עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ^DaRk-MiNd^,

זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים. אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? ) מישהו פיענח את התעלומה הזאת ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by R0ck,

להלן שלוש תמונות שלקחתי מתחילת המשחק... בדומה ל UT2K3, גרפיקה מרשימה, אפקטים איכותיים אבל קירטועים.... אויי הקירטועים... (מצטער על הגודל, בעלי 56k, אבל עם קצת סבלנות גם אתם תצפו בזה).

• 122 תגובות
    • 9.2k צפיות
  3. Started by guycnaan,

שלום לכולם רק רציתי ליידע אותכם שאנחנו רוצים לערוך לאן פארטי באיזור חיפה... מי שמעוניין לקבל פרטים שישאיר כאן הודעות...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

התקנתי את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed. נכנסתי למשחק, ואז זה הטעין. אחרי ההטענה זה נכנס והראה לי את השכונה וישר יצא לווינדוס, אולי יש PATCH למשחק אשר מתקן? כי לא מצאתי שום פאצ' אני חייב לשחק, בבקשה תעזרו לי.... נ.ב: שני הדיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  5. אורח Si-Nom

היתקנית את THE SIMS הראשון ואחר כך התקנתי unleashed ואז ניכנסתי למישחק ואז זה היתעין אחרי ההתענה זה ניכנס היראה לי תשכונה וישר יצא לווינדוס וזהו,אולי יש PATCH למישחק? כי לא מצאתי אני חייב לשחק בבקשה תעזרו לי.... :-[ ;D

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  6. Started by Jack_g,

גל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא כותב לי אחרי 10 שניות שההתקנה הסתיימה לא בהצלחה ובכלל לא מבקש דיסק 2 . מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 984 צפיות
  7. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

האם ניתן לגרום ל-Red Alert 1 לעבוד תחת XP? (דיסק מקורי למעונינים)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yirmi_opp,

טעות, תעבירו לפורום משחקים... לא שמתי לב שאני פה... תראו איזה הודעת שגיאה אני מקבל:

• 43 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. הכותרת

10. שלום, התקנתי את generals ולהפתעתי הסרטונים שלו (פתיחה) והסרטונים לפני המשימות שבמהלכם הוא מעלה את המשימה מקרטעים למוות. זה מאריך את זמן העלאה של משימות ובכלל מטריד. הסרטים הם בפורמט BIK אם אני מריץ אותם מתוך windows עם ה- player הם רצים חלק. המחשב שלי נמצא מעל ומעבר לדרישות של המשחק (יש מפרט) ומעבר לכך בעיות ב FMV לא אמורות לקרות בכלל. החלק הכי מעצבן זה שאותם דיסקים הותקנו על שני מחשבים אחרים פחות טובים משלי, מבוססי אינטל עם כרטיסי MX ו- XP והמשחק רץ עליהם בלי שום בעייה! כל היום אתמול ניסיתי לטפל בזה! הבעייה היא לא בקורא דיסקים כי הרצתי אותו משני הקוראים שלי ובכלל הנתונים נמצאים על הדיסק העפתי את כל התוכנות ברקע - לא עזר. התקנתי directX9 - לא עזר. העפתי directX9 (השתמש…

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  11. Started by shimon956,

שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???

12. Started by gai18,

שלום חברים יקרים תרשו לי להציג בפניכם את הפורום החדש על המשחק BLACK&WHITE, בפורום תוכלו להתעדכן, לקבל תמיכה, סתם לדבר, ולהתרשם מהמשחק, אז הנה הקישור ומאוד מומלץ להירשם ולהצטרף לקהילה הזאת שרק תלך ותקדל עם הזמן: לפורום

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by moshebe,

מי בבקשה יכול לעזור לי אני צריך את הקוד של המשחק Return To Castle Wolfenstein

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. הכותרת אומרת הכל........האם עדיין מוכרים את המחשק הזה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Jack_g,

כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 לפעמים היו יותר אוכה. תעזרו בבקשה תודה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Jack_g,

תגידו איך המפרט הזה מתאים לאנריל2 הכוונה האם תהיה אפשרות לשחק ב 1024*768*32 בלי תקיעות. cpu:AXP 1600+ mobo:gigabyte7vtx kt266 ram:256ddr pc2100 vga: MSI GF4 MX 440 64mb ddr מה אתם אומרים ? העניין הוא שזה רק בקושי ב 800*600 ולפי דעתי המפרט הוא סביר למשחק.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Tomerico,

לא הבנתם אותי נכון... יש לי את הדיסק המקורי... אבל מתי שאי מנסה להפעיל אם הNO-CD הבטל.נט לא עובד... NO-CD זה לא חוקי? אם זה לא חוקי אז אני מצטער לא ידעתי... אבל הרי יש לי את הדיסק החוקי אז למה שזה לא יהיה חוקי לרצות שהמשחק יעבוד יותר חלק? (בלי דיסק=יותר חלק)

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Grim Reaper,

אנשים, אתם חושבים שאתם טובים ב WC3? אז בואו נשחק... יש לי כבר 6 שחקינים ואני מחפש עוד בכדי לפתוח ליגה קטנה (של לפחות 20 שחקנים). כולם יכולים לחשק (גם כאלה שיש להם WC פרוץ). האי סי קיו שלי הוא 54330937 .

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by e-r-a-n,

אני במשימה שישית.. עם סין.... עכשיו יש את הגשר שאני צריך למוטט.. או להפיל אותו.. ובעקרון בהתחלה לפי מה שהבנתי הבלאק לוטוס עושה את זה.. עכשיו אחרי ששרפתי שמה כל דבר זז, וכל טנק עלה באש.. הבלאק לוטוס שם, כמו חצי צבא, ואני פשוט לא מבין מה לעשות כבר... למוטט את הגשר עם הטנקים לא נראה לי אפשר.. אם מישהו הגיע, בבקשה תעזרו. :\ נ.ב, בלי קשר לשאלה המקורית........., מישהו ביקש ברביקיו נוסח ערבי? (זה האצטדיון שממנו יוצאים כל המקומיים וזורקים עלי בקבוקי תבערה)

20. זאת ההודעה: שמתי NO-CD... ומתי שאני מפעיל אם הNO-CD זה לא עובד... (רק הבטל.נט) למישהו יש NO_CD טוב שמאפשר לשחק בבטל.נט בלי CD?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  21. שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד

22. Started by Jcs,

אז ככה קניתי את המשחק התקנתי אותו והכל בסדר אני מפעיל את המשחק לולץ בתפריט (LAUNCHER) PLALY ואז באה עודעה שאומרת שני צריץ DIRECT X 8.1 שיש לי ותמיכה של הכרטיס מסך ב T&L למה ואז המשחק נסגר מה הבעיה ומזה T&L. אני עובד על מחשב נייד HP מעבד פנטיום III 1000 MH כרטיס מסך ATI MOBILITY RADEON תודה מראש

23. Started by FromHell,

יש לי עכשיו את המשחק ועל השניות הראשונות כבר יש לי -. יש איזה טיפים שיעזרו לי? ???

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by marking,

לא מצאתי מידע מדף הבית של המשחק מתי זה אמור לצאת?

25. Started by bigofir,

אני רציתי לשאול אם יש רום למשחק GTA VICE וגם מתי הוא יצא ל-PC ? תודה מראש, bigofir !

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים