משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש שלושה לפי דעתי: Allied Assault Frontline Rising Sun (רשמתי בסדר זמנים נכון?) האם היו עוד?
-
- 9 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לסימולטור טיסה שיפעל באופן סביר על המפרט הבא : Duron 900 Spitfire AOpen AK33 MOBO 256MB SDRAM WD 80GB 8MB Riva TNT2 M64 Creative Vibra128 Windows XP Pro תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה בSILENT HILL 3 דמו שהורדתי - הבעייה היא שכאשר אני מנסה להפעיל את המשחק הוא פותח לוגו של קונאמי , עוד פעם לוגו אחר של קונאמי ואז הוא מראה את הדבר הזה שהמשחק עשוי להיות מגעיל ולא לילדים או משהו כזה ואז זהו נתקע ממש לא זז בכלל בדקתי גם בTASK הזיכרון וכמות המעבד לא זזים פשוט נתקע יש לי PENTIUM 3 733 GEFORCE 3 TI 200 384 זיכרון SDRAM 133 למישהו יש פתרון? רעיון למה זה קורה ? :'( תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב הבעיה שלי היא כזאת, המקס פיין פשוט לא עובד לי על המחשב(מפרט בצד) אז חשבתי אולי הבעיה היא במחשב והורדתי את כל ההגדרות למשחק למינימום(בלי כל מיני מסננים) ובכן, אפילו על 640*480 זה לא עובד לי, מה דפוק אצלי במחשב?
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
איך אני יכול לשחק עם חבר שלי במשחק worms world party?? מה צריך לעשות?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אני מת על המשחק הזה אבל הגרסא האחרונה שיש לי היא כבר מלפני איזה 3-4 שנים נראה לי שזה civ3 מישהו יודע עם יצא או שעומד לצאת המשך או יכול להמליץ על משחק אסטרטגיה ארוך אחר? אפילו עם real time במלחמות נגיד כמו red alert אבל שיהיה גם קטע של תורות כמו civ בקיצור המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
יש לי כמה דברים בנוגע למשחק , שלא הבנתי אותם... 1) למה שינו לו את הפרצוף ? 2) לא ממש הבנתי את העלילה, זה לא ממשיך מהמשחק הקודם ? אשמח אם תענו לי בהקדם.. תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום צריך לצאת משחק חדש של צבי הנינג'ה. אולי חלקכם יגידו עכשיו שזה ילדותי ושלאף אחד לא אכפת אבל לפי דעתי זה משוג המשחקים הכי מהנים. משחק hit 'em up בסגנון של משחקי הARCADE של פעם אשר ממשיך את מסורת הכיף של סדרת משחקי הנינג'ה. אם הוא כמו הקודמים הוא מומלץ מאוד למשחק של שני אנשים, מי יודע, אולי עכשיו נוכל לשחק את זה גם ברשת ;D כמה תמונות מהדמו שניתן להוריד בgamershell.com
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכתבה המלאה ישנה בגיימר, www.gamer.co.il אבל הנה חלק ממנה המדגים אחוות "הגיימרים"
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
בקיצור יצאו כמה משחקים על חלק מהטרלוגיה (הסרטי קולנוע) ולא יצא לי לעקוב אחרהם אז לכל מי שיודע עליהם שירשום תשם שלהם תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ובכן לאחר קריאת ביקורות לא ממש מהללות אודות המשחק החדש מבית פירו ולאחר שעברתי כמה שלבים במשחק עצמו שלקחו לי כמה שעות טובות אני מוכרח להעביר לכם את ההתרשמות לי מהמשחק. קודם כל המשחק הוא טוב. הוא לא מצוין, הוא לא קומנדוס 2 משופר ובשום פנים ואופן זהו לא משחק מצוין. אבל הוא טוב. למה הוא טוב- אני אסביר לכם: המשחק, שמהווה המשך בלתי ישיר לקומנדוס 2 שכזכור היה משחק יוצא מן כלל והציב רף חדש לזאנר משחקי ה rtts-real time tactic strategy. המשחק היה מצוין. אך אחד מהנקודות החולשה המעטות שהיו לו הוא מחסור בעלילה רציפה וברורה. הסרטונים היו יפים והמשימות היו ענקיות אבל לא היה שום רצף עלילתי או הזדהות כלשהי עם הדמויות. במשחק החדש הושם דגש על כך. קומנדוס 3 הוא נטול סרטים, לפחות עד…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שזוכר אחד המשחקים הטובים ביותר שעשו אי פעם אתה טייס במלחמת העולם השניה שצריך לחסל כמה אנשים מטוסים וספינות בכל מקרה מצאתי את המשחק הזה על איזה דיסקט ישן והחלטתי להתקין אותו הבעיה היא שאני לא מצליח להמריא אני לוחץ על הצידה כדי לרדת מהנושאת מטוסים אבל כשאני מגיע לקצה לא משנה על מה אני לוחץ אני ישר צולל למים זה בעיה במשחק או שפשוט יש מקשים מיוחדים שאני לא זוכר? עריכה - מצאתי תמונה
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זה קורה לי ולחבר שלי אני נכנס לשרת שמחייב C-D והתוכנה מופעלת אצלנו ואחרי שאני נכנס הוא מוציא אותי מהשרת בטענה שבכלל לא מותקן אצלי C-D מותקן אצלי הגרסה החדשה ביותר 4.5.1. WTF is the problem! ???
-
- 6 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק unreal איך פותחים שרת ב- unreal בכולם יוכלו להכנס אליו ולשחק??
-
- 4 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ohh good now i can write in english something or fucked up there or here well any way i got a problem when im trying to play halo when i press the halo icon to start playing i will show u a pic of the problem and yes i tried to do dxdiag and i installed the orginal WHQL drivers :-\
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק התקנתי אותו בלי בעיות המשחק עולה פועל חלק הכל יפה! אבל.............. כל כמה זמן מקס פיין מתחיל לרוץ מבלי שאני ילחץ על כלום לפעמים הוא גם יורה ורץ אי אפשר לעשות PAUSE ושום כפתור לא מגיב באותו זמן וזה נורא מעצבן ו קשה לשחק ,אצל חבר שלי זה פועל בלי הבעיה הזאת שנינו פועלים על WINDOW XP! בבקשה תעזרו לי !! ולפני דקה עליתי על עוד משהו כל הזמן שהוא מבצע פעולות לבד המחשב עצמו לא הרמקולים עושה מלא צפצופים מוזרים כאלה ???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעית סאונד במשחק מאקס פיין 2 שהסאונד פשוט מפסיק אני לא שמוע מה שמקס פיין אומר רק את הסאונד של היריות במעברונים גם אין סאונד של אנשים שמדברים . יש לי כרטיס אודגי 2
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב p3 800, 256SDRAM, geforce2 mx200 64MB. לפני יומיים רק שמתי את הכרטיס הנ"ל (היה לי TNT2). מאז כל משחק שדורש פעילות גרפית בינונית ומעלה, עולה, עובד חלק למספר שניות, ואז נתקע. אחרי משהו כמו 30-40 שניות, המשחק משתחרר לכמה שניות, ואז נתקע שוב... ניסיתי את המשחקים max payne 2 fifa 2003 mtv celebrety death match. ניסיתי גם לבדוק משחקים שכן עבדו חלק על הכרטיס הקודם וגם הם פעלו לא טוב, אותה הבעיה שציינתי למעלה... ניסיתי את mechwarrior4 משחקים קלילים וישנים פועלים טוב. ניסיתי את אלסטומניה DXBALL mortal kombat4 מישהו יכול לעזור??
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע בשלב של המשחק (אגב משחק פצצה) בו אני אמור להציל את השבוי במחנה של הויאטנמים. כל פעם שאני מתקרב ,זוחל, יורה באקדח עם המשתיק - מחסלים אותו ואני מתחיל מהתחלה.... איך אני אמור לשחרר את השבוי ? עזרה, עזרה, עזרה - ובמהירות תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היום גמרתי אותו ומה שאני יכול להגיד זה דבר אחד: מעולה האקשן במשחק הוא מצויין הרמת קושי מאוד גבוהה ופשוט כיף לשחק בו אבל הבעיה היא שהוא די קצר שיחקתי בערך 7 שעות כדי לגמור אותו והוא נגמר בפתאומיות ובכלל לא ציפיתי ששלב אחרון יהיה כזה ויש לו בדיוק את אותה גרפיקה כמו למדל הראשון אלייד אסולט אבל המשחק ממש מצויין מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך radeon 9100 של sapphire וכשאני נכנס לשחק המסך מתחיל לשנות צבעים מכחול לירוק לאדום למישהו יש מוזג למה זה ואיך אפשר לסדר את זה??
-
- 6 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להגיד לי איפה לעזאזל נמצאים הכרטיסי טיסה של פרנק בנמל תעופה ? כי אני כבר מרגיש מפגר , חרשתי את כל המקום ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
Hitman 2: Silent Assassin (PC Version) - Reader's Review "יש לי מגע חזותי וזיהוי חיובי." הצמדתי את העדשה האופטית לעיני, העברתי לזום רמה 3 ויריתי. המטרה נפלה מיד. כל שאר הנוכחים בפגישה במהירות נמלטו מהחדר. נפטרתי מרובה הצלפים, טענתי את אקדח הברטה המושתק שהיה לי מתחת למעיל ופסעתי בזהירות לעבר הדלת. לפתע נכנס לחדר אחד מהחיילים הרוסים המהודרים בכובע ו-AKSU-74. בזמן שהוא ניסה להבין מה לעזאזל קורה כאן ומאיפה הגיע רעש הכדור שיריתי קודם לכן, הוצאתי את האקדח ויריתי חמש כדורים לעבר חזו. התפשטתי, לבשתי את בגדיו, ולקחתי את הנשק שלו. יצאתי מהבניין, התחמקתי במהירות לתחנת הרכבת וקיבלתי את הדירוג הנחשק אך לא המושלם Ghost. אלו היו כחמש דקות משחק ב-Hitman 2: Silent Assassin. כפי שב…
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-