משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם אני צריך המלצה למשחקים חדשים לPS2 חוץ מTEKKEN4 VICE CITY DBZ BUDAKAI NFS HP2 אז יש לכם מה להמליץ לי? רצוי שיחזיק הרבה זמן סגנון כמו GTA ו TEKKEN אז סבבה? תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שמעתי מחבר שיצאה הרחבה חדשה להירוס 4, יותר חדשה מ The Gathering Storm. יש למישהו מושג אם זה נכון ואיך קוראים לה?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מיד לאחר הסרטון בהתחלה, כשאני בוחר לחזור לספינה, זה יוצא מהמשחק עם השגיאה Assertion failed: iKey>=0&&iKey<IK_MAX [File:UnIn.cpp] [Line: 441] History: UInput::Process <- UEngine::InputEvent <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- WM_KEYDOWN <- UWindowsViewport::ViewportWndProc <- WWindow::StaticProc <- DispatchMessage <- 00240238 256 <- MessagePump <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 מישהו? המערכת היא amd 1.4g ti4600 msi w/ 40.72 winxp drivers dx 8.1 256ram ddr winxp +sp1
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אחרי משחקים סוערים בUT2003 החלטתי לגוון קצת את משחקי הרשת שלי ושמעתי טובות על באטלפילד. נכנסתי למשחק ובכלל הוא כבד מאוד (מפרט בצד) כל פעם שעושים אסקייפ הוא מתחיל להחזיר רזולוציות וסיפור שלם, וגם כותב שווינדואז מוסיף עוד זכרון PAGING (מה שלא קורה באנריל. אחרי שהתעלמתי מהם וניסיתי לשחק קצת במשחק יחיד הספקתי להגיע לשיא של 15 שניות במטוס בלי להתרסק. איך שולטים בזה ? צריך כל הזמן לדאוג למהירות אחרת הוא נופל, לפעמים כשעולים הוא בכלל יורד, והפניות הם איטיות מאוד או על ציר - מה שגורם לעוד ריסוק. ומה בדיוק המטרה כאן ? אין למשחק שום טוטוריאל ובהסבר אומרים לי להשתלט על חצי מהבסיסים אבל בצד בכלל יש מין מדד של מספרים מ156. בקיצור - מישהו יכול לעשות לי סדר ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בבקשה מיזשהו יכול לתת לינק לדמו של המישחק סינגל פלייר בבקשה!!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
לא עוד עיכובים... העבודה על המשחק הסתיימה והוא נשלח להטבעה וייצור. באמצע פברואר הוא אמור להגיע לחנויות ברחבי העולם (אצלנו זה בטח ייקח קצת יותר זמן). תושבי ארה"ב/ קנדה/ מקסיקו יכולים להזמין את המשחק כבר עכשיו ולקבל קיט (שנשמע ממש מפגר) יחד עם המשחק. העלות - 50$. http://eastore.ea.com/shopping/product/detailmain.jsp?itemID=764&itemType=PRODUCT&ProductID=764
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא חושב שיהיה WarCraft IV כי ה- Orc Human Elf nigh עשו שלום ..... אז כאילו כאן נגמרת הסידרה של WarCraft ?
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מישהוא פה ניתקל בהפעלת המשחק תחת win 2k? משום מה הוא מסרב לפעול ומודיע הודעה שגיאה.. אם הכרחי אני יעלה סקרין שוט, אבל מישהוא פה חווה את זה ופתר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשחק נתקע כל כמה דקות ב xp. ניסיתי להשתמש ב compatibilty mode לכל os אפשרי אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון מה לעשות? במחשב השעבר שלי (Pentium 3 450MHz) המשחק פעל ב xp. למי שלא מכיר, warlords 3 וההמשך שלו darklords rising הם משחקי אסטרטגיה בתורות שקצת דומים לheroes אבל לדעתי הרבה יותר טובים. דמו של המשחק
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ואני לא רואה את סמן העכבר יש לי עכבר אופטי של מיקרוסופט למישהו יש מושג מה יכול להיות? זה די מעצבן כי אי אפשר לשחק בכלל ככה זה די דחוף תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני צריך את המישחק אם הטנקים הקטנים האלה שנגיד הם עומדים אל הר ואז יורים שם אחד אל השני בתורות ויש שם נשקים שונים? :-\ מישהו? ???
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
17:15:28 26/01/2003 בימים אילו אני מעלה אתר של המשחק NBA 2003 באתר יפתח טורניר מקצועני של ליגת הNBA 2003 עם טבלאות משחקים השחקן הצטיין של המערב והמזרח שיכלול נקודות ועוד הרבה דברים טובים כאשר הזוכה בתחרות ייזכה בפרס יקר ערך הליגה תחולק לבתים כאשר הליגה תהיה בקצב של 2 משחקים ביום על חוקי הליגה יננתנו פרטים בהמשך מי שמעוניין להשתתף בטורניר שייצור קשר באמייל hst1@walla.co.il על מנת שהאתר יעלה במהירות האפשרית מי שמעוניין לשחק בליגה חייב ליצור קשר בהקדם נותרו עדיין מקומות
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני לא יכול לראות את התמונות של השחקנים בצד (Portraits) שאני משחק ברשת, ניסיתי להתקין את המשחק פעמיים מחדש על חלק, וזה לא עובד, מה לעשות? תודה. ???
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם הסיידוונדר של מייקרוסופט באן ביי איי 2003....משום מה הסטיק נעלם ממש כשמתחילים לשחק או אפילו לפני זה...הפא'ץ של המשחק אמור לפתור את הבעיה אך כשאני מנסה להוריד אותו לא ממש רואים תהליך של הורדת קובץ אלא אחרי זמן מה הוא פשוט כותב לי פא'ץ אינסטולד...וזה לא עזר לפתרון הבעיה ככה ש....לא יודע יש לך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הוום אדישן ואם עוד מישהו נתקל בבעיה יהיה נחמד מצידו לעזור לי תודה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
כדי שתגידו שמשחק הוא טוב מה צריך להיות בו הכי מרשים מבחינתכם? מבחינתי המשחקיות,כי אחרי שעוברים את שלב ההתלהבות הכוללת מהמשחק כל מה שרוצים זה לשחק ולהנות ללא קשר לגרפיקה ולסאונד,אל אף שאני לא אומר שהם לא משפיעים,להפך,זה מה שיכול להפוך משחק רע לטוב אבל בלי משחקיות טובה הם לא משנים .
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה,למישהו יש איזשהו רעיון? רק אל תגידו לי להשתיל windows אחר.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
זוכרים את המשחק Red Faction? משחק לא מהזקנים ביותר, כבן שנתיים בערך, אך לדעתי הביא איתו משהו שבהחלט לא רואים בכל משחק, או יותר נכון בשום משחק והוא מנוע ה-Geo Mod המאפשר להרוס בזמן אמת כ-99% מהסביבה שלנו. אם במשחקים אחרים כאשר אתם מתחבאים מאחורי קיר ויורים עליכם טילים שלא עושים כלום לקיר, הרי שעם ה-Geo Mod אין לכם ממש מקום להסתתר מכיוון שהטיל פשוט יעבור את הקיר ויפגע בכם... רילאיסטיות במיטבה. אם הייתם מחובבי המשחק, חדשות טובות לכם. חברת THQ החלה לפתח את משחק ההמשך גם ל-PC. בנתיים אין הרבה מידע על המשחק, אך תמונות יש בשפע. כמו כן גם שתי טריילרים מגרסת ה-X-Box של המשחק. תהנו
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-