משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום !!!! יש לי כרטיס מסך ג'י פורס 4 טי אי 4200 עכשיו לאחר שהקנתי את Detonator 42.01 המחשק ג'י טי איי שלוש לא פעל לי !!! אבל שאר המשחקים עבדו ועבדו טוב יותר... כי בדרך כלל עקב המחשב היחסית חלש שלי יש 'תקיעות' באמצע המשחק כיאלו התמונה נעצרת לחלקיק שניה.. יש לי כמה שאלות... א.האם יש Detonator בטוח לחלוטין כי התקנתי את כמעט את רובם וכל אחד עשה לי בעיות במשחקים ב.האם יש תוכנה כלשהי של אנ ווידיה שעוזרת למחשבים חלשים שיש להם כרטיס חזק? ג.האם אין פיתרון אלה לשדרג? בתודה מראש Lir@n
-
יצא לפני כמה שעות הדמו של IGI 2. תורידו אותו מפה צריך להירשם אבל זה לוקח שנייה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני ישמח לתשובה... תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את ה PS2 עכשיו או לחכות לXBOX , השאלה היא כמה לחכות . הבעיה היחידה שלי עם ה PS2 היא שהיא כבר שנתיים בשוק ואני לא יודע לכמה זמן היא עוד תשאר , ואם שווה להשקיע עם כך , וה XBOX היא יחסית חדשה אז עוד אפשר .... לנצל אותה לפחות 3 שנים ואז זה שווה את הכסף. תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעייה שלא נותנת לי לשחק באנריל און-ליין, לכל שרת שאני נכנס קופצת לי הודעה שהסי.די.קי שלי או לא נכון או שהוא בשימוש ע"י משתמש אחר, וכמובן שאין לי את המשחק המקורי, אז אולי יש לכם איזו דרך להציע לי שאפשר לשנות את הסי.די.קי באחד מן הקבצים של המשחק בלי להתקין אותו מחדש, אני יודה לכם, בבקשה תעזור לי אני חולה על המשחק הזה, אין לי כסף למקורי אז זה מה שיש לי מקווה שתעזרו למרות שה"בעייה" הזאת די תעצבן חלק מכם... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם !! אני חדש פה בפורום אז נעים מאוד !! -------------------------------------------------------- איזה משחקי תפקידים הייתם ממליצים לי ? משהו בסגנון של NEVER WINTER ,MOROWIND?? הבעיה היא שיש לי מחשב די ישן ואין לי יכולת עכשיו להריץ מחשקים כבדים כאלה... P3-550,VOODOO 3....... :'( הצעות בבקשה!!! דוד
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיחקתי בno one lives forever 2 ונתקלתי בזה יריתי בחייל אחד והוא נפל ואז זה יצא
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי היום לשחק על עותק של B&W על מערכת XP וזה לא פועל. אחרי שאני לוחץ על האיקון של B&W הדיסק מסתובב ורואים שמשהו עולה אבל אחרי כמה שניות הדיסק נעצר והחלון שעלה נעלם. יש לי SP1 ועותק מקורי של B&W. HELP!
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני בשלב השני נראה לי...the fortress of doors והגעתי למן מקום כזה עם מן ידיות כאלה שצריך למשוך...ואני לא מצליח למשוך אותן יש ידית אחת בחלק העליון ו2 בחלק התחתון יש גם מכונה שם מוזרה כזאת...ובצד השני יש דלת שלא נפתחת והדרך נראת כמו שחמט כזה שמופיע מתחת לרגליים... מישהו יכול לעזר? ???
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
זה משחק חדש של מייקרוסופט http://www.microsoft.com/games/impossiblecreatures/ מישהו יודע מה זה המשחק הזה? ומה הם דרישות המערכת שלו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב איך הוא יצא בשקט? רק רציתי לעדכן אותכם אנשים...
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מה עושים???? הגעתי אליו הוא איבד את ההכרה לפני שהספיק לומר מי או מה ואין לי מושג איך ממשיכים ולאין הולכים!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
מסתבר שלמשחק הזה יהיה הרבה יותר מגראפיקה מדהימה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
heya הורדת דמו של Medal of Honor Allied Assault Spearhead Demo, נכנסתי למסך של הראשי, המשרד.. לאן אני נכנס כדי לעשות מצב של שחקן יחיד? (לא רוצה לשחק ברשת) לאן אני צרילך ללכת 10X
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק כשהוא יצא ואני מאוד אוהב לשחק ברשת אך הסי די רום שלי מאוד מהיר ושמשחקים המחשב נשמע כמו הליקופטר אז התקנתי קראק ומאז אני לא יכול לשחק ברשת האם מישהוא מכיר פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
כמובן שכשמנסים להתחבר לחדר זה מוריד את השלב אוטומטי אבל זה איטי לאללה ולפעמים נתקע למישהו יש אתר?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
מאיפה אני יכול להוריד את העדכון לגרסה החדשה או עדכונים אחרים אם יש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אתם יכולים לתת לי בבקשה שמות של משחקי מרוצי מכוניות (לא ישנים ) והאים אפשר גם חוות דעת על המשחקים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו פה משחק MOHAA ברשת שיגיד לי באיזה יום ושעה אני יפתח SERVER אני יכול להחזיק עד ארבעה איש עם ADSL ארבעת הראשונים שירצו לשחק ישחקו. :D :D :D :D
-
מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי פעם את מורטל קומבט 4. יש משהו חדש יותר שכיף לשחק, כי לא ניתקלתי בכלום. המלצות רבותיי....
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל התמונות נלקחו כמובן עם Radeon 9700PRO ברזולוציה 1280x1024 עם AA 6x ו-AF 16x. מ-ד-ה-י-ם-!
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני מנסה לשחק זה כותה לי את ההודעה הבאה General protection fault! History: ResetDevice <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::Exec למישהו יש מושג מה הוא רוצה ממני?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-