עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שאני מנסה להתקין את המשחק הדף של האחוזים עולה לי ואז זה רושם את ההודעה הבאה http://www.fresh.co.il/dcforum/Multimedia/16363.html אני ממש חייב את המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  2. אני רוצה לקנות משחקי PS2 כי יש שם אחלה משחקים האים התמונה שאני יקבל תיהיה מאכזבת או סבירה? יש לי פנטיום 4 1500 אים 256 ראם כרטיס מסך רדאון 9000 פרו 128 אים זה משנה בכלל

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  3. Started by WarMachine,

אני אישית ממש חיכיתי למשחק הזה ושהודיעו לפני כחודשיים על דחייתו ממש נהיה לי חום! בקיצור חרי שאת כל היום הזה ביליתי במשחק יש לי דבר אחד להגיד: המשחק מדהים! הקודם היה טוב אבל בזה פשוט שיפרו הכל,כל המשחקיות שופרה,כמובן כל הסגלים מעודכנים,פשוט משחק הניהול הספורטיבי הטוב ביותר מעולם. אני לא יודע אם אתם מכורים למשחק הזה כמוני אבל אני יכול לשבת מ2 עד2 בלי להרגיש אפילו... מה דעתכם על המשחק?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הגיע הזמן... אחרי שנהנו מגירסת הרב-משתתפים של המשחק... נתחיל להנות מהמשחק עצמו... (תנו דעות שלכם על המשחק..)

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by marvje,

פתאום, לא יודע למה, התחשק לי לשחק GTA2 נגד חבר, הבעיה שאני לא יודע איך, מי שיודע איך אני אודה לו מאוד :-*

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by x-dude,

משחק גרוע,אני כל כך ציפיתי לו,שליטה חרא,גרפיקה לא רעה אבל שום דבר מיוחד,והכי גרוע אין savim למשל אם אתה נפסל אז המשחק יתחיל ממקום מוקדם יותר וזה ממש מעצבן. ניקוד 4/10 .....די גרוע

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by redti,

למי שיש את המשחק AMERICAS ARMY 1.6 אני צריך שיעזור לי נכון שבשביל לשחק ברשת צריך ליצור USER באתר של המשחק יצרתי הם שלחו לי סיסמה ושם משתמש ושאני מנסה להתחבר המשחק רושם לי NO USER RECORD. תודה מראש לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש פתרון להפעלת Israeli Air Force במערכת הפעלה של Windows2000. תודה ...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by Or ei,

איפה יש עוד נשקים של LEVEL 10 חוץ מבמערכת SIGMA 13? ואיפה אני מוצא חלליות שאפשר לשים עליהן אותם ? ושמעתי על 2 מערכות לא מוכרות איך מגיעים לשם ? יש לזה קפיצה או שצריך לטוס כל הדרך לשם ? ויש אפשרות לחזור למערכת של הNOMADS? ושאלה לג'נריק אם אתה רואה את זה איך הצלחתה לגמור את העלילה עם LEVEL 38? אני עכשיו רק אחרי שעשיתי איזה 600 אלף קרדיט הצלחתי להגיע לLEVEL 30!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

מישהו יכול לתת לי את כל הלינקים/ קבצים להורדה כדי שאוכל להתחיל לשחק בצורה נורמלית? תודה.

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. הורדתי את המשחק return fire שזה משחק פעולה אסטרטגיה ישן (שנת 1996) שצריך להשמיד את מחנות האויב באמצעות 4 כלי לחימה (טנק, גיפ, מסוק ונגמש) עכשיו אחרי שהורדתי זה עשה לו התקנה קצרה בחלון DOS ובסוף זה יצר את כל הקבצים. וכשאני לוחץ על הקובץ הפעלה זה כותב לי: Returne Fire is not compatible with Windows NT אבל למעשה יש לי וינדוס XP! ??? מה לעשות? איף אפשר לסדר את זה??? ודרך אגב, אני יודע שיש משחקים ישנים שכדי להפעיל אותם צריך שהמחשב יהיה על 256 צבעים. אפשר להפעיל משחקים כאלו בלי לשנות כל פעם ל256 צבעים?? וגם בוינודס XP י אפשר להחליף ל256 צבעים....

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  12. כחלק מהאהבה שלי למכוניות אני אוהב גם משחקי מרוצים. לאחרונה גיליתי משחק חדש שעומד לצאת, קוראים לו LIVE FOR SPEED. בנתיים אפשר להוריד את הדמו מהלינק הזה : http://lfs.racesimcentral.com/ וכדי לקבל חדשות על המשחק ועוד על משחקי מרוצים : http://www.bhmotorsports.com/ המשחק הנ"ל הוא כל-כך מקצועי (אפשר לכוון המון כגון : בולמים, זוויות היגוי, הנמכות ועוד..) בגרסת הדמו ניתן להתחרות לבד וגם באינטרנט עם שחקנים אחרים (והם מעולים). המשחק הוא כל-כך מקצועי שאתה מרגיש את כל חוקי הפיזיקה שחלים על האוטו (וזה ברצינות) רק חסר שנהיה ברכב. חשבתי לעצמי, למה שלא תורידו את הדמו(אני כבר הורדתי), תשחקו תתאמנו, לבנתיים נקים מועדון שבו יהיו רשומים מתחרי המשחק , נעשה תחרויות ,נרשום שיאים ועוד.…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by oran,

עם בא לך לשחק צור איתי קשר באיי סי קיו לשלי 219728076#

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by shaul,

טוב אני ממש גרוע במשחקים האלו, אז ככה, אני תקוע בשלב השלישי(שזה רק משימה שניה) אני חקרתי את הנהג הזה של הגרוזיני הזה...עכשיו אני אמור לחדור לאגף הדרומי בבניין...עכשיו אני מטפס על תעלת הניקוז(או מה שזה לא יהיה) ופתאום משום מקום- יש אזעקה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Adrox,

Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  16. פתחתי את הת'רד בשביל לשאול אם מישהו נתקל בתופעה כזו גם. המשחק עובד אצלי באיטיות שלפי דעתי מוגזמת מדי... מפרט מחשב: amd athlon 1700+ gainward geforce 3 ti 200... אם תרצו אני יכול לכתוב עוד חלקים במפרט.. בכל מקרה מה לדעתכם הבעייה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MoAv,

יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by Jook,

אז ככה ... לא מזמן קניתי את כרטיס המסך Radeon 9700 PRO של ג'יגה בייט ויש לי בעיות המשחק הרשת Counter-Strike שהוא בעצם Half-Life . אני מקבל 100 FPS עם שימוש בסוג מסויים של Refresh Rate ועם הדרייברים הכי חדשים שיצאו של ATI . עכשיו אני מדי פעם מקבל קפיצות FPS מ-100 ל-40 , ל-10 , חזרה ל-100 וזה ממש מעיק ואי אפשר לשחק בנוחות . שמעתי שכרטיסי ה-Radeon למינהם יוצרים בעיות עם המשחק HL ויש פאטץ' לסידור הבעיה , האם מישהו יכול לעזור לי ? יש לי מעבד AMD 1400 ו256DDR ככה שהמערכת מספיקה ויותר לקבלת 100 FPS יציב . בתודה, JOOK

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  19. Started by Shpiz,

אז ככה במשימה שצריך להכנס ל CIA אז הגעתי כבר ללבל 3 ויש לי שם את הסרבר רום עכשיו אני לא יכול להכנס לשם כי כל פעם שאני דורך שם ההזעקה מתחילה לפעול ובסוף הקומה יש דלק עם קוד שאין לי את הקוד אליה סרקתי כבר את הכל כל האנשים כבר מעולפים ואני לא יודע מה לעשות =\ פלייזז עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by Chevy,

http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !

• 4 תגובות
    • 933 צפיות
  21. חוץ מהעובדה שלקח לי רבע שעה רק לקבוע ציוד וכל השטויות, לא הבנתי ממש איך אני שם לצוותים WAYPOINTS, ככה שהם לא זזו במשימה... עזרה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by ns,

רציתי לדעת מה לכתוב ברקורד במשחק קאונטר סטרייק ? רשום: <record <demoname> <cd מה לרשום בתוך כל אחד ??? עזרה!!! תודה לפותר השאלה.

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  23. Started by redti,

שאני עושה את האימונים במשחק יש לי כמו פלאשים כאלה. האדמה נהית לשניה שחורה וחוזרת להיות רגילה. פליקים מעצבנים אם מישהו יודע לסדר את זה אז שיעזור בבקשה. אל תבקשו מפרט כי מילאתי את המפרט שיש מצד ימין. הדריברים של הכרטיס מסך:41.09 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  24. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

אתמול (ב-2 לפנות בוקר) סיימתי* את המשחק ואני חייב לציין שזהו המחשק הכי מדהים שבו שיחקתי! אין בו שום אספקט שלא חשבו עליו, רואים את ההשקעה והמחשבה הרבה שהשקיעו בו והחברה עשתה פשוט עבודה מדהימה עם העלילה בכלל ועם הממשק בפרט! מדהים! מישהו יודע אולי מתי יוצא ההמשך? (לכל מי שסיים יכול לראות בבירור שיהיה המשך ;D) *הייתי מסיים אותו הרבה יותר מוקדם לולא עבדתי. ועוד שאלה: מה תיתן לי רמת קושי גבוהה יותר (HARD)? האם שווה לעבור אותו שוב ברמת קושי HARD? או שזה סתם מציק?

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by overload,

האם זה נכון שבמשחקים לא חוקיים שמורידים מהרשת אין אפשרות למולטי פלייר? למה? אני מקווה שהדיון לא נוגד את חוקי הפורום. :saint:

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים