משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי KALI 2.4 וWARCRAFT3 V1.05 והKALI לא מזהה אותו מה לעשות ואיך אני מגדיר את שיעבוד? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
משחקים כמו diablo 3 gta 5 oni 2 dune חדש ועוד .....יכולים להמציא!!! נראה מי יהיה הכי....
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך במשחק אני עושה ALLY או משהוא כזה כדי לשחק עם חבר שלי באינטרנט ולעשות משימות יחד? תודה. יאיר.
-
תגידו אין איזושהן מסיבות רשת באיזור הצפון? כי זה מטאיף לנסוע למרכז או לדרום בשביל מסיבת רשת עם מחשב ולהיות שם רק יום אחד ואז לחזור בלילה או בוקר שכולך WIRED מהמסיבה. עד עכשיו תקנו אותי אם אני טועה לא שמעתי אל מיסבת רשת אחת באיזור הצפון.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
Can't run 16-bit Windows program שלחצתי על ינסטול באוטו רן הוא כתב לי את זה יש לי כרטיס מסך ATi Rage 128 32Mb בבקשה אני עובד עצות מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשחק ברשת אני צריך לפתוח חשבון וכאשר אני עושה את זה זה פשוא אומר לי "password is incorrect plz try again " מה אני אמור לעשות$#^#$ help me plz עידכנתי את המשחק כבר Tar
-
אני משחק עם האמריקאים כרגע נגד הטרוריסטים עכשיו להם יש את הסופת סקאדים,יש משהו שאני יכול לבנות שיפגע בטילים האלה כשהם מתקרבים אלי ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
יש לי חללית שקניתי ב 33,500 ויש לה 4 תותחים של יריאות רגילות שתים אל הכנפיים שתיים בצד. השם שלא זה משהו כמו CORSAIR אני לא בטוח אולי קרוסידר. תותח גדול למלא,תותח גדול למטה,טילים,ו20 שיחזורים של מגן ושל חיים. רציתי לדעת אם כדי לימכור אותו ולכחת את זה שיש לשותפה שלי Judi (היה לי כזה) אבל זה הדרך היחידה להשיג כסף. (כי כימעת בכל הכוכבים יורים עלי ואין לי מושג איך להשיג כסף)
-
- 33 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
I have a small problem in Freelancer, I want to buy the Titan but the Corsairs hate me, i wanted to know where could i bribe them so i could land on Crete and buy the Titan to replace my Eagle.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי סים סיטי 4, לאחר שהתקנתי אותו, והכנסתי את ה CD (המקורי! לא צרוב!) כי לשחק המחשב חשב למשך כמה שניות כאילו הוא טוען את המשחק, אבל לאחר כמה שניות לא קרה כלום, המחשב הפסיק לחשוב, ולא טען את המשחק, ולא הראה שום שגיאה, מישהו יודע למה? יש לי XP ואת שאר המפרט ניתן לקרוא בצד. תודה
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איך אני מעביר לשליטה בג'ויסטיק בFL? תודה. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת רשת גדולה בקאנטרי קלאב כפר-סבא. היא תהיה ארוע רשמי של ליגת ה-"CSL" (ליגת קאונטר-סטרייק). האירוע יהיה פתוח לכ-150 איש וכ-16 קבוצות וכן יתקיים שם טורניר בשיטת פלייאוף. המסיבה תיערך בעוד שבוע מהיום, יום שישי ה-14 למרץ. ההרשמה פתוחה כבר מזה שבוע בכתובת זו. לפרטים נוספים בנוגע למסיבה לחץ כאן. יש לציין כי יהיה מאבטח במקום לדואגים.
-
Playa Statuz Meh pretty ship, de Titan And from da back view, nice ass btw And how can i forget to show off my big gunz - look at the damage =) לכוכב קוראים כרתים (Crete) והוא שייך ל Crosairs, החברה הכי רעים בגלקסיה. 8) אל תשאלו אותי מה מטרת הת'רד הזה בבקשה...
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
האם אני צריך DEDICATED SERVER בשביל 8 - 12 אנשים ( ב LAN כמובן ) ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוף השבוע ה-11-12 לאפריל (חופשת פסח) בתל אביב, תתקיים מסיבת רשת מקצועית וענקית שכמותה לא הייתה בישראל. מי שלא מכיר - מסיבת רשת היא התכנסות של חובבי משחקי מחשב ברשת עם מחשביהם האישיים, 24 שעות של משחק נטו, בלי מגבלות התקשורת של רשת האינטרנט, בלי עיכובים ובלי קרטועים. במסיבה יוקמו שרתים חזקים ויערכו טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך למשחקים רבים (כולל CS UT Q3A MOH:AA RTCW TFC FIFA2003 NBA2003 WARCRAFT3 C&C:GENERALS ועוד הרבה משחקים אחרים). המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. כל טורניר נוסף יעלה 10 ש"ח נוספים. לבנות ולחיילים הנחה של 10% בכניסה (לחיילים עם הצגת חוגר, בנות ננסה לזהות בעצמנו...). הורים המלווים את ילדיהם…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רציתי לשאול את מי ששיחק במקס פיין :AR15: עם המודים מה דעתו האם הם באמת משפרים את המשחק, איזה מודים הכי כדאי להתקין? האם אפשר להתקין יותר מאחד? והאם הם עושים בעיות או שיש בהם בגים? ואם אפשר קישור לאתר שממנו אפשר להוריד את המודים והעידכונים. תודה. :2gunsfiring_v1:
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני הרבה זמן קיבלתי את הFLIGHT SIMULATOR 2002 ורק עכשיו שמתי לב שיש לי אפשרו גם להתקין את FIGHTER ACE 2. כמובן התקנתי, והתחלתי לשחק, להפתעתי היה זה מטוסי קרב ולא דמו! בניגוד לFLIGHT SIMULATOR 2002. אני רק רוצה לדעת מה הפואנטה של מטוסי הקרב כי אין יריבים ואי אפשר לירות. אבל לדעתי אפשר לירות וכמובן אפשר לשחק עם יריבים, אם משהו יודע שאני צודק, אז בבקשה להדריך אותי איך עושים זאת. תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
יום אחד ללא שום התרעה מראש הCS החליט שהוא לא עובד אני נכנס לסרבר הוא עושה WON AUTHENTICATION ללא בעיה מתחבר הסרבר רושם בקונסול (לפני שנכנסים) את הפרטים ובלה בלה בלה וזה מגיע למצב דומה לזה Server # ועוד משהו הוא רושם שורה קצרה לא זוכר כבר שם הוא יוצא החוצה - חושב כמה שניות והמודם מראה פעילות (אלקטל משודרג ל PRO) וזה פשוט יוצא מהמשחק ומשאיר את הרזולוציה ב WINDOWS ל 800X600 (ככה אני משחק - ברזולוציה הזו) חשוב לציין שזה קרה פתאום - ללא שום התרעה ואין לי מושג מה יכל היה לגרום לזה גם התקנת המשחק מחדש וגם התקנת דרייבר מחדש לא עוזרים
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
עד עכשיו חשבתי שזה נורמלי מה שיש לי ואני משחק חצי שנה הFPS שלי נע בין 30-50 אבל כמובן שברגעים החשובים כשאני נלחם יש לי 30 יש לי מחשב P3 733 128 MB G-FORCE 4 MX440 אם אתם חושבים שהבעיה היא בזיכרון אז לא, היה לי 256 לשבוע ולא היה שינוי יש לי מספיק מקום בכונן הקשיח וכן עשיתי דברים כמו FPS_MAX 100 וVSYNC off מתחנן לעזרה אגב אני רוצה לציין שזה פעל אצלי לתקופה קצרה במאה אבל ברוב טיפשותי פרימטתי את המחשב ואני לא זוכר איך עשיתי שזה יהיה מאה נ.ב שגיא ממצב מנחש מי זה?
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
זה משחק מירוצים \ שטח כזה , כל המסלולים הם מסלולים פתוחים , אפשר לבחור כל מיני ג'יפים , באגים , טרקטורון , ואני זוכר שגם היה אפשר לבחור אווירון קל וגם מן טרקטור כזה. עכשיו היו שם כל מיני סוגי משחק כמו , לעבור בכל מיני GATE WAY , "הדגל" - זאת אומרת שיש דגל אחד ולמי שיש את הדגל צריך לברוח איתו עד שמישהו מיתנגש בו ואז הדגל אצלו וכו'.. , סתם מירוץ רגיל.. ועוד. שחכתי איך קוראים לו , אז אם מישהו מכיר או יודע על מה אני מדבר וזוכר את שמו , שיגיד בבקשה. תודה.
-
אני רוצה להקיים קרב 8 נגד 8 מה אתם אומרים? רק צריך תאריך ותירשמו פה כי מת לשחק קרב. איציק:155302208
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
תעיפו מבט בגלריות באתר הבא, בהחלט שווה עוגיה.
-
- 2 תגובות
- 831 צפיות
-
-
זה נכון שיש דמו למשחק :AR15:enthr the matrix או משהו כזה, זה מה ששמעתי.
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-