משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
החלטתי היום שאני חוזר לשחק במשחק הנפלא הזה רק אחרי שהתקנתי אותו גליתי שכשאני מפעיל אותו אני רואה את סרט הפתיחה ומיד אחיו המסך נכנס למצב של חיסכון בחשמל ואני אפשר לעשות כלום, לא ctrl + alt + del ובתכלס אף מקש על המקלדת לא עוזר. כשאני לוחץ על כפתור הכבוי במארז המחשב נכבה מסודר כלומר סוגר את המשחק וסוגר את הוינדוס מסודר. המחשב הזה מריץ משחקים כמו Unreal ו-GTA בלי בעיה מפרט בצד עם אותו דיסק על מחשב אחד זה עובד יופי (מפרט בצד מחשב שני) חוץ מזה יש לי שאלה לגבי המשחק, האם יש אפשרות להזיז כמה חיילים יחד ולא אחד אחד? ואיך אני עושה הסכם התקפה על מדינה עם מדינה אחרת? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום שוחררו לרשת דרישות המערכת של דום 3 (ורעבק למשחק יש דרישות ) בקיצור תחסכו למחשב חדש... :'( הדרישות: Minimum: CPU: 800 MHZ - 1 GHZ GeForce 3 TI/ATi 9600 Pro RAM: 256 MB RAM Standard: CPU: 1,7GHZ-2GHZ GeForce 4 TI 4400/4600/ATi 9700/Pro RAM: 512 MB RAM Optimal: CPU: 2.5 GHZ - 2.8 GHZ GeForce 5800FX/5900FX/ATi 9800 Pro RAM: 786-1024 MB RAM (נלקח מהאתר www.igames.co.il )
-
- 61 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
עשיתי את כל המשימות של המשחק, אחר כך קניתי את כל המקומות שיש (מאליבו, מוניות, חנות מכוניות, גלידה, סירות, ובית קולנוע) אני מקבל מרוב מהקמות כסף (חלקם סתם לעשיית כסף אז אין את השרות כמו המכוניות, גלידה והסירות) סיימתי את כל המשימות כולל הזאת שבאה אחרי המאליבו של פיל עם כל הנשקים ועכשיו אני לא מקבל שום טלפון ושום משימה. איך אני יודע שסימתי? אני אמור לקבל את האפצ'י לא? אבל אין אותו בעיר הראשונה ליד הבית מלון. מה אני עושה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי את ה Patch החדש של C&C:GENERALS? (1.6).
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
האמת היא שהשעה 3 בלילה ודי משעמם לי ובמקרה תפסה את עיני רשימה מעודכנת של המשחקים שעתידים ליפול עלינו בשלושה חודשים הקרובים אז מרתי לעצמי למה לא לפתוח איזה דיון. ולעניין,שראיתי את חודש ספטמבר פשוט נדהמתי מכמות הכותרים האיכותיים שאמורים לצאת בו,פשוט לא ייאמן,כל כך הרבה משחקים איכותיים שממש יהיה קשה לבחור מה לקנות! ( או במקרה של הרבה מאיתנו מה להוריד ) נתחיל עם 09/09 : Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII (PC) המשך למשחק המדהים שכבש מאות אלפי שחקני רשת נלהבים בזירת הלוחמה (הדי צפופה האמת) של מלחמת העולם השנייה. ההמשך אמור להביא המון כלי נשק חדשים ומגוונים ,כלי רכב רבים , מטוסים חדשים , בינה מלאכותית משופרת וקוד רשת משופר וכמו כן גם מצב משחק חדש. http://www.tothegame…
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אי אפשר יהיה לעשות AA http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030718155730.html
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות שינויים בקבצי הקול של המשחק ....אני מתכוון בכל הפקודות האלה -team taunts. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשנות אותם ...כך שאני אוכל להחליף בין הקולות ז"א להשתמש בקול של דמות אחרת בדמות שלי{וכך למעשה לתת לדמות שלי חלק מהקולות שאני אוהב אצל דמויות אחרות}....אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון....אם כן הבנתם ותוכלו להגיד לי איפה הקבצים האלה נמצאים אני אשמח כי ניסיתי לחפש ויש כ"כ הרבה קבצי קול ואי אפשר לדעת מה זה מה . תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
אני חולה על הסוג הזה אבל אני לא מצליח לימצוא כותרים טובים!. אני ממש אהבתי את וNFS 5 ואני ממש רוצה משהו אחר,סיימתי 5 פעמים... שמעתי שNFS החדש יהיה בסיגנון אבל אני לא יכול לחכות אני מקווה שתעזרו לי בבקשה . אני פתוח להצעות.... תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
התקנתי , אבל הוא מסרב להעלות את המשחק. כשאני מעלה את המשחק הוא פשוט נתקע לי על התמונה הזאת שהוא מראה לפני שהוא מעלה את המשחק. אז הסתכלתי ב README , ובאמת היה כתוב שיש בעיה עם המשחק הזה עם R8500 ב XP , ואמרו שאם אני יעדכן לדרייברים הכי חדשים הכל יפתר. אני כבר עידכנתי דרייברים עוד לפני שבוע , אבל כנראה שזה לא ממש עוזר.. *ניסיתי גם לעשות RESET DEAFULTS , וגם על SAFE MODE , לא ממש עזר. אני משתמש ב XP PRO. אפשר לראות מפרט בצד. מקווה שתוכלו לעזור. תודה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Emperor: Rise of The Middle Kingdom מה אתם חושבים על המישחק? נמקו.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=13244 לא משהו...
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
לפני שנתיים יצאה גרסת בטא של משחק בשם AIRCADE, משחק רשת עם מטוסים, מאוד נחמד. בשלב מסויים הפסקתי לשמוע על פיתוחים נוספים בתחום המשחק הזה ואני לא מוצא את האתר בית של החברה שפיתחה אותו. אולי מישהו זוכר או יכול לספר מה עלה בגודל המשחק?
-
שלום חבר'ה ... חיפשתי בכל העולם וכנראה שלא מספיק משום שלא מצאתי אף לא משחק אסטרטגיה אחד שישתווה לcommand & conquer generals במידה ומישהו מכם שמע ראה שיחק באיזה אסטרטגיה מקצועי וראוי אני אשמח לתגובות ........ תודה ...
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה ממצב? תראו פתחתי את הדיון הזה כדי שתגידו לי מה המשחקים (חמישה משחקים) שהכי אהבתם כמעט ואין לי משחקים במחשב ואני רוצה להוריד כמה אז בבקשה תגידו לי! :)
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הקיצר יש לי אותו (מוכר דרך אגב) ואין לי כבר מאיפה להשיג משחקים, ופעם היה לי אתר שאפשר להוריד ממנו משחקים של N64 למחשב עצמו ולשחק בו במחשב אבל הוא אבד לי למישהו יש את האתר המדובר?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
על 60 hz וזה ממממש הורס את העיינים ועוד שאני מתרכז מאוד במשחק..אז מישהו יודע אם יש איזו פקודה בקונוסול? או אם אין אז איך קוראים לתוכנה שמכריחה את המשחקים לעבוד בhertz מסויים? תודה רבה זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/jw666/WC3.JPG עזרה בבקשה...
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אהלן, אני תקוע במשחק, נגמרו לי כל המשימות אבל המשחק לא נגמר המשימה אחרונה שלי היתה publicity tour, זאת שצריך להסיע את הלהקה הדפוקה הזאת בלימוזינה והלימוזינה ממולכדת ואסור לסוע לאט (דרך אגב זה ההעתקה מספיד!!!!! אבל לא משנה). בכל אופן אחרי שגמרתי את כל המשימות ועשיתי גם את זאת לא נשאר לי כלום אבל מדפדוף פה בפורום ראיתי שיש משימות שבכלל לא שמעתי עליהם והבנתי שאי אפשר לפספס את הסיום כי הוא משהו גדול. למישהו יש מושג על מה אני מדבר או דרך לפתור את זה?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ מצויין שמשרת אותי מספיק בשביל אינטרנט עבודות וכו', אך לא למשחקים כמובן המחשב דסקטופ שלי כבר עבר מן העולם והשאלה שלי היא אם אני רוצה משחקים האם עדיף לי לרכוש מחשב קומפלט באיזה 4000 ש"ח שאין לי כ"כ או קונסולה כמו PS2 שאביא מחו"ל ותהיה רק למשחקים וככה אני חוסך כסף תקנו אותי אם אני טועה נ.ב יש הבדל באיכות גרפיקה וסאונד שממש משפיע על ההתלבטות בין הקונסולה ל PC ??
-
- 49 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
USAF כבר גמרתי, IAF כבר צובר אבק וגמרתי אותו מזמן ומאז כאילו שכבר לא יוצאים סימולטורים... אם למישהו יש המלצה על סימולטור טיסה קרבי חדש... יכול להיות גם משהו לא מודרני (מלחמות העולם...) אבל שיהיה טוב, אני יודע ש JANES כבר לא מוציאים משחקים יותר וזה ממש עצוב, אבל אם בכל זאת נתקלתם במשהו ששווה טיסה אתם מוזמנים להגיד לי. חשוב שיהיה ריאליסטי מאוד ולא משהו בשקל... טוב אז זה בערך הכל... ;D תודה רבה רבה לכל מי שעוזר. :cwm12: :cwm16: :charming:
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
לפני כ-שבוע רשמתי מודעה על בחירת משחקים מומלצים ברשת , היום אני רוצה לבחור שלושה משחקים שכדי לקנות אותם על בטוח מאחר ואתם מבינים יותר ממני במשחקים אני שואל אותכם מה כדי לקנות ???. המשחקים המומלצים בפעולה שחשבתי לקנות בנתיים: Soldier of Fortune 2 (אמרו לי לא!! לקחת את הגירסה החדשה GOLD כי אפשר להוריד אותה מהרשת את כל המפות והנשקים הנוספים). המחיר 99 ש"ח \ ציון כללי 8.9 * counter strike - Half Life (אני לא בטוח לקנות אותו כי המשחק די מיושן ואומרים הגרפיקה לא משהו כמו המשחקים של היום) המשחק די דומה ל- Army Operations המשחק של הצבא האמריקני שמוחלק ברשת חינם והמשחק פשוט מגניב אני נותן לו ציון של 9.2. לכן לא בחרתי את המחשק counter strike - Half Life. המשחק BattleField 1942 אהב…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-