עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by H.I.V,

כשאני נכנס למשחק מופיעה לי הודעה שהכרטיס מסך הוא נמצא בדיסייבלד!! משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה עריכה: אוקיי סידרתי את הבעיה דיפדפתי כמה דפים אחורה וראיתי שמישהו כתב שצריך להפעיל את המשחק כמו ווינדוס 98\ME תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  2. אני משחק עם הצבא האמריקני בשלב החמישי חיסלתי את כולם נשארו רק משגרי הטילים ,אני לא מצליח לפוצץ אותם או להשתלט עליהם מה צריך לעשות תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofer_mat,

איפה קונים חיילים? חוקרים? מהנדסים? אך אני מיצר כלי נשק? אך אני קונה מטוסים או משפר את המסוק ? המשחק ממש יפה אבל נראה לי שחסר בו הרבה דברים לעומת הקודמים...

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  5. Started by gyver,

אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER

6. Started by asihiz,

באמצע התקנת הדיסק הראשון אני מקבל הודעת שגיאה(critical failure in main),והוא יוצא מההתקנה. האם הבעיה בדיק או במחשב(למחשב יש מפרט מעולה ולא צריכה להיות בעיה)? בהרבה תודה....

7. Started by lazy-bones,

אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by R0ck,

8)

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  9. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות. אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  10. Started by avigdo,

שלום, האם אפשר לשחק במשחק Generals באמצעות game-pad או באמצעות ג'ויסטיק?

11. Started by E-10,

אחים שלי יש לי בעיה ....אני מת לשחק במשחק אבל כשאני משחק הכל עובד טוב ויפה ואחרי 10 + דקות ניתקע לי המחשב...אותו דבר ההמשך של המשחק zero hour......ככה שזה אותה בעיה ...ניסיתי להוריד דרייברים חדשים לכרטיס מסך איי טי איי רדון 9600 אבל זה לא עוזר ...גם וירוסים אין .... יש מצב שמישהו יכול לעזור לי בזה ? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  12. Started by ניב1,

נסיתי להתקין את הדרייברים שלי מחדש כי היה נראה לי שהם עושים קצת בעיות בהתחלה התקנתי אותם מדיסק אבל זה לא היה התקנה מעודכנת מספיק אז הורדתי את הקובץ התקנה מהאינטרנט. עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הגרפיקה כל משחק שאני מנסה להפעיל ועובד על תלת מימד או דו זה לא משנה אז או שאני רואה תמונה קופצת כזאת או שהוא יוצא לי מהמשחק ומופיעה לי הודעת שגיאה על ddhelp ו nvdd32.dll . אני כמעט בטוח שיש בעיה בdirectx בל אין לי מושג מה לעשות, ניסתי להתקין אותו מחדש ואין לי אפילו בקשה להפעיל את המחשב מחדש. דרך אגב יש לי כרטיס מסך של nvidia tnt2 . אני מקווה שתצליחו לעזור לי כי זה דחוף :-[

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אורח Si-Nom

האם CS 1.6 יצא? ואם כן היכן אפשר להוריד אותו בהורדה חינמית? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

האם ידוע אם יצא מישחק המשך ל MAFIA? אם כן אפשר כתבה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Moooshe,

כל סדרת הקומנדוס היתה קשה, ואני יודע שאפשר להתמודד עם הקושי הזה ולעבור את המשימות בסוף, גם אם זה אחרי 30 נסיונות. הבעיה היא שלפעמים רוצים סיפוק מהיר ממשחק, וכל מה שהצלחתי להשיג מקומנדוס 3 זה תסכול. הכל נראה כאילו זו גרסת beta של המשחק - אין אופציות שאפשר לשנות (פרט ל- high/ low details ללא שום פירוט, ורמת הווליום), אי אפשר להפטר מההוראות על המסך גם ברגעים שצריך אינטראקציה עם מה שמאחוריהם, אין מספיק הסברים על מה המשימות, מי נגד מי ומה עושים... המשימה הראשונה זורקת את השחקן במפה ענקית שצריך להגן בה על השגריר. איזה שגריר? איפה הוא? מה העניינים? אני הולך להמשיך לנסות, מקווה שאני אצליח להגיע לאנשהו היום...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J.allmighty,

היי, האם קיים תוספת למשחק unrel tournament שנקרא TO ? (tactical ops ) אני חושב... בגרסא 3.40 שניתנת להורדה חינם ?

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by overload,

שלום. יש לי בעיה עם המשחק UFO Aftermath : http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22902&page=0 אני לא מצליך לעבור שלבים של השתלטות על בסיסים, כבר ניסיתי שני שלבים כאלה ומשהוא שם לא עובד, אני הורג את כל האויבים באזור נכנס לתוך הבסיס עומד בתוך הריבוע הירוק..... וכלום לא קורה , המשימה לא נגמרת. למה ??? מה לא עשיתי ??? תודה 8)

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by Sting,

נכנסתי לשחק היום ב UFO ואחרי שעברתי מהסמך האסטרטגי (עם כדור הארץ) למסך השני בעיר המצלמה לא מפסיקה להסתובב סביב השחקנים ??? מישהו יודע איך לסדר את זה ? יכול להיות שלחצתי על איזה כפתור בטעות ???

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by rk666,

http://www.gamershell.com/news_BFIFA2004BDemo.shtml תהנו!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כשאני ניכנס לקאלי זה רושם לי את הדבר הבאה: (בראשי) Server failed to confirm command: motd2 ואז אחרי מיספר דקות מופיע השגיאה הבאה בחלון:cannot get a response from the tracker. (ועוד שטויות) זה התחיל ליפני כשעה כשיצאתי לאכול ואז שוב ניכנסתי. תודה לכל העוזר.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by Greave,

היי, יש לי בעיה קטנה ב-Halo ואני מקווה שתחסכו לי reinstall. מישהו יודע למה ב-Multiplayer אני לא יכול לראות טקסט? (כלומר, זה שמראה מה כותבים וזה שאומר מי מת ועל ידי מי - מעין log כזה)...

22. Started by DARK-MIND,

שלום לכולם, המשחק המדהים Max Payne 2: The Fall of Max Payne יצא היום ואתמול! זה משחקים מדהים וכבר יש לי אותו על המחשב אז תהנו כולכם וזה משחק ששווא ה**** מהאינטרנט!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. איך פותחים את המקום שסגור בזכוכית...הכוונה לבינין שקרוב לכלוב הציפורים...בבניין הזה יש משימה לעשות ואני פשוט לא יודע איך להכנס לשם.... אז איך?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by ryu,

מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  25. אורח Si-Nom

אני צריך שמות של מישחקים שבונים שם רכבות,מנהלים עסק של רכבות נוהגים בה או משהו דומה....... תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים