עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by captaincaveman,

נכון זה מרגיז ש"מאבדים" את ה-MANUAL של המשחק? האתר הזה אמור לעזור לכם בזה... http://www.replacementdocs.com

2. Started by Shmoolik,

אני יודע בוודאות שהמקלדת עובדת כמו שצריך , גם מחוץ למשחק וגם בפנים (תפריטים) , למשל שאני לוחץ על כפתור ונגיד מכוון אותו שמאלה , זה מגיב. אבל אחרי שעשיתי יוזר , קיבלתי הדרכה , התחילה ההדרכה , אמרו לי לפנות למנורה האדומה משמאלי , ואני לא יכול ! רק עם העכבר אני יכול לזוז.. אהה ואפילו אני יכול ללחוץ על F2 שזה נותן לי לכתוב דברים במין קונסול כזה , ושם אני כן יכול לכתוב. מישהו יודע מה לעשות ? תודה.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  3. Started by tombraider2003,

איך מעדכנים אותו???

4. Started by game kILLer,

מישהוא יודע איך שומרים במשחק הזה תעזרו לי זה מיאש אותי !!!!!! :AR15: :AR15: :AR15:

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mironm,

יש לי בעיה קניתי משחק הטירה הנאצית ושיחקתי בו ברשת הכל טוב ויפה אבל פתאום ביומיים האחרונים שאני מנסה להכנס לשרתים זה כותב לי invalidcdkey המשחק הוא מקורי! עכשיו ניסיתי להתקשר להדארצי והם אומרים לי להתקשר לחברות של השרתים ולהגיד להם את זה!!!!!!! זה כל כך מעצבן ואין לי מושג מה לעשות עכשיו בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gnome,

איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  7. Started by tombraider2003,

מי רוצה לשחק ג'נרלס ברשת???

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. אורח RnGKay

האם מישהו מעוניין במשחק רשת מעניין? {צרו קשר בפרטי או כאן} ד"א אני שחקן מאוד טוב ועדיין לא הפסדתי ולו פעם אחת, אז יאללה נסו את מזלכם... ;D

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by shaulking,

למי יש גרסא 1.0 של GENERALS ורוצה לשחק ברשת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by shaulking,

מי שרוצה לשחק נגדי שיצור איתי קשר עד 7:30 היום(21.02.2003) כדאי שנוכל לשחק היום בשעה 8. מי גבר לשחק נגד האלוף???????

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by yot,

שלום, יש לי מפרט דיי חזק, (ראה המפרט שלי) והורדתי היום ספלינטר סייל דמו. משום מה, אפילו ברזולוציה הכי נמוכה, מידי פעם יש תקיעות מוזרות (Zה נראה לי כמו תקיעה של טעינה יותר מאשר זה נראה לי שזה תקיעה של חומרה..) למישהו יש רעיון מה זה, ולמה זה קורה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by frodo,

אני מחפש משחק סימולטור טוב אבל לא עם מטוסים ישנים,מישהו יכול להמליץ לי על משחק כלשהו ואיפה אני יכול להשיג אותו.?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by omri_ro,

במשימה הראשונה של הסינים, אחרי שפוצצתי את המפעל הכימי ואת הבניין שהם התבצרו בו מה אני צריך עוד לעשות?

• 7 תגובות
    • 931 צפיות
  15. Started by shaulking,

סיימתי את המשחק עם כל הצבאות וחסר לי כמה מדליות כדי להשלים את המשחק אז מי שצריך עזרה שייבקש

• 6 תגובות
    • 966 צפיות
  16. Started by ns,

אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. וכמה נחשב מחיר סביר ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by tazok,

איך לעזעזל מפעילים את זה??? רוטר משום מה עולה כסף אז אי אפשר לראות שם... אני לא יודע מה לעשות!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Joe Blow,

שלום לכולם יש פה thread על משחק רשת ב generals ואנשים נתנו לינקים לריפלי. איך אני צופה בזה? הורדתי את קובץ ה .rep אבל איך אני פותח אותו? האם אני צריך לשים אותו בסיפריה מסוימת ולצפות בו דרך המשחק? אם כן איזו ספריה? תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by King Of Action,

אני תקוע בשלב שבו צריך לחטוף משאית ואז להחזיר אותה לנמל ולגנוב כמה מסמכים. אני חוטף את המשאית , נכנס לנמל , בא האיש של הבדיקה ומדבר איתי ואין לי מה לעשות יותר . ברגע שאני יוצא מהאוטו ומתקרב יותר מדי לאנשים עם הרובים ליד המכונית הם מתחילים לירות עליי. HELP IS NEEDED .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המפרט הזה יריץ אותו טוב? Gigabyte GA-7VAX AMD Athlon XP 1800 256MB DDR 333 Leadtek Ti 4,200 אם לא אני רוצה לדעת איזה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ^DaRk-MiNd^,

בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה: http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע. לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?) הרבה יותר מוצלח

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אז ככה היום בסביבות הצהריים קיבלתי את המשחק לידי קראתי את ה- README ומייד התעכזתי כשראיתי את דרישותיו אך נישארתי עם תקווה וקיוויתי לנס שיגרום למשחק לעבוד... ותנחשו מה התרחש נס הוא עובד ולא רק שהוא עובד הוא גם עובד דיי טוב קצת בקטעים אבל אפשר להיסתדר (כמובן אני מדבר על הגראפיקה הכי הכי נמוכה) דרישות מינימום: OS: Windows XP/ME/2000/98 (Windows 95/NT not supported) CPU: 800 MHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor RAM: 128 MB CD/DVD-Rom Speed: 8x Hard Drive Space: 1.8 GB free hard disk space plus space for saved games, Windows swap-file, and DirectX 8.1 Video: 32 MB AGP video card using the Nvidia GeForce 2, ATI Radeon 7500, or more recent chipset with DirectX 8.1 comp…

• 80 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by alexrta,

אני דיי חדש בקטע של כל הסימים ורציתי לדעת איך מרוויחים במשחק כסף כי כל מה שלי יוצא זה להפסיד כסף והרבה :-\.... אז עם יש לכם רעיונות תשובות ושיטות תחלקו אותם איתי... בבקשה!!! :saint: תודה מראש לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by MishaK,

נראה מבטיח מאוד.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים