משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני רק לאחרונה התחלתי לשחק משחקי מחשב והייתי רוצה לדעת אם יש איזה אתר שמרכז בו מדריכים למשחקים שונים... לדוגמא: Delta Force Black Hawk Down, GTA Vice City, Max Payne 2 וכו'.... זה מאוד מאוד יעזור לי. המון תודה מראש, ניר.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
hello i have a gameplay question. I reached the level of minas tirit when i play with gandolf and i have to defend the walls. Now i understood that i can't let the orcs overrun be. i know that i need to pust the ladders down. My quistion is this. there are 2 towers aproaching the walls. First one on the left(the left catapult takes it down) and one on the right. Now i can't find a second catapult to take that onw down and the first allways turned to the lest so i can't use that one. PLEASE HELP ME. help will be much apprisheated
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
מה אני צריך לעשות פה? אסור להרוג את החייל הזה ואת הבן אדם שיושב בחדר ההוא וכל הזמן המפקד הזה ברקע אומר שנגמר הזמן ועוד משהו
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
יש למישהו walkthrough של commandos 3??
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב התשיעי, שבו אני צריך הטמין C4 במגדל הגדול הזה עם המאוררים. אני לא מוצא בשום מקום C4, איפה אני יכול למצוא? איך אני מוריד את שתי המסוקים, אין בשום מקום RPG..
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אחרי שגמרתי להתקין אז מי שמכיר את המשחק צריך לדעת זה מגיע לשמן הזה שצריך לטעון את המשחק ויוצא מהמשחק בלי הודעה בלי כלום סתם ככה יוצא מישהו יכול לשער מה הבעיה?
-
אתמול שיחקתי בדמו, של המרובה-משתתפים ושל השחקן יחיד. התרשמתי לטובה מהגראפיקה, שרצה לא רע גם על מחשבים ישנים מאוד (P3 ו- ATi Rage). גם הסאונד והפס-קול של המשחק יפים מאוד, מנגינות מצוינות שלא יביישו גם שיר בפני עצמו, פיצוצים ויריות שנשמעות מציאותיים (הכל יחסי), ומה לא. מה דעתכם על המשחק?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
האם בNFS הזה אפשר לראות את תא הנוסעים כמו בNFS5 ? הייתי בודק בעצמי אבל איני מצליח להוריד את דמו.
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה בפורום אז תתחשבו בי כמו בנהג חדש [נהג חדש] אני מחפש אתרים אם דמואים או משחקים מלאים רוב האתרים שאני נכנס אליהם ממה שהמחשב נותן רוב הלינקים של הדמואים לא עובדים מי יכול להמליץ על אתר שיש בו את רוב הדמואים של המשחקים החדשים והלינקים עובדים תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכנתי את המשחק מ1.9 ל2 אבל עכשיו כשאני מתחבר הוא מראה לי שכל האימונים שעשיתי כבר לא "עשויים" ואני צריך להתחיל הכל מההתחלה למרות שבאתר כתוב שעשיתי הכל ויש לי 22 הונור..... (כמו שבאמת אמור להיות) מה אפשר לעשות? נכנסתי לתיקייה של המשחק וראיתי שבשם שלי (Xtaza.txt) כל המספרים על 0 וזה לא אמור להיות ככה אם משלימים את האימונים.... וגם בusername.txt בהכל כתוב 0 איזה דבר מעצבן זה!!!!! עד שיצאה גרסה חדשה וכולם התלהבו (לא ממש כולם ;D ) אז כבר משהו לא עובד!!! מישהו יודע מה אפשר לעשות? שלחתי להם כבר הודעה מאתמול ולא ענו עדיין. [רק תגובות לעניין בבקשה] :
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://faqs.ign.com/articles/455/455951p1.html יש כאן הוראות מפורטות על איך לעבור כל שלב ושלב במשחק [באנגלית] אם מישהו לא מבין משם אז עדיף שתשאלו כאן מאשר לפתוח כל פעם תראד חדש.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
טוב אז אני מאוד מתעניין בטיסה וכל זה אז רציתי לקנות משחק של סימלוטור משהו טוב עכשיו אני שונא לשחק בסינגל אני משחק בכל משחק רק במולטיפלייר אז אני רציתי לדעת איזה משחקים משחקים היום ברשת ואם תוכלו לתת לי כמה לינקים לאתרים של סימולטורים ... אני מבקש אתרים ישראלים תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אולי תארד סתמי ואולי לא. תחשבו מה שאתם רוצים , אבל הנה התוצאות אצלי הכי טובה הייתה לי 25.48secs! למישהו הייתה תוצאה יותר טובה? ד"א : סידרתי את הבעיה של החדות ושל המריחת צבעים על ידי קינפוג הדריבר של NVIDIA תנו תוצאות.... משחק פשוט מעולה!
-
- 79 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ב COD אני לוחץ NEW GAME זה מציג את חלון הרמות אני לוחץ על רמה וזה חוזר ל חלון ההתחלתי קרה למישהו?? יש למישהו מושג איך לתקן את זה???
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתם לב שאין DAMAGE ב underground או שיש??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני צריך להגן על מישהו שהוא בתוך בובה טוב אני הורג את כול מי שבא אלי והאיש בתוך הבובה לבסוף מנסה לצאת מאיזה דלת והוא לא מצליח לעבור הוא הולך לכוון המעלית אני הולך איתו אנחנו ניכנסים למעלית והיא מתפוצצת מה לעשות בתודה מראש עמית
-
- 3 תגובות
- 999 צפיות
-
-
חברה, התקנתי את המשחק Turok Evolution אבל אחרי כל ההתקנה (המשעממת במיוחד), אני מנסה להפעיל את המשחק ומקבל את ההודעה הזו: The application requiers functionality that is not avalible on your Direct3D hardware accelerator. The application will now exit. זאת ההודעה, אני משתגע, לא יודע למה זה לא עובד... הורדתי דרייבר חדש לפני חודשיים לg-force mx 440 שלי, וגם זה לא עובד... יש לכם רעיון? בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
אז כן, בושה לי, אבל שלוש שעות שאני מסתובב בכל האיזור ולא מצאתי פתרון, המשימה היא למצוא את הכופסא השחורה, הגעתי לאיזה בית שיש במרפסת שלו מישהו שמדבר בטלפון, הרגתי אותו ואז חבר שלו יצא מהבית, הרגתי גם אותו אבל אני חורש בכל המקום והדבר היחידי שמצאתי זה הדלת האחורית של אותו הבית אבל היא נעולה בסיסמא! 1) האם אני כדי להתקדם אני צריך לפתוח את הדלת הזאת? - אם כן איפה אני משיג את הסיסמא? 2) אם עשיתי משהו לא נכון בבקשה תגידו לי את הדרך הנכונה לעבור את השלב. הנה תמונה של הבית המדובר:
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-