עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, יש לי פלייסטישן 2 עם צ'יפ משיח שמותקן בפנים בכל מקרה הבעיה שלי לא קשורה לצ'יפ כל פעם שאני מאתחל את המכשיר הוא מבקש ממני שאני אגיד לו את השפה והשעה. מסתבר שהבעיה קשורה כנראה לבטרייה של הפלייסטישן. הבעיה שלי שאני לא יודע איפה היא נמצאת ואיך להגיע אליה. האם למישהו יש סירטוט או תמונה שמובילה לשם ? תודה !

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by FromHell,

אוקי אני מדבר על המשחק החדש של c&c עד עכשיו בכל משחק שיחקתי עם חבר. ובכולם קרעתי לו את הצורה אפילו שאני לא משחק יותר מפעם בחודש(ואיתו ועוד כמה חברים)(איתו אני משחק cs,unreal tournament/2003,DoD,wc3,ra2). בc&c הוא שובר אותי עד שאני כבר לא יכול לשקם את עצמי!. אני משחק אם ה-טרוריסטים. עכשיו הוא תמיד בכל צבא מצליח לנצח אותי למרות שאני לא שיחקתי עדיין skirmish וגם לא ב-שלבים. אבל זה בדם שלי לנצח אותו. ;D אני לא יודע איך הוא מצליח לצבור כל כך הרבה טנקים בזמן קטן! ענה ממכם עצות איך לשפר את הטקטיקה שלי עם הצבא הנ"ל(טררוסיטים). איזה טנקים? מה לשפר? כמה עובדים לקחת את הכסף? מה לבנות בהתחלה? ועוד....

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני פשוט לא יודע מה לעשות, ואני חושב שתמונה תתאר את זה הכי טוב מה לעזאזל עושים שם? ניסיתי עם הDISPONSABLE PICKS, וזה לא פותח את הדלת, וגם לא הצלחתי לקפוץ ולהאחז בקצה של הפיר. מה עושים?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by R0ck,

8) אגב, הניק המחודש שלי הוא -=V3l0citY=- וזה בגלל איזה אדמין 'רמד בשם יובל, שגנב לי את הניק האיכותי שלי ויש לו די כוח בקהילת קאונטר הישראלית, So.... He forced me to.... :-\

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by ari,

שלום לכולכם אני חדש אז אם אפשר בעדינות העתקתי nba2003 מדיסק צרוב למחשב אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו מהמחשב הוא מבקש את הדיסק מה עושים?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  6. Started by King Of Action,

מופיעה ההודעה הבאה ברגע שאני מפעיל את אנריל 2 - מישהו יכול לעזור ? General protection fault! History: GetEventTool <- GetMusicManager <- GetMusicScript <- DMCallRoutine <- AMusicScriptEvent::execCallRoutine <- UObject::execClassContext <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0 @ Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd : 0075 line 744) <- UObject::ProcessEvent <- (IntroGameInfo CS_Intro.IntroGameInfo0, Function U2.U2GameInfo.NotifyLevelChangeEnd) <- UGameEngine::LoadMap <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine Build: Jan 7 2003 18:16:21 את המפרט ניתן לראות ע"י לחיצה על המפרט שלי .

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  7. Started by amir.o,

עד אתמול המשחק עבד,היום ניסיתי להפעיל אותו הוא טוען את סרט הפתיחה ואז מגיעה לי הודעה על המסך : "sync is out of range" זה קשור למסך ,שזה בדרך כלל שהוא לא מקבל שידור למישהו יש פיתרון לבעיה ? מערכת הפעלה- winxp pro direct x 8.1

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by MAX,

SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by DJ GuyGIvant,

גם אני תקוע בספלינטר סל בשלב השני של התחנת משטרה בחלק שבו אני צריך להיכנס לתחנה (אחרי מציאת הגופה)... יש לי את הקוד וטיפסתי על הפח ההוא ואני אמור לרדת במדרגות שם ואמורה להיות שם דלת ששם אני צריך להכניס את הקוד שיכניס אותי לתחנת המשטרה... אבל... אין שם שום דלת שבה אפשר להכניס קוד \ לפתוח... מה עושים?!?! הנה אני פה... יש לי פה שתי דלתות אחת מימין ואחת משמאל ובשתיהן אי אפשר להכניס קוד\לפתוח...

10. Started by Dadude,

גם בדמו וגם במשחק המלא יש לי בעיות בגרפיקה , וכל הזמן מופיעים לי מין משולשים שחורים כאלה שמופיעים ונעלמים לסירוגין על הקרקע ועל ההרים למישהו יש מושג מה זה ? למה זה? ואיך אני פותר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Arnold,

מאתי שאני מתחיל לשחק ב SPLINER CELL והמחשב קורס אחרי לחץ במשחק . בבקשה תעזרו לי. :'(

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by lumi,

הסרתי את כל התוכניות והמשחקים מהמחשב והתקנתי מחדש הכל עובד כמו שצריך למעט MOHAA כשאני לוחץ על האייקון אני רואה תמונה של המשחק ובנוסף הודעה: please insert the correct CD-ROM , select OK and restart application למיותר לציין: 1. הדיסק בכונן 2. משחקים אחרים כגון דיאבלו2 פועלים כרגיל דרך הכונן 3. הסרתי והתקנתי מספר פעמים אבל אני מקבל אותה הודעה מה אפשר לעשות? האם הcd נפגם?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  13. Started by ns,

אני אישי חושב שקאונטר שולט ודלטה חרא משחק !!!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Yossi1981,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם סטארקראפט ולקרוע אותם יש פה מישהו? יש לי נסיון של כמה חודשים בבטל נט

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  16. היום באתי מהעבודה וחשקה נפשי במשחק נחמד אז התחלתי איזה SKIRMISH קטן ונחמד אני USA ובחרתי בסינים כקורבן לפריקת העצבים קיצר איך לעזעזל אחרי 2 דקות שאני בקושי בניתי שתי תחנות כוח ו SUPPLY CENTER הם כבר היה להם מטוסים ושאר חארטות!!! איפה ההיגיון פה?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by DXT,

בלעעעע לא מצליח לעבור את החרטא הזה. אני מצליח בדרך כלל לבנות בסיס ואפילו להשתלט על כמה supply center-ים אבל זה לא עוזר כי אז מפוצצים לי את הצורה עם Scud Storm, ולא משנה כמה כוחות אני אבנה, להם יש יותר והם באים ובאים... עוד דבר, נאמר לי שיש איזה מפקד של ה GLA שנמצא בשטח, איפה הוא מסתתר? קניתי את ה apc הזה שסורק יחידות מוסתרות אבל לא מצאתי אותו. איזה משימה מעצבנת

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  18. Started by nimni,

??? מישהו מוכן להסביר למה אני לא רואה אותיות במשחק ? בתפריטים יש פשוט קווים איפה שאמור להיות רשום התחלת משחק ואפשרויות וכו'. וגם שהמשחק עצמו מתחיל אז שהדמויות מדברות למטה במקום שאני אראה מה הם אומרים יש פס על הכל. מישהו יודע על מה אני מדבר ??? תודה...

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by nimni,

??? כשנכנסים לתפריט כל מה שאני רואה זה פסים במקום איפה שאמור להיות רשום התפריט. איכשהו התחלתי משחק ואז איפה שרשום מה שהדמויות אומרת אחת לשניה בתחתית המסך אז גם יש פס... מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לעזור ??? תודה...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by Jack_g,

תגידו אם מישהו עבר את המשחק אני הגעתי למשימה 13 שהורדים את החייסרים ושם נתקעתי כי המשחק לא נגמר. יש המשך בכלל או שפשוט אפשר להמשיך לרחת משימות בלי סוף? תודה אל התשובה.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by redti,

משהו רוצה לשחק אתי אני מצוין ;D ;D רק למי שיש גרסה 1.0 שלא שם PATCH ואל תשכחו אני האלוף. אם מישהו רוצה לשחק שישלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by redti,

יש לי שאלה ראיתי פה מישהו שמדבר על MODE שמאפשר משחק רשת בGTA 3. יש דבר כזה? איפה משיגים את זה אם יש? יבורכו העונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מישהו יודע איך לכוון שם מקשים? ומה הם המקשים האורגינליים?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Asaff,

למי שלא יודע, זו החברה שיצרה את המשחק Neverwinter Nights. הוא עובד על מפות וסיפורים חדשים שיופיעו בחבילת ההרחבה שתצא בעתיד הקרוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים