עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, מישהו יכול לבנות לי בבקשה חבורה של 6 דמויות? אני צריך את השילוב הטוב ביותר של גזעים (או תת גזעים), מינים ומקצועות. (מדובר במשחק Icewind Dale 2).מי שיכול לעזור לי גם לבחור לכל דמות התמחות בכלי נשק שונה זה מאוד יעזור. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Qrex,

חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  3. מישהו יודע שלב אחרי שלב איך להתקין את UnrealTournament2003 על לינוקס? ההפצה של היא Mandrake גרסה 9.0, הכי חדשה. אני צריך שמישהו יגיד לי שלב אחרי שלב, יש לי את שלושת הדיסקים. או שלמישהו יש קישור למדריך גם יהיה טוב, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by giliboy,

בשלב שאני מתפס על גדר ואז נכנס לבניין אחרי שצותתי לאנשים במעלית אני אמור לפרוץ למחשב של ניקולס משהו..... איך אני מגיע למשרד שלו??? עלתי במעלית נכנסתי לאיזה חדר משם עלתי לתעלת איורור וסרקתי את כל המקום ואני לא יודע איפה להמשיך....וגם עליתי לגג מה עושים????

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  5. Started by KOBrA,

החידה שלי היא: three bright coins in five holes be at one end sits the seducer of she the wind from behind the woman doth play the formless one null,lies furthest from they The old one beside the serpent sits not. tis to the prisoner's left that he doth rot יש חמישה חורים של מטבעות ויש לי 3 (יש לי מטבעה של נחש , איש זקן , ואסיר ) עכשיו אני צריך לסדר אותם בסדר מסוים כדי לפתוח מגירה חשובה או משהו כזה אז הבעיה שלי היא באיזה סדר לסדר אותם????????? אין לי מושג !!!! ??? כל מי ששיחק במשחק תעזרו לי בבקשה !!! ???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Stalker,

המשחק אמור להגיע החודש נכון ?!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. הבנתי שזה מוד כזה ל Quake 3 .. המשחק יפה ? יש מולטיפלייר ? איך הגרפיקה ? ואיך העלילה כמובן ? תודה מראש ! :-*

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by Stalker,

יש לי בעיה בגרפיקה של ספלינטר סל, יש בגים כאלה. למשל במקום לראות קופסא הם הפרטים המלאים שלה אני רואה כל מיני פסים שחורים עליה ... מישהו יודע מה הבעיה ?! יש לי Msi GF 4 ti-4400 ו

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by redti,

אני מנסה לשחק בMULTIPLAYER ONLINE כל פעם אני מצליח לטעון את המפה עד הסוף מקבל אישור כניסה מהסרבר ואז זה יוצא לי לתפריט הסרברים בחזרה בלי אף התראה בלי כלום. כל מי שיודע איך לפתור את בעיה זו או שמכיר איזה PATCH או משהו שמתקן את זה שידבר בבקשה. :-[

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. מתי המשחק הזה אמור לצאת ??? ???

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by barakaaron,

לפי מה שרשום כאן הוא כבר Gold ואמור לצאת לחנויות ב1 באפריל. (אולי זה שקר? ;D). http://212.190.116.226/news.php?y9ITolQe

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by CybeR_CoM,

יום שישי פירמטתי את המחשב. אחרי הפירמוט התקנתי את כל הדברים כרגיל וגם CS retail ואז העדכון cs1005 (כי אין לי האף ליי) באותה צורה ודרך שתמיד הייתי תמיד ושעבדה לי עד לפני הפירמוט. כשאני נכנס למשחק ולשרת המשחק עבד לאט לאט מאוד, ראיתי דרך קירות (אז מה אני לא צ'יטר ;D ) והיו עיוותים חמורים בצבעים, בגרפיקה ובטקסטורות. התקנתי המון פעמים מחדש את כל הדברים ובסופו של דבר הסרתי את כל התקנות הCS, התקנתי מחדש והורדתי מחדש את העידכון cs1005 ואז נכנסתי עכשיו למשחק והמשחק עובד! את ה"שמיים" אני רואה מעוות כאילו מריחה של מה שהסתכלתי עליו לפני שניה והיה במיקום של השמיים וה net_graph מראה לי שאני על 10-30FPS בעוד לפני הפירמוט הייתי על 100 (MSI GF4 Ti4200 128MB). עשיתי עידכוני דרייברים (41.0…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by x-dude,

אחרי סרטון הראשון פשוט אין לי סאונד,קראתי ב readme וזה אומר אם יש לי codec מסוים של mp3 למחוק מה registry ובלגנים ועדיין אין סאונד,מישהו נתקל בבעיה דומה והצליח לסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  14. Started by KaPuT,

המפרט בצד dx9 מותקן הדרייבר הוא 40.72 4in1 מותקן

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  15. Started by Culandur,

מכירים את השש-בש של XP כיצד ניתן לשחק אותו על מערכות אחרות?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Crash5,

שלום לכם, לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מפעיל את המשחק מתחבר לשרת וברגע שהמפה עולה אני מקבל את ההודעה הבאה: אני משתמש בWindows XP עם GeForce 2 GTS עם הדרייברים המעודכנים ביותר. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by Sami soso,

הצילו- אני מיואש לא מצליח כבר שלוש שעות לעבור את HELL. אני תקוע אחרי שניתקתי את הליזרים, ועליתי במעלית, ואז הבחורה אומרת שצריך דרך אחרת. לא מוצא. סמי.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by ETB,

במשחק TOM CLANCY'S SPLINTER CELL אני יכול לשחק רק על 460X680. יש אזשהו פטצ' שיכול לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by cganir,

הרבה זמן לא ראיתי משחק מחשב כל כך ממכר וכל כך מהנה. לאחר כמה שעות משחק, נלחמתי בכל מיני רעים וסגולים (NOMADS), והגעתי לרמה 38 !!!! מסתבר שזו הרמה הגבוהה ביותר (ככה כתוב). אז מה עכשיו ? חזרתי למנהטן, גיבור גדול, עם עיטורים, סלחו לי על הבגידה, אף אחד לא רודף אחרי. זהו ? עכשיו אני חופשי לעשות סתם משימות ? יש איזו מטרה עליונה להמשך המשחק? או שפשוט סיימתי אותו ? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by jean-paul,

מישהו יודע איך לעבור את משימה 4 לאחר שאני מואשם בבגידה? כל הזמן מפוצצים אותי האם יש איזושהיא דרך לברוח מהחלליות ולהציל את המדען הזקן בדרך לבריטוניה.אני עם החללית DEFENDER ???

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  21. אני זוכר שלא 8)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  22. Started by ns,

לדעתי קאונטר סטרייק

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  23. ציפיתי אליו הרבה זמן. לא שיחקתי בMaster of Orion (MOO מעכשיו) מעולם, אבל ממה ששמעתי עליו ועל הגרסה השלישית שלו די התלהבתי. קיבלתי אותו לפני שבוע וקצת. לא יודע מי מכיר את המשחקים הקודמים, או את זה, או קרא ביקורות, אבל המשחק הזה באמת משחק מדהים, אבל חסרה לו הדרכה נורמלית, אין ממש במשחק ולא בחוברת הוראות. אז בהתחלה קראתי מלא באינטרנט, עשיתי משחק ניסיון וכו'. אחרי זה ממש לא יכולתי להפסיק לשחק. נכון, יש לו קצת בעיות בAI, נכון יש בו כמה באגים, הגרפיקה היא של לפני כמה שנים ועדיין לא ברור מה SYSTEM TAX בדיוק עושה. אבל כל מי שאוהב משחקי אסטרטגיה לפי תור, ויש לו קצת רצון לקרוא וללמוד את המשחק, יקבל חווית משחק לא מהעולם הזה (תרתי משמע - המשחק עוסק בניהול אימפריה, משהו סטייל האימפריה…

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by MishaK,

אחד ה-משחקים הטובים ביותר ששוחררו לאוויר העולם ניתן עכשיו להורדה חינם מהרשת, תהנו! נוסטלגיה...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים