עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by zag_zag,

עד אתמול היה לי windows 2000 והמשחק עבד מצוין. היום עברתי ל-XP (שדרוג, לא התקנה מלאה), והכל עובד חוץ מהמשחק הזה - כשאני מפעיל אותו אני מקבל "unhandeld exception" מיד אחרי מסך הפתיחה של Rockstar. XP היא מערכת מאד דומה ל-2000 (NT 5.1 לעומת NT 5.0), אז למה יש לי בעיה להפעיל את המשחק?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by avivbar,

כל פעם שאני עושה משחק חדש אז זה טוען איזה חצי ואז יוצא לשולחן עבודה. מישהו יכול להגיד לי איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  3. Started by 1tanai,

מישהו יכול להביא לי כל מני סקינים של הצבא הישראלי להורדה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. Started by tomer_et,

אני מת על משחקי חלליות בסגנון של המשחקי וידאו, אתם יודעים חללית שאם הזמן מוסיפה נשקים ומתחזקת ובסוף כל שלב יש בוס אכזר.... מישהו מכיר משחק כזה ברמה טובה? בתודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. רק לציין שקניתי את המשחק כדי שהוא ירוץ בלי בעיות אבל תמיד כל הבעיות הכי מוזרות קורות במחשב שלי אחרי 4-5 פעמים שהמשחק רץ כיביתי את המחשב הלכתי חזרתי הדלקתי באתי לשחק הכנסתי תדיסק לחצתי על האייקון של המשחק הסמן של העכבר נהיה שעון חול ל2 שניות וזהוווו שום דבר לא קורה רק לציין שהתקנתי את הערכת שירות 1 של מיקרוסופט עדכנתי את הדרייור של הכרטיס מסך ומחקתי והתקנתי מחדש את המשחק 3 פעמים וכל פעם אותו סיפור.... ודרך אגב המחשב שלי הוא כזה שלא תחשבו שזו בעיית חומרה כי בדקתי אם יש התנגשויות... פנטיום 4 1700 ג'י פורס 3 TI 200 256 RDRAM דיסק קשיח של וסטראן 40 ג'יגה 7200 RPM

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Jack_g,

מי שלא יודע זו היא חבילה של שניי דיסקים וכרטיס שמאפשרת לPS2 לקרוא דיסקים פרוצים. בכל אופן מישהו יודע איםה ניתן לקנות את זה בארץ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. אני משחק אם מישהו בדיאבלו ב tcp\ip טוב אז מתי שאני מנסה לעשות HOST שזה ישחק ממני והוא יתחבר אלי זה לא עובד לי אבל כשאני מתחבר אליו (עושהJOIN הוא מתחבר ואז רק אני משחק ) מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה? אני סגרתי את הפיירוול המובנה ב XP !! אולי ה אי סי קיו אסור שיעבוד.....?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אמנם עד עתה לא חשבתי שגועל הנפש של תעשיית המשחקים יכולה להגיע לארץ (בעיקר כי לא היו משחקים ישראליים עד עכשיו ... ולא... גורדי לא נחשב) אבל ככל הנראה טעיתי. רק נספר את סיפור הרקע - באתר גיימר לפני משבוע או יותר פורסמה ביקורת על המשחק פיפוש. יוצרי המשחק ומעריצים של פיפוש, שאגב קיבל ציון שיא של 2.4 (לדעתי זה יותר מדי בשבילו), החליטו ללכת באופן אישי כנגד הביקורת והמבקר. זה התחיל בשלל נאצות כנגד גיימר וכמבקר עצמו ונגמר במשחקוני פלאש הקוראים "למחוץ" את המבקר ותאוריות קונספירציה זרות ומוזרות. הפרטים המלאים בכתבה הזו כמו כן שלל מכתבים בין צוות גיימר ליוצרי המשחק - כאן. ואכן כאשר קוראים את כל המאמר לעומק מתגלה הגועל האמיתי שמאחורי תעשיית המשחקים. ללא קשר לדעתי האם המשחק אכן איכותי…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by avivbar,

אני בהונג קונג ואני בשגרירות וצריך להאזין עם מיקרופון לייזר לבחור שמדבר עם ניקולדס. אחרי שאני מאזין כל פעם למברט אומר לי שלא הצלחתי ניסיתי עשרות פעמים ואני לא מצליח לעבור. הבנתי שיש פאץ' שמתקן את הבעיה והורדתי אותו וממש בסוף הה תקנה זה רושם לי: could not retrive version number! installation will be aborted. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. שלום שלום המשחק נתקע באמצע ורושם את ההודעה הבאה: a problam has been detected and windows has been shut dowbn to prevent damage to ur comp if this is the first time you've seen this stop error screen restart your comp. if this screen appears again follow these steps: check to be sure you have adequate disk space. if a driver is indentified in the stop msg disable the driver or check with the menufacturer for driver updates try changing video adapter. check with your hardware vendor for any bios updates. disable bios memory options such has caching to remove or disable components restart your comp press f8 to select advanced options and then select safe mode technical info…

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  11. Started by yschwimmer,

תיכנסו, תירשמו ותהנו http://www.outwar.com/page.php?x=1164170

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by nushango,

שלום לכל תותחי הפורום... אני נעזר בכם לא מעט ותמיד אחד מהמוחות המבריקים פה חילץ אותי מבעיות או נתן המלצה טובה ... הפעם זה רציני - אני על סף טירוף - הצילו!!!!!!!!!!! אני ממש באמצע המשימות באי השלישי בgta3 הרגיל ומשום מה החלטתי לשחק עם המודים מבלי(שימו לב) בלי לגבות שום דבר... מיותר לציין שהמשחק נדפק והוא נתקע ישר על ההתחלה. ניסיתי להתקין מחדש אך הוא תמיד נתקע באותה בעיה (קופץ חלון ובו כתוב " unhandled excepetion c0000005 at address : 004f8b99 מה אפשר לעשות? איך אפשר להציר את השמירות שלי(איפה הן שמורות?) אם אי אפשר ...אפשר להשיג שמירות של אנשים אחרים? איך אפשר לגרו…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. מישהוא יודע איפה אפשר למצוא את ה Trainer לGTA Vice City תודה לעוזר......................................

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alexrta,

אחרי כל משחק שמסיימים מופיעות אותיות צבעוניות ליד השם ואין לי שמץ של מושג מה אותיות אלו אומרות אז עם מישהו יודע או שיש לו אתר שמסביר מהם שיעזור לי... תודה מראש לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  15. יש לי delay מאוד מעצבן בעכבר כשאני משחק במשחק הזה מישהו יודע אולי איך מסדרים את זה כי זה ממש הורס את כל הכיף במשחק תודה מראש

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by Crash5,

לאחרונה קורה לי דבר מוזר. במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה. האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  17. שלום לכל חברי הפורום!!!! אני די חדש בקטע ואני מאוד מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. יש לי בעיה במשחק no one lives forever 2: בפרק הרביעי "A spy in a H.A.R.M way" בחלק "Inner Yard" (אני מקווה שלא טעיתי באיות המקומות), אין לי מושג איך להגיע ל- "New record buildings". יש חומה ששעריה חשמלים ואי אפשר לעבור אותה (אחי הקטן עבר כבר מזמן את הקטע הזה והוא טוען שצריך לקפוץ מעל החומה, וניסיתי, וזה ממש ממש לא הולך!!!). זה אחד המשחקים האהובים עלי ואני לא רוצה להשתמש בקוד של "לעבור שלב" בשביל לעבור את הקטע הזה, כי זה סתם הורס את כל הכיף! אם למישהו יש מושג איך עוברים את המקום הזה - בבקשה תעזרו לי!!!! בצפייה לתשובה, קובי, Red Fox.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  18. Started by yosizach,

נקעתי במסך .. שאני הורס מצלמה .. ואחרי זה נכנס לחדר השני ויש לי בן אדם מת על הכיסא מה אני אמור לעשות?!..!?! ועכשיו אני שומר את הדיון במעודפים .. ככה .. שכל פעם אני יתקע תכולו לעזור לי נ.ב תודה אני בטוח שאתם מכירים את המסך אם לא אני יעלה תמונה .

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by JAMOOS GADOL,

http://seanism.com/dlarea/pafiledb.php?action=watch&id=103 :lol: די מזכיר לי את עצמי רק שאני ב TO ובעברית...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. טוב אנשים, אני חייב למליץ לכם על המשחק/מוד הכי טוב שיצא אי פעם, הלא הוא TO = Tactical Ops זה מוד לאנריל (הישן), שלדעת רבים (לאו דוקא שחקני TO) הוא בכמה רמות מעל Counter Strike (שנחשב לשולט בתחום). אני פתחתי ת'ארד דומה לפני שנה בערך כאן בפורום, אבל אז הקהילה הישראלית היתה קטנה מאוד, וגם לא היה ממש שרת... היום הקהילה התפתחה בצורה מדהימה! בעקבות השרת שויגיימס (שבהזדמנות זאת אני רוצה להודות להם), ובעקבות עוד 2-3 שרתים שקמו בנוסף לוי גיימס ביססו את הקהילה, ואת המשחק לאחד מהמפותחים בארץ! אני חייב להודות (ומי שמכיר יוכל להעיד על כך) שהקהילה היא קהילה ממש רצינית, ולא ליימרים וכמובן לא צ'יטרים כמו בקמפר סטרייק... יש כיום בארץ כ 6-8 קלאנים רשמיים שמתחרים בין עצמם בליגה שנפתחה …

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by mbs,

הי, זה מה שכתוב אבל... מישהו מריץ בלי SP1? האם יש בעיות? תודה!

22. אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by Shook,

יש לי את המשחק ואני בעיקר אוהב לשחק במשחקי ה C&C את משחקי ה"סקרימש". עכשיו בכל הגירסאות הקודמות של C&C במשחק הסקרימש היה שם אפשרות לבנות את כל המתקנים האפשריים, בג'נרלס נראה לי שזה לא הולך ככה, כי בטריילירים שראיתי ראיתי הרבה יותר רכבים ובניינים שניתן לבנות האם הסקרימש בג'נרלס שונה משאר הC&C ? ועוד שאלה קטנה, יש בכלל דברים שניתן לבנות למים ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yotamoo,

שלום מה נשמע יש לי את Championship Manager 4, וחלונות XP. כשאני מנסה להפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה שאומרת: Error:0x000D: Unable to open full screen mode ביקרתי באתר החברה, תחת (תקראו את שאלה 9)FAQ: http://community.sigames.com/1/OpenTopic?a=tpc&s=21019056&f=66919117&m=5571901826 ואמרו שם שתריך לוודא שהרזולוציה היא לפחות 1024*768 והצבע הוא-23bit. אלו בידיוק ההגדרות שלי, ולכן אני לא יודע איך לפתור את הבעיה. בקיצר זאת הבעיה שלי, ואם מישהו יודע איך לפתור אותה אז בבקשה שיגיב... ויהיה מגניב

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. משחק שווה ?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים