משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לעשות פרינט סקרין ואני מקבל תמונה שלא מבינים ממנה כלום.. אין מישהו שיודע מה הבעיה ?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
כותר האסטרטגיה השאפתני Grey Goo זוכה לעדכון שמוזיל את מחירו באופן משמעותי ומוסיף לו קמפיין וצבא חדשים אנחנו תמיד מעדיפים משחקים בחינם – אבל גם משחקים שמקבלים הנחות משמעותיות זה נחמד ומקובל, וזה בדיוק מה שקורה עכשיו עם משחק האסטרטגיה בזמן אמת Grey Goo, אשר מושק מחדש בשירות ה-Steam תחת השם Grey Goo Definitive Edition. המשחק הזה, שפותח בידי חברת Petroglyph אשר הורכבה ממספר יוצאים משמעותיים מסטודיו Westwood האגדי (זה שיצר את סדרת Command & Conquer ו'הוכחד' לאחר מכן בידי EA Games), הושק במקור בתחילת שנת 2015 כמי שמנסה לרענן את ז'אנר ה-RTS עם צבא שעונה לכינוי Goo ופועל באופן בלתי רגיל ביחס למכאניקות הוותיקות המוכרות לשחקנים בתחום. Grey Goo זכה לקבלת פני…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
בבקרי המשחקזה מראה שיש לגיטרה 10 לחצנים: '>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=495176715.JPG"] אבל יש רק 7: כל הצבעים START ו BACK כל השאר זה תנועה. אז מה זה 8,9,10 ??? ואחרי STAR ו BACK יש מקש של חצים ואז יש מקש אם סימן של הבוקס אבל הוא לא עושה כלום במשחק ולא בהגדרת הבקר. וגם יש שני חיבורים: 1.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=485320835.jpg"] זה חיבור מהמודם אבל מה זה עושה? 2.'>http://www.zix.co.il/viewer.php?id=23970954.jpg"] של מה החיבור הזה ומה הוא עושה?? בבקשה תענו אל כל השאלות תודה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך להתקשר ל 800-4my-xbox משהו כזה. אי אפשר לבטל בדרך אחרת??
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שתי השחקניות המרכזיות בשוק הקונסולות חושפות אילו משחקים יקבלו חינם אין כסף כל המנויים אל שירותי האונליין שלהן בחודש הקרובלכתבה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא בבקשה יכול להביא לי אתר שיש שם שרתים לקאונטר סטרייק 1.6? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני SiaTex ואני משחק לרוב SC II אבל גם לפעמים HS ומשחקי אופליין כמו WATCH DOGS וכל מיני כאלה. כולכם מוזמנים להצטרף לסטרים שלי, באיכות בסדר(יכולה להיות יותר טובה אבל זה ישתפר בהמשך), לפעמים עם מצלמה לפעמים לא, לפעמים DUBSTEP לפעמים רוק(משתדל לגוון). קישור לסטרים: http://www.twitch.tv/siatex אתם מוזמנים לעקוב!!
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי לפני שאני מתחיל אני יודע שיש פה הרבה שכבר מכירים את האתר אבל לא ראיתי שמישהו עשה עליו מדריך הכרתי לא מזמן אתר ממש טוב שאפשר להתחמם בו לפני משחקים או סתם לשחק בו לשפר את ה-AIM מה שממש אהבתי זה שהפינגים מאוד נמוכים בהשוואה לשרתי Arena אחרים (30-60) הנה מדריך קצר על האתר הכנסו הרשמו לאתר כאן לאחר מכן זה ישאל אותכם ל-Aerna של איזה Arena תרmו להכנס מן הסתם תבחרו Counter-Strike: Global Offensive עכשיו זה יראה לכם את ההודעה הזאת: כאן בחרו ב-Europe אחרי זה זה האתר יבקש ממכם להתחבר עם ה-Steam שלכם פשוט לחצו על והתחברו עכשיו כל מה שנשאר לעשות בשביל להתחיל לשחק זה ללחוץ על Play now תוך כמה שניות זה אמור למצוא לכם יריב לשחק נגדו כשזה מצא זה יראה את היריב שנ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש משחק / סימולטור למרוצי מכוניות עם רמת ריאליסטיות גבוהה גם מבחינה פיסיקלית וגם גרפית . יש לי GTR2 והוא ממש טוב .השאלה אם יש משהו טוב יותר? גם אופנועים ממש מתקבלים בברכה. [רק לא NFS]
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי שזה MMORPG כזה, סטייל ל-Everquest. שווה להוריד ולנסות לשחק? הגרסה האחרונה שהוציאו היא 0.3.011...כלומר, קצת מוקדם לא? מישהו משחק בזה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי.. ראיתי שיצאה גרסת פורט למשחק האדיר הזה לאייפד.. היא עולה 80 שקלים.. אני מתלבט אם לקנות או לא אז אשמח לשמוע לדעתכם.. אם יש מישהו שיצא לו לשחק בגירסה הזו..
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
כמו בקאונטר סטרייק... פילטר שבעזרתו אני יכול לראות רק סרברים שלא עוברים מס' מסויים של פינגים... בדקתי בפילטרים שם ולא מצאתי דבר כזה...
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
אני מוכר RUST כחדש לגמרי בתור GIFT, ב-10 דולר בלבד. דרך פייפאל. מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הכירו את המשחקים שיהנו מהטכנולוגיות העדכניות של כרטיסי סדרת GeForce RTX 3000 - ובראשם God of War שמגיע בקרוב אל עולם ה-PC באופן רשמי בפעם הראשונהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי את ההגה של מיקרוסופט: SIDEWINDER FORCE FEEDBACK WHEEL וכשאני מנסה לשחק איתו את המשחק NFSMW הוא לא נותן לי לשחק למרות שהוא מזוהה ההגה משתגע כאילו אני לוחץ על כפתורים מסויימים ואני לא יכול לעבור בין תפריטים ובסופו של דבר אי אפשר לשחק, מישהו מכיר את הבעיה? יש לציין שההגה אינו USB הוא עם חיבור מהסוג הישן שמתחבר לחיבור מידי שעל הכרטיס קול. האם ישנו איזה פאטצ' שיכול לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו כמות החדשות המעניינות מעולם המשחקים בימים אלו היא פשוט אדירה, אז ללא הקדמות מיותרות, קבלו נא את חלק ב' בכתבה שתנסה לסכם לכם את כל מה שחם, במקום אחד נוח וממצה. גם היוצרים של Unreal Tournament קופצים על עגלת ה-MOBA שנת 2016 מסתמנת כמו השנה שבה יפרוץ ובגדול ז'אנר האקשן-MOBA, תודות לכותרים כמו Overwatch של בליזארד, Battleborn של Gearbox ו-LawBreakers של קליף בליזינסקי ו-Boss Key Productions. עתה ניתן להוסיף עוד מתמודד משמעותי לרשימה הזאת של כותרים אשר מאפשרים לכם לבחור 'גיבו'ר ייחודי ולהתחיל לחסל את המתחרים שלכם בשליטה ישירה (בניגוד לשליטה דמוית RTS במבט-על בכותרי MOBA…
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי, מצאתי ב GG מספר סימולטורים ישנים וטובים במחירים מגוחכים של 2-3$ (גם אם הם מעט ישנים), זולים מ STEAM - Fleet command Rowan's Battle of BritainWings Over Europe: Cold War Gone Hotיש שם כמובן סימולטורים מודרנים יותר, ומוזרים יותר ( Mining and Tunneling Simulator) כמו כן יש שם מבצע 4 במחיר 3 על כל האתר.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
הי אנשים מה שלומכם? ממש עכשיו מתחיל ה- CHECKIN והאפשרות להרשמה מאוחרת! אתם מוזמנים לעשות CHECK-IN בעמוד הטורניר: http://www.z33k.com/z/hl3 כמו כן לשידור החי שמתחיל עכשיו - 20:00: www.twitch.tv/IGAIsrael
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-