עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני לא מוצר שמה בשום מקום אפשרות לשנות את הרזולוצייה וגם תכונות צליל כמו EAX ,DOLBY DIGITAL וכו.. אשמח מאוד אם מישהו יסביר לי איך עושים זאת! ועוד שאלה! יש לי הגה של LOGITECH וכשאני משחק איתו במשחק הנ"ל הפדלים משום מה לא עובדים!!! ואני צריך להתניע עם כפתור שבצד! איך אני מקנפג את ההגה במשחק הזה!!?? תודה מראש.

2. Started by Lucifer,

היי, אם מישהו שיחק/סיים/עבר את הפרק השלישי ב-Gothic 2... איפה נמצא הארנק עם הזהב שדייגו מבקש ממני להביא לו מהוואלי? הם אומרים שזה בTrading Squre, איפה הוא? מעל המכרה הישן (בGothic 1)? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  3. שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by לביא,

אפילו הכי ישן

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by roei88,

שלום אני רוצה לקנות ג'ויסטיק בתקציב בסביבות 300 ש"ח חשבתי על Top Gun Afterburner II איך הוא? זה ליציאת usb? לא בטוח שיהיה לי מאיפה לקנות אותו אז איזה ג'ויסטיק אחר כדאי? מה ההבדל בין ג'ויסטיקים זולים ליקרים יותר? נגיד בין זה http://www.pch.co.il/docs/pd-1551998843.htm לבין מה שנתתי למעלה? איזה משחק מומלץ למתחילים? עדיף לא usb כי כל היצאות של זה אצלי תפוסות (עכבר ומודם) אז אני יצתרך לקנות כרטיס הרחבה לזה שעולה 80 ש"ח וגם התקציב לג'ויסטיק ירד.. וכתבתי את זה כברבפורום ציוד הקפי ולא ענו לי שם.. תודה בה מראש 8)

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. Started by eranmor,

MEDAL OF HONOR ALLIED ASSULT (או בקיצור MOHAA), זהו משחק אשר לוקח אתכם דרך קרבות שונים נגד הצבא הגרמני במלחמת העולם השניה. אתם תתפקדו בתור לוטננט פאול, חייל צרפתי בצבא הברית נגד הגרמנים, אשר נשלח, ולעיתים גם נקלע למשימות שונות במהלך מלחמת העולם הראשונה. בין משימותיכם תלחמו פנים מול פנים בחיילים גרמנים, תהלכו בינהם בתור חייל משלהם, תפציצו בניינים מתוך טנק וגם תקראו לעזרה אוירות להרוס את הטנקים שלהם. דרך המשחק היא די פשוטה ומוכרת לגיימרים המשחקים בדרך כלל במשחקי גוף ראשון: תנועה על ידי המקלדת וכיוון הנשק/ההליכה על ידי העכבר. החלפת נשקים וכדומה נעשית דרך המקלדת. תנועת השחקן היא מאוד ריאליסטית ובעלת קצב הגיוני. אפשר לשמוע את הצעדים בבירור (דבר שלעיתים יסגיר אתכם לאויבכם), …

• 15 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by R0ck,

ברשותי עותק מקורי של BF1942 מעודכן לגירסה 1.4. הורדתי הבוקר את DC גירסה 0.39K (הגרסה העדכנית ביותר של המוד), ההתקנה עברה בהצלחה. אך כשאני נכנס ב BF1942 ל Custom Game ומנסה להסוויץ' לDC, אני נזרק לחלונות וזהו. כנ"ל גם לגבי הנסיון להריץ את DC ישירות מקיצור הדרך בשולחן העבודה. יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי NoCD Crack ל BF1942? (להזכירכם, העותק מקורי, אני משתמש בקראק רק בשביל לחסוך את הצורך להכניס את הדיסק בכל פעם בשביל להריץ את המשחק). בבקשה עזרו לי, בתודה מראש. R0cKF0rD.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by 114508534,

מה המספר של המשחק SERIAL NO כדיי להפעיל את המשחק

9. Started by Stranger,

תודה!!!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חיפשתי חיפשתי ומצאתי רק טרינרים והשמועות אמרו לי שיש צ'יטים למשחק. אז למי שיש צ'יטים למשחק המבדר הזה, אני מודה מראש.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by ALEX.P,

יש מפות במשחק רב-משתתפים שלא פועלות למשל אני נכנס למפה של stalingrad וזה פשוט קופץ לי מהמשחק

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by W0lverine,

מעבד סלרון 2.4 גיגהרץ לוח אם אסוס P4-S533-X 512 די.די.אר 333 מגהרץ הרדיסק 7200 אר.פי.אם - 8 מגה באפר כרטיס מסך ג'יפורס4 אמ.אקס 440 - 128 מגה של חברת צ'אינטק טמפרטורת מעבד מתחילה ב45 אחרי כמה דקות משחק עולה ל 54-56 כרטיס מסך מתחמם אבל בצורה נורמלית לפי דעתי, הרכבתי עליו מאורר קטן (מה שלא בא עם המוצר עצמו) אני משחק נגיד בוויס סיטי או מידלנייט קלאב2 אחרי כמה דקות משחק, המשחק צולע אבל ממש צולע יש לו קטעים כאלה שאני רואה את האוטו נוסע 4 שניות לאט, לשניה אחת "משתחרר" כזה והוא נוסע טיפה יותר מהר ושוב 4 שניות נוסע לאט יחסית, שניה משתחרר ונוסע יותר מהר, וחוזר וחוזר וחוזר... מה עושים ? יש לי יחסית מחשב סביר אני לא רואה סיבה שהמשחק לא יעבוד כמו שצריך

13. Started by guy_pr,

שלום חבר שלי קנה גואסטיק והוא רוצה משחק טוב כדי לשחק איתו אני רוצה שתמליצו לי אל משחק טוב של מטוסים . גיא אורן.

14. Started by NuXeR,

שלום ! אז ככה יש לי את הגירסאת TRAIL ל-7 ימים..המשחק אמור להיות תותח אבל משום מה....כרגע הוא נראה לי ממש מוזר :-\ הבעיה שלי כזאת : אני מתחיל Training הוא מסביר לי קצת על הממשק ואומר לי להמשיך ל-waypoint הבא , אני רץ ל-3 אנשים שעומדים ועל אחד מהם הוא אומר לי Click G to interact with the target avatar משהו כזה....אני לוחץ G וכלום לא קורה , מוזר. נכנסתי למשחק ONLINE נרשמתי והתחלתי בלי טריינינג....במשחק אני לוחץ G והכל עובד..... רק בטרייניג לא ! באסה :-\ קרה למישהו ? יש משהו שעשיתי לא נכון אולי ?? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by מיץ חתולה,

יש לי וודו 4 ואני רוצה לדעת אם המשחק יעבוד אצלי..... אני לא מתכוון אם הוא יעבוד לאט או יפה אלא אני מתכוון אם הוא יעלה בכלל...... ??? תדה מראש

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by redti,

יש לי GENERALS ואני לא מצליח לשחק DIRECT CONNECT נגד חבר זה רושם לי TIMED OUT שאני מנסה להתחבר אליו. אם זה חשוב לפתירת הבעיה יש לי רשת אלחוטית=FIREWALL אם זה יכול לעזור אז בבקשה פעם הצלחתי לשחק נגד חבר שלא היה לי FIREWALL. לשנינו יש אותו גרסה 1.0

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by itamarz,

מהו המשחק המומלץ כיום בסגנון DOOM2 ( כמובן עם גרפיקה עדכנית ). תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. Started by goldeye,

התקנתי את SOF 2 על המחשב שלי וברגע ההפעלה הוא מודיע דבר כזה COULD NOT LOAD DEFULT.CFG מה זה? איך פותרים את זה? ??? נ.ב זה מקורי

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by fareedamr,

שלום האם יש ליגות בישראל ב CNC GENERALS? תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. משהו יודע איפה אפשר להשיג את הHL בוסטר?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  21. איך אני פותח תקבצים האלה ? ???

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by ALEX.P,

האם tony hawk 4 הפעל אצלי (להסתקל במפרט מחשב)

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  23. אני צריך MULTIPLAYER חדש אני משועמם מMOHHA SPEARHEAR אני צריך MULTIPLAYER חדש!!!!!!!!

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by guy94,

איך שאני מפעיל את המשחק.. המשחק עובד כאילו על 16 צבעים.. רואים צבעים ורודים .. ולא את המשחק כמו שהוא אמור להיות שאני עושה יציאה מהמשחק הוא מראה לשנייה את הצבעים המקוריים ואז יוצא. מישהו יודע מה הבעייה ? ועוד משהו מאוד מוזר.. ניסיתי עכשיו לעשות Prt Scr בשביל להראות לכם את הבעייה וכשאני עושה Paste בצייר זה מראה לי את המשחק כמו שצריך....

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים