משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
חברים שלום, בשבוע הבא יתנהל טורניר Battlefield2 בחסות WWW.BF2-WARZONE.COM מתרת הטורניר היא לפתח את הקהילה כמה שיותר ולכן, הקבוצה \ קלאן שתזכה במקום ראשון תזכה בחביות הרכבה החדשה EURO FORCE... מקום השני יזכה גם כן בשרת אימונים לשבועיים!!! כל אחד יכול להצטרף לטורניר, גם קלאנים וגם קבוצות שנבנו במיוחד לטורניר! הקבוצות צריכות להיות עם 5 שחקנים ומעלה. המשך החוקים בפורומים של WARZONE ב forums.bf2-warzone.com. בהצלחה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מה שלומכם חברים! אולי יצא לכם להכיר את הערוץ שלי ביוטיוב - אולדסקול, שם אני בעיקר מספר את תולדות תעשיית הגיימינג, מסקר משחקים ישנים ועוד. לאחרונה הקמתי עם חברים תנועה חדשה לשימור משחקים - הסבר על התנועה, כולל ראיון איתי, אפשר למצוא באייטם הזה בגיק טיים. אשמח לשמוע את דעתכם, אם יש לכם מה לתרום, וכמובן, תהנו מסרטון השימור הראשון שלנו - נקמתו של לה-צ'אק! שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא יודע איך להסביר אבל העכבר לא זז חלק כל כך לא בגלל שהמשחק פועל לאט או משהו כזה אלא לא למשל כמו בשאר המשחקים שהשליטה היא נוחה וזה דיי מזיק לgame play עוד מישהו חושב כמוני?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מוכן לשלם 150-300 שקל עבור המשחק מחנות. מה שכן אני מוכן לשלם סכום הוגן למישהו שרכש את המשחק ולא משתמש באינטרנט. יש הצעות?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
גם הסוף "הטוב" וגם הסוף "הרע" לא ממש מסתדרים... וגם בלי קשר לסופים, בדרך גם הפסיקו לעשות קשר בין הפרקים. בהתחלה זה עובד טוב - ברור איך הגעת מהכלא לביוב ומשם לחנות וכו' - אבל לאחר מכן כבר ממש לא ברור איך אתה מגיע ממקום למקום ומה הקשר...
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כותרים עם תקציבי עתק לצד משחקי אינדי צנועים, פעולה לצד סימולטורים: אלה הם המשחקים שעשוי חיל בשנה האחרונה בפלטפורמה של וואלב, לפי הנתונים של האתר Steam Spy למרות ההצלחה המרשימה של הקונסולות מבית סוני ומיקרוסופט, השנה החולפת היוותה גם המשך שגשוג עבור הגיימינג במחשבים האישיים באופן כללי, ושל יקום ה-Steam בפרט. לא מאמינים לנו? להלן הנתונים שמציע האתר Steam Spy, אשר מתמחה באיסוף סטטיסטיקה מפורטת ומגוונת אודות הפלטפורמה הפופולרית. לפי המקים של Steam Spy, אשר מתבסס על נתונים שנאספו בין ה-1 באפריל 2015 ל-20 בדצמבר 2015 (הוא טוען כי הנתונים שנאספו במהלך שלושת החודשים הראשונים של השנה אינם אמינים מספיק), לפחות 10 כותרים שונים הצליחו למכור מעל למיליון עותקים במהלך 2015 – נ…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבילת הגיימינג החדשה מציעה את המשחקים שמומלצים בידי צוות המיזם הנודע, וכמו תמיד המחיר הוא כזה שקשה מאוד לסרב לו רוצים משחקים טובים בזול? חבילות ה-Humble Bundle הדו-שבועיות ממשיכות להוות את אחד המקורות הטובים ביותר ברשת לשם כך – כשהפעם מדובר בקונספט מעט שונה בו רשימת המשחקים הורכבה על בסיס העדפותיו והמלצותיו של אחד מעובדי המיזם הוותיק. החבילה הנוכחית, שהורכבה על ידי בחור בשם גלן, תעניק לכל מי שיבחר לשלם דולר בודד או יותר את משחק הפעולה האלים Chivalry: Medieval Warfare, את משחק ההרפתקאות המופלא Brothers: A Tale of Two Sons ואת משחק האסטרטגיה Ultimate General: Gettysburg – ובנוסף גם קוד קופון להנחה של 10 אחוזים בהרשמה לשירות ה-Humble Monthly שמציע חבילת משחקים חדשה…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם נתקעתי במשימה שאני צריך לפרוץ איזה מייל בעזרת פיצוח קוביה לסדר מספרים לפי סדר מסוים .. אני ממש נסיתי הכול ואין לא מצליח לסדר את זה לפי הסדר הנכון מישהו מכיר את השיטה?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, הוא מראה מסך שחור ואת הסמן עכבר של המשחק ואז יוצא לדקסטופ, כשהמשחק כביכול ממוזער ושאני מעלה אותו עם alt+tab אותו הדבר קורה שוב. בכל הזמן שהמשחק ממוזער העכבר של הווינדוס קיים אבל בלתי נראה, עד שאני סוגר את המשחק עם ctrl atl delete. יש לציין שהדבר קורה גם במשחקים אחרים, יותר ישנים, כמו Porsche Unleashed יש לי כרטיס מסך X800 pro 256 עם catalyst 6.8 (עשיתי בדיקה ב6.5 ועדיין לא עבד) תודה מראש דוד
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום שיחקתי במשחק הזה לא יודע למה אבל האבתי אותו כי זה מעביר לי את הזמן בטירוף והייתי רמה 43 ואיזה מישהו פרץ לי :'(ולקח לי הכול הוריד אותי הרבה רמות הרס לי את השחקן לגמרי והשתמש לי בדברים שאי אפשר להשיג במשחק הבקשה שלי זה אם יש מישהו ששיחק והפסיק ולא צריך את השחקן שלו אז אני מבקש שיביא לי בבקשה כי אין לי כוח שוב להתחיל מאפס תודה רבה לכול העוזרים :)
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן. קניתי את Borderlands2 לאחרונה (מבצע אחרון של סוף השבוע) בהתחלה התלבטתי אם לקנות את המשחק כי אין לי הרבה חברים (ישראלים) בSTEAM שמשחקים במשחק ובמחשבה שעם אנשים שאני לא מכיר (שסתם יצטרפו) תהיה לי בעיה לשחק (ככה גם אמרו לי בפורומים אחרים). נחשו מה? הצטרפו כמה ארופאיים והיה מאוד כיף לשחק איתם. אחד אפילו לימד אותי הכל על המשחק והיה מאוד סבלני. ואז מצאתי מישהו (ישראלי) ברשימת החברים שלי שקנה גם את המשחק במבצע והתחיל לשחק. הצאתי לו לשחק ביחד. ונחשו מה? ההפך הגמור מאלה ששיחקתי איתם בחול. חפצים? לוקח הכל. אולי כשהמצפון מתחיל לנגן אצלו פעם ב- משאיר לי קופסא עם כמה דולרים. חפצים? על כולם E E E E E ואני מוצא רק ארגזים רקים אם אני מתעקב קצת באיזו פינה והוא רץ קדימה. לשחק בצוות? …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק הזה מ GAMERSHELL בערך 750 מ"ב החשב אני מקבל קובץ ראר פותח אותו ובתיקיה יש איקון של ה EXE ן האוטוראן להתקנה בקיצור האיקון לא עובד זה מדליק מסך שחור לשניה ואז חוזר לשולחן עבודה ואין כלום ו ההתקנה קשה אני לוחץ עליה מגיעה לשלב מסוים ו לפני ההתקנה עצמה ואז זה אומר לי שאני צריך DIRECTX 9 או יותר ואני הורדתי את החדש ביותר של 2007 מה עושים תודה ??[br]פורסם בתאריך: 13.03.2007 בשעה 16:03:24 תודה???[attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
צריך עזרה. מחפש משחק אסתרטגיה למשחק ברשת שלו ידרוש CD KEY ושיהיה טוב אם גרפיקה ממוצאת. תודה...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ציפינו המון למשחק המדהים הזה. והנה אנחנו משחררים את הגיימפליי הראשון בעברית. מתחילים את המשחק בשנת 395 לספירה עם הויזיגותים. מנסים לשרוד כעם עקור מאדמתו ולנדוד ברחבי העולם - עד שנמצא מקום לראוי לבנות בו בית. עד אז אנחנו מנסים לשמור על הגינות ולשחרר עמים אחרים תוך כדי שאנחנו שורפים יישובים רומאים! חעחע. שיהיה לכולם צפייה מהנה ותעשו לייק סאסקרייב שידחוף אותנו לשחרר עוד פרקים בהקדם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשמגיעים לשלב במשחק בו נוהגים ברכבים של 600 כוח-סוס וצפונה, לפחות במסלולים המהירים, המהירויות הנדרשות לנצחון הופכות את הרכבים לבלתי ניתנים לשליטה כמעט במסלולים הצרים יותר. יתרה מכך, גם אם נניח והאמור לעיל קורה סתם כי אני גרוע, יש מירוצים עם בעיית שליטה מולדת, כשהכוונה היא כמובן למירוצי הווילי. אם לוקחים Camaro SS (הישנה) עם 700 כ"ס וגריפ טוב, זו לא בעיה להרים אותה לויילי לאורך כל המסלול מתחילתו ועד סופו (כ400 מטר) - נבדק בהצלחה יותר מפעם אחת (ואחת מהפעמים האלה עדיין נוצחתי, ע"י מישהו שעשה ווילי לאורך 410 מטר, ואני לא מבין איך זה בכלל אפשרי אם רבע המייל של המסלול הם 402 מטר בלבד). העניין הוא שיש מירוצי ווילי גם במסלולים צרים למדי, ועוד עם עמודים בין הנתיבים, ועוד משום מה …
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=7706 ולמי שלא מבין איזה מנהל באוניברסיטה לקח XBOX מיחדר שרתים ונתן לילד שלו לשחק בזה אבל הוא לא הבין שעל הXBOX התקינו לינוקס והישתמשו בו כשרת לחסוך בעלויות
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני חושב שקוראים לו NBA Live Street (אני לא מתכוון ל-NBA Street 3 שלקונסולות) זה מוד ????????????????????????????????????????????????????????
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חבילת ה-Humble Indie Bundle ה-15 במספר תספק לכם משחקי הרפתקאה ואסטרטגיה משובחים בעלות מינימלית לכתבה: http://hwzone.co.il/משחקי-האינדי-חוזרים-ל-humble-bundle-בצורה-מרשימה/
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סימתי את המשחק הראשון ורציתי לדעת אם הבנתי טוב את העלילה . אז תגידו לי אם זה נכון : דליה מקריבה את הבת שלה אליסה כדי לזמן את אלוהים. אבל חלק מהנשמה של אליסה ברחה וזאת בעצם צ'ריל (הילדה המאומצת של הארי) בסוף רואים את את צ'ריל שהיא בעצם בגוף של אליסה ,והאליסה האמתית זה זאת על הכיסה גלגלים . אחרי זה הם משתלבים כדי לזמן את אלוהים ,אחרי זה הכל מובן. ובלי ספולרים ל3 בבקשה כי עוד לא שיחקתי .[br]פורסם בתאריך: 15.04.2008 בשעה 16:45:05 אפשר בבקשה תשובה ?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ההרפתקה החדשה של לארה קרופט תתרחב אל ה-PC בסוף החודש הנוכחי, ועכשיו אנחנו יודעים לאיזו מערכת מינימלית נזדקק בכדי להריץ אותו Rise of the Tomb Raider היווה את אחד מהמשחקים המוצלחים יותר אשר הושקו בתקופת סוף שנת 2015, ובקרובתקופת הבלעדיות שלו לקונסולת ה-Xbox One תיפסק (לאחר כחודשיים בלבד), והוא ינחת גם בפלטפורמת ה-Steam לטובת כל בעלי המחשבים האישיים. להלן המפרט החומרתי המינימלי שצטרכו להעמיד בכדי להנות ממנו. הדרישות הבסיסיות הרשמיות מדברות על מעבד Core i3-2100 כפול ליבה של אינטל או מקביל שלו מבית AMD (אנחנו מעריכים שמדובר במעבדי Phenom X3 ומעלה, וכמו כן כל דגמי ה-APU מרובעי הליבות וכל דגמי ה-FX), מערכת חלונות 7 בגירסת 64 ביט או עדכנית ממנה, זכרון RAM בנפח 6GB או יו…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-