משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
ואיך אני מריץ משחקים אחרים במצב כזה? האים יש אופציה להריץ את 3DMARK בנול? תודה רבה, יאיר.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני צריך הלמלצה למשחק ראלי טוב לPC, נמאס לי מ need for sped 6 משחק ממש יבש אני צריך איזה ראלי רציני משהוא טוב. תודה 8) נב: אם אפשר גם לצרף תמונות או קישור לאתר המשחק
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את פוסטל 2 על שני מחשבים פנטיום 4 עם 9500 פרו והשני פנטיום 3 עם mx440, לשניהם 512 מ"ב תאמינו לי שווה להשקיע בציוד טוב במחשב החלש עם הגיפורס המשחק מת לחלוטין, זה לא שהוא תקוע או משהו, דווקא עובד חלק אבל הגרפיקה מתה לגמרי, הכל נראה מת בלי חיים. לעומת זאת עם הפנטיום החזק וה 9500 פרו המשחק חי ובועט ויש זרימה של הכל, תנועה השתקפויות איכויות צבע הבעות של הדמויות, הכל חי. כאילו שמדובר בשני משחקים אחרים, בשניהם שמתי באופציות רזולוציה וצבע זהים (למעשה הכל זהה).
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתם משחקים את אחד מבניה של גברת ג'קסון, בעלת עסק למשאיות כבדות. גברת ג'קסון מתכוונת לפרוש מהמקצוע אחרי 50 שנה והיא רוצה לבחור לה יורש מבין בניה. מי שיחזור עם הכי הרבה כסף אחרי 60 יום - מנצח. המטרה: לבחור אחת מהמשאיות הכבדות ולצאת לדרך. אפשר להרוויח כסף ע"י מסחר (קונים בזול בעיר אחת ומוכרים ביוקר בעיר אחרת), ע"י הימורים במכונות הימורים בבארים (לא כסף גדול...) או (הכי כיף) להכנס בכל כלי רכב על הכביש, בין אם זה אופנוע או משאית כבדה אחרת. השליטה לא קשה במיוחד (לומדים 6-7 מקשים ויוצאים לדרך) וממש מרגישים שנוהגים בכלי רכב ענקי בפניות וכו'.. הגרפיקה חביבה מאוד (המשחק רץ יפה מאוד על ה-440 שלי), הסאונד נחמד (יש תחנות רדיו משעשעות לבחירה - כמו ב-GTA. מוזיקת קאנטרי מטורפת!), והכל מל…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישהו משתתף פה בניסוי של הבטה? יודע אולי שרתים שאפשר לשחק בבטה?( לא BATTLENET)
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
למה הוא אומר שהוא לא מוצא את הקובץ הישן יותר? וכן הקובץ קיים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תמונות ראשונות מתוך Half Life 2.. ואם זה נכון זה נראה מדהים! (למרות איכות הסריקה הנמוכה) לעמוד (בגרמנית)
-
- 32 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היום נכנסתי לביטא של זה (די במפתיע שכן באופן רשמי הפיתוח הסתיים ונקבע תאריך יציאה) אני לא בטוח אם מותר לי לפרסם תמונות-אבל הוא נראה ממש ממש טוב למי שלא מכיר את המשחק: www.eve-online.com זה מעין שילוב של אסטרטגיה-תפקידים-סימולצית חלל המוני (או המונטי לפי גיימר...) הוא מזכיר את פרילאנסר אבל הוא נראה יותר טוב והיקום דינמי יותר ולדרגות יש משמעות אמיתית
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני תקוע בשלב האחרון, אחרי שעשיתי סריקת עין לגרוזיני, באים שכירי חרב ומכסחים לי את הצורה. אין תחמושת ואין כוח. איך אני עובר את החרא הזה???
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
מכיוון שאני מאמין שרבים מכם ישאלו (שוב, ושוב) ברצוני לעדכן אותכם בבעיה נפוצה ב SimCity4. אם ברשותכם כרטיס מסך המבוסס על שבב ה geforce של nVidia אך מיוצר על ידי חברות חיצוניות כמו ASUS לדוגמה, והנכם משתמשים בדרייברים של אותה חברה יש סיכוי כי תתכן בעיה במשחק. על מנת לתקן את הבעיה התקינו את ה Refrence Drivers מהאתר הרישמי של nVidia
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אתמול עשיתי רשת בין שני מחשבים אתם יכולים לראות אותם במפרט איזה משחקים יפים יוכלו לפעול שם? כאלה שאפשר לשחק בהם ברשת בינתיים יש לי שם Yaki ו Heroes 3.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההגהה הגיעה! (תיקון שגיאות) " אני חזרתי הפעם בגדול ...!!! אם אתם גימרים באמת ולא פאן בויים ורוצים איכות ומישחקים לא מקרטעים ומבחר גדול תחזרו בתשובה 1)מה זה אומר? תפסיקו לחשוב שמחשב זה כלי למשחקים . כי המחשב הוא לא כלי למישחקים . 2)מחשב זה ל עבודה ולא למישחקים. 4)פעם מחשב שלט אבל היום לא . למה לא?! כי יש כמות גדולה של צריבות הורדות ובזכות זה השוק של המחשב קרס . 5)במחיר שאתה קונה כרטיס מסך טוב אתה קונה גיימ קיוב + אקס בוקס + 5 משחקים. 6)ובקונסולה אתם מקבלים איכות מישחקים יותר טובה משל המחשב, ויותר titles והמון אפשרויות . למה יותר titles? השוק של המחשב זה שוק פתוח, כול אחד יכול להוציא משחק אם יש לו חברה וכסף. אבל, בשוק של הקונסולות, החברה של הקונסולה משלמת לחברות לי…
-
- 103 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!! היום בבוקר הורדתי את RTCW:ENEMY TERRIRORY MP BETA TEST התקנתי והכל עבד מצויין (למי שלא הוריד עדיין תורידו הוא יפה) אבל עכשיו שניסיתי להיכנס לכל שרת שאני מנסה להיתחבר הוא אומר לי: PunkBuster Must Be enAbled Before Joining This Server והוא אומר ללכת לתמיכה לאתר http://www.evenbalance.com הלכתי ואני לא מבין שם כלום!!!! אז עכשיו יש לי שתי שאלות: 1)מה זה PUNK BUSTER ? 2) איך עושים לו ENEBALE?!?!?!? בבקשה תעזרו אני מת לשחק בו!!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 962 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי, במקום ה-R9000 PRO שימו GF2 MX 40, יפה מאוד ! קיבלתם את המפרט שלי לפני כמה חודשים ספורים, ככה שבמשך שנה וחצי לא שיחקתי במחשב ! (גם עם המפרט הנוכחי לא ממש ניתן לשחק בצורה נורמלית), עכשיו בעוד זמן קצר מאוד אני קונה מחשב חדש ! ואחרי שנה וחצי שלא שיחקתי אני בטוח שיש לי די הרבה להשלים ! אז יאללה תמליצו על המשחקים המומלצים ביותר לטעמכם בכל ז'אנר שהוא שיצא בזמן האחרון. ד"א הנה רשימת המשחקים שכן יצא לי לשחק בהם זמן קצר בזמן האחרון: Unreal 2003 NFS 6 NBA live 2003 gta3 - לפני הרבה זמן Hitman 2 וזהו ! אל תחמיצו דברים טובים ! ותודה רבה לכולכם :remybussi:
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מה אני צריך להוריד ? לקנות? בשביל לשחק את המשחק ברשת ואם יש לכם אתרים אז זה יעזור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום. יש בידי דיסק מקורי אחד, אבל יש לי שני מחשבים בבית אחד שלי אחד של אח שלי. שנינו רוצים לשחק אבל שנינו צריכים את הדיסק.. חשבתי על כאילו להשתמש בדיסק דרך הכונן שלו דרך הרשת אבל בכל זאת זה אומר שצריך דיסק.. מישהו מכיר שיטה שתאפשר משחק של שנינו מאותו כונן? תודה מראש, אור.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי ליקנות CS מקורי (הגיע הזמן) ושמעתי שהוא עולה בסביבותי 50 שקל אז רציתי לדעת איפה אני יכול ליקנות את המישחק באזורי אשדוד-רחובות. בתודה Si-Nom.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה באפ פי אס של קאונטר סטרייק !!! אני לא יודע יש לי גי פורס 4 .אבל הבעיה נראה לי בגלל הווינדוס או בגלל המחשב !!! תעזרו לי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-