עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by club_501,

איפה זה נמצא בדיוק?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by RoyShefy,

לפני שעיתי אוברקלוק היום זה לא היה ואני לא יודע מה לעשות פשוט שם לי תמסך של היילו וזה תקוע ושומעים רק קולות אז אני יוצא ברזולוציה הזאת וב800X600

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by darkman,

"I'm not sure if it's really a great idea to post this, but "Anonymous Leaker" -- the guy who is apparently responsible for releasing the slightly playable pre-Alphaish version of HL2 which is unfortunately in circulation -- has released a statement of sorts. Here's a snip: To all those saying HL2 was delayed because of the hacking action, ill just remind you that what was leaked is what Valve has, nothing more and nothing less, so its pretty good to understand it wasnt finished yet. Also I'd like to point out the E3 [demo] was one big fake by Valve. Ever tried to kill that soldier in physicstown ? Notice the door will still get kicked ? No scripted sequences ? To ever…

• 87 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. Started by alexrta,

מי שהוא יודע מתי המשחק יוצא..? חבר שלי אמר לי שמחר אבל זה לא נשמע הגיוני.. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. אני נתקעתי במשחק כרום בשלב שאני על החללית של הרעים(בהתחלה אסור שיגלו אותי,שלב לפני זה הייתי צריך לגנוב חללית וחליפה מהבסיס של הרעים) אני צריך להוריד מידע מהמחשב. אני הרגתי את כולם במחסן הזה, והורדתי את המידע. היא אומרת לי לברוח לפני שכל הצבא מגיע לשם, ואני לא יודע דרך איפו לברוח!!!! תעזרו לי בבקשה!!! במשימה CODE KEY

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  6. Started by o_O,

היי! טוב נראה לי שנשרפה לי העינית עכשיו יש לכם מושג איפה יש חנויות מעבדות בארץ שמתקנות פליסטיישן בלי לשלוח אותו לסוני? אני לא רוצה לשלוח אותו לשם כי הם לוקחים משהו כמו 1000 אלף שקל ואולי יותר על דבר כזה וגם כנראה יורידו לי תציפ תודה 8)

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

תקשיבו!!! פתחנו קלן חדשה ואנחנו מחפשים שחקנים תותחים !!!! ממש שחקנים ברמה גבוהה אם אתם כאלה אז כנסו לערוץ שלנו במירק #clan-ma.il וחפשו את sn!ck3rs(אני) או את pain(לידר)... אם לא מצאתם אז צרו איתי קשר באיסיקיו 306479248 (: לא להתבייש כל אחד יכול לקבל טסט :D

8. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה... ניסיתי לשנות דרייברים של כרטיס מסך (ATI 9700PRO, להכי חדשים, ואז החזרתי לגרסאות קודמות כדי לבדוק) אבל זה לא עזר... כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק, עולה הקונסולה (כמו שיש גם בRTCW ET) עולה מסך אפור כזה, ואז נכבה המחשב! מה יכול לגרום לזה? ואיך אפשר לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by club_501,

:D :) שמישהו יריץ את הזמן אני כבר רוצה את זה אצלי! עריכה: http://www.eidosinteractive.co.uk/index.html

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Spidey,

נא למחוק...

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by __MIKO__,

האם אפשר ואיפה להשיג manual ל DFBHD? כמו כן אתר עם מפות למשיחק. חיים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Internal,

The theft of part of its source code has delayed until April 2004 the launch of Half Life II, the hotly anticipated alien-hunting game of Vivendi Universal Games. "A third of the source code was stolen. It's serious because it forces us to delay the launch of the game by at least four months, that is to April 2004. Just the time to rewrite parts of the game." Read the full article for more details. :'( :'( :'( :'( :'(

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by stalbetman,

שלום. יש לי חבר שמשחק במשחק הזה והוא שמר יותר מידי, ועכשיו המשחק לא נותן לו לשמור יותר כאילו שהוא נכנס לתפריט שמירה אז ה- save דהוי כזה כי לא ניתן ללחוץ עליו. מה עושים? ניסיתי להסביר לו שבמסמכים שלי יש תקייה של השמירות אבל הוא אומר שאין... איך אני מוחק את השמירות כי הוא רוצה לשמור שלבים חדשים... תודה... ;D

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  15. Started by alexrta,

טוב אחרי שנעלו לי את האשכול הקודם אבקש ממכם.. לא לרמוז כלום בקשר להיכן אפשר להשיג את המשחק!! למי שלא מעודכן עדיין כפי הנראה הופץ בטא של HL2 לרשת.. אני לא יודע אם התמונות אמיתיות אבל הנה תמונות מהבאט http://www.neowin.net/staff/creamhackered/halflife2/ *למנהלים פעם הבאה שאתם נועלים לי דיון אבקש לדעת את הסיבה. מהאשכול הקודם הסקתי שהוא ננעל כתוצאה של WAREZ..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alexrta,

טוב נכנסתי עכשיו לאתר http://www.nforce.nl/ ומה גיליתי שהבטא של HL2 יצא.. ומי שהפיץ את זה זה לא יודע.. רשום שם שזה מישו אנונימי בקיצור זה יצא!!! וממה שאני שומע מאנשים זה אמיתי!!!! *עכשיו כדאי לא להפוך את הדיון הזה לדיון WAREZ בבקשה בלי לינקים או רמיזות מהכין להשיג את המשחק.. http://www.nforce.nl/ :)

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by neil4,

מה המשחק המכוניות הכי טוב שיש לדעתכם? {חוץ מ vice city colllin mcraely 3 downtown run mercedess benz world racing nfs hp2 cabelas off road 4x4 3}

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by amit22,

כמה frps אתם מקבלים אני מקבל בפיפא 2003 50 מקסימום המחשב שלי זה פנטיום 4 1.8 256ddr 333 geforce4 mx http://www.fraps.com/תורידו את התוכנה מהאתר הזה

19. Started by t d,

שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by club_501,

סיימתי את המשחק! למישהו יש משהו להמליץ על משחק דומה?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

אני רוצה להוציא משמשחק ג'נרלס כמה מפות מהקובץ MapsZH.big מישהו מכיר תוכנה כל שהיא ?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  22. Started by 159357,

עזרה בבקשה צריך קודים למשחק סוניק

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by 159357,

בבקשה תנו לי קודים לHALO ב XBOX

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Started by 159357,

בבקשה תנו קודים בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה

25. Started by redti,

אז ככה בזק פתחו שרתים מהירים מאוד במיוחד ללקחות בזק בין-לאומי של HALO,CS,AMERICAS ARMY הסרברים במהירות 30 PING זה האתר של בזק משחקים: games.bezeqint.net תהנו

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים