משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה ה- Check-IN התחיל של טורניר מספר 19! לכו לעשות CHECK-IN! http://www.z33k.com/z/hd5
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מאז העדכון רק בעיות, המשחק פשוט יוצא לשולחן העבודה, או קופא, או פשוט ניתקע. ולפעמים עושה מסך כחול. עדכנתי את הדרייברים, את הפאנק באסטר. אין לי כבר מושג מה לעשות. עוד משהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, טוב, אז חדשות... החלטתי לפרוש מטיפול בקבוצת הסטרקרפט של NOM ובנוסף החלטתי לעזוב את הזרגלינג, לפחות לזמן הקרוב, וכן אני מבין שאני צריך להסביר למה ... מאז תחילת השנה הייתה תקופה קצרה בה לא יכולתי להיות פעיל בקהילה כמו בעבר, וכשחזרתי חשכו עיני. לקהילה הזו שלא חסרים בה גורמים פוגעניים, הלך לאיבוד המוסר ודרך ארץ, ומעבר למה שאני בד"כ מגדיר קומי. אני רק רוצה להזכיר לחלקכם את החוויה של להיות חלק מהקהילה לפני שנה וחצי בערך, בה כולם מנסים לעשות הכל כדי שדברים יקרו, אם זה טורנירים קטנים או גדולים עם או בלי ספונסורים, קבוצות באות והולכות אבל אנשים מנסים. יצירה של קטעי וידאו, מדריכים לשחקנים חדשים, הודעות בפורומים ועזרה לשחקנים חדשים בנוסף על חדרי צ'אט היו הסיבה שהיה כיף …
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
רצית לדעת מה דעתכם על המשחק Second Sight שמעתי עליו שמועות נחמדות ויש עליו ביקורות חביבות מישהו שיחק בו??
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי Joypad של חברת (TI (Technology Innovasion, ויש לי כמה שאלות. הבקר משחק בכלליות כמו הבקר של הPS2 ,אותם כפתורים והוא רוטט. התקנתי את הדרייבר לרטט, ואיפשרתי את הFeedback Force במשחק Wolverins Revenge, אך הרטט לא עובד... אוף... חיפשתי דרייבר עדכני לא מצאתי.. אם מישהו ימצא אני מאוד אשמח. חיפשתי גם עידכון למשחק ולא מצאתי... יש בכלל? ועוד שאלה, האם גוט'יק 2 תומך בבקרי משחק? כי לא ראיתי אופציה לזה במשחק ??? ודווקא נראה לי מאוד כיף לשחק עם שלט במשחק כזה. האם Morrowind תומך בבקרי משחק? כי אני מעוניין לקנות את המשחק וזה מאוד חשוב לי. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי , תגובה ראשונה שלי פה כמעריץ גדול של סדרת בטלפילד אני תמיד מנסה להגדיל את הקהילה הישראלית. רציתי לדעת אם מישהו כאן מתכוון לקנות את בטלפילד 2, אני מקווה שרוב התשובות יהיו חיוביות ומי שלא מכיר את סדרת בטלפילד חייב לנסות כי אין ספק שזה משחק המולטיפלייר הטוב ביותר שיצא עד היום! אשמח לשמוע את דעתכם על המשחק
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פרינט סקרין ואני מקבל תמונה שלא מבינים ממנה כלום.. אין מישהו שיודע מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בבקרי המשחקזה מראה שיש לגיטרה 10 לחצנים: '>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=495176715.JPG"] אבל יש רק 7: כל הצבעים START ו BACK כל השאר זה תנועה. אז מה זה 8,9,10 ??? ואחרי STAR ו BACK יש מקש של חצים ואז יש מקש אם סימן של הבוקס אבל הוא לא עושה כלום במשחק ולא בהגדרת הבקר. וגם יש שני חיבורים: 1.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=485320835.jpg"] זה חיבור מהמודם אבל מה זה עושה? 2.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=23970954.jpg"] של מה החיבור הזה ומה הוא עושה?? בבקשה תענו אל כל השאלות תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא בבקשה יכול להביא לי אתר שיש שם שרתים לקאונטר סטרייק 1.6? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני SiaTex ואני משחק לרוב SC II אבל גם לפעמים HS ומשחקי אופליין כמו WATCH DOGS וכל מיני כאלה. כולכם מוזמנים להצטרף לסטרים שלי, באיכות בסדר(יכולה להיות יותר טובה אבל זה ישתפר בהמשך), לפעמים עם מצלמה לפעמים לא, לפעמים DUBSTEP לפעמים רוק(משתדל לגוון). קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/siatex אתם מוזמנים לעקוב!!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי לפני שאני מתחיל אני יודע שיש פה הרבה שכבר מכירים את האתר אבל לא ראיתי שמישהו עשה עליו מדריך הכרתי לא מזמן אתר ממש טוב שאפשר להתחמם בו לפני משחקים או סתם לשחק בו לשפר את ה-AIM מה שממש אהבתי זה שהפינגים מאוד נמוכים בהשוואה לשרתי Arena אחרים (30-60) הנה מדריך קצר על האתר הכנסו הרשמו לאתר כאן לאחר מכן זה ישאל אותכם ל-Aerna של איזה Arena תרmו להכנס מן הסתם תבחרו Counter-Strike: Global Offensive עכשיו זה יראה לכם את ההודעה הזאת: כאן בחרו ב-Europe אחרי זה זה האתר יבקש ממכם להתחבר עם ה-Steam שלכם פשוט לחצו על והתחברו עכשיו כל מה שנשאר לעשות בשביל להתחיל לשחק זה ללחוץ על Play now תוך כמה שניות זה אמור למצוא לכם יריב לשחק נגדו כשזה מצא זה יראה את היריב שנ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שזה MMORPG כזה, סטייל ל-Everquest. שווה להוריד ולנסות לשחק? הגרסה האחרונה שהוציאו היא 0.3.011...כלומר, קצת מוקדם לא? מישהו משחק בזה?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-