משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כרטיס הרקולס 4500 מבוסס קירו 2 בהפעלת etm אין לי אפשרות לבחור רזולוציה והמשחק לא רץ ומוציא הודעת שגיאה fullscreen mode not supproted אנא עיזרו לי במציאת פיתרון תודה דביר
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי לשאול אנשים שיש להם את המשחק , איך הגרפיקה ב-Midnight Club 2 , אצלי רואים ממש מגעיל. אני רואה תמונות מהאינטרנט והמשחק נראה שם סביר...אבל הרבה יותר טוב מאצלי... זה אמור להיות ככה ? :
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ואני יכול לפתוח שרת טוב אם אתם רוצים...
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טל. לפני שבוע קניתי רדאון 9800 פרו. ואני מחפש משחיקם כבדים מבחינה גרפית ומענינים. אשמח לקבל המלצות למשחקים .
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתן לתמונות לדבר... להורדה (44.3 מגה)... [ftp=ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe]ftp://largedownloads.ea.com/pub/misc/bf1942_battleofbritain_map.exe[/ftp]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
טוב אז ככה כל מי שמשחק אנמי טריטורי בטח ראה אותנו אנחנו מחפשים שחקן או 2 כל המעוניינים שלחו לי הודעה פרטית.... אנחנו מצפים למישהוא שיודע לשחק טוב........ ILK_CKY!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
אני מת לשחק את המשחק הזה ברשת כבר הרבה זמן... אני רוצה לדעת אם כדאי להשקיע בכלל במשחק 210 שקל ואם יש שרתים ושחקנים בכלל בישראל שאפשר לשחק איתם בפינג נמוך....
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש את טומב ריידר החדש (בבקשה בלי ביקורות, אני אהבתי את כל הקודמים בסדרה) - מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור השרון ? יש ל ARCADIA אבל הם רחוקים.. יש חנות קרובה שמוכרת את המשחק החדש?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הגעתי לשדה תעופה אני חושב והכניסו אותי למקום כזה שאני לא יודע איך לצאת ממנו יש שם שוטרים אני הורג אותם ובסוף אני מגיע לזכוכיות כאלה וזהו אני לא יודע מה לעשות שם בקשההה תעזרו ליי
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כמו כל ישראלי טוב גם אני כשאני קורא באתר כמו גיימר על רישום לבטא אני נרשם בלי להיות בטוח למה אני נרשם. הפעם לשם שינוי הצלחתי להכנס לבטא של המשחק הזה. קצת מידע: זה מין משחק פעולה-אסטרטגיה באינטרנט. ישנם 2 קבוצות ולכל אחת יש מנהיג שהוא בעצם משחק את המשחק כמשחק אסטרטגיה (ממבט עליון) ואחראי על שדרוגים, הוצאת עובדים ובניית הגנות. שאר השחקנים משחקים את המשחק ממבט ראשון או שלישי כקשתים, לוחמים וכנראה עוד כמה דברים. ו... כמו בכל משחק המטרה היא לנצח את הקבוצה השנייה ולהרוס לה את הבסיס. כתבה מלאה על המשחק ותמונות ניתן למצוא כאן. אני כרגע בשבלי הורדה של הבטא וכנראה אוכל לשחק רק עוד כמה ימים (הכרטיס מסך בתיקון) ואז אוכל לדווח לכם אם הוא שווה. אם יש כאן עוד מישהו שהצליח להשתחל לבטא ש…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לחבר שלי יש 486 ויש לו שם doom 2 , אחרי שחרשנו איזה חודשיים עליו (ביחד) הצלחנו לעבור את כל השלבים בלי קודים ! ברמה בינונית ! . בשלב האחרון נתקעתי, עכשיו אני יודע שעם הקוד idclip אפשר לעבור דרך הקיר ולהרוג את הראש הזה. אבל אני לא רוצה לעשות את זה עם קודים , אין אפשרות אחרת ? אני מת לסיים את המשחק בלי קודים .. מישהו יכול לעזור ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה מה דעתכם על הגרסאה הזאת של המשחק האם הרפיקהשמוצגת שם היא הגרפיקה סופית? איך עובד אצלכם? תוך כמה זמן המשחק המלא יגיע לחנויות פחות או יותר?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו זוכר את סידרת משחקי Oddworld? זוג משחקים מלפני כ5 שנים שהיו קצת שונים מן השאר (אני אתרכז כאן בשני אשר שמו נכתב בכותרת) הם היו משחקי פלטפורמה אבל עם קצת מחשבה ופאזלונים ששונים ממה שקיים כיום. במשחקים משחק יצור ששמו Abe והוא צריך להציל את בני מינו שמשועבדים ליצורים אחרים. מעבר ליכולות הרגילות הכוללות קפיצה, ריצה, הליכה איטית והגילגול אייב מסוגל גם לדבר. המשפטים הבסיסיים שהוא יכול להגיד במשחק השני (כל אחד ע"י לחיצה על מקש) הן Hello, follow me, wait, work. בעזרתן הוא מתקשר עם בני מינו ונותן להם פקודות כציד לעשות דברים אשר יעזרו לו להתקדם במשחק. אייב יכול גם לבצע מין "מדיטציה" אשר יכולה לפתוח פורטלים אליהם ישוגרו האנשים אותו הוא מציל אבל בעזרת אותה מדיטציה הוא יכול להש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אם ההבטחה הגראפית של השנה אצלכם היא דום3 שימו לב למשחק הבא, קוראים לו CRYFAR והוא יוצא ברבעון הרביעי של השנה. הינה תמונות:
-
- 38 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני quester מושבע ובזמן האחרון אני לא מצליח למצוא איזה quest טוב להעביר איתו את הזמן :'( אז אם יש פה מישהו שיכול להמליץ על quest טוב אני מאוד אשמח ;D
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ככה עד עכשיו לא ראיתי את המשחק הזה אצל אף אחד עובד כמו שצריך אצל חבר אחד עבד "קשה" באש (לא במים אבל) והשני לא הסכים לעלות את המשחק אצלו מרוב בושה שיש לו מחשב מעולה : p4 3.06 readon 9700 pro וכו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה נכון שיש אפצ'י בויס סטי אם כן איפה הוא? 8)
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בבקשה אחי אני חדש ואני חייב לינק לgta vice city אני יודג שזה 2 דיסכים בבקשה ותודה מראש
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
סוף סוף הגיע לידי משחק טניס חדש ואני חולה על משחקי טניס ... אבל כל פעם שאני מעלה אותו אני מקבל את ההודעה SYNC OUT OF RANGE מה הבעייה??? ??? נ.ב המחשב שלי עומד בדרישות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
I'm stuck in the last level,In Subject 3. I should move the 3 bridges,leading to the rocket(or maybe I missunderstood the thing I should do.What 2 do with the bridges?) ,and I just don't know how 2 do it. When I get 2 the electronic panels near each bridge,no "action sign" appears(like when getting cloze 2 a door or some gate, or computer),so I can't activate anything. What Should I do? or what did I wrong?.Thanks ahead P.S -I already turned one fuel valve on the ground
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני צריך סידיקי מקורי של אנ ריל 2003.. מישהו יכול להביא לי?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
האם יש תאריך יציאה ל Black & White 2 ? וכמה הוא יקח? ב VGAMES כתוב מחצית שניה בשנת 2003??????? http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=1437&platform=main
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-