משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
משחק המירוצים שהושק לקונסולות בסוף השנה שעברה יסיים מקצה שיפורים ארוך במיוחד בעוד כחודש מהיום, ויגיע גם אל עולם ה-PC עם הבטחה לתמיכה במאפיינים מתקדמים Need for Speed המאותחל של EA Games הוא אחד הכותרים המעניינים ביותר שיגיעו למחשבים האישיים בחלק הראשון של שנת 2016 – וזאת למרות (וגם בגלל) שכבר הושק עבור הקונסולות בסוף השנה שעברה, תוך שהוא מקבלביקורות קרירות יחסית, על אף הנסיון להחזיר את המאפיינים הבולטים של כמה ממשחקי הסדרה האהובים ביותר מהעבר. כעת, במפיצה האמריקאית מצהירים שמשחק המירוצים השאפתני יושק לפלטפורמת ה-Origin שלהם ב-15 במרץ, כלומר בעוד קצת פחות מחודש מהיום. לצד מספר תמונות עדכניות, בחברה אישרו כי גירסת המחשב האישי תכלול אפשרות להרצה בקצבים של מעל…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום אני משחק כבר הרבה זמן MW3 במולטיפלייר הבעיה היא שבימים האחרונים יש כמו דיליי במשחקים וזה נראה כאילו כל מי שמשחק בסרבר הרבה הרבה יותר מהיר ממני והתגובות הן איטיות יחסית לשחקנים האחרים לפי מה שהבנתי זה קשור לפינגים וכו' ,דיברתי עם הוט והם קישקשו משהו שהכל בסדר ואני צריך לעבור לחבילת גיימרים (יש לי 12 מגה) איך בודקים את עניין הפינגים ? או לחלופין איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש בפורום מישהו שמשחק במוד ל HL2 - soure forts? אם כן, יש לכם מושג איך אני אמור לסובב את החלקים שאני בונה איתם את המבצר?
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את דום 2016 והכול עבד טוב ויפה, אחרי השלב הראשון הכול התחיל לעבוד ממש לאט, ברמה שאי אפשר לעשות שום דבר. לא שיניתי כלום בהגדרות. עדכנתי את הדרייבר של הכ. מסך וזה לא עזר. המפרט שלי: Intel core i5-4440 3.10Ghz 8GB ram SSD 120GB + HD 500GB GeForce GTX 960 2GB האם מישהו מכם נתקל בזה? יש אפשרות לסדר את זה? אשמח לפתרון, תודה *עדכון: הורדתי את כל הגדרות הוידאו ל-Low, וזה הסתדר לי. אפשר לנעול, תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כאן אביאל בסרטון נוסף ! אני יודע שהסרטון לא ממש קשור אבל הייתי חייב לספר לכם על המקרה הזה טוב אז מצטער אם שמעו אותי מדי פעם טיפה עם רעשי מיקרופון כנראה שנשפתי יותר מדי או שהמיקרופון היה קרוב מדי אבל לא נורא זה היה בחלק קטן מהסרטון.. אם באלכם תספרו על המתיחה הכי מטורפת שלכם צפייה מהנה !! http://www.youtube.com/watch?v=SjPjgfUBQT0&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק נגד חבר איך אני עושה את זה ? אני רוצה למצוא קבוצה ולשחק נגדם איפה?איך?
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
חבר'ה אני עושה save game ב-company of heroes, המשחק נשמר אבל אחרי שאני יוצא מהמשחק וחוזר יותר מאוחר לא מופיעים לי שום משחקים שמורים! יש לי גרסה 1.4 ד"א. למישהוא יש מושג למה?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
פרטים מלאים על התוכנה ניתן למצוא בדיון שפתחתי לפני מספר שבועות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=511104.0 מכיוון ששכתבתי חצי מהקוד, החלטתי לפתוח דיון חדש ונקי, על מנת לתת תקציר לתוכנה, סרטון המדגים את פעולתה, וכמובן קישור להורדה. מטרת התוכנה להציג תוכן חדש (DLC) למשחק, ולאחר שהמשתמש בוחר מה הוא רוצה להתקין מתוך הרשימה, התוכנה עושה את כל העבודה: 1. הורדת התוכן. 2. מציאת מיקום המשחקים. 3. התקנת התוכן בלי שום התערבות מהמשתמש. איזה משחקים נתמכים? Left4Dead2 Alien Swarm Armed Assault 2 איזה משחקים יהיו נתמכים בקרוב? Fallout New vegas Oblivion Left4Dead1 (אני תמיד פנוי להצעות לתמיכת משחקים נוספת במייל Zeevs86@gmail.com) למה לי להשתמש בתוכנה? - Dow…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני לוחץ SHIFT בsupreme commander גם אם יש waypoint אחד המשחק יורד ל6 FPS וזה ממש מעצבן כי זה משהו שאני משתמש בו הרבה, עוד מישהו נתקל בזה? מדובר על המשחק המלא (דווקא בדמו זה לא קרה לי כזכור)
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש משחק נדמה לי קוראים לו תות אנך אמון הוא נראה מיצרי כזה הוא ממש דומה לזומה ואני לא מוצא אותו (הוא פלאש) תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נכון זה מרגיז ש"מאבדים" את ה-MANUAL של המשחק? האתר הזה אמור לעזור לכם בזה... http://www.replacementdocs.com
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
התחלתי את המישחק ואני בתוך הבית . אחרי שהייתי בכל החדרים אני רוצה לצאת מהדלת הראשית אך הידית נעלמה ואין לי מושג איך לצאת מהבית.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק המירוצים שהושק רק לפני כחודש יקבל המשך, במידה והשחקנים יבחרו לממן אותו לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%91%d7%a8%d7%96%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9d-project-cars-2-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את המוד הזה כי מישהו פה המליץ,תכלס מוד נחמד,גרפיקה מגעילה חח...אבל המשחק דיי נחמד מזכיר מאוד את cs 1.6..יש פה אנשים שמשחקים בו? למה הבעייה היחידה שהפינגים בו על הפנים בגלל שאין שרתים ישראלים..מישהו מכיר אולי שרת ישראלי של המוד הזה?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רמות הקושי של המסטר ליג? אני לא מדבר על רמת הקושי של המשחק כמו TOP PLAYER וכד' אלא על רמת הקושי של המסטר ליג ששואלים אותך כמה אתה רוצה כשאתה מתחיל מסטר ליג. תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב שהסאונד נשמע ממש שונה במשחקים... שחסר משהו... וגיליתי מה לא שומעים- ב GRID למשל, כמעט ולא שומעים את הרעש של המנוע, רק אם מסתכלים מהזווית... ב AC כמעט לא שומעים את הדיבור... ב CALL OF JUAREZ כנ"ל, לא שומעים את הדיבור... אני די בטוח שהבעיה קשורה לזה שיש לי סראונד אבל לא בטוח איך... ואיך לסדר את זה...
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית בוט שיריץ גאדרים לסורס יש לי מירק יש לי סרבר אני צריך בוט מוכן שיהיה כמה שיותר מאובטח תודה לכלום! על כול עזרה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
-
המפתחת היפנית המפורסמת נכנסת לשגעון של חידושים ותאפשר לשחקני ה-PC להתנסות לראשונה במשחקי Devil May Cry ו-Mega Man קלאסיים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
- 1 follower
-
-
אני תקוע ממש בהתחלה. יש לי אבן כזאת שדורשת 10 שדונים בשביל להזיז אותה, אבל יש לי אפשרות לשלוט רק על עד 5 שדונים. יש לי באותו שלב גם בתוך הים מין אבל כזאת שיש מעליה את המספר 3 שאין לי מושג מה היא עושה ואיך מגיעים אליה. קיצור מישהו יודע איך אני ממשיך הלאה??
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מה קורה? אז אחרי המון זמן שלא פתחתי פה דיון אז הנה (אני מניח ) הגיימפליי הוא MOAB של TYPE 95 הלינק: אני הולך להעלות עוד כמה ימים גיימפליי מטורף (double MOAB triple fail and 100+) אז אם אתם רוצים לראות את הגיימפליי הזה מהר תעשו לייק? דרך אגב אני נכנסתי היום לפורומים של HWzone (מן הסתם) ואני רואה את הגיימפליי שהעלתי לפני משהו כמו חודש עדיין בטופ (אז זה היה דיי מטורף חחח) תודה בכל מקרה לכולם יום נעים - - - תגובה אוחדה: - - - סליחה על הדאבל פוסט אבל אני פשוט לא מצליח לערוך את הפרסום אז הנה הלינק:http://www.youtube.com/watch?v=N_rFQu0elts סליחה על כל הבלאגן
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
תיגדו אתם מכירים את הטומב רידר הראשון לסוני 2 אז נתקעתי בשלב אחרי הבנין עם הגז המדמיע שיש כבל חשמל ארוך שצריך לעבור ויש מסוק משטרה שכול הזמן תופס אותי מישהו יודע איך עוברים????
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-