משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי בעיה אני לא יודע איך לדבר עם האיש הרע מאחורי הכיבוי אש ליד המוכר הערבי למישהו יש מושג מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם יש באנריל 2 inventory ? מדי פעם אני אוסף כל מיני יחידות health אבל לא יודע איך להגיע אליהם באינונטורי (אם בכלל יש)
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
סוף סוף השתחררו תמונות למשחק המצופה הזה שלא ידעתי איף הוא ייראה בכלל, נראה די טוב!!!
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהתקנה הראשונה של המשחק נאלצתי לעשות CTRL+ALT+DELETE בגלל שהכוננן CD שלי לא הצליח לקרוא את הדיסק השני. אחרי זה לא הצלחתי להסיר את המשחק והתקנתי אותו עוד פעם (הפעם מהצורב), עבר חלק. נסתי להפעיל את המשחק וקופץ לי חלון שכתוב בו: Technical Difficulties sorry, a serious error occurred. ניסיתי לעשות "תיקון" למשחק, קופץ לי אותו חלון של Technical Difficulties. הסרתי, התקנתי- אותה הודעה. הסרתי- התקנתי ב-C - אותה הודעה. חשבתי שזה בגלל הדרישות הגבוהות אבל- http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=6;action=display;threadid=29346;start=0 מה לעשות??????????????? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
"תוכנת השחמט הישראלית הפתיעה במהלך יוצא דופן וכפתה שוויון על רב האמן. שוויון גם בהתמודדות, כאשר משחק אחד בלבד נותר לסיום." (ynet) לכתבה לצפייה ב-5 המשחקים הקודמים ובשידור חי במשחק ה-6
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
חבר'ה !!! זכינו בכבוד והגיע אלינו לארצנו הקטנטונת והנחמדה.. כן דווקא אנחנו זכינו לזה שאנריל 2 יצא פה לפני כל העולם http://www.gamer.co.il/gamer/news.php?date=2003-02-02 יש לכם רעיון למה זה קרה!? בסך הכל אנחנו צורבים הכל ומורידים הכל אז למה דווקא אנחנו !??!
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איזה משחק יפה אבל קשה להתרגל לגרפיקה ולסגנון משחק אני עדיין רגיל ל YURI הגרפיקה יפה חבל"ז!!!!!! אם תרצו אני יביא תמונות !
-
- 27 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותח משחק ב quake 3 שסוג המשחק הוא נגיד excessive או instagib, למי שלא מכיר יש את זה בשרתים באינטרנת, אלה סוגי משחק מיוחדים שלמשל כול הנשקים מהירים או יש מלחמה בקבוצות שצריך "להקפיא" את אנשי הקבוצה היריבה. איך אני מתחיל אצלי משחק נגיד excessive ב skirmish ? יש איזו פקודה בקונסול? נ.ב יש לי קובץ שהורדתי כשנכנסתי לexcessive וכך גם לשאר הסוגים תודה מראש לכול מי שמגיב וסליחה על השגיאות כתיב
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מחר אני יעלה תמונות למה עוד רבע שעה אני סוגר את הבסטה. מישהו יכול להסביר לי איך אני מעלה לפה תמונות יש לי WIN XP.
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תגידו מישהו בדק כבר את האקס שופ (X-SHOP) החדשה ברעננה?......היתה על זה כתבה בגיימר....המקום באמת שווה? קצת פרטים בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל את המשחק!!! כשאני מפעיל אותו הוא עולה ואז יש מסך לבן והמחשב ניתקע!! בבקשה תעזר!! אני משתמש בדרייברים 41.09 תודה מראש לכל העוזרים ;D
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני תקוע בחצר הגדולה בשלב שאני צריך לשחרר את כל בנות הערובה. עכשיו שיחררתי את כל היפניות (בנות הערובה) ומה שנישאר לי זה למצוא את המפתח הסודי הזה. אני לא יודע איך אני יוצא מהחצר הזאת וחוזר לתוך המבנה. יש לי דלת כזאת להיכנס אליה אבל היא מובילה לצד השני של החצר שגם שם אני תקוע. עזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי על המערכת שלי! אני משחק באנריל 2 ויש מלא מלא תקיעות מעצבנות,לפעמים לפעמים קצת ארוכות,למה זה קורה-אני חושב שזה בגלל הזיכרון RAM שחסר לי! המינימום באנריל2 הוא 256 וזה מה שיש לי,אז נראה לי שבגלל זה! הקטע הו למישהו אחר מפורום אחר יש אותו מחשב כמו שלי והוא משחק על אותה רזולוציה כמו שאני ועל HIGH פרטים ואני על medium והוא אומר שזה עובד אצלו מהר ויש תקיעות אבל בקושי מרגישים אותם!! למה?????
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היה פעם OGL אולם מאז לא ראיתי
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו טיפים או משהו? אני משתגע... אני יודע את המקשים... אבל אני פשוט לא מסתדר עם זה? אני תמיד איך שהו מתרסק או שישר מפילים אותי אני מת להצליח..
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ה-unreal 2003 רץ דווקא בסדר... אבל מזמן רציתי להוסיף עוד 256 ddr כדי שיעבוד יותר חלק! אתם חושבים שהמחשב שלי יריץ טוב את unreal 2 בלי תוספת 256 ddr ??? ואם תוספת עד כמה השיפור יהיה ניכר????? AMD 2000 SUMA GEFORCE 4 TI 4200 64MB 333MHZ 256DDR GIGABYTE 7VRXP REV 2.0 40GB MAXTOR 7200 RPM
-
- 39 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מאשים רק את המסך הזקן שלי (15" בן 7 שנים) בכך שמשחקים נראים עליו חשוכים מדי יחסית למה שראיתי אצל אנשים אחרים. ברוב המשחקים אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י משחק עם האפשרויות brightness ו- gamme, אבל ב-Syberia האפשרויות האלה לא קיימות. נוצר מצב שבחלקים גדולים מהמשחק אני כמעט ולא רואה כלום ונאלץ לעבור עם העכבר על כל הקטעים השחורים כדי לראות אם יש שם משהו מעניין... או לעצור את המשחק (המסך הופך לכתום- בהיר), לראות מה קורה ולחזור לשחק. זה מעצבן נורא. יש למישהו פתרון יצירתי? האתר הצרפתי של microids לא אינפורמטיבי יותר מדי...
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Blip & blop רציתי לידע את כולכם על משחק מאוד מאוד מגניב שאני מכיר אותו רק מלפני שבוע מחבר וכמו חבר טוב אז אני מידע אתכם לכול אלה שלא מכירים את המשחק ! המשחק הוא משחק פשוט של פעולה בלי הרבה שטויות ודוגל במוטו של לפוצץ כל מה שזז ופה בא גם היחוד והיופי של המשחק כי מה שזז או יותר נכון זזים(והרבה) הם כל גיבורי תוכניות הילדות שלנו מהדרדסים לדובני הכפט לי וקלה בזרבובים ועוד ועוד מה שעוד יותר יפה במשחק שהוא תוכנת לפי כל הדמויות למשל זללני (הטבח מהדרדסים) זורק עליך עוגות וקונדסון למשל מביא לך מתנות מתפו33ות ! בין הנשקים שעומדים לראשותך יש LaserGun ,MachineGun, m16 , ShotGun ו ואפי…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
לפני בערך שבוע נפתח לאן שופ במדרחוב בירושלים. זה נמצא ליד הדראג סטור ופיצה האט אם אתה מכירים.... 15 ש"ח לשעה.
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
-
-
אני מחפש כבר מלא זמן משחק מחשב ישן ישן שקוראים לו שיקאגו יש שם מכונית אדומה קטנה וצריך לברוח ממשטרה עם למישהו יש מושג על מה אני מדבר בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בקרוב מאוד יהיה לי את המשחק הזה ;D. אני חייב לדעת איך זה יפעל על המפרט הבא: INTEL P933 256 SDRAM לוח אם של ASUS לא יודע את השם המדויק אבל בפירוש זה לא SIS זה VIA. הכרטיס מסך בעל שם ארוך תסתכלו במפרט.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הורדתי את גרסת ההדגמה החדשה של המשחק rayman 3! עכשיו כל פעם שאני משחק באחד מהשלבים המשחק עובד דווקא בסדר גמור אבל כאילו במהירויות שונות בכל פעם שאני מסתובב! זאת אומרת נניח אני יורה לעבר משהו שעומד על אבן עם צמחים מסביבו זה עובד בסדר אבל לא מהיר ,כשאני מסתובב לעבר הקיר שיש עליו פחות פרטים המשחק עובד מהר מאוד ושאני גומר את הסיבוב זה עוד פעם כמו בהתחלה! מהי הבעיה ,אני לא חושב שהמפרט שלי לא מספיק חזר להריץ את rayman 3 כשאני משחק ב-unreal 2003 בלי כמעט שום בעיות! אני חושב שפשוט אין לי מספיק זיכרון !!!! כי ב-rayman 3 יש המון עצים ואדמה ושטויות שתופסים הרבה ראם,ולי יש 256 ועוד ב-windows xp pro!!! AMD Athlon XP 2000 SUMA Geforce 4 TI 64 MB (10,900)3D MARKS 333MHZ DDR 256MB GIGA…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
האם זה הסוף של משחקי האסטרטגיה? האם נזכה למשחקי ההמשך? מה יקרה לנו???
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, חבילת בונוס חדשה וחינמית שוחררה לאחד המשחקים הגדולים של השנה: Unreal Tournament 2003. החבילה מוסיפה 6 שלבים חדשים לגמרי. "Unreal Tournament 2003, the first Digital Extremes Bonus Pack for the game released today at 1PM CST. Sizing in at around 195 Megs, the DE Bonus Pack includes 6 all new maps - 3 deathmatch, 2 CTF and 1 Bombing Run. לינק ישיר להורדה (גרסת ZIP) לינק ישיר להורדה (גרסת UMOD) לינק לאתר הרשמי של המשחק כמו כן, בנוסף לחבילת הבונוס יצא לאוויר העולם העדכון החדש למשחק: גרסא 2186. לינק ישיר להורדת העדכון (תודה ל BeyondUnreal על הלינקים). תהנו גיימרים!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אתם אם יצא או ייצא(בעתיד) שר הטבעות שני הצריחים בעתיד למחשב?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-