משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למשחק חדש ומעניין... (וגם בבקשה תפרטו מה יש בו ואיזה ז'אנר הוא) נ"ב מה זה המשחק the great escape?
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שחקתי במשחק בערך חודשיים באינטרנט ואז פתאום אני מדליק את המשחק ולוחץ על המולטיפלייר..... הוא חושב ואז אומר לי שאני צריך לעדכן את המשחק לאחר מכן אני עושה update ואז אני נכנס למשחק ובכלל הסינגל פלייר והמולטיפלייר נהיו שחורים כאלה זאת אומרת שאי אפשר ללחוץ עליהם!! תעזרו לי בבקשה עם אתם יודעים!! תודה.
-
אני אתאר את הבעיה: אחותי קנתה לי וייס סיטי בארה"ב והביאה אותו לי. חבר שלי ביקש ממני לצרוב לו את המשחק, עד כאן הכל טוב ויפה. פתחתי את הקופסה, והיה שם דיסק שהיה כתוב עליו Install, אחרי שהוצאתי אותו ראיתי שיש מתחת עוד דיסק, אבל לא הבנתי איך אני מוציא אותו, כי בעצם מעבר לזכוכית(הוא היה הפוך), ולא הבנתי איך אני מגיע לדיסק השני, פשוט לא הצלחתי לפתוח את זה...למישהו יש שמץ מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את NWN ואת חבילת ההרחבה של המשחק. עכשיו כשאני משחק במישחק המשחק פשוט מקרטע בצורה נוראית וזה לא משנה אם אני שם גראפיקה הכי טובה או הכי גרועה. הכי מוזר זה שאם אני מחזיק SHIFT המשחק זז חלק (!) לגמרי על האיכות הגראפיקה הכי גבוהה. ולא רק זה, גם הLOADING מאוד ארוך (במיוחד במקומות גדולים), ואפילו המשחקים יותר כבדים (כמו מאפיה) הLOADING יותר קצר ואני פשוט משתגע . יש לי DX9.0B והדריוורים לפני הכי חדשים. תודה מראש לכל מי שעוזר.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח ליכתוב אותו לא משנה איך.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבריה, אחרי צפיה בלתי נסבלת... tony hawk pro skater 4 מחליט לקפוץ לביקור במחשב! :clapper: http://www.gamespot.com/pc/sports/tonyhawksproskater4/news_6073486.html
-
יש לי את המשחק flight simulator 2004 ב-4 דיסקים אבל על המחשב (לא על דיסקים) כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מתחיל להתקין (את דיסק 1) ואז הוא מבקש ממני להכניס את דיסק 2 אבל זה נמצא על המחשב... הצורב שלי התקלקל אז אני לא יכול צרוב את הדיסקים... יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? ???
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עברתי את כל המשימות של המשחק, אניתי את המליבו, מגרש המכוניות, מכונית הגלידה, בית דפוס, מועדון (אין משימות כלל, או שאני טועה?), אולפן הקלטות, תחנת מוניות ואני חושב שזה הכל. אחרי שסימתי את משימה מסויימת שהיא גם הייתה האחרונה התקשר אלי העורך דין ROSNBERG מאוים ובהול בטלפון, וזהוא נגמרה השיחה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, אני יודע שיש עוד משימות והמשך אבל איך מגיעים לזה?
-
- 13 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
כשאני מעלה את המשחק הוא מעלה את הסרט אבל כשהוא אמור להעלות את מסך הטעינה הוא לא עולה והוא זורק אותי לWIN, הדיסקים עצמם טובים, אני כבר לא יודע מה לעשות :-\ המערכת היא: AMD ATHLON THUNDERBIRD 800MHZ VOODO 3 לוח- (לפי CPU-Z) AMD-5X-W977 WIN XP PRO + SP 1 128 MB SDRAM PC 133 בתודה מראש, naorai
-
שלום לכולם. מישהו יכול להזכיר לי איך אני בודק fps באנריל 2003? אני לא רוצה תוכנה מסויימת כי יש לי fraps, אני רוצה את הפקודה שרושמים בתוך המשחק עצמו. מצטער שפתחתי נושא שלם בשביל שאלה קטנה אבל חיפשתי בכל מיני אתרים ולא מצאתי תשובה. תודה מראש למי שעוזר!
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מאז שהחופש התחיל הספקתי לעשות הרבה מאוד דברים: סיימתי כל משחק שיש לי (אני יגיד את כולם עוד מעט...) קראתי כל ספר שיש לי (לא פעם שנייה פשוט לא היה לי זמן לפני החופש) הרווחתי הרבה מאוד כסף בסנוקר.... קניתי GAMECUBE עם הכסף הייתי שבוע בטבריה לבד אני, חבר ועוד שתי בנות... הייתי באילת ועוד כל מיני שטויות... סיימתי את: NO ONE LIVES FOREVER 2 RISE OF NATIONS FINAL FANTASY X (המשחק הכי טוב שקיים!!!) MAFIA WARCRAFT 3 וגם את ההרחבה FROZEN THRONE SPLINTER CELL MORROWIND ואת BLOODMOON GTA 3 שלא סיימתי לפני זה.... TAKKEN 4 METAL GEAR SOLID 2 DEVIL MAY CRY 1&2 ועוד כמה... עכשיו אני בחיפוש נואש אחרי משחקי מחשב.... אז אני צריך שתגידו רק את השמות של משחקים טובים באמת למחשב.... תודה לכ…
-
- 48 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה יופי, שתי חברות כרטיסי המסך הגדולות התחילו במלחמה על ה software במקום ה hardware, "The way its meant to be played" של nvidia וה"get in the game" של ati (למי שלא ידע), התחרות הולכת ככה קנה את המשחק החדש ביותר ותזכה ביותר רווחים כאמור nvidia קנתה את enter the matrix ובפתאומיות הופיעו בעיות עם הרדאונים (גם בביצועים וביציבות) (מי ששם לב ימצא את הסמל על הקירות באיר פורט) battlefield1942:גם את זה nvidia קנתה ובשביל להוכיח שיש בעיות עם רדאונים צריך פשוט לעשות חיפוש באתר (עדיף עם אינטרנט מהיר! ), חפשו את הסמל למטה- http://www.eagames.com/official/battlefield1942/home.jsp ויש עוד הרבה... עכשיו תור ati,שלא תגידו ששכרו אותי,גם להם יש מספיק מזימות- בעוד מספר חודשים…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שגמרתי את המשחק הזה, אני מעוניין להכנס ל BATTLNET ולשחק מול שחקנים אנושיים (לא חייב דווקא BATTLNET, אם אתם מכירים שרתים אחרים שאפשר לשחק בהם, אז בכיף) אני לא מצליח להתחבר לשרתים, כאן יהיה המקום לציין : זאת הגרסה שיש לי, אם יש למישהו ידע איך לפתור את העניין, אז אני אשמח לקבל תשובה. אפשר לדבר איתי גם באייסיקיו 306221231, במידה והפורום לא מתאים לדברים האלה. תודה, אריק.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Preview מעניין של MaxPayne2 מוצג באתר Gamespot.. מומלץ לקרוא ולראות את התמונות החדשות. ניתן לראות בבירו בתמונות החדשות ששיפרו מעט את המנוע הגראפי, למרות שלפי התמונות (ובאמצעות עין חדה) ניתן להבחין שהמשחק עדיין סובל ממספר מהבעיות שהיו גם במשחק הראשון. אבל אולי הבשורה הכי גדולה היא ששינו לו את הפנים, ועכשיו הוא נראה סתם מעוצבן ולא במצב של עצירות תמידית.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתאום אני לא מצליח לשמור את המשחק! אני רק התחלתי לשחק. אני בדיוק בשלב שאני צריך להביא עצים כדי לחפור מחילה, אציתי לשמור לפני שאני לוקח את העצים אבל אי אפשר, מה אני צריך לעשות? נ.ב. רק התחלתי אבל המשחק נראה חביב.
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם יש עוד מישחקים בסיגנון של Black & White? ממש ממש כמו המישחק שאתה אלוהים וכאלה אם יש תנו לי שמות. אאא וכן מתי יוצא Blakc & White 2???
-
למישהו יש מושג מתי יוצא Tropico:Pirate Cove???
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://www.americasarmy.com/forum/viewtopic.php?topic=80446&forum=15&124 עובד או לא? ???
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כשאני מפעיל Rise of Nations זה כותב לי Exception! Gathering Exception Data... מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הורדתי מפה http://www.multitheftauto.com/downloads.php?file_id=26 את התוכנה למולטיפליר MTA:VC v0.1 ואני לא יודע להשתמש בזה ??? צריך בזה עזרה תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לפני שבוע או משהו כזה נכנסתי לאתר EBAY וחיפשתי כל מיני מוצרים... לא עבר הרבה זמן עד שמצאתי את הדבר הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3038728307#ebayphotohosting ונחשו מה?! זכיתי בGAMECUBE עם שלוש שלטים מקוריים של נינטנדו שאחד מהם הוא אלחוטי.... 5 משחקים מעולים שלכל אחד מהם יש ממוצע ביקורות של יותר מ 90!!!(חוץ ממריו שעומד על 85) שתי כרטיסי זיכרון מקוריים.... וכדי להוסיף זיגוג לעוגה ( ;D ) גם כבל S-VIDEO! החבילה כבר נשלחה אליי ותגיע תוך 10 ימי עבודה! אני יודע זהכל משומש אבל יש לי עבר עם EBAY ולכל מוכר יש מוניטין שהוא צובר ממכירות קודמות ולמוכר שאני קניתי ממנו יש מוניטין של 100% מעולה! מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה לעוזרים. http://www.angelfire.com/hero/lol0/lod.jpg
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
משהו חדש וטב... ועם אפשר מנסיון אישי... ולא את c&c generals
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מלא סרטים קצרים עם מידע על משחקים חדשים כמו X-MAN 2, ספידר מן2, הולו 2... 2 סרטים מומלצים: --שימו לב לסרט של הולו 2 איזה יופי של משחק! לא רק הגרפיקה מעולה גם הסביבה והמשחקיות, ממש מדהים. -- מידטאון מדנאס 3, סרט ממש ממש מצחיק, סרט קומי על האנשים של שמאחורי האנימציה של הדמויות, מומלץ ביותר. http://www.ifilm.com/?sctn=main&pg=videogames צריך להוריד את REAL ONE החדש .
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-