עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. כי אני לא ראיתי הבדל?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by redti,

אהבתם את הגירסה החדשה שיצאה לAAO ? אני אישית מאוכזב ציפיתי ליותר אחרי הכל עוד 500 מגה על ההארדיסק............... מהי דעתכם?

• 70 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. Started by .AloN,

במקרה שמעתי על זה עכשיו בפורום בחו"ל לינקים: http://www.gamershell.com/download_3201.shtml http://files.worthplaying.com/files/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=142 http://www.3dgamers.com/dlexit/torrent/games/commandos3/c3nodx.zip.html http://www.filefront.com/r.b/page__file_info/_filepath__/gamershell/demo/c3.zip/_output.html עוד לא גמרתי להוריד ככה שאין לי הרבה מה לספר...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by commandos 3,

<לא קראתי את החוקים של הפורום>

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. חודש ספטמבר, כפי הנראה, יהיה חודש גדוש במשחקים; בין אם אתם חובבי FPS או אסטרטגיה, RTS או MMORPG- יהיה לכם משחק לשחק בו החודש: חודש זה יהיה גדוש בעיקר במשחקי FPS כגון HALO האגדי, או BREAKTHOURGH-הרחבה למשחק המצליח MOHAA, שמתרחש במלחמת העולם השניה. רשימת משחקי FPS לחודש הקרוב: BF1942-Secret Weapons of WW2: הרחבה שניה למשחק המצליח ברשת, BattleField1942. התוספת הזאת תוסיף למשחק גוון דמיוני, ונוכל להשתמש בכל מיני נשקים שלא היו קיימים במציאות(כנראה ששרמנים כבר משעממים ;D). התוספת תוסיף למשחק(כמובן) מפות חדשות, ומטרת כל צוות תהיה לפוצץ מטרה של האויב. המשחק יוצא ב9\5. FREEDOM FIGHTERS: ברה"מ שלא קרסה החליטה להשתמש בכוחה ע"מ לפלוש את ארה"ב. אנו נשחק שרברב אשר יוצא להילחם מל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by commandos 3,

זה משחק לא יפה 1 היה יותר שווה!!! [tt][/tt]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אין לי מושג מה מצפים ממני שם !! הבן ז*** הזה כל הזמן אומר לי: That's maybe your way, but not the Army way אנא עזרו לי. HF

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by ido,

לדעתי גם 2004 ירוץ השאלה באיזה רזולוציה ובאיזה רמה של פירוט.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by The Shark,

well... הורדתי ושיחקתי. נראה ממש טוב. המשחק כפי שכבר אמרו פה, הוא ממש MOHAA בתחפושת.. אותה משחקיות מצוינת, אותו סאונד נהדר - בתוספת של גראפיקה מפורטת יותר ומבוססת מנוע חדשני יותר. הדמו ממש מעולה. מהנה במיוחד. כעת רק ניתן לחכות בקוצר רוח למשחק המלא ותודה רבה ל-J Almighty על הקישור העובד

10. Started by וסרמן,

מישהו יכול לשים לי את המישחק או לפחות להגיד לי איפה להוריד אותו אבל המלא כן תודה אחים שלי

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  11. בקשה אחים שלי בחיית תהיו גברים

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  12. Started by i.k,

האם אפשר לשחק את זה באינטרנט אם כן אז איך?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. Started by t d,

מישהו ניסה את הדמו של XIII?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by N.S,

אוקיי יש לי בעיה ....כל פעם שאני נכנס לקאונטר ואחר כך יוצא אז המחשב נהיה איטי כמו אני לא יודע מה ... מישהו יכול לעזור לי ...בבקשה ???

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by t d,

יש למישהו מושג מה הרמה של האמולטורים של xbox gamecube playstation 2? פשוט אני זוכר שבזמנו אם התכנה שהייתה אמולטור של פלייסטיישן 1 הייתה bleem אני חושב, היא הייתה די גרועה... האם האיכות של האמולטורים עלתה? אני לא מתכוון להוריד כלום... אני פשוט סקרן...

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by B.D.B,

I have a problem with Street Legal Racing: Redline it's not the low FPS nor the constant crashing nor the tottaly lack of grip above 200km/h in RWD cars. the problem is that I can't get my car's prestige over about 450 points and there for can't enter the Race Of Champions. it doesn't matter if I win, my car's prestige won't go up over 450 points. btw, just in case it got anything to do with the car you drive, I drive a 900HP Emer Nonus.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by Jack_g,

או במלא שיצא או בדמו אחד מהשניים איך הוא שוה משחק?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. וזה לא בגלל המחשב ולא בגלל הרזולוציה. תודה לעוזרים

19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני כמה ימים הורדתי את המישחק Pirates of the Caribbean והתחלתי לשחק ומה זה היתמכרתי מישהו פה משחק? תגובות שאלות.

20. Midnight clubII

21. Started by dabab,

אני חייב את המשחק COLIN MACRAE RALLY 2 הורדתי אותו מקאזה גרסה של 178 מגה ואחרי שהוא מתקין והכל הבעיה היא שאיך שאני לוחץ על קובץ המשחק עם הקראק הוא מעלה לי חלון קטן שרשום בו: "settings configurtion to defaults" אחרי זה מסמנים אישור הוא מתחיל להעלות את המשחק וישר כותב שצריך להכניס דיסק... אני ניסיתי מגוון קרקים וזה לא יוצא לי... כל עזרה תתקבל בשמחה אם יש לכם מקום שממנו אני יכול להוריד את המשחק או שאתם יכולים לעזור לי בבעייה בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

22. Started by arikbo1,

או שנצטרך לחכות לאמולטור?

23. Started by stingeR-,

חפשו לי בבקשה ציטים למשחק הזה

24. Started by Sunny Jim,

הrpg החדש שאמור להיות פשוט אדיר סוף סוף יצא... מקווה שיגיע לארץ בקרוב! המשחק בנוי על שיטת הspecial של fallout (רק מבחינת הcharacter ששם יש גם skill, perks and traits). הוא היה אמור להיקרא בכלל fallout fantasy, אבל שינו את השם.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. הנושא אומר הכל.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים