משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
בשלב עם גוסט בכביש המהיר זה מגיע לי לקטע שנקרא THE TRUCK ויוצא לווינדוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מישהו שעבר תקטע הזה יכול להביא לי שמירה של אחרי הקטע הזה??? או להסביר לי איך לפתור תבעיה...
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
Diablo 2: Lord Of destruction 1.10 ?????
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בשנה-שנתיים האחרונות המחשב שלי (במפרט) כמעט ולא עומד בדרישות המינימום של רוב המשחקים :-\. בקרוב עומדים לקנות לי מחשב חדש שיוכל להתמודד עם המשחקים החדשים. מישהו יכול להמליץ לי על משחקים טובים שפיספסתי בשנה האחרונה? ל-GTA Vice city אני מצפה בקוצר רוח (מאד אהבתי את הקודמים) ושיחקתי גם ב-Freelancer (קצר אבל טוב) תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי מודם 56K ותמיד היה לי בסביבות ה-200 פינג עם ווינדוס 98 ועכשיו שהתקנתי XP הפינג קופץ כל הזמן לאיזה 600 או יותר... אפשר לסדר את זה? צריך אולי להוריד איזה דריבר?
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
שלום אחרי שהתקנתי MORROWIND וBLOOD MOON נכנסתי למשחק והוא היה בדיוק כמו MORROWIND האם זה באמת ככה והשיפורים והתוספות הם בתוך MORROWIND או שלא הפעלתי את זה בצורה הנכונה? תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי , ראיתי בכמה מקומות שקיים המוד למשחק באינטרנט . רציתי לדעת אם מישהו כבר ניסה אותו? או יכול לתת לי מידע עליו ואיך להוריד את המוד הזה. נשמע ממש כיף לשחק את GTA3 נגד אנשים אחרים. נ.ב : האתר הזה יכול לעזור http://www.gta3mta.tk
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם המשחק, כאשר לא רואים טוב את הגרפיקה. המכוניות בלי גלגלים והנוף נראה זוועה ??? התקנתי את ה PATCH של MICROSOFT אבל זה לא עזר. יש לי DirectX9 עם כרטיס מסך GF 2MX התקנתי את הדריברים האחרונים של Nvidia אבל זה לא עזר. מישהוא יכול בבקשה לעזור ?? תודה, יוסי
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת במשחק הזה - כאשר פותחים את המשחק, עוברים הסרטים, ואז רואים את המסך הראשי, ופתאום מתרסק. שמתי לב שאם אני פותח את המשחק, ומיד יוצא לחלונות (לוחץ במקלדת על החלון בלי לתת למשחק לקרוס) ופותח שוב את וולברין כדי שירוצו פעמיים במקביל רק אז אני יכול לשחק, מה עושים? חיפשתי תיקון לבעיה והוא לא קיים. (דרך אגב, עוד לא הצלחתי לעבור את ACT II איפה שאסור שיראו אותי אחרת השלב נגמר, ואני לא שולט על כל המהלכים של וולברין, בגלל שהמטומטם שכתב את המדריך לשחקן כתב את המהלכים עם הכפתורים של ברירת המחדל, ואני שיניתי את הכפתורים כי הם כפתורים לא נוחים, אז אני לא יודע לעשות טריקים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
בואו נארגן משהו. מי רוצה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9700 PRO של ATI אבל עקב התערבות בסנוקר עם אחי הרדאון אצלו לחודש ולי יש עכשיו GEFORCE 2 MX200! יש ל ETM RISE OF NATIONS ועכשיו קיבלתי את WARCRAFT 3 וMAFIA בפעם הראשונה! אני צריך לחכות עד ה20 לחודש כדי שהרדאון שלי יחזור אליי אז לחכות או לשחק?
-
- 12 תגובות
- 971 צפיות
-
-
Rאיתי עכשיו תמונות של UT2004 והגרפיקה שם ניראית פשוט מהממת אולי הטובה שראיתי אי פעם http://www.gamespot.com/pc/action/ut2004/screenindex_6029538.html איך לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 921 צפיות
-
-
VICE CITY פועל לי באיטיות על המחשב!!!!(אבל ממש איטי ושיש גשם אז בכלל)
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהוא יכול לתת לי בוקשה את הקודים למשחק IGI 2 ואיך משתמשים בהם תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עידכון: מצאתי את הקודים אבל אני לא יודע איך להפעיל אותם אולי אתם יודעים איך????
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה קצת פחות משבוע והוא ענק! the hulk משחק לינארי אבל מאוד מאוד מהנה - הרבה יותר כיפי מ ETM אני יודע שהדיון הזה אולי ינעל אבל הייתי חייב לומר את זה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניתי משחק שנקרא "שלג בקיץ"-פתחתי עליו גם אתר עם מידע וקישור להורדה: http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/snowman_home.asp מה דעתכם עליו?
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני אומר שvice city שיחק אותה מה דעתכם?
-
- 60 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אוקי,נתתי למישהו שאת המשחק,ויש לו איזה בעיה,אני יודע שאם לי היתה את הבעיה,הייתי פותר אותה כנראה. זאת הודעת השגיאה שהוא מקבל: please verify that your card is openGL compliant מישהו יכול לעלות רעיונות איך לסדר את זה??? (יש לי כל מיני כיוונים,כמו דריבר וכו,אבל אם מישהו נתקל בזה,עזרה תיהיה מאוד אפקטיבית)
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Half life2 doom3 max payne4 diablo3)only in 2006 halo 2 commandos3 אני אישית חושב שHF2 כי אני ראיתי את הטרילייר שלו וזה פשוט משחק מושקה אחושרמוטה! אבל אני יותר אוהב את Commandos3 !!! אבל אני אומר שHF2 יהיה יותר שובר קופות מCommandos3
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כשאני משחק ומורידים לי חיים אז אחרי כמה שניות החיים שלי מתחילים לעלות ולא שמתי קודים האם זה אמור להיות כך??
-
- 14 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב השאלה היא בכותרת איך במטריקס משתמשים ברימון... תודה מראה אור
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-