עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אחרי לא מעט ציפייה, הנה מגיעה הסדרה החדשה שלנו שהיא בעצם עם הDLC החדש Total War: ATTILA - Empires of Sand בDLC הם הוסיפו את העמים שישבו בחצי האי ערב באותה תקופה. כמו כן הם גם הוסיפו את הדת היהודית! בסדרה הזו אנחנו נשחק עם הממלכה החמירית ( https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A8 ) הדת היא יהודית ואנחנו חיים בצילה של האימפריה הסאסנית. כמעט כל הסובבים שלנו הם תחת חסותם של הסאסנים ואנחנו נעשה מה שצריך בכדי ליצור ממלכה בטוחה לעם שלנו שלא משועבדת לאף אחד. המשיכו לעקוב, עשו סאבסקרייב ונתראה בפרק הבא! לכל מני בקשות, טענות וכו' מוזמנים לפנות אליי כאן או במייל: Oroniron1122@Gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. משחק הפעולה השאפתני יושק בעוד קצת יותר משבוע ומאותת לנו שהוא בשל ומוכן למשימה, לאחר בטא פתוחה מוצלחת ומצליחה חודש מרץ הגדול של המפיצה יוביסופט אוטוטו מתחיל, עם השקות של גירסת המחשב האישי ל-Far Cry Primal וחשוב עוד יותר – ההשקה של The Division, המשחק שמתיימר לחקות את ההצלחה האדירה של Destiny עם אקשן בשילוב אלמנטים מקוונים המוניים, קרוב לשלוש שנים לאחר שנחשף לראשונה. הרבה ביקורת הושמעה אודות The Division במהלך השנתיים האחרונות, כשגולשים ומתנסים מוקדמים רבים טענו שהכותר נראה הרבה פחות מתקדם ומרשים מהגירסה הראשונית ועוצרת הנשימה שהוצגה בתערוכת E3 2013. עם זאת, נראה שביוביסופט הצליחו לשפר את המצב באופן בלתי מבוטל – ובמבחני הבטא הפתוחים שנערכו לפני כשבוע התגובות כבר ה…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. מבצעי סוף השבוע הנוכחי של פלטפורמת הגיימינג כוללים הנחות על משחקי Dead Rising ו-Borderlands, וגם אפשרות לנסות את משחק המירוצים F1 2015 חינם יום שבת כבר כאן ואתם מתקשים למצוא משחק להנעים בו את זמנכם? ל-Steam, כמו תמיד, יש פתרונות: מבצעי סוף השבוע הנוכחיים בשירות של Valve כוללים אפשרות להוריד, להתקין ולשחק בחינם במשחק מירוצי הפורמולה 1 העדכני של חברת Codemasters, שנקרא פשוט F1 2015, עד לשעה 23:00 לפי שעון ישראל מחר (דרך תוכנת ה-Steam במחשב שלכם). התרשמתם לטובה מהמשחק? הוא זמין לרכישה בעלות מוזלת של 22 דולר. כמו כן, ישנן הנחות נאות בהחלט על המשחקים של סדרת הפעולה המשובחת Borderlands: חבילה שכוללת את הכותרת הראשון בסדרה בגירסת ה-Game of the Year המלאה שלו ואת …

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוניאור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני תנו בלייק תנו בסאב כמעט מאתיים :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by amisha,

יש לי מין כול מיני פיצפוצים ברקע והסאונד קצת מקוטע ואני לא יודע מה לעשות בדקתי אויל זה נובע מן המע' ע"י חיבור איזניות ועדיין יש אותם ממה זה יכול להיות ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by darkdude,

בכל פעם שאני מפעיל את המשחק, לאחר הטעינה הראשונית וההכנה למסך הראשי המחשב פשוט נסגר. מה אפשר לעשות? :s07:

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  7. הורדתי את הקובץ הזה שמאפשר לי שליטה עם העכבר אבל במשחק השליטה היא ממש מוזרה.. משהו בהגדרות לא נכון כנראה... למשל כשאני מגלגל את הגלגלת אז במקום להחליף נשק הוא מסתכל למעלה ולמטה... מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני מגדיר את זה שיהיה כמו בכל המשחקים הרגילים? :s05: ז"א שלהסתכל לכל הכיוונים אני יסתכל עם העכבר ורק תנועות של הדמות אני יעשה עם החיצים... תודה...

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  8. Started by MrChinesePhones,

Shadow Company הוא אחד המשחקים החיינמים הטובים יותר שראיתי שהם שוט אנד ראן אי פעם בזכות הדמיון שלו לכותרים מסוימים הורדה: https://ru.4game.com/sc/play/ http://www.youtube.com/watch?v=VQDkejRK_I0

9. האם הקונסולה הצנועה הייחודית של נינטנדו תוכל לעקוף את היקפי המכירות של ה-PlayStation 4? לכתבה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by MyTechDesk,

המשחק זמין להורדה בחינם עד שישי (1/1/2021) ב-14:00. פרטים בסרטון.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני זוכר איזה חבר אחד שלי לפני מלא שנים כשהיה רק וינדוס 3.11 הוא שיחק במשחק כזה שיש לך מזוודה ויש לך בצד דברים בגדלים שונים למשל : סכין גילוח , אקדח , חפיסת סגריות, מטריה קטנה....בקיצור ואתה צריך להכניס אותם למזוודה ככה שהכל יכנס (אתה יכול לשנות לכל פריט איך הוא ישכב במזוודה על מנת שדברים אחרים יכנסו)בקיצור ואז אתה עובר לשלב הבא עם דברים שונים... לא מצליח למצוא כלום ב גוגל.... בעיה אני בתקווה שלפחות אחד ממכם זוכר את זה.... אני סגור לחלוטין שזה היה בת'ופה של וינדוס 3.11 ומדובר במזוודה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by POD,

שלום, מישהו נתקל פעם במין מריחה כזו של הצבעים במצב של ראיה טרמית? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  13. מחפש לקנות אותו תודה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  14. אהלן אנשים! הנה המשחקים מהטורניר הברונז פלטינום שארגנו Amit ו-Gulzar! וגם עזרו לי לשדר (וגם Sectorix) - סיבוב 2 - סיבוב 3 - חצי גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by yoel12,

שלום לאחרונה אני משתמש הרבה בe3fx בthe witcher 3 ועד כה השתמשתי בגרסא 8.5 של המוד ובגרסא 0.18.4 של ReShade אך לאחרונה יצאה גרסא 9.5 של המוד וחשבתי לעדכן את ReShade לגרסא העדכנית ביותר 0.19.1 וכך עשיתי אך כאשר התקנתי את המוד והפעלתי את המשחק הופיע לי השגיעה X3004 ניסיתי להפעיל את המוד עם 18.4 והייה כתוב שזה עבד אך בפועל זה לא אז קראתי בפורום הודעה מאת היוצר כך נראה שאומרת שהמוד לא עובד עם אף גרסא מעבר ל18.7 של ReShade אז אשמח לדעת מה עליי לעשות והאם למישהו יש לינק להורדה של 18.7 משום שחרשתי את האינטרנט ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. היי, משחק אסטרטגיה רב משתתפים. הורדה מ play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=createix.com.www קהילת השחקנים בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/829637923783490 עלילת המשחק: תהנו.....

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by SilentBob,

יוביסופט חשפה את Watch Dogs 2, שינסה לתת התחלה חדשה למותג עם קצת פחות יומרות מיותרות גם אם אהבתם מאוד את Watch Dogs הראשון מבית יוביסופט ויוביסופט מונטריאול, קשה להתווכח עם העובדה שהתוצר הסופי לא היה ממש זהה להדגמה הראשונה ועוצרת הנשימה שנעשתה לכותר אי שם בשנת 2012 – בין אם מבחינת האיכות הויזואלית ובין אם מנקודת המבט של המשחקיות. המפיצה הצרפתית הגדולה זכתה להרבה מאוד ביקורת ברשת (לצד הצלחה מסחרית נאה) על כותר העולם הפתוח שלה, ונראה שהייתה לכך השפעה כלשהי – משום ש-Watch Dogs 2 אשר נחשף כעת מרגיש כמעט כמו משחק שונה לגמרי. Watch Dogs 2 מציע עיר חדשה שאותה צריך לשחרר ממערכת המעקב הדרקונית ctOS (סן פרנסיסקו), דמויות חדשות, משחקיות שקיבלה אף היא כיוון קצת אחר – ובעיקר…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by danield51,

הגעתי לירידה לפני שאני מגיע לאזור של הנסיכה בACT 2 ואני לא מצליח להבין את החידה הזאת עם הסמלים...איך פותרים אותה?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. שלום. יש לי את המשחק פיפא 13 כבר חודש ושהתחלתי לשחק אחרי צאלנג הייתי מקבל את הנקודות שאני אמור לקבל. אבל אחרי איזה 2 צ'אלנג'ים אני מקבל רק FCC 500 ו 0 XP וזה נמשך כבר הרבה זמן למה זה קורה??

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by ban26,

שלום לכולם. כל מי ששחק במשחק והתקדם הרבה או גמר אותו אם בכלל יש כאלה אז אני מבקש עזרה או מידע בנושא. אני נמצא בSHDUW ROINS אני כבר כמה ימים שם לא מוצא לא ידיים ולא רגלים . אין לי מושג מה עושים. כל קטע שם חוזר וחוזר .הקיצר אין לי מושג מה עושים בבקשה כל מי שיכול לעזוא יתקבל בשמחה

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  21. Started by Bam65,

http://www.incrysis.com/forums/viewtopic.php?id=5863 הכתבה פורסמה רק היום בבוקר

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by dog,

משחק נחמד שנתקלתי בפרסום שלו. עומד לצאת בתחילת 2014. למי שיש לו עניין. http://www.indiegogo.com/projects/worlds-of-wanda

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by ofsher,

מה המצב אנשים נתקלתי במשחק רק עכשיו, חיפשתי בפורום ולא ראיתי שאף אחד התייחס אליו יותר מדי הייתי שמח לשמוע חוות דעת על המשחק, שווה קנייה? הבנתי גם שאי אפשר לשחק לבד אלא רק מולטי, אבל בדמו כתוב שאפשר לשחק לבד, אז אפשר או אי אפשר? בכלל, הייתי שמח לשמוע ממי שמכיר על המשחק - הוא נראה לי נחמד תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by iPsych,

ובכן יש לי את המשחק, בכל מצבי המשחק הרגילים (משימות יחיד ושאר שטויות) הוא עובד נהדר, אך כשאני רוצה לשחק לבדי מול חבר או מול המחשב ב90% מהמקרים הוא מציג תצוגה שחורה, והתולעים אדומות דהוייות, וחוץ מהן הכל שחור חוץ מהעננים... רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון בנוגע לסיבה, עשיתי הכל עדכון דרייברים לכ.מסך, עדכון המשחק, התקנה מחדש... ויש לי כרטיס מסל שאין איתו שום בעיהGF2MX (כרגע, מחר מגיע הti 4400 של leadtek)

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  25. Started by CheeseBud,

אהלן אנשים, אתמול, ברמת השרון, גל זוהר אירח את שני הקבוצות ל-CW שהיו בו אחלה של משחקים, והנה כולם! משחק 1 - משחק 2 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes משחק 3 - משחק 4 - משחק 5 - משחק 6 - משחק 7 - Pw.CM Vs. eSr - eSr^Henili Vs. PwSnykes אני מקווה שלא התבלבלתי בסדר מקווה שתיהנו, היה כיף מאוד לשדר, הרבה תודה למארח והמארגנים

• 0 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.