עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yoel12,

שלום אשמח לדעת האם יש מה לעשות בנוגע לבעיית ה"VAC connection timed out" בinsurgency הגורמת לניתוק פתאומי אחרי חמש דקות של משחק http://prntscr.com/82y4em אחרי חיפוש מתמשך בגוגל לא מצאתי FIX שעזר הFIX הנפוץ ביותר היה להעביר את המשחק לכונן :C אך זה לא עבד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכלולם הורדתי את הדמו של הסימולטור LOCK ON ,כידוע משחקי סימולטורים מכילים המון מקשי שליטה וצריכים להיות בקיאים בהם לפני שמתחילים לשחק... עכשיו הבעיה היא שהאנגלית שלי ירודה(אני עובד על לשפר אותה) ואני צריך לפרש את מקשי השליטה בLOCK ON ולכן איני יכול להשתמש באפשרויות במשחק מכיון שאני מעוניין לפרש את זה עם תוכנה שנמצאת ברשותי שיכולה לפרש אבל לא שזה נמצא בתוך המשחק אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בבקשה מכם. בתוגה מראש. ונ.ב אל תפנו אותי לאתר החברה. ============================== עריכה: מצאתי בסוף באתר החברה ננעל.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  3. Started by Googleness,

https://www.humblebundle.com/store/tropico-4-free-game

4. הוא מבקש ממני סיסמא כשאני מתחבר לסרבר,מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  5. Started by kub,

למזלייייייייייי הרב שמרתי במחשב של אחי את השמירה שלי בNFSU2 עם האימפרזה המדהימה שלי אבל עשיתי פורמט ועכשיו אין שם כלום איך אני שם את השמירה שלי במשחק?? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. אני מתקין את המשחק ומנסה להפעיל אותו ופשוט הוא לא עובד אני לוחץ על הקיצור דרך הוא כזה נפתח לשתי שניות ואז נסגר ויש לי גם בעיה ב- X-Men Legends2 Rise of Apocalypse אני מנסה להתקין אותו וזה אומר לי גם שאני מנסה להתקין ulimate spiderman זה עושה לי את אותה הבעיה... מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? וד"א עשיתי ריסט וזה לא עזר...

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by bbking,

אהלן חבר'ה אני קניתי מאיביי את המשחק והורדתי אותו דרך סטים עם קוד שהמוכר נתן לי אחרי שאני משחק אני מרגיש תקיעות במשחק ולא נוח לשחק ככה יש לי משחקים כבדים שאין בהם תקיעות למשל: Call of Duty Advanced Warfare אבל בפרו יש לי ניסיתי כמעט הכל ממה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  9. חנות ה-Green Man Gaming ממשיכה להפתיע אותנו, הפעם עם מספר כותרים מהבולטים ביותר שאמורים לשוק ה-PC בשנת 2016 במחיר מוזל של 45 דולר בתחילת החודש סיפרנו לכם על המשחקים הכי מענייניםשמיועדים להגיע לפלטפורמת המחשבים האישיים בשנת 2016 לדעתנו – וכעת כמה מהם, לצד כמה כותרים מסקרנים נוספים שלא הגיעו אל אותה רשימה, מוצעים לרכישה מוקדמת בהוזלה מרשימה של 25 אחוזים, בחנות ה-Green Man Gamingהמשווקת כותרי Steam, uPlay ו-Origin. הכותרים אשר זמינים במחיר של 45 דולרים במקום 60 דולרים הם Rise of the Tomb Raider שזכה לשבחים על ה-Xbox One בסוף השנה שעברה ומגיע ל-Steam ב-28 בינואר, Tom Clancy's The Divion שיושק בחודש מרץ הקרוב, Far Cry: Primal שיושק גם הוא במרץ וגם Deus Ex: Mankind Di…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  10. דיין לא בזבזתם את כל המזומנים שלכם? הנה כמה הצעות משחקים משתלמות שכדאי לכם לשמוע עליהן מבצעי האביב בחנות האונליין Green Man Gaming, עליהם סיפרנו לכם לפני יומיים, ממשיכים גם כעת עם חלק נוסף – שמתמקד בכותריהן של המפיצות Square Enix, Devolver Digital, Codemasters ועוד. בואו לגלות האם יש כאן משהו שקורץ בדיוק עבורכם. כמו קודם, גם כעת שימוש בקוד הקופון 'SPRING20' יקנה לכם 20 אחוזי הנחה נוספים על כל רכישה בעלות כוללת של מעל ל-10 דולרים – והנחה זו היא שהופכת את ההצעות למשתלמות באמת, על כן בהמשך נציין את המחירים אשר לוקחים בחשבון את ההצעה הזו. אצל Square Enix היפנית ניתן לרכוש את Just Cause 3 העדכני והאיכותי במחיר של 32.2 דולר, את משחק ההרפתקאות Life is Strang…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  11. אני רוצה לשחק בזה כבר!! ואצל חברים שלי המשחק פועל טוב... יש דרך לסדר למישה וזה קרה והוא סדר את זה??? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. הוא אומר לי לגבי בעיית מקום ...... אבל אני מתקין אותו בהרדיסק עם 200 ג'יגה פנוי ! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by RDS,

טוב, אז בגלל שהכרטיס מסך שלי (1950PRO) הגיע לטמפרטורות גבוהות, מחליפים לי אותו במסגרת האחריות (יגיע עוד 5 ימים), ובנתיים קיבלתי כרטיס חלופי... על פי ההבחנה של כל התוכנות (אבוורסט וכו'), הכרטיס הוא X300/X550/X1050... אחד מהם... בקיצור עד שהמחשב יגיע אפשר המלצות למשחקים שיפעלו חלק לגמרי על הכרטיס הזה (חוץ מפיפא)?.. תודה נ.ב סביר להניח שהכרטיס הוא X300...

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  14. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by Grim Reaper,

יש לי את המשחק והוא עובד מעולה. לפני יומיים התקנתי ווינדוס מחדש והמשחק עבד לי בלי התקנה. כעת שיצא פאטש חדש ב BNET הוא אומר לי שללא התקנה מחדש (יאנו שהוא יהיה רשום ברגיסטרי) הוא לא יתן לי לשחק ב BNET. יש לי סי די קי מקורי אבל אבוי, אין דיסק (פשוט לא מוצא). איך אני יכול לסדר את הבעייה. המחק עובד יופי. פשוט איך אני רושם אותו ברגיסטרי ?

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  17. Started by ofeky1,

איזה סוג קובץ אחראי על השמירה של ההגדרות ואיזה סוג קובץ אחראי על השמירה של המשחק עצמו? יש קובץ SAV ויש עוד קובץ שהוא "קובץ" ואם אתם יודעים מה ההבדל בין התיקיה playersave לתיקיה playersave2? תודה מראש ofeky1

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/far-cry-4-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%95%d7%9e%d7%96%d7%95%d7%9e%d7%9f-%d7%9c%d7%a6%d7%90%d7%aa-%d7%90%d7%9c-%d7%94%d7%a7%d7%a8%d7%91/

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  19. חבילת ה-Humble Bundle השבועית העדכנית מציעה לכם את מיטב כותריה של המפתחת והמפיצה Bohemia Interactive, במחיר של דולרים ספורים ועם רכיב תרומה כמיטב המסורת לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-סדרת-arma-לרכישה-בכל-מחיר-שתבחרו/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. עוד הצעות מעניינות לחובבי המשחקים שביניכם: המולטיפלייר ל-Black Ops 3 זמין להתנסות חינמית למשך היממה הקרובה, משחק האסטרטגיה Ashes of the Singularity מוצע בחצי מחיר וגם משחקי סדרת ARMA נמכרים בהנחות נראה שאנשיה של חנות המשחקים בפלטפורמת ה-Steam נמצאים במצב רוח מלחמתי משהו בימים אלה – ומציעים מספר דילים שעשויות לעניין את חובבי משחקי הפעולה ומשחקי האסטרטגיה. ראשית, לשחקנים מוצעת הזדמנות לנסות את חבילת ה-Multiplayer Starter Pack הטרייה של משחק הפעולהCall of Duty: Black Ops 3 באופן חינמי – עד לשעה 23:00 מחר (יום ראשון, ה-28 בפברואר), בהורדה דרך תוכנת ה-Steam שלהם. מי שיתרשמו לטובה יוכלו לרכוש את החבילה במחיר הסטנדרטי שלה שעומד על 15 דולר, או לרכוש את Black Ops 3 במלוא…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעוניינים להמשיך ולהתרשם ממשחק הפעולה בעולם פתוח המתקרב? הסרטון הטרי הזה הוא בשבילכם להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A9%D7%9C-mafia-3-%D7%9E%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99/

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  22. הסדרה הנודעת של Square Enix צומחת ומתרחבת עם מצב ארקיידי מקוון עבור Mankind Divided, משחקי מובייל חדש ואפילו פרוטזות אמיתיות שיעוצבו ברוח ובסגנון עולם המשחק ב-Square Enix ובמפתחת Eidos Montreal לא חיכו לתחילתה הרשמית של תערוכת E3 לשנת 2016 – ושפכו לנו כבר עכשיו את כל המידע וכל התוכניות שלהן בנוגע למותג Deus Ex: החל מעוד סרטון משחקיות חדש ומרשים עבור Mankind Divided שמגיע אלינו באוגוסט, דרך חשיפת מצב מקוון עבורו שלא ממש דומה לשום דבר שנעשה בסדרה עד עכשיו, דרך משחק Deus Ex GO למכשירים ניידים וכלה באחד משיתופי הפעולה הכי מפתיעים שהזדמן לנו להכיר. נתחיל מהעיקר. Deus Ex: Mankind Divided ממשיך להתקרב אלינו וממשיך להיראות טוב מאוד בסרטון משחקיות חדש בן 17 דקות. עם זאת,…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by guyfaran,

שלום אני רוצה לקנות PSP ויש לי כמה שאלות קודם... מה ההבדל בין החבילות sony psp 1000k sony psp 1004k sony psp 1006k ? מה התפקיד של כרטיס הזיכרון במכשיר? והאם זה באמת משנה אם אני אקנה את הכרטיס הזה שהוא לא בהכרח של סאנדיסק אבל חמישית מהמחיר שסוני מציעים? http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?PID=1870&CAT=50&SCAT=269&b=refzap תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by H.I.V,

אני משחק באינטרנט עם אנשים ופתאום זה יוצא לי מהמשחק ורושם הודעה: error: you have been kicked via Punkbuster אני ממש עצבני כי אני קניתי את המשחק הזה ויש לי סידיקי מקורי ועידכנתי את המשחק לגרסה הכי חדשה שיש ופעם הכל עבד מצויין והיום כל פעם שאני מנסה לשחק ברשת זה רושם לי את ההודעה המפגרת הזאת

• 0 תגובות
    • 527 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.