משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני מאמין שיש פה כמה שחקנים של המשחק הזה, פשוט הורדתי את גרסת ההדגמה ורציתי לשאול 1. האם למשחק יש שרתים בכל העולם או שיש כמה שרתים ראשיים? ואם כן לאיזה מתחברים חברה מהארץ? 2. האם המשחק סובל מלאגים ? 3. אם אני מתחיל לשחק אני ישר משלם? ואם תוכלו לשפוך עוד מידע אני אודה לכם פשוט אני בודק בגרסת הדמו ושם יש שרתים רק בארה"ב וכל הזמן לאגים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מעוניין לשחק ב DLC של המשחק אבל לצערי מחקתי את השמירות שלי ולא בא לי להתחיל את המשחק מחדש או לשחק עם דמות חלשה מידיי. יש סיכוי שמשיהו שמר על ה SAVES של המשחק לקראת הסוף?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמור ב-GTA 3. ז'תומרת השמירה מצליחה, אבל כשבאים לטעון את השמירה, אז המחשב נתקע בסוף של הטעינה. זה קרה גם בכל המחשבים של חברים שלי. זאת גרסת WERZ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
גוגל מודיעה כי תחסל את שירות ה-Stadia שלה לסטרימינג ישיר של משחקים לאחר שרשרת אכזבות - עוד לפני שמרבית המשתשמים ברחבי העולם כלל לא זכו להזדמנות לנסות אותו בעצמםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
- 2 followers
-
-
תיראו מה עשיתי בפיפא רמה ראשונה אבל מבול של שערים לפי דעתי אף אחד לא עשה את זה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בבלוג של מיקרוסופט נחשף כי השקת DirectX 12 תתבצע במקביל להשקת ווינדוס 10 לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%a2%d7%9d-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%aa%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%95-%d7%92%d7%9d-directx-12/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מי שלא מכיר את המשחק, חבל משחק מירוצי "דראג" ענק! יש שם 5 מכוניות: הונדה סיויק האצ'בק, מיצובישי לאנסר איבו 7 (נדמה לי ש7), פורד svt קוברה, טויוטה סופרה, וניסן סקייליין ניתן לשפר כ-ל (!!!) חלק במכונית אפשר לעשות קבוצות וכל מיני .. תקראו את הfaq באתר www.nitto1320.com תודה למישה שהראה לי ת'משחק מזמן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iso ע"י ultraiso ועשיתי לו דימוי ל cd כאשר אני עושה לו התקנה הוא עושה מסך דוסי שחור למאית שניה ויוצא החוצה לחלון ההתקנה וזהו... מה הסיבה? המחשב הוא : p4 intel duel core e6750 .לוח asus p5k .כ.מסך geforce 8800gt 512 . זכרון 2gb . תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
כשאני משחק זה נתקע לשניה ויוצא לווינדוס ואומר את ההודעה הזו: General protection fault! History: UALAudioSubsystem::PlaySound <- HandleAmbience <- UALAudioSubsystem::Update <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop Build: Jan 7 2003 18:16:21 לפעמים היו יותר אוכה. תעזרו בבקשה תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , הבעיה שלי כזאת .. אני מנסה לעבור את כל מבחני הנהיגה המתקדמים ואני נתקע בשלב של מבחני המתקדמים (השלב השני) ... ואני יסביר : הדרישות הם לעבור פניה מהירה עם שימוש ב LEFT FOOT BREAK (או משהו כזה) .. עכשיו ... אני משחק עם המקלדת (כן כן אני מודע זה מוריד מכל היופי שבמשחק) ולפי הסרטון אני אמור לעבור את הפניה במהירות ממוצעת של 110 קמ"ש , אוקיי אני עושה הכל נכון אבל איכשהו אני נכשל שוב ושוב במשחק מהסיבה שאני לא מבצע את הLEFT FOOT BREAK ... איך אני מבצע את השיטה ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ראיתי מלא סרטונים עם fps גבוה בהרבה ביוטיוב עם הכרטיס שלי.. ניסיתי לשחק עם ההגדרות ולא עזר. איך מעלים? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
זה עולה 450 ש"ח בארץ. (אני לא אזכיר את שם החנות) אם מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק זה טוב, אשמח.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הכתבות של השרתים שלהם? אם אני יבקש מהספק אינטרנט שלי חיבור מהיר יותר אליהם יש מצב שהמשחק יעבוד עם פחות לאגים?
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
http://www.minijuegos.com/juegos/jugar.php?id=3015 חמוד ביותר
-
שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק והוא איטי רצח הכבר בקושי זז ואני לא יודע מה לעשות יש לי מחשב חדש
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מצאתי בבית עכשיו את Half Life 1.... (מקורי) אני לא יודע אני לא שיחקתי אותו... יכול להיות שיש לי גם את CS? על הדיסק הזה או בדיסק אחר?
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ראיתי שלא פתחו בינתיים על המשחק הזה שום דיון חוץ מאחד ששאלו מתי הוא יוצא ואחד עם כמה סרטונים.. בכל אופן, מישו כבר הספיק לשחק? נרשמתי לפני איזה חודש או כמה שבועות לבטא בתקווה שאני אצליח להרשם לפני שייגמרו המקומות,ולפני ארבעה ימים קיבלתי אימייל מUBI עם סריאל לזה ואפשרות להורדה מסטים אני לא יודע אם משו בכלל יפעל על ויסטה כי הדרייבר של NVIDIA ככל הנראה לא תואם את הגרסה שיש לי[וכן, הורדתי את הדרייבר לויסטה בX64] אם זה ילך בסדר מחר או מחרתיים כמה תצלומי מסך (: אני חייב לומר שלא שחקתי בשום משחק של HEROES או M&S.. אז אני בטח אפרוש מוקדם מהמשחק אם אני לא אהיה מרוצה ממנו אני אשמח לתת למישו ת'חשבון שיהיה עם זה.. *כנראה שזה רק למולטי פלייר.. [attachment deleted by admin…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-