגירסת הדמו שהייתה לי , המשחק היה מתחיל באור יום ולא בלילה . עכשיו במשחק בגירסה המלאה ,אני מתחיל כאילו בשלבים הקשים של חשיכה.נסיתי לבחור כל מיני מסלולים אבל כולם קשים וחשוכים . אני לא סגור שאני בוחר במקום הנכון ב-MAIN MENU . איך משנים\בוחרים מסלול עם אור יום או שזה ככה במשחק המלא ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

שלום נכנסתי היום לאתר וקיבלתי את ההודעה הזאת: [ATTACH=CONFIG]6803[/ATTACH] מישהו יכול להסביר לי מה עשיתי רע שגרם להרחקתי מהאתר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by o07,

ואני חשבתי שהמוד הזה ילך לעזאזל אבל מסתבר שכנראה העתיד מזהיר. קבלו מה מודרים יכולים לעשות (זה רק מראה שבטסדה וחברות אחרות מעוניינות רק בכסף): http://n4g.com/news/898494/morrowind-2011-version-2-0-preview-footage

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by VanHalen,

יש אומרים שזה פצצה של משחק אפילו שמדובר בגרסת בטה. מישהו שיחק במשחק??

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by CrazyMonkey,

בטח כולכם מכירים ושמעתם על המשחק Battlefield3 יש לי בעיה עם המשחק ואני חושב שזה אולי קשור אל המחשב שלי . אני משחק במשחק ולאחר כמה זמן הוא פשוט קורס לי , שאני שם את הגרפיקה על גבוהה זה קורס יותר מהר ועל בינוני פחות זמן . המחשב שלי אמור להריץ את המשחק כמו שצריך אבל אני לא מבין מה הבעיה כאן והייתי שמח לקבל עזרה . המעבד שלי הוא IntelCore i7 2600 כרטיס מסך Gtx 460 4GBRAM מערכת הפעלה 32 Bit אם זקוקים לעוד מידע אני יביא בכל מקרה אני ממש צריך עזרה בנושא הזה כי זה כבר מתסכל .

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  19. Started by casio,

השאלה שלי זה האם יש הבדל בין משחקים שהם בdvd לבין משחקים שהם בקבצים קטנים יותר כמו iso...נגיד בגרפיקה או בסאונד.. (נגיד לי יש משחק כולשהו שהוא בdvd ולחבר שלי יש אותו משחק שהוא בדיסק רגיל..)

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. Started by Trumpeldor,

החל מהיום הPWP נפתח גם לשחקני הPC המהוללים, לאחר שהיה מוגבל למי שעשה pre order במקומות מסויימים DAO-12 shotgun custom flechette ammo for the DAO-12 flash suppressor for the SKS sniper rifle Type 88 Light Machine Gun http://blogs.battlefield.ea.com/battlefield_bad_company/archive/2011/12/20/physical-warfare-pack-available-at-no-extra-charge-now-on-pc-and-xox-360-today.aspx תעופו על עצמכם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!

22. Started by nadavov,

שלום קראתי באחד התגובות שיש משהו כזה שאתה מוריד ואז אתה יכול שהייה לך מלה כסף ומהירות גבואה מאוד וגם ניטרוס בלי הפסקה מישהו יכול להביא לי את הקובץ שעושה אתת זה תודה!

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה....ראשית.... יש לך את המשחק ואני רוצה לצרוב עותק של הדיסק...כי אני רוצה לשמור על הדיסק...(רק את דיסק 1) איך אני עושה זאת? שאני משחק...אני רואה שהוא בונה את הגרפיקה באמצע המשחק...אני לא רוצה שזה יקרה איך אני יכול לשנות את זה?. וגם אני רואה קוים ישרים...כאליו שאני בלי AF....אבל אני עם.... יש משהו לעשות??...אן צריך אני יעלה תמונה של מה שאני מתכוון.... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by kokoki,

שלום, התחלתי לשחק בוויצ'ר 2 וההגדרות הגרפיות שאני מצליח לשחק איתן הן על מדיום מינוס וזה למרות שהחומרה שלי אמורה להריץ אותו על הגדרות גבוהות, אשמח לעזרה. הנתונים שלי: i5 4690 8 ram gtx 560 ti 1gb מסך 22" 1680x1050 תודה.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! קניתי את המשחק דיאבלו 3 וכשאני מנסה לשחק הוא שולח לי שגיאה בעת ההתחברות לבאטל נט error 33 יש למישהו מושג איך אני מתחיל את המשחק הזה וכולי מתח ועצבים!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.