עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. זוכרים שהודיעו ש RAVEN עובדים על משחק חדש אבל לא נתנו שום מידע עליו, המשחק הוכרז וגם הראו טריילר. לא ניראה מדהים אבל זה RAVEN אז אמור להיות טוב http://www.gametrailers.com/player/37413.html http://en.wikipedia.org/wiki/Singularity_(video_game)

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by X_Dror,

משחק חדש בגרסת Beta עם גרפיקה סבירה (תלת מימדית כמובן, פי כמה על זאת של Doom II) השוקל 96 KB בלבד!!! המשחק מקובץ בקומפרשיון אדיר!!! כמובן שזה משפיע על זמני הטעינה, על שטיפות המשחק ועל כמות ה- RAM הנמצא בשימוש. אך זאת בהחלט פריצת דרך אדירה! הנה לינק - http://www.theprodukkt.com/ זה דורש כמות Ram מינימלית של 512 Mb

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  3. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הגעתי לשלב (בעצם זה הראשון) ששם האנס ניהיה חולה ואני צריך ללכת להרים עכשיו מצאתי בגדים אבל איך אני לובש אותם?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  4. היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  5. Started by Coca Cola,

יש תמונה, הוא לא נותן לי לעשות I Accept, למה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  6. החל מה-26 ליולי אם תרצו לשחק ב-Counter Strike תהיו חייבים להשתמש בגירסה 1.6! אם אתם משתמשים בגירסה 1.5 ואין לכם חשבון Steam (המערכת של Valve) אז אכלתם אותה! :-X Valve החליטו לזרוק את רשת Won לפח, גירסה 1.5 רצה על שרתי Won ולכן עקב סגירתם היא תיעלם. גירסה 1.6 רצה על שרתי Steam! כמו כן Valve החליטו שכל אדם שברשותו Half-Life מקורי ולא פתח חשבון ב-Steam לא יוכל יותר לפתוח חשבון ע"י serial של Half-life המקורי (למעשה זה נכון כבר לחודש האחרון ואפילו קצת לפני - לכן הרבה אנשים לא יכלו לפתוח חשבון ב-Steam) ,אלא יהיה חייב לרכוש את half-Life2 או את Condition Zero ורק איתו יוכל לפתוח חשבון ב-steam(כל אלה שכבר יש להם חשבון עם Half-Life המקורי אז סבבה להם, עליהם אין השפעה ;D ) מי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. . אזהרת ספוילר

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

קבלו: http://www.wowguru.com/forums/showthread.php?t=9257 תמיד פחדתי שבליזז ישתמשו במנוע של WOW לדיאבלו 3 כוס אמק! למה להרוס משחק מעולה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by noiZE,

סליחה על זה שלקחתי לך חלק מהשיר של הפראג שלך זה פשוט היה ממש מתאים kalabokk

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני התקנתי ת'משחק STREET RACIN זה 2 דיסקים ואז בדיסק השני זה מסיים להתקין לי ואז זה מראה לי ת'שגיאה הזה: התמונה פה ... זה כבר המשחק השני שזה קורה לי.... אז מי שיודע מה \ למה \ איך \ עוזרים לי לתקן את זה שיתקין לי או להגיד לי מה הבעיה שיעזור לי... בבקשה תעזרו לי .... בבקשה...

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by taltola,

שלום לכולם, קניתי את battlefield bad company 2 דרך הסטים, ואני לא מצליח לשחק במולטיפלייר. כל 2-3 דקות שאני משחק שם זה מתנתק לי ורושם: the connection with ea server was lost התקשרתי לספקית האינטרנט שלי ועשיתי שם חבילת "גיימר" וזה עדיין לא פתר לי את הבעיה. ניסתי לשחק גם על רשת אלחוטית וגם דרך כבל רשת וכלום לא עזר. הדבר היחיד שעובד זה כאשר אני גולש על חבילת הגלישה של האייפון שלי. (אבל אני לא רוצה לגמור אותה על זה) למישהו יש רעיונות? עזרה? נתקל בזה בעבר? תודה.

12. Started by i_iaf,

שלום רב ברשותי lock on חוקי !!!!!!! ובאמצע המשחק יוצא לי ההודעה הבאה חשוב לי לומר שבעבר לא היתה הבעיה הזו רק לאחר התקנת windows home sp2 !!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי סטים GOLD [זה סטים שיש בו את כל המשחקים גם את החדשים שיוצאים] יש לי רשימה גדולה של משחקים אבל דברים חדשים לא מופיעים שם. שאני הולך לחנות ועושה PURECHASE זה אומר לי your own the game "crysis warhead (raw) מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה [=

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. היי לכולם אני יודע חלק הרוב מעדפים לקנות קרייסיס מקורית בגלל שרת ועולה המשחק 178 שח לפי באתר זאפ וכעת אני רואה שהתחילו להעלות מחיר תראו : :screwy: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 למה אני לא מבין למה העילו מחיר רק ביגלל שלמדינה אין מספיק כסף אוו שסתאם העילו מחיר ?! בתודה לעונים

15. Started by spot,

מדובר על משחק הילדים: cars the video game. בעת נסיון התקנת המשחק (מקורי) מופיעה ההודעה הבאה: warning:default charset cp1255 not supported, using iso-8859-1 instead ואז זה יוצא מהמסך של ההתקנה. זה מתרחש כל הזמן בעת נסיון התקנת המשחק, יש לציין שבעבר המשחק עבד אך לאחר פירמוט שבצעתי למחשב מתרחשת השגיאה בהתקנה. יש לי ווינ אקס פי. המפרט שלי: amd athlon 3000 1 ג'יגה זכרון geforce 6600gt לוח אם של ג'גבייט למישהו הפתרונות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 907 צפיות
  17. שלום לכולם, למי שלא מכיר, מדובר במשחק שמבוסס על מוד של וורקראפט 3 שנקרא Defense of the Ancients Heroes of Newerth (בקיצור HoN) הוא משחק של חברה עצמאית בשם S2. למשחק יש המון פיצ'רים שהם החלום הרטוב של כל שחקן DotA, כמו: 1. שרתים מובנים לאירוח משחקים בכל העולם (לי יש פינג מצויין של 90 בחיבור כבלים לשרתים בגרמניה), 2. אפשרות להתחבר מחדש אחרי ניתוק, 3. voip מובנה, 4. מערכת matchmaking למציאת משחקים אוטומטית בהתאם לרמת השחקן, 5. ים על ים של סטטיסטיקה, מדריכים וריפליים שאפשר ללמוד ולנתח. 6. מודים. בעבר הלא רחוק S2 פעלו בשיתוף פעולה עם icefrog שהוא אחד היוצרים של defense of the ancients. הם מוציאים עדכונים עם תוכן חדש (לרוב מדובר בגיבורים חדשים שמוסיפים עוד מימד למשח…

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. Started by Mon6ooSe,

שחקנים וחברי פורום HWZone-BF: אתם מוזמנים לכתובת הטים-ספיק שלנו על מנת לשחק ולדבר עם שחקנים מכל הארץ והעולם. ולהשתתף בגאטרים\איוונטים\טורנירים ולשחק נגד קלאנים אחרים הנמצאים בקהילה. - מהם גאטרים\איוונטים וטורנירים? מהו משחק נגד קלאן? ומה זה קלאן? גאטר- גאטר הינו משחק (מקובל 4V4) שבו משתתפים חברי פורום או קבוצת אנשים שנקבעת ברנדומליות ונלחמים אחד נגד השני ניתן להגיע כקבוצה ברורה מראש של 4 שחקנים ולנסות למצוא משחק כנגד עוד 4 שחקנים הן מהפורום הן מקהילת BF הארצית\עולמית. איך יוזמים גאטר? - על מנת להתחיל גאטר יש לפנות למנהלי הקהילה בתפקיד גאטר מנג'ר (את הסטאטוס שלו ניתן לראות ליד שמו בשרת ה טים-ספיק) ולבקש ניהול גאטר ועזרה להוספה ומציאת שחקנים נוספים לגאטר. מוד המשחק: מוד …

• 0 תגובות
    • 7.2k צפיות
  19. Started by liav12,

שלום, במשחק אני כל הזמן אוסף סוגים שונים של יהלומים, אם זו פנינה או רובי או יהלום רגיל, יהלום כחול (שכחתי מה השם) וכו'. מה לעזאזל עושים איתם? אני סתם אוסף ומוכר בשביל כסף, יש להם מטרה במשחק?? ושאלה נוספת, גנבתי מהאגודה של הלוחמים חרב זכוכית אדומה כזו, אבל משום מה הכוח שלה 1, והיא לא שווה כסף בכלל ואיך שאני נותן איתה מכה היא נשברת ואז שוב אני צריך לתקן אותה. מדוע? ואיפה אפשר להשיג חרבות כאלו?? אני כבר ברמה 11 ולא מצאתי אחת כזו למכירה עדיין... תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by 1900GT,

שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  21. Started by yotam360,

האם אני יכול לצרוב משחקים ל-SONY PSP???

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  22. שלום, קטע מוזר, כשאני עולה לשחק CS-S מול שרתים ישראלים הפינג שלי גבוה לרמות בעייתיות - אני מדבר על 300 במינימום ויותר בין 400 ל 500. אם אני יוצא ל command prompt ועושה פינג לשרת אני מקבל זמנים מעולים אפילו ממוצע של 20ms במקרה אחד. ככה שאני מניח שמדובר בהגדרות במשחק עצמו ולאו דווקא הגדרות של windows. החברה שמשחקים מולי מקבלים פינגים טובים אבל הם עסוקים יותר מדי בהרג בשביל לעזור לי (ואני מבין אותם) ככה שאני פונה כאן לעזרתם (בין משחק למשחק) ולעזרתכם. אני עובד על windows XP, מחובר ב ADSL 1.5, בלי נתב, המשחק עצמו סוחב לא רע על המחשב ולא היו לי קטעים של נפילה חדה ב- FPS. אני מודה לכולם. (אגב, שקלתי לאיזה פורום זה שייך בגלל הנושא אבל בגלל שמתוך windows הפינג תקין, הנחתי שזה ית…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by *Roe.S,

שלום, חוץ מ F.E.A.R הגירסא הראשונה ישנים עוד משחקים... אני צריך שתגידו לי מזה כל משחק ומה יצא אחרי מה... אז יש את F.E.A.R "הרגיל"- הראשון והמקורי combat - משחק הרשת של fear ומה אלה: ??? Extraction Point Perseus Mandate ויש עוד?

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  24. כל מי שקנה בPreOrder את המשחק יכול עכשיו להתחיל להוריד את הדמו מסטים כך שמתי שהדמו ישוחרר רשמית הוא יוכל לשחק בו כמעט מיידית (הוא יצטרך להוריד עוד קובץ קטן מסטים שיפתח את המשחק. כל זה דרך הסטים בצורה אוטומטית כמובן) הדמו מופיע ברשימת המשחקים בחלק של Uninstalled פשוט ללחוץ עליו פעמיים ולהתחיל את ההורדה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.