עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Gnome,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את DUKE NUKEM 3D אבל את ה- ATOMIC VERSION או לפחות את הגרסה המלאה?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  2. תעזרו לי בבקשה אני מוריד מכוניות מהאינטרנט איך אני מכניס אותם למשחק גיטיאי 3

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by redti,

אני מנסה להפעיל את הקובץ הפעלה ואז אני רואה שזה מנסה לעלות כמו פקודת דוס כזאת וזה יוצא לא יודע מה לעשות? :-[

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Linkin Park,

תעיפו מבט בתמונה ותנסו לעזור לי.. אני לא מצליח להתקין את המשחק תודה!!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. יש להם אתר ? תודה

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by ofer_mat,

אך מגיעים לכנסיה להתוודות הכל חסום שם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by marking,

תראו בתמונה נתקעתי בקטע עם השעון אני לא מצליח לשים את המחוגים במקום (חידה די קשה)

• 4 תגובות
    • 967 צפיות
  8. Started by doc-kwl,

מי עשה כמה? לאיזו קומה? תפגינו כישרון שיא אישי: 37.000 קומה: אני חושב +300

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by eli.g,

אני רוצה לדעת מתי המשחק אמור להגיע לPc כי חשבתי שהוא אמור היה להגיע, או שאולי בחודש יוני נראה לי, לא יודע עזרה בבקשה............

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by benor,

שלום, אתם יכולים לעזור לי מה אני צריך לעשות במשימה הזאת? לקחתי כבר את הדלק ואת הנרגילה עם זה מה שזה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by darkman,

if u have Battle field/tribes 2 cd key that works on MULITIPLAYER send me private msg ill trade for some HL good cd keys

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  12. Started by alexrta,

המשחק מתרסק בשלב השני אחרי שמחזירים את הספר לספריה והמפגינים מעלים אותה באש המשחק פשוט חוזר ל-WIN בבקשה תעזרו!!! אני חייב לשחק בו!!! דרך אגב אולי משזהו יוכל לתת לי SAVE שלו של השלב השלישי או בשלב השני אחרי שהספר הוחזר אחרי הקטע ווידאו שבו שורפים את הספרייה תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  13. לא, זה לא DVD שחילקו אותו ל6 דיסקים אלה ככה יימכר המשחק ככל הנראה. קראתי את הידיעה מפורום בחו"ל שלקח את הידיעה מכאן: http://www.itavisen.no/art/1300821.html האתר בנורווגית אז הנה תירגום קטן שהם סיפקו: "זה יהיה ענק, המשחק בקושי יכנס לDVD בשביל קונסולות הPS2 והXBOX. אצל קונסולת ה GameCube המשחק ישתרע על פני 2 דיסקים בעוד שאצל המחשב המשחק יהיה על 6 דיסקים." הסיבה לגודלו של המשחק היא בגלל שהמשחק יכולל קטעים של למעלה משעה מסרטי מטריקס. *האתר הוא אתר חדשות נורווגי שידוע כאמין אך לא ניתן להיות בטוח בדבריו.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

שאני משחק בג'נרלס אחרי מספר דקות מתחילות להיות תקיעות קטנות לשבריר שניה וזה נורא מעצבן. אני משחק על רמת פרטים בינונית. יש לי ATI Radeon 9500 Pro 128 MB של הרקולס ( תוך יומיים מיום ההזמנה הוא היה אצלי ). יש למישהו מושג למה יש תקיעות ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by waizman,

איך קוראים לתוספות? איזו תוספת הכי טובה? מה יש בכל תוספת? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by alexta-z,

רכשתי את המשחק freelancer אתמול והיום התחלתי לשחק בו , משימה ראשונה הכל היה טוב ויפה ואז במשימות הבאות פתאום כשיש דיאולוגים לא שומעים כלום וזה מאד פוגם בהנאה יש לי gamesurround fortisimo 3 7.1 ואת הדרייברים הכי חדשים וwin xp home edition . אני באמת לא יודע מה אני יכול לעשות , האם לעוד אנשים הבעיה הזאת הופיעה ?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by nao,

תענו

18. Started by עידו16,

הייתי רוצה לשחק ברשת את המשחק ואני לא יודע איך ואיפה אז בבקשה אם מישהו יודע איך ואיפה אני יכול לקבע עם אנשים אם יש אתה של משחקי רשת או משהו כזה תודה. :AR15:

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. הורדתי מהאתר WWW.GTA3.NET סקינים למכוניות בשביל GTA3, הקבצים הם Zip, פרקתי את הקבצים לתיקיה בשולחן עבודה, לאן אני מעביר אותם במשחק כדי שיפעלו? תודה מראש, מתן.

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6087 הלוואי, זה כנראה יהיה אחד מהמשחקים הטובים ביותר של 2003.

• 1 תגובה
    • 5.6k צפיות
  21. WarCraft 3 התקנתי את המשחק הנ"ל ראיתי את הסרטון בהתחלה אך כאשר ניסיתי לשחק במשחק התמונות והרקעים לא עלו צילומי המסך מצ"ב :saint: :AR15: :asthanos:

22. Started by maayan,

בבקשה תביאו לי סידיקיס פועלים או אתר עם סידיקיס לקאונטר זה דחוף

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by domuzy,

התקנתי את 3 הדיסקים ואחרי שאתחלתי את המחשב ולחצתי על האייקון קפץ חלון שאמר להכניס את הCD הנכון. ניסיתי את שלושתם (אפילו שהשלישי רשום כדיסק המשחק) אבל אותו דבר כל הזמן. מה עשיתי לא טוב? נ.ב- התקנתי גם את הדיירקט X גרסה 9.0 ואת הגרסה המלאה למשחק (1.5 GB). תעזרו לי, אני כבר מת לשחק!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by yot,

שלום, לפי הכותרת אתם יודעים שאני רוצה להגיע לקורס הצלפים במשחק AA. אני גמרתי את הקורס הראשון של הM-16A1 עם יותר מ30 פגיעות, וקיבלתי כזאת מדליה שאומרת שאני צלף או משהו...ובכל זאת לא נפתח לי האימון של הצליפות. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by mironm,

אוקי שאני משחק במשחק מדי פעם זה יוצא לי לשולחן עבודה בלי כל סיבה בלי שום הודעה וזה סוגר את המ שחק.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים