משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי חברים.. כשאני מנסה לפתוח שרת עם Counter Strike 1.6 הוא נותן לי את השגיאה הבאה: Counter-Strike hl.exe - Application Error The instruction at "0x08cc5969" referenced memory at "0x08f55700". The memory could not be "read". למישהו יש מושג מה זה אומר ואין אפשר לתקן את הבעיה ? אה, ואני חייב לציין שאני יכול לשחק רגיל בשרת, אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני מנסה לפתוח שרת.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חבל"ז של משחק (ניראה ככה)! לכל מי שלא ראה, יש 3 סרטונים בני 20 דקות בערך, סה"כ 350MB מחולקים ל-3, כאן : http://www.fearhq.com/ => downloads => video קדימה להוריד!!! כשראיתי את ה-preview של E3 חשבתי שזה סתם משחק או שלפחות הם לא מראים כלום, אבל עכשיו, אני מאד מחכה.... עם משחק כמו NOLF2 מאחוריהם אני בטוח ש-Monolith ישחקו אותה, קיצר עוד משחק לרשימת קניה 8) מחכה לתגובות
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני תקוע במסך CRAVED IN SAND מסך 9 עם החיזרים. אני בסופו של המסך אומרים לי להגן על עמודים לבנים כאלו, הרגתי את כולם אין לאויבים LZ יותר. אומרים לי לפוצץ את כל ה מכונות תקיפה אויר קרקע אני לא מוצא אף אחת נוספת אותם והמסך לא נגמר. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המשחק אני מקבל הודעת שגיאה error in cglobalclientmgr::init() couldnt initialize debrismgr make sure the attributes\debris.txt file is valid
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מקווה שהוונתם את הכותרת אתם יכולים לענות אני משועמם
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני וחבר רוצים לשחק אחד נגד השני, אז אני פותח חדר ושם מסויים, והוא לא מופיע ברשימם החדרים אצל החבר. אנחנו מנסים דרך דיירקט איי פי, גם לא הולך. לשנינו יש את הגרסאות הכי מעודכנות. הכיצד זה הגיוני? (אנחנו גם לא רואים את אותם השרתים בליסט שאנחנו מקבלים). למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
על 1024X768 עם הגדרות גבוהות או 1240X1024 עם הגדרות יותר נמוכות ? יש לציין שאני לא מפעיל AA ( העין שלי לא רואה שינויים כל כך משמעותיים כשפילטר זה פועל ) אבל לגבי שאר ההגדרות אני מתייחס בשאלתי ( הגדרות סביבה , צללים , תאורה דינמית , טקסטורות וכו' ) בכוונה אני לא כותב איזה כרטיס יש לי כי זו שאלה כללית לגבי מה עדיף , ככה או ככה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הטורניר יהיה בבאטל נט לבעלי משחק מקורי. הפרס הוא משחק קופסא בעולם ווארקראפט בשווי 230 שח. לידיעה המלאה: http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=8721 שימו לב, איני רוצה לפרסם את האתר, איני בצוות שלהם, אלה אני מפרסם רק את הטורניר של קהילתי הרשמית שם.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
[ltr]ok, basicly I'm looking for good games that can run on P3 933Mhz with 384mb/133mhz and GeForce 3 Ti 200. no more than 20mb in size, because it's only a lame 56kbps dailup, so no online games either. it's windows xp so no dos games. and if you know any split screen multiplayer games that will be awsome. any gener is good, but racing and shooting (side or fps) will be great. [/ltr]
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לדעת..מי הקלאן(קבוצה) הכי טובה?? שמעתי ש sk הם הקבוצה הכי טובה נכון.? עם לא אז מי.?? וגם למישהו יש סרטון של sk או קבוצה אחרת טובה?? יאני שהם תותחים!..
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם הcs 1.6 מתי שאני פותח את ה all seeing eye ואני רוצה להתחיל לשחק אז נפתח לי חלון "waiting for steam to start up (this may take serveral mintes) ואז יש כפתור ללחוץ "try to launch thr game anyway" איך אני מסדר את זה אני מחכה כמה שעות וזה לא נפתח מה אני צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום.. יש לי כמה שאלות בקשר למתאם רשת לפליסטישן 2 1.הוא פועל בארץ? 2.באיזה אינטרנט אפשר להשתמש בו?(כבלים ADSL מודם) 3.יש לי מודם USB האם אני יוכל להשתמש בו? 4.אני יכול לחבר אותו לבד או צריך משהו מיוחד כמו לפתוח את הפלייסטישן ולהלחים? 5.מה המחיר הכי זול שאני יכול לקנות אחד כזה?(חדש לא משומש) מקווה שתעזרו!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הכוונה היא לא ליכולות שלהם אלא לזה שאם הם רוצים ללכת לשירותים וכאלה מישהו מכיר אם אני לא טועה היה לי את זה לפני כמה זמן זה היה תמונה בם TAXICAB משהוו אבל השם קובץ היה אחר מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש את החבילות המוסתרות במשחק. נאמר לי שאם השתמשת בצ'יטים חבילה אחת או שתיים נעלמות. האם יש משהו לעשות בעניין? בבקשה תעזרו לי בהקדם!!!
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני זוכר ליפני איזה חצי שנה היה לי אבל עכשיו אני לא מוצא!! אתם יכולים לימצוא לי בוטים ל CS 1.5? אני חיפשתי אבל לא מצאתי! תודה...
-
היי אני מחפש משחקים בסגנון Deadly Dozen, Raven Shield למי שלא הבין... זה משחקים שאתה שולט על קבוצת חיילים בבת אחת, כל אחד והכישורים שלו, ואתה יכול להחליף ביניהם... יש צלף גאנר, וכו'... מה המשחקים הכי חדשים בסגנון הזה, ומה המשחק הכי טוב בסגנון הזה.. בקיצור המלצות תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
שמעתי על המשחק הזה לפני רבע שעה, מאחד המשתמשים בפורום הזה. החלטתי להוריד אותו ולהתחיל לשחק בו. אז הורדתי את קובץ ההתקנה, התקנתי את המשחק וההתקנה הסתיימה בהצלחה. אחרי זה ניסיתי להפעיל את המשחק, אבל הודעת השגיאה הזאת הופיעה לי: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/p/l/a/y/a/a/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200408111312031834/200409041227367699/untitled.JPG מה זאת אומרת? מה אני אמור לעשות? עריכה: בבקשה תתעלמו מההודעה הזאת לבנתיים. קיבלתי לינק לגריסה שונה של המשחק, ואני מוריד אותה עכשיו. אז אולי השגיאה לא תופיע אחרי שאני אתקין את הגריסה החדשה שאני מוריד.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם נפל לכולם השרתים של call of duty כי ממש נראה לי שאיזה פורץ הפיל את כול השרתים בארץ של המשחק
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-