עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום, אני רוצה להזמין את המחשב Max Payne 3 מ Play Asia ובאתר שלהם אני רואה 2 גרסאות למשחק, אחת שעולה 35 דולר http://www.play-asia.com/Max_Payne_3_DVDROM/paOS-13-71-7s-49-en-70-4h1x.html ואחת שעולה 55 דולר http://www.play-asia.com/paOS-13-71-7s-49-en-70-3eo0.html מה בדיוק ההבדלים ביניהם ?! תודה מראש !

2. Started by llrefael,

http://groupees.com/bemine 6 משחקים,בשיטת "שלם כמה שאתה רוצה" (החל מדולר), 20% ל- Child's Play המשחקים הם: 1 - Wasteland Angel 2 - Sideways New York 3 - Xotic 4 - BEEP 5 - The Ball 6 - Nikopol נ.ב. א. על מנת לקנות את המשחקים צריך להירשם לאתר (בעזרת דוא"ל, פייסבוק או טוויטר), את המשחקים מקבלים לחשבון באתר [לא נשלח אימייל עם קודים או משהו כזה(אבל לא בדקתי את אפשרות המתנה)]. ב. לפעמים האתר לא זמין בגלל עומס- צריך פשוט לנסות בזמנים שונים.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by amiel18,

הי חברים מה שלומכם? כאמור טורניר מספר 21 יוצא לדרך ביום רביעי הקרוב בע"ה הפעם בשעה 20:00 מתחיל הסיבוב הראשון ולא בשעה 20:30! הטורניר כרגיל עם חוק Pure אשר מבטיח במקסימום שחקנים להגדלת המכסה לעוד. השינויים הם: 1. שעת פתיחת הטורניר כמו שהזכרתי למעלה 2. במקרה של 64 שחקנים הסיבוב הראשון יהיה BO1. 3. בסיבוב חצי הגמר נשחק במפה הראשונה על GSL Daybreak ההרשמה כרגיל חינם: http://www.z33k.com/z/i1h אני רוצה להודות לספונסרים של הטורניר: SteelSeries, MSI, G.Skill & 013Netvision

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by CheeseBud,

שלום לכולם, להלן שני עדכונים גדולים לגבי NOM-Gaming - 1. היום, 22/2/12, YuvalShot ו-NOM Gaming מפסיקים את הקשר ביניהם. זאת עקב חוסר התאמה. סוכם בין המנהלים לשחקן כי YuvalShot איננו מתאים לקבוצה והוסכם כי עדיף כי הקשר יופסק. אנחנו ב-NOM Gaming מאחלים ליובל רק טוב בהמשך ומקווים שימצא קבוצה חדשה בהקדם. 2. אחרי המון עבודה, צוות המנהלים ב-NOM Gaming החליט לפצל את קבוצת ה-SC2 ל-Team A ו-Team B. השחקנים ב-Team A יקבלו את מלוא תשומת הלב והמשאבים של המנהלים וישלחו לטורנירים בחו"ל במהלך השנה, Team A היא הקבוצה התחרותית של NOM Gaming. השחקנים ב-Team B יהיו שותפי vאימונים של Team A, ייצגו את הקבוצה ב-Clan Wars, בלאנים בישראל וכו'. השחקנים ב-Team A הם - CtrlAltDefeat, Omer, Blight, …

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by nitro_6,

המשחק הראשון היה ממש טוב , לא מבין למה הוא קיבל ביקורות לא טובות. לפני כמה זמן ראיתי ש-obsidian רוצים להפיק את השני, מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by Big_White,

מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by ns,

שלום, אני נכנס לקאונטר סטרייק 1.6 וההרץ הוא 60... רציתי לדעת איך לשנות את זה ל100 או 85 . בכל מקרה בשולחן עבודה זה על 85 הרץ... הכרטיס מסך הוא Nvidia geforce 430 מערכת ההפעלה היא ווינדוס אקס פי תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. הי אנשים מה שלומכם? היום בשעה 12 שעון ישראל תשחק נבחרת ישראל מול נבחרת פורטוגל בשלב שמינית הגמר של משחקי ClanBase NantionCup! המשחק ישוחק בבסגנון הטוב משלוש מפות כך שישראל יכולה להפסיד מפה אחת בלבד. כמו כן יהיו שידורים ישירים ב: http://www.twitch.tv/IGAIsrael בואו לעודד אנשים זה חשוב! עקבו אחרינו גם בפייסבוק: www.facebook.com/igaorgil

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by etelsh4,

מישהו יודע איך מתקינים את המוד המדהים הזה?תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by Riaz3r,

שלום, דבר ראשון אני יודע שהמערכת שלי מאוד חלשה יחסית לBF3 אבל עד לא מזמן הצלחתי להריץ אותו בובה על המחשב שלי, בהגדרות נמוכות. רץ יופי, שיחקתי בפאנן אבל עכשיו יש בעיה. בעת הטעינה של המפות, שאני נכנס לתפריט במשחק הכל רץ לאט, מגיב מאוד איטי. שאני כבר נכנס למשחק אז אין לי בכלל נשק, אבל יש לי את הכוונת והוא גם יורה כדורים. פרמטתי את המחשב, התקנתי מחדש, רץ מעולה. לאחר כמה ימים שוב, אותה תקלה. ניסיתי לעשות באורגין "Repair Install" ועדין אותה תקלה. עכשיו אני חושב שזה אולי קשור ל Windows Activation, כי זה קפץ לי בזמן יחסית צמוד אחד לשני, אז אני לא בטוח. או שזה אולי קשור לOC שעשיתי, ניסיתי להחזיר את הOC הישן שהיה לי, 4.40MHZ אבל זה קרס אז שחזרתי הכל להגדרות סטוק. ניסיתי לעדכן דריבר…

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by FreePwR,

שלום לכולם, כחלק מההתקדמות שאנו עושים פתחנו ערוץ מירק לקבוצה (mIRC) בכתובת : PwR-Gaming# ב - quakenet שם נוכל ליצור קשר עם כל מי שמעוניין, נתראה שם יובל.

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  12. Started by sectorix,

שלום לכולם, טוב, אז חדשות... החלטתי לפרוש מטיפול בקבוצת הסטרקרפט של NOM ובנוסף החלטתי לעזוב את הזרגלינג, לפחות לזמן הקרוב, וכן אני מבין שאני צריך להסביר למה ... מאז תחילת השנה הייתה תקופה קצרה בה לא יכולתי להיות פעיל בקהילה כמו בעבר, וכשחזרתי חשכו עיני. לקהילה הזו שלא חסרים בה גורמים פוגעניים, הלך לאיבוד המוסר ודרך ארץ, ומעבר למה שאני בד"כ מגדיר קומי. אני רק רוצה להזכיר לחלקכם את החוויה של להיות חלק מהקהילה לפני שנה וחצי בערך, בה כולם מנסים לעשות הכל כדי שדברים יקרו, אם זה טורנירים קטנים או גדולים עם או בלי ספונסורים, קבוצות באות והולכות אבל אנשים מנסים. יצירה של קטעי וידאו, מדריכים לשחקנים חדשים, הודעות בפורומים ועזרה לשחקנים חדשים בנוסף על חדרי צ'אט היו הסיבה שהיה כיף …

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by Bulugulu,

שלום לכולם כמה עדכונים והודעות בנוגע לקבוצה - ראשית כל שינינו את הטאג שלנו מPwR ל Pw. המשמעות היא אותה משמעות (Pwning without Remorse), אבל היה צורך בשינוי כיוון שהייתה בעייה בקבוצת הCoD שלנו. (יש בCoD קבוצה מפורסמת עם הטאג הזה. שנית כל ישנם כמה שינוי סגל - חנוך Acai (לשעבר Vanwilder), החליט לעזוב את הקבוצה. אנחנו מאחלים לו בהצלחה בהמשך דרכו! וגם - מוטי PwZerg חזר לפעילות וכבר מהיום יתחיל להשתתף בפעילויות שקשורות בקבוצה. שלישית - עקב המעבר שלנו לקבוצה מרובת-משחקים אני אעבור לנהל את קבוצת הSC2, ויובל PwYumi יהפוך למנהל הכללי של הקבוצה. כלומר מעכשיו אם יש לכם פניות בנוגע לקבוצה אפשר לפנות אל שנינו. ובקרוב - הכרזה חשובה בנוגע לקבוצה. תודה על התמיכה של כולם, נתראה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, אני מנהל קבוצת מולטי גדולה מאוד בארץ ואנחנו מחפשים קבוצת קאונטר סטרייק אם אתם רציניים (וכשאני אומר רציני אני מתכוון הוכחות) ואתם רוצים להיות חלק ממולטי רציני אתם מוזמנים לפנות אליי שימו לב יש כמה דרישות : 1)קבוצה פעילה לפחות 3 חודשים. 2)קבוצה רשומה ב-ESL עם משחקים. 3)קבוצה שרוצה להתקדם ורואה את עצמה משחקת בטווח הארוך 4)שחקנים עם גישה טובה ולא בעייתיים אם אתם עומדים בקריטריונים צרו איתי קשר כאן או במירק שלנו #PwR-Gaming ב- Quakenet ניתן לפנות אליי גם בסקייפ yuvalganim. תודה, יובל.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by FreePwR,

שלום, שמי יובל ואני מנהל מולטי גיימינג גדול בישראל. לאחרונה התחלנו להתרחב למשחקים נוספים ואנחנו מעוניינים להקים קבוצה גם ב- LoL . שימו לב יש כמה קריטריונים: 1)קבוצה קיימת בלבד שרצה לפחות 3 חודשים ביחד. 2)הצלחות מוכחות 3)אנשים עם ראש טוב שמחפשים לשחק בכיף ולא לעשות בעיות 4)קבוצות שמתכננות לשחק לפחות בשנה הקרובה מי שחושב שהוא מתאים מוזמן ליצור איתי קשר בצורות הבאות: 1)הודעה פרטית פה (פחות מומלץ) 2)כניסה למירק שלנו #PwR-Gaming ב- quakenet תודה יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kobibo,

מתקין את המשחק ושפותחים אותו אני מקבל מסך לבן עם כתוביות וניתן לשמוע SOUND זהו המשחק עובר למצב של Not Responding. המערכת שלי היא Win7 32bit . משונה שדווקא את ה Call of Duty החדש המחשב הריץ בצורה יפה מאוד. כרטיס מסך מעודכן לגירסה האחרונה + DirectX 11 אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום חברים! יש SALE באוריג'ן עם 50 % הנחה על BF 3 ו BACK TO KARKAND. המחיר הוא באירו אבל 50% הנחה הופך אותו לאטרקטיבי יותר ( בחישוב שלי $32 לגרסה רגילה ו $9.90 ל DLC)

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  18. Started by psycho5101,

רק רציתי לשתף כמה סרטונים מגניבים מהמשחק ARMA 2

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  19. Started by crowbar87,

Company of Heroes: Modern Combat Mod תאריך יציאה: 13.3.12 אתר: http://www.moddb.com/mods/company-of-heroes-modern-combat http://moderncombat.blacksandstudio.com/ תיאור (לקוח מעמוד הMDB): ביקורת: Company Of Heroes : Modern Combat Mod Review מפות:

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by yadinS,

טוב אני מת מישעמום ואני מת לשחק Command & Conquer Generals Zero Hour אני עושה אותי ישראל(סין) וכאילו ה''טרוריסיטים'' זה הערבים והחייזבלה וכל זה זה מה זה משחרר מוצאי עצבים טוב המשחק היה לי במחשב הזה והאיתי חיב לגבות תמשחק אז גיביתי ועכשיו שאני מנסה ליכנס יש שגיאה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by gulzar,

לאחר תקופה לא קצרה בNOM החלטנו Syo ואני לפרוש מNOM, בין היתר עקב הבטחות של ההנהלה שניתנות ולא מקויימות. אנחנו מאחלים בהצלחה לשאר הקבוצה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא סדרת משחקי The Elder Scrolls. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים ל…

• 0 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. ברוכים הבאים לפורום משחקים פורום זה נועד לכל דיון בנושא משחקי ניהול וסימולציה. חוקי הפורום במסגרת ניסיון לשמור על רמת דיון גבוהה בפורום, הוחלט על מספר חוקי פורום שעל כל משתמש לדעת וליישם. אנא הקדישו מספר דקות לקריאתם והבנתם, בכדי לחסוך אי-נעימויות מאוחר יותר. תוספות חוקים ספציפיות לפורום משחקים: 1. דיונים על פריצות, הורדות ותכנים לא חוקיים בנוגע למשחקים - אסורים בתכלית האיסור. 2. דיון שייפתח עם שאלות בסגנון "המחשב הזה יריץ לי את XYZ?" יינעל. בשביל לבדוק ביצועים יש דמו או דרישות מערכת שפורסמו עבור המשחק. 3. כותרות בסגנון: "בעיה | משחק X לא רץ" לא מקובלות. במקום זאת כתבו כותרת עניינית שמתארת את הבעיה/תמצית השאלה. 4. בעיות חומרה במשחקים, כגון קריסות, משחקים שפועלים לאט ללא …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by amiel18,

שלום חברים מה שלומכם? אז ככה החלטנו לעשות משחק ראווה ויש סיבה ממש גדולה לכך, קודם כל המשחק ראווה הוא שיכירו את הקהילה הישראלית רק שהפעם המשחק ראווה לא יהיה על כסף, הוא יהיה על כבוד. 2 השחקנים שמשתתפים במשחק Arew ו- PwEman (אלוף טורניר מספר 23) זוכים במשטח לעכבר של התאחדות משחקי המחשב (המשטח לעכבר באיכות של SteelSeries QcK) לא משנה מי הפסיד או ינצח. המטרה כולה שהקהילה הישראלית תשמע על ההכרזה היום. ישנה הכרזה חשובה שאנחנו רוצים לעשות שאמורה לקדם את הקהילה ולדעתי זה משהו שכולם ירצו לראות. כמו כן שיכירו גם את הקהילה הישראלית (בדיוק כמו שביקשתם שנעשה בדיון הקודם עם TSLHyun בנוגע למשחק מול שחקן מפורסם). אז ככה המשחק יתקיים היום אי"ה בשעה 20:30 בין השחקן Arew (ליטא, שחקן GM שש…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים