עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ydyehuda,

שלום לכולם מה לעשות, הפנטיום1 שלי מת והילד עוד קטן ויש רק XP בבית (חיים קשים) תודה רבה וחתימה טובה, יהודה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by User_Name,

שלום לכולם! בשלב הראשון בACT 5 , מופיע מגנטו, איך אני מביס אותו? אחרי שהוא סיים לשאוב אנרגיה מהגנרטורים, הוא יוצר מערבולת, ואי אפשר להתקרב אליו, מה הטריק פה? בשלב מסויים המערבולת מגיעה לגנרטור ואז היא מרימה אותי באוויר ווולברין מת. ??? תודה לעוזרים! (וצום קל לכל הצמים)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by ryu,

ראיתי שיש אנשים המשחקים ולא רואים את הראש שלהם.... הם לא אמרו לי איך לעשות את זה... אולי מישהו פה יודע איך עושים את זה? תודה.

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  4. Started by Kenny,

היי , ניסיתי להפעיל את המשחק , וזה נתן לי את הודעת השגיאה (בתמונה למטה) הממ , יש לי את הדיירקט איקס 9 החדש ביותר (end user) התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר ל כרטיס מסך\קול הממ , זהו בעיקרון. ניסיתי לבצע חיפוש , לבעיה הזאת ולא מצאתי , מלבד ת'רד על כך שהמשחק הוא "אכזבה" אז אם מישהו כבר כתב את זה , :-\ תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  5. ****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …

6. Started by OC,

תגידו למה דחו את אלף ליף 2?? שמעתי שתי גירסאות אחד ביגלל החגים שתיים ביגלל איזה אקר מסריח שפירסם את הקוד שלהם ברשת :-X

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

אני משחק מדי פעם CS וDOD. בכל מקרה, כפי שכולכם יודעים, היום יוצאת גרסאת STEAM המלאה, שבעוד שבועיים תבטל את הWONID ותשתמש רק בSTEAMID. מה שאתם לא יודעים, זה הדבר הבא: http://www.steampowered.com/index.php?area=faq&id=1050915505,27362300,1050915726,98098300 אם לא עובד, העתקתי לפה: Any Steam game, when played on a LAN or otherwise, requires that each individual client be able to authenticate via the Internet. At a LAN party, this means that Internet access must be available to every machine on which Steam games are being played. If desireable, the network administrator of such an event can limit internet access to only the TCP/IP ports which Steam needs. These are:…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by alexrta,

טווב אני לא ממש יודע מה זה הסורס קוד אבל אני כמעט בטוח שזה המנוע שעליו מבוסס המשחק .. אני צודק? מישו יכול להסביר לי על זה ואיזה השלכות יש לזה זאת אומרת יהיה אפשר לשחק במשחק או בחלק ממנו? וסתם תביעו את דעתכם על זה לינק לכתבה: http://www.gamershell.com/news_BHalf-Life2BSourceCodeLe.shtml נ.ב כבר ראיתי את ההורדה של זה במספר מקומות

• 46 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by Milk-Inc,

אני פשוט לא מכיר את החוקים ולא יודע מה עושים ??? ??? ואני מת לשחק בו רק שאני לא יודע!!!

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by Lethal_Acid,

היי... איך אני מתקין NOS ב אוטו אם אפשר ההסבר המלא או לפחות לינק למקום שמסביר איך לעשות את זה. תןדה L.A

11. Started by אוריפ,

כשאני משחק בMicrosoft Flight Simulator 2004, אני נתקל בבעיות תצוגה נוראיות (מצורפת תמונה...)! יש לי מעבד אינטל 2.4, 768 ראם, ורדיאון 9800 פרו עם הדרייברים החדשים (3.7). המשחק הוא מקורי לגמרי! מה קרה? בבקשה!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  12. כתבו לי בהודעה אחרת את הקודים של המשחק "קפטן הוק" ואני לא יודעת איפה לשים אותם ואיך.. אם משהו יודע שיכתוב פה

13. אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by Josh,

מתי יוצא המשחק?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  15. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  16. Started by ccc,

כמה דברים 1. איך אני יודע באיזה גובה אני? Feet ? איזה שעון יש איך קוראים לו 2. איך אני יודע לאן לטוס בדיוק אחרי ההמראה ? אני מתכוון בדיוק של למצוא מסלול מסויים בעיר אחרת ולנחות ישר עליו 3. בהתחלה שאני ממריא, יש פעמים שצריך לנסוע למסלול, איך אני יודע איפה הוא? יש כמה טיפים למשחק? תודה.

17. Started by overload,

אני לא יודע למה אבל אחרי בערך שבועים שאני משחק במשחק (המצוין הזה) פתאום כל הנשקים עושים נזק שהוא פי 2 מהנזק שהם עשו לפני שבוע ! מישהו יודע למה זה ואיך אני מחזיר את זה למצב רגיל (למרות שזה כיף מאוד). הנה דוגמה:

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by A_MuMu,

אוקי לי יש עניין אחר עם doom 3. ותנסו להתייחס ברצינות למרות שאני חושף אותי עצמי לאש לא ממוקדת.. :2gunsfiring_v1: קרה לכם פעם ששיחקתם במשחק ופחדתם כל כך שלא המשכתם לשחק בו? שיחקתי בדמו alfa ואני חייב לציין שממש שיקשקתי.. אני גר לבדי.. בבית גדול וריק.. וכמובן שהייתי חייב לעשות חושך מצריים.. ואיך שהתחיל המשחק זזתי הכי לאט שאפשר ממש כמו שאפשר לדמיין מצב כזה בסרט ובכל פעם שהייתה איזו מפלצת כמעט חטפתי התקף לב... בשלב מסויים עצביי המרוטים פשוט לא עמדו במעמסה ויצאתי מהמשחק. חזרתי אליו רק כשחבר שלי הגיע אלי וישבנו ביחד - פשוט כי הייתי חייב לראות מה הם עשו (עבודה מדהימה זה מה שהם עשו). מעניין שכשגרתי אצל ההורים שלי לא הייתה לי הבעייה הזו.. אפילו אם הייתי לבד בחדר (הקטן) (המאוד קט…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by EITANL,

בהרצת המשחק על גרפיקה בינונית המשחק (הדמו) לפעמים נתקע או שיש הודעה של מערכת ההפעלה שכרטיס המסך הנ"ל אינו מספיק למלא את הפרימים - נא לעדכן דרייברים. הדריבריים שלי הכי מעודכנים שיש לפי אתר החברה (HERCULES), מה עוד אני יכול לעשות??????? הצעות יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  20. Started by __MIKO__,

טוב חברה אם מישהו יודע איפה משחקים און ליין, איזה PATCH צריך ל מישחק הנ"ל מוזמן לעזור. אגב יש שרת ישראלי ל UT גירסא 436 ?

21. Started by tazok,

אוקיי עידכנתי... כל מי שרוצה גם שילך לתיקיה של המשחק יש קובץ שנקרא haloupdate תלחצו עליו... זה יעדכן את המישחק... זה קצת שיפר את הגרפיקה ומשחק רץ טיפה יותר טוב... לא איזה משהו מהפכני אבל בהחלט שיפור....

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  22. מתי יוצא delta force team sabre?

23. Started by alexrta,

אני לא יודע מה לעשות!!! הנמכתי את כל ההגדרות למינימום וזה פשוט מקרטע ובלתי שחיק!!! ועל תגידו לי שזה בגלל המפרט ה-MOHAA הרגיל וSPEARHEAD עבדו אצלי מצויין על גראפיקה בינונית+ והמשחק הבן זו*ה הזה פשוט מקרטע!! למישהו יש רעיונות איך לשפר את המצב?? בבקשה אני מתחנן לעזרתכם.. :'( :'( :'( :'( :'( :'( תודה מראש לעוזרים

24. Started by adamli,

http://www.bolenat.com/articles_show.asp?id=2 רשימת משחקים מעולים עם הסבר על כל משחק. המשחקים מצויינים אחד אחד! מומלץ בחום!!!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by ETB,

נתחיל במפרט: P3 450, 320 RAM, GF2 GTS, WINXP PRO SP1 ניסיתי לעךות אתה משחק עם הVOODOO banshee, המשחק לא ממש עלה, אז היום החלפתי את הכרטיס מהמחשב השני שלי שהלך לעולמו. התקנתי דרייברים חדשים. בזמן אני משחק יש מריחות קטנות בטקסטורה של המשחק ולפעמים המשחק נהייה איטי (640X480X16), ובזמן הסרטונים הגרפיקה ממש נמרחת. עם אני יוצא מהמשחק ורוצה לטעון משימה הקו של הטעינה מגיעה לסוף, ואז נשמעה צילצול של שגיעה בWIN והמסך נתקע. אבל אין שום בעיה להתחיל משחק חדש. אם אני יוסיף עוד 256 RAM שכרגע לא בשימוש, זה ישפר משהו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים