משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה עם משחקים שאני מנסה להפעיל כמו סימסיטי 4 ווייס סיטי. כשאני מפעיל אותם אז מסך שחור עולה וישר הוא עושה לעצמו minimize אז אני לוחץ עליו עוד פעם כדי שיעלה אבל הוא עוד פעם עושה מינימייז לעצמו... למישהו יש את אותה בעיה? איך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
התקנתי את enter the matrix אבל אני תמיד מקבל את השגיאה הזאת device not detected 2 what the fuck is that supposed to mean??
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_2096.shtml [ftp=ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG]ftp://ftp.vgames.co.il/vgames_new_downloads/13436/Halo2.MPG[/ftp] WOW!
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
ישנם 2 תיקיות של 2 דיסיקם , אבל באף אחת מהן אין איזה קובץ שהתוכנה DEAMON TOOLS יכולה להפעיל. אם מישהו יודע איך לעזור לי בבקשה :'(
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
א. אני בפרק השני ואני מחפש את ה druid groove והמנהיג שלו awill אני הולך מזרחה ואני לא מוצא אותו ב. איך אני יכול להכנס ל Luskan?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני הורדתי את המשחק הזה: Yugioh Virtual Desktop http://www.xerocreative.com/index.php?goto=yvd⊂=downloads אבל אני לא מצליח לשחק בו, מישהו אוליי מכיר את המשחק ויודע איך משחקים בו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
התקנתי את ה-Splinter Cell {מקורי } ויש לי בעיה כמו שהיה כאן לכמה אנשים שרואים כמו משבצות לבנות גדולות וכל מקום שיש אור יש בעיות גרפיקה. בקיצר מישהו יכול להביא לי את התיקון למשחק? תודה מראש, מתן {מקורי }
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני מתקין אותו עכשיו ולא יכולתי לחכות אז הנה: (תמונה מההתקנה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המשחק והכול פועלים בסדר אבל אין באפשרותי לשנות רזולוציה זה תקוע על 1024X768 וברצוני לשנות את הרזולוציה ואני לא יכול וככה עם אני ישנה ל 800X600 זה יפעל יותר טוב... אז בבקשה מישהו יכול להסביר או יודע איך לסדר זאת.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בימים האחרונים כל המשחקים הפסיקו לעבוד לי בפתאומיות של כל החברות(מה קשור?!) המדריך מלמעלה לא עזר.... וזה לא בעיה בדיירקט איקס ולא בדרייברים כי הכל בסדר איתם והום מעודכנים וגם עד לפני כמה ימים זה עבד בעעע עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... וכאמור זה לא עזר....
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום עשיתי עידכון לגנרלס, רנג'יד ורד אלרט שתיים ובשלושתם קיבלתי את ההודעה הבאה old file not found however, a file of the same name..... ומאז אני לא יכול לשחק יותר
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מוצא שרת טוב להורדת הDEMO של פוסטל, כולם מורידים לי על 12... החיבור שלי מסוגל להוריד על 93. תוכלו להמליץ לי על שרת טוב להורדת המשחק??? :jump: :AR15: :AR15:
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/hellzone_Sim-Tycoon_The_Sims_2.shtml
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 932 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יתחיל אם מספר תמונות שאני אצלם מדיי פעם מהמשחק הינה התמונה הראשונה בינתיים (היא לא מעניינת אני יודע אבל לא היה לי ממש כוח לשחק היא צולמה ב1600x1200x32 בAA ובAF הכי גבוהה אבל האיכות שלה ירדה בהרבה יחסית בגלל ששמרתי אותה כjpg דרך paint וזה ממש מוריד את האיכות)בסך הכול המשחק מזכיר מאוד את הקודם יש שיפורים פה ושם אבל דיי התאכזבתי כי זה ממש דומה לקודם (כפי שאתם רואים בתמונה הם אפילו לא טרחו לשנות את ההסבר של איך לרפא את עצמך) אבל לפחות אין את הבאגים המגעילים שהיו לי בקודם למי שלא יודע קווים שיוצאים מהדמיות וכדומה אם לעוד מישהו יש את המשחק שיביא גם הוא תמונות
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
היי יש לי בעיה עם המשחק , בכל פעם שאני מנסה להפעיל אותו , יש מעיין צליל של שגיאה של הווינדוס והופ קופץ מחדש למערכת ההפעלה. ניסיתי להתקין את המשחק משני מקורות שונים (הכוונה שני סטים של דיסקים) ואותו דבר.. יצא לי גם בין השאר לפני מספר ימים לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש.. היתי בטוח שעכשיו זה יעבוד. ועדיין , אותה בעיה. התקנתי את העדכון החדש 1.31 התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך\קול\לוח אם ואותה בעיה. :-\ יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? זה ממש מוזר... אולי יצא איזה שהוא תיקון רשמי מ EA ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי, אני בשלב שני, כשצריך לברוח מהכלא. אני יוצא מהתא, מחסל את כל השוטרים, נכנס בכל המעברים וממשיך למדרגות שמובילות לקומה עליונה מקבילה לשורת התאים שממנה נחלצתי. הורג שם את כל הסוהרים, ו... אין דרך החוצה! אני חוזר כל פעם לנקודת ההתחלה בתא, ואז מופיע עוד סוהר או שניים במקום שכבר "טיהרתי". אני הורג אותם, חוזר על צעדי ושוב מוצא עוד סוהרים. הורג אותם, חוזר שנית לתא ושוב סוהרים, הורג אותם וחוזר חלילה! אפילו הרגתי את שאר האסירים ה"תמימים" שבחדר הגדול מרוב תסכול! איך יוצאים משם? TIA
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
2 hours qued downloading the 1.36BG file at the amazing rate of 45KB/s (25% of my downstream bandwide) after 8 hours I have it a 350 and something megabyte corrupted file thanks a lot fileplanet! fileplanet really pisses me off every new demo/beta that comes out they buy and make an exclusive. if that's not enough they hardly have any servers with hardly any bandwide (per user anyway) and lets not forget the stupid quing thing. the funny thing is that they think anybody will pay 36$ a year for their fast servers. sound like a good deal right? let me remind you those servers serve demos and betas. like what the fuck?! anyway did anybody see the file planetside_beta.exe hos…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמשחק במשחק ועבר את השלב עם הצוללות יכול לתת לי טיפ איך לעבור את השלב הזה הוא מאוד קשה אני משחק ברמה MEDUIM, אני די נואש. תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי אדמין מוד וכשאני בא להתקין הוא אומר שיש לי בעיה עם די אל אל . אם לי משהו יש מותקן על המחשב...אז בבקשה שלח לי את הקבצים המותכנים באי סי קיו . או אם למישהו אחר יש פתרון בבקשה תעזרו לי . ICQ:161371997
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי משעמם אותי!!! אני מת למשחקים חדשים...אבל....כפי שאפשר לראות במפרט מחשב שלי המחשב שלי הוא לא מכונת המשחקים האולטימטיבית וגם אין לי כסף לאחד כזה. אז אם תועילו בטובכם להמליץ לי על משחקים נחמדים שכן יעבדו אצלי (פנטיום 3 800) אז תודה רבה למי שעונה!
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני תקוע באיזה מקום במשימה Gasoline Alley, הגעתי למחסן\מוסך שמתקיפים אותי מלא אנשים אני הורג את כולם ואז במפה מסומן לי להגיע לאיזה מקום, אני הולך לשם אבל אני לא יודע מה לעשות, צרפתי תמונה של המקום, אז מי שיכול לעזור לי.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-