עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BeNDeR,

אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by GbeTech,

פרשתי לפני כמה חודשים מ BF2... בהחלט ה MP הכי מהנה ששיחקתי בו עד עכשיו. במיוחד אהבתי את האספקט של הרכבים. אני מתלבט אם לקנות COD4 או CRYSIS... שיחקתי ב SP של COD4, נהניתי מכל רגע. המנוע מעולה, האווירה... פשוט כיף. שיחקתי בדמו של CRYSIS, לדעתי הרבה פחות טוב מ COD4. פשוט דמו ממוצע. אבל בביקורות אומרים שהוא (CRYSIS) שילוב של BF2 ו CS עם מנוע חדש... עד כדי כך? שיחקתי CS, גם משחק מעולה. ולא חסרו לי הרכבים, פשוט משחק שונה. לעומת זאת אנשים אומרים ש COD4 מולטיפלייר זה הדבר כי טוב שקרה להם.. יש פה אנשים ששיחקו בשלושתם? יש מצב להשוואה קטנה?

• 84 תגובות
    • 9.5k צפיות
  3. שלום לכולם יש לי משחק שכרגע אני מפעיל אותו בעזרת תוכנת אלכוהול 120% האם יש אפשרות חוץ מצריבה של קובץ ה- ISO להפעיל את המשחק?? כי קבצי הISO האלה והכונן הוירטואלי תופסים הרבה מקום... תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  4. הורדתי את הפאטץ' שמתאים לווינדווס מבוסס עברית והוא נתן לי הודעה שהיישום הוא לא יישום חוקי של WIN32 . כשהורדתי את האנגלי אם (מן הסתם) הוא כתב לי שהעידכון לא מותאם לשפה של מערכת ההפעלה שלי. ה- GTA 3 שלי הוא לא קנוי (הורדתי) זאת הסיבה שזה לא עובד?

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  5. Started by bmw,

שלום לכוווווולם!!!!!!!! יש לי את המשחק sof 2 אך אני לא מצליח להתקין את המשחק בגלל שאין לי סיריאל נמבר אז לכוווווול מי שיש לו את הסיריאל נמבר בבקשה לעזור לי כי אני רוצה מאוד מאוד להתקין!!!!!!!!!!!!!!! כול מי שעוזר לי הוא כלי ביותר אז בבקשה בבקשה לעזור לי טוב......

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by nat64x,

http://www.emotiv.com/apps/epoc/299/ נראה מגניב, רק 299$, מישהו הזמין?

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  7. מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול ליקנות סילקים אני לא ממש טוב באנגלית אז הנה האתר ויש שמה כל מני אפשרויות להזמנה ... תסבירו לי איך אני קונה בPAYPAL ב CREDIT CARD ב A-CASH וב CLICK&BUY ... יש אפשרות לשלוח מזומן או משהו בלי להביא כרטיס אשראי ..... תודה רבה לעוזרים יום טוב טל...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sagi_10,

שלום שלום שלום לאחר שהמשחק האהוב עלי War Rock החליט להתפגר (כמו כל משחק של K2 ) החלטתי שהגיע הזמן שאני אעבור הלאה... אז ככה : איזה משחקים אני אוהב? : 1)מרוצים 2)יריות מגוף ראשון\שלישי מה אני לא אוהב? : 1)משחקים שמי שחורש יותר..יותר חזק... (סטייל מיפל סטורי ) 2)לא אוהב משחקים כמו WOW . אבל הכי חשוב לי במשחקים...שאני אוכל לשחק עם חברים שלי...אני לא יכול בלי הקלאן שלי..וכולנו עכשיו מחפשים תחלופות ל-War Rock האהוב... נ.ב רצוי מאוד שהמשחק שתמליצו לי עליו יהיה חינמי....אבל אני מוכן גם לשלם בשביל איכות.. תודה רבה לעוזרים! :xyxthumbs:

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by amit_flame,

איך קוראים לאתר של CS בארץ איפה שרשומים כל השבטים? תודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by talelisapov,

מוכר Karambit Fade Factory New. FULL PINKY -********. SS:**** או בפרופיל של הסטים מוכר בחצי מחיר מהמחיר המקורי. על דרכי התשלום והמחיר אפשר לדבר בפרטי. *************** *************************

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by omri_ro,

אני רוצה להעביר PROFILE מהמחשב שלי למחשב אחר איפה הוא שומר את הקבצים האלה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

מישהו יודע מה אני צריך להגדיר כדי לשחק Red Alert 2 (יש לי את המישחק המקורי ) ניסיתי כל מיני דברים אבל כלום לא עובד

14. Started by נמשל,

אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי pes 2014 למחשב. אנחנו בכלל לא יודעים איך לשחק בזה. המוכר הבטיח שברשת נמצא מדריכים לזה - אז הבטיח. עולה לו כסף? שום דבר, נאדא. מישהו יכול לעזור לי בזה? מדריך בסיסי (מקשים, בניית קבוצות, תרגילים וכו'). דרך אגב, מה הקטע הזה של המשחקי מחשב שמוכרים מוצר בלי חוברת הדרכה ושולחים אנשים לחפש באינטרנט? מישהו שמע על דבר כזה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכרטיס רשת ושיתוף קבצים של ווינדוס XP אני רוצה להתקין בשניהם NBA 2005 ולשחק אחד נגד השני, איך אני מגדיר את ההגדרות הנדרשות כדי לשחק.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by Sarm1x,

דרושים מנהלים חדשים לצוות ההנהלה של קהילת CS:GO. אם אתם חושבים שאתם מתאימים,שיש לכם כושר ניהול,ניראה לכם שיש לכם את הזמן והמאמץ להשקיע ? צוות המנהלים של קהילת CS:GO מחפשת מנהלים חדשים שיצטרפו למשפחת HWzone ניהול בקהילת HWzone דורש יכולת ניהול,התמדה,זמן והרבה רצון להשקיע בקהילה. אז אם אתם חושבים שאתם מסוגלים בואו ותציעו את עצמכם ואולי תתקבלו להיות חלק מקהילת CS:GO. צוות הקהילה בעל מספר תפקידים ולכל תפקיד בהנהלה יש את התפקיד שלו. כרגע ההנהלה בקהילת CS:GO מחפשת אדמינים לתפקידים הבאים: Server Manager - ‫תפקידו של מנהל זה להיות אחראי על צוות האדמינים בשרת הנקבע לכך, זאת אומרת לדוגמא יש את שרת הפאבליק, כל האדמינים של השרת מנוהלים בידי מנהל השרת (SERVER MANAGER) והוא אחרא…

• 7 תגובות
    • 5.4k צפיות
  18. Started by nice-1,

אם למישהו יש (לא, זה לא ווארז) ואם אתם חושבים שזה כן ווארז, אז תמצאו לי מקום שמוכר. אני משתגע.

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  19. Started by weber_d,

HELP!!! כבר שבועיים אני מנסה לשחק בCOH אך ללא הצלחה יש לי P4 3.00 GYGA זיכרון 1024 7600 GT AGP הוא מעלה הכל בלי בעיה FEAR ,CARBON ,BF2 אבל בCOH משום מה אחרי כמה דקות המסך קופא ואי אפשר לעשות כלום חוץ מאיתחול.עשיתי הכל :עדכנתי דרייברים ,הורדתי רזולוציה ,ביטלתי הכל ברקע .......כלום לא עוזר!! אולי אתם יכולים????????? :kopfpatsch:

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by RGod,

צריך עצות ,הכל יתקבל בברכה תודה

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. אחת הסיבות שהפסקתי לשחק זה כי הזום הרגיל של המחשק, קרוב מאד לשטח הקרב, ואתה לא יכול לקבל תצוגה טובה כמו שאתה מצפה לה, אלא אם כן תמקם את המסך על הר גבוה ותראה את הכל. אבל פעם אחת, אני לא יודע על מה לחצי, זה לא מופיע בשום אתר בשום מקום. פשוט לחצתי על משהו שנתן לי לעשות Zoom ללא הגבלה פשוטו כמשמעו. אם מישהו יודע איך עושים את זה? או האם יש דרך אחרת לעקוף את הזום של ברירת המחדל. אנא שיכתוב תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 31.12.2007 בשעה 16:05:16 טעויות קורות :\\\מנהל בבקשה להעביר לפורום משחקים תודה!!

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  22. Started by freesoul23,

כל כמה זמן המשחק קורס. הנה השגיאה:תקלה ביישום oblivion.exe, גירסה 0.1.0.228, תקלה במודול mpeg2dmx.ax, גירסה 2.0.72.30204, כתובת התקלה 0x0000cca3? בבקשה תעזרו :'(

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by x-boy_24,

היי. התחלתי לשחק במשחק אבל יש לי בעיה , אני לא יכול לשמור . כשאני נכנס למשחק זה שואל עם אני רוצה לעשות משתמש, כשאני לוחץ על OK אז פשוט רק לי הלוגו של המשחק על כל המשחק ושום דבר לא מופיע לי . איך אני יכול להתחבר (יש לי סידיקי בשביל אונליין) והמשחק אצלי דרך הסטים . תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Spider76,

אני ממש סופר את הדקות עד שתגיע התוספת המעולה הזאת. מנסה לשדרג את הדמות ולטפס רמות בכל דרך. שאלה קטנה, למישהו יש מושג אם יהיה ניתן לעבור בין שני המישורים בחופשיות ? אני למשל מקבל סכום של כסף מהגנבים שלי אחת לשבוע בנוסף יכול להשתתף בקרבות הארנה גם אחת לשבוע. האם יהיה ניתן להמשיך ולהתנהל גם בדברים האלו ? ???

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.