עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by x-boy_24,

שלום הפעלתי היום את הסטים בשביל לשחק הלף לייף ברשת ופתאום המחשב עשה מין רעש מוזר כזה רהההה רהההה רהההה רההההה במהירות וממשיך לעשות אותו ואי אפשר לעשות כלום המחשב לא מגיב פעם אחת כשניקיתי את המארז מבפנים ובטעות ניתקתי קצת את החוט של ההארד דיסק וכשהפעלתי את המחשב הוא עשה גם רעש כזה אז חיברתי והוא עבד ואני לא יודע בכול המשחקים ובהכול עובד רק בסטים לא יכול להיות שנמחק קובץ והמחשב לא מוצא אותו אז הוא עושה את הרעש ? ומה אני יכול לעשות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by mardona,

ב FIFA STREET אחרי שעושים מלא תריגלים מקבלים כזה דבר שקוראים לו "shoot" וזה נותן םפצצה של בעיטה זוהרת כזאת עכשיו איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  3. Started by ezx,

אנשים נופלים דרך הריצפה ואז מתים באג בדריברים ??? אם כן מה לעשות תודה לכול העונים והתקנתי כבר מחדש ויש לי את הכי חדש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by just_me,

משום מה בימים האחרונים אני סובל מלאגים עצבניים ב GW. וזה ככה רק GW כי במבגביל אני משחק BATTLEFIELD2 וזה בסדר שם. מישהו יודע מה קורה?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  5. Started by tsvika,

מישהו יכול בטובו לנסות למצוא לי Walkthrough בעברית לHalf Life 2 (אם יש כזה דבר) ? :s05:

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

באמריקה. תגידו זה אמין: http://cgi.ebay.com/PC-GAME-BATTLEFIELD-2-AUTHENTIC-CD-KEY-ONLINE-CODE_W0QQitemZ8222460907QQcategoryZ62053QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by nimrod85,

ופרטים על המשחק ?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אם כן, אנא אמרו לי אם יש שיפור בפינגים עם אירופה או ארה"ב במשחקים לעומת קודם - אם יש שחקני CS - אז זה מה שמעניין אותי - תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  9. Started by D@nny,

שלום מחר אני לוקח את הדי אס שלי לאיזה נסיעה ארוכה, הקטע שאני חושש שהבטריה תיגמר, אז אני רוצה לטעון אותה היום עוד קצת השאלה שלי אם זה בריא או לא לבטריה? כאילו לטעון אותה עוד לפני שהיא נגמרה... תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by SHAY951,

איך אני מגיע ל Aman'lu ? (או באופן כללי איפה העיר הזאת נמצאת על המפה)

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

מרוצים כמו מכוניות,אופנועים,סירות פעולה - כמו קאונטר אסטרטגיה כמו WARCRAFT תביאו לי שמות ואם אפשר לינקים

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  12. Started by stoneskin,

שלום לכולם! מי שמכיר את הסדרה ידע שיש למה לחכות אבל הסרט הזה באמת מוכיח את זה. 20 דקות מהמשחק שפשוט נראה מדהים!מה שכן-הפריים רייט משום מה נמוך בטרוף אבל הסרט שווה כל רגע! אם הכרטיס הקשיש שלי (9500 פרו) יואיל בטובו להריץ את המשחק בקצב מספק(לא נראה לי..)-הלך עליי ויותר מזה על הלימודים שלי...טוב עדיף שלא יריץ... תהנו-קצת כבד אבל שווה http://games.softpedia.com/get/Trailer/The-Elder-Scrolls-IV-Oblivion-Gameplay-Movie.shtml

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  13. Started by Armageddon1,

איזה פורטים צריך לפתוח בראוטר בשביל שהמשחק יעבוד ברשת (TCP\IP)? תודה.

14. Started by EliranB,

המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by nore0,

נכנסתי למשחק וההודעה הזאת עלתה לי הבנתי שצריך פא'צ הורדתי התקנתי לא עזר עדין ההודעה הזאת עולה איך אני יכול לשחק במשחק אני משתגע

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. אני מחפש LANSHOP באזור במרכז. יש איזה רשימה איפשהו? בבקשה ;D

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. התקנתי ועולה לי הודעה משהו בקשר לסטם מה צריך לעשות מצדי לשחק נגד bot העיקר לשחק אני חייב לראות ת'גרפיקה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by neogod,

והאם יש דרך כל שהיא להתקין אותו על WIN 2000 ????

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שמפעילים דרכו (למשל cs source) למישהו יש מושג למה זה קורה? אני מפחד שזה קורה גם במהלך המשחק ואז זה מעמיס את המחשב בטירוף...אולי בגלל שבmonitor הוא לא סיים להוריד את המשחק 100%?

20. לדעתי משחק ממש יפה יש קרב של KING KONG נגד TREX בדמו ממש מדהים מה שעשו שם 2 יצורים ענקיים נלחמים מומלץ להוריד!!! הנה תמונה ממה שאמרתי וזה הגיימפללי: http://cerberus.gamershell.com/screenshots/8262/190645_full.jpg ההורדה: http://www.gamershell.com/download_11055.shtml

21. Started by KermitShor,

טוב רשמתי כבר באשכול אחר שיש לי בעיה עם המשחק איך שאני לוחץ על המגילה הראשונה הראשונה במשחק הוא עושה לי רסטרט למחשב עדכנתי דרייברים התקנתי מחדש ושום דבר. טוב אז יש לי בקשה... כדי להמנע מללחוץ על המגילה הזו אפשר סייב של המשחק בשלב הכי מוקדם שלו למי שיש ממש תחילת המשחק (אחרי שלוחצים על המגילה הזו.. ) אני מקווה שזה יעבוד icq 107686686 nitzan2222@walla.co.il בבקשה כי כרגע.. אין לי אפשרות לשחק בכלל במשחק הוא כל פעם עף לי ממש בהתחלה(המגילה שאני מדבר עליה- ישר אחרי שמסבירים לי איך לסובב את המצלמה ולזוז מסבירים על המגילות - כסף זהב וברונזה.. ואז אומרים לי ללחוץ על המגילה.. וברגע שזה קרה המחשב עושה ריסטרט

22. אני במפה הראשונה (הסתדרתי על הבאג הלא נורמלי שהיה לי במשחק..) - ללמוד איך להפעיל את היצור אומרים לי להוציא אותו החוצה , להאכיל אותו, עשיתי אחרי זה אומרים לי לקשור אותו לאבן .. עשיתי ואז מה.. כלום לא קורה.. איך עוברים את המפה ואני מנסה לשחרר את האחיזה של הרצועה מהאבן ולא הולך.. שעה אני מנסה וכלום.. מה אומר לקרות אחרי זה..?? עזרה..

23. יאלה אחים שלי לפני הטורניר כדי קצת להתאמן אז אם יש מישהו מחובר עכשיו ורואה תהודעה שיתחבר לאי סי שלי נערוך משחק 253429262 קדימה אני מחכה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by dorish,

אז ככה המשחק הוא מקורי ואני רשום באתר של EA המשחק היה מותקן אצלי לפני איזה חודש הכול עבד מצויין היום התקנתי את הווידוס מחדש ואחרי שאני מתקין את המשחק אני רוצה להתקין את הגריסה 1.3 או 1.2 זה לא נותן לי זה מתחיל ואחרי זה זה עושה בעיה אני מדגיש המשחק מקורי ממש מבקש שתעזרו אני רוצה לשחק כבר ברשת ואני גם מדגיש שהמשחק עבד על אותו מחשב

• 0 תגובות
    • 430 צפיות
  25. Started by Kidney_stonE,

שלום אני מחפש אנשים לשחק איתם GENERALS - ZERO HOUR ברשת, אחד על אחד. אגב, גם אנשים שיש להם גרסה מושאלת (לא מקורית) יכולים לשחק, במידה וזה ZH , יש אפשרות להתחבר אחד על אחד, לפי כתובת IP. אם מישהו מעוניין אני אשמח אם תפנו אלי למסנג'ר (גם עכשיו)

דיונים חדשים בפורומים