עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני בשלב כזה שאתה מתחיל אותו ואתה לא יכול לדרוך על האדמה בגלל שהיא חמה מאוד,ואחרי זה יש לך קטע קצת מעצבן עם,הכוח הזה של ההליקופטר! אחרי זה יש קטע עם 2 מפלצות שאסור להתקרב אליהם כי אומרים שהם בלתי מנוצחים... אני חושב שהשלב נקרא משהו עם deserts . נ.ב אני בסה"כ משחק במשחק 6 שעות בערך.. ונראה לי שלא נשאר לי הרבה כדי לסיים אותו!! המשחק ה-2 היה הרבה הרבה יותר ארוך מאשר זה! חבל שהם עשו אותו כ"כ קצר...

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  2. הייתה לי את הגרסא הפירטית, רציתי לשחק באינטרנט ולא יכלתי. אז קניתי אתמול ואתם יודעים מה ? כיף לשחק באינטרנט וגם ההרגשה השתנתה קצת. תמיד הורדתי משחקים והיו לי נקיפות מצפון בגלל זה, אבל אחרי שקניתי את GENERALS ההרגשה השתפרה. שמוליק אגב (ילדה בת 10 מארצות הברית ניצחה אותי היום - איזה פדיחות)

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Fenomeno,

anyone?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. משהו יודע מהי הפקודה להפעלת מד רמות הפריימים לשניה ב ( SOF2 ( 1.3GOLD EDITION ? תודה

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  5. Started by freak2100,

משחק מאוד כיפי וממכר חבר שלי בנה אותו (:) המשחק [פורסם בנענע תוכנות: http://software.nana.co.il/prog.asp?id=3749&cat=120 ובאתר הרישמי של worms: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=good&area=brea שווה להוריד, לדעתי....

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. Started by mironm,

בעת ההתקנה ההודעה הבאה עולה לי.... Component transfer error Component: Data Files Minimal File Groupe: Data Files Minimal File: f:\data.cab Error: שגיאת נתונים בדיקת יתירות מחזוריות בבקשה תעזור לי תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by orpa,

אני חייב עזרה דחוף! ניסיתי להתקין את SPLINTER CELL, והוא לא מפעיל לי את ההתקנה במקום זה הוא רושם לי Error-6002 Close any running programs Empty your temporay directory Check your internet connection מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by NEO...,

אני צריך תוכנה שתריץ משחקים של ps 1 במחשב ב win xp תביאו לי לינק

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by נדב,

אוףףף

• 6 תגובות
    • 889 צפיות
  10. Started by ETB,

אני תקוע בשלב השני עם הפקינק ליזרים בחצר. אני אמור איך שהוא לנטרל את החרא הזה. איך?????

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by Wizard Of Oz,

האם שווה לקנות את playstation 2 או לחכות ל-3?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by WarMachine,

אני לא יודע מה איכתם אבל אני ממש חיכיתי למשחק הזה, פשוט משחק מדהים,נראה אם יהווה תחרות לספלינטר סל המדהים גם הוא... לא נראה לי שאני צריך לפרט על המשחק כי כולם אמורים להכיר אותו,המשחק הטוב ביותר ל PS ול PS2 פשוט מדהים!! ועכשיו פיתחו אותו למחשב לא בתור "המרה" אלא ישר פיתחו אותו ככה שהגרפיקה תהיה טובה ולא מפוקסלת והכל ירוץ חלק... נותר לי רק להתיל לשחק בו!,צפו להתרחשויות נוספות בקרוב..

• 55 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. תמליצו לי על משהו...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אתם יודעים מאיפה אפשר להוריד קבצים שיהפכו את זה לאנגלית?? הכל באיטלקית: גם הסאונד גם הממשק וקשה ככה להבין מה רוצים ממני שמה תעזרו לי איפה יש פאטצ' או משהו כזה שיהפוך לי לאנגלית הכל תודה :-[

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. היי! אני רוצה לצרוב כמה משחקי של פלייסטיישן 2 , אבל אין לי ציפ'......מה שכן יש לי גישה לצורב די וי די, אז אולי מישהו יודע אם זה עוזר לי במשהו ואיך אני עושה את זה... 8) בבקשה אני ממש צריך עזרה 156947054

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by mironm,

שאני מנסה להתקין את המשחק Mohaa זה כל פעם מראה לי את המסך של ה Uninstall כאילו הוא מותקן אז אני הולך להוסף\הסר תוכנות מוריד את המשחק ובכל זאת זה נשאר שם עכשיו אני לא יכול להתקין מחדש את המשחק בגלל הבעיה הזו. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  17. Started by WarMachine,

שוחרר טריילר חדש משולב וידאו+קטעים מהמשחק עצמו,פשוט ענק! http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/downloads_trailers2.html לפי הטריילר זה יהיה אחד ממשחקי הפעולה הטובים בכל הזמנים!

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  18. Started by rk666,

גמרתי היום את המשחק הזה, משחק פשוט ענק כבר הרבה זמן לא היה משחק שלא שעממם אותי אחרי יומיים, אני משחק בו כבר שבוע וחצי לאט לאט והרעיון, העלילה והביצוע פשוט מעולים בשתי מילים: שווה תכסף

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by alexrta,

אני לא מצליח להצטרף לשום משחק דרך התוכנה כל פעם שאני מנסה הוא רושם לי UNABLE TO FIND HOST מה הבעייה??? תודנ מראש לכל העורים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by eli.g,

אני מוכר לחבר שלי ps1 + משחק ב 300 ש"ח שווה או שאני יכול לסחוט עוד קצת.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Daerdevil,

תבחרו ... ;D :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by blueboy,

יש בהחלט למה לצפות : http://whatisthematrix.warnerbros.com/rl_cmp/downloads_trailers2.html

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by עידו16,

שלום אני תקוע כבר מלא זמן במשימה הראשונה של המשחק בתוך הבניין השרוף . בהתחלה צריך למצוא איזה איש ואחרי שמוצאים אותו אז אומרים לי שצריך למצוא איזה קופסה שחורה עכשיו השאלה היא איפה הקופסה השחורה ואיך בידיוק אני יוצא מהבניין בתודה, עידו

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  24. Started by alexrta,

אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  25. משחק כיף, קצת קל מידי אבל מפצה בזה שהוא דיי ארוך. גראפיקה מזכירה קצת את מריו64 למי שמכיר, שולטים בתזוזות במשחק אחרי כמה דקות. הומור לא רע, מידי פעם אפשר לשמוע את הדמויות אומרות משהו ציני ומצחיק, רוב הזמן הטמטום שלהם מעלה חיוך. איך אפשר בלי סקרינשוטס? אפשר למצוא ביקורות ותמונות בגוגל..

• 9 תגובות
    • 945 צפיות

דיונים חדשים בפורומים