עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by amit22,

איך עוברים את השלב שאני עם הבת שאני מתחיל אם רובה צלפים ? בתודה עמית

2. מה אפשר עוד להוסיף..? מישהו מכיר משחק טוב שדומה ל CRIMSON SKIES ?

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by Cr4ck,

יש לי בעיה , הניד פור ספיד עובד קטלני משהו אבל יש בעיה קטנה , אני רוצה לשחק און ליין , וזה מבקש ממני להוריד איזה פאטש מעצבן זה שואל אם אני רוצה לסגור את המשחק והוא יקשר אותי למקום שממנו אני יוריד את הפאטש , ולכאן זה מגיע http://www.eagames.com/official/nfs/underground/us/patch.jsp אוקי אני לוחץ "download patch" יופי עכשיו הוא רושם "patch installed" wtf? כלום לא עובד וכלום לא הותקן זה נראה לי רק תמונה שמתחלפת שלוחצים עלייה. מה שכן יכול להיות שבפעם הראשונה שעשיתי את זה אז שאלו אותי את השאלה הזאת אם אני רוצה לתת לאספלוור לגעת במחשב שחכתי מזה השאלה הזאת ואז אתה צריך לענות אם כן או לא ויכול להיות שבחרתי לא אני לא זוכר. יש איזושהיא דרך להחזיר את זה? או איזשהיא דרך ל…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by Diman82,

אני יודע שכמה ממכם בטוח יצחקו, ויגידו שגם הם היו רוצים כרטיס מסך מהיר יותר.. אבל זאת לא הבעייה פה. יש לי כמה משחקים חדשים (MotoGP2, Korea Forgotten Conflict לדוג') שאיך שהמשחק מתחיל (כלומר לא בתפריט של המשחק) המשחק כמעט לא זז (זז בחלקים, כל 5-10 שניות חלק חלק), ההרגשה כאילו אני משחק ברזולוציה של 1600X1200 עם האנטיאליאסינג הכי גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות בכלל עם כרטיס וודו 3!!.. אני מגדיר את המחשק להגדרות גרפיקה רגילות שאני מגדיר את כל המשחקים והוא עושה לי את הבעייה הזאת, כאשר במשחקים אחרים (כמו וורקרפט 3 למשל) שהם באותה קטגוריה מבחינת איכות הגרפיקה הכל עובד טוב (באותם ההגדרות כמובן)! למשל ב-MotoGP2 דרישות המינימום בכלל פנטיום 3 וכרטיס מסך בסדר גודל של GF2 (כאשר יש לי A…

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  5. אהלן חברים, יש לי את המשחק Max Payne 2 והגעתי בו ל-Episode 3 Part 3 (די רחוק נדמה לי) ואז נאלצתי לפרמט את כונן C (המשחק מותקן על כונן D) ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה והכל. מה ששכחתי זה שהתיקייה שבה המשחקים ששמרתי שמורים נמצאת ב-My Documents שבכונן C ולא בתיקייה של המשחק בכונן D. עכשיו למעשה איבדתי את כל המשחקים ששמרתי ואת השלב שאליו הגעתי ואני צריך להתחיל מהתחלה. זה מאוד מייאש ואני בטוח שאתם מבינים. העזרה שנאי מבקש מכם היא ממישהו שהגיע לאותו שלב שאני הגעתי או אפילו שלב אחד לפניו או משהו כזה, ומוכן לשלוח לי את הקבצי שמירה שלו, כדי שגם אני אוכל להמשיך ולהנות מהמשחק הזה מהמקום שבו הפסקתי.... מקווה מאוד שאתם מבינים ומוכנים לעזור, המון תודה מראש, ניר.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by com555,

תראו ראיתי באיזה אתר את זה: -=המדריך המלא להפעיל את XIII=- בהוראות של קובץ ה-NFO רשום : Boil the cds for about 5 hrs under a low heat to remove the protection. עכשיו חלקכם חושבים שהם אמרו את זה בצחוק אבל תתפלאו זה אמיתי ! יש עכשיו הגנה חדשה שעובדת על טמפ' הדיסק וכדי לעקוף אותה צריך לחמם עד גבול מסויים שבו עוקפים את ההגנה של הדיסק. מה שאתם צריכים לעשות זה לצרוב את ארבעת הדיסקים... עכשיו תעטפו אותם עם נייר כסף (כן,כמו שעוטפים תפוח אדמה בל"ג בעומר) עטפתם ?! אחלה...עכשיו מה שצריך לעשות זה לקחת תנור חימום לא משנה איזה סוג...(זה שמפזר חום או זה עם הברזלים-לא משנה!) עכשיו תסובבו את הידית על 90 מעלות חום ותחכו 5 דקות שיגיע למקסימום...הגיע ? אחלה תשימו בעדינות את ארבעת הדיסקים…

7. Started by Shmoolik,

שאני באמצע לב ואני מתתי ואני רוצה לחזור לשמירה , אז אם זה לא QUICK SAVE , אז הבנתי שאני חייב לצאת למסך הראשי ולהעלות את השמירה , אבל גם זה לא עובד. הוא חוזר לי לתחילת השלב. עכשיו עד שגיליתי שאפשר לשמור עם F5 על QUICK , גם אותו אני לא מצליח להעלות. בקיצור , אני מת באמצע איזה שלב , ואני מתייאש כי אני צריך לעשות הכל מהתחלה! מישהו יודע מה הבעיה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by R-E-L,

זוכרים את המשחק "נקודה קו"? המשחק שישי נקודות וכל אחד בתורו צריך לחבר שתי נקודות ובסוף המשחק מי שסגר הכי הרבה ריבועים הוא המנצח... אז עכשיו הגרסא האינטרנטית! תמונה אפשר לנסות להוריד את קובץ ה-EXE בלבד מפה אם קובץ ה-EXE לא עובד לכם אז תורידו את ההתקנה מכאן have fun! and let me know what u think...

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by erezh13,

שלום! יש לי פלייסטיישן 2 + צ'יפ משיח 2. עכשיו, אמרו לי שבשביל לצרוב משחקי פלייסטיישן 2 צריך דיסק DVD וצורב DVD, זה נכון? או שאני יכול להוריד משחק של פלייסטיישן 2 ולצרוב על דיסק רגיל של 700 מגה ולהשתמש בצורב רגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by OR007,

נתקלתי ב- Lock on בבעיות תצוגה קשות, ניסיתי לשחק עם כמה גרסאות של דרייברים אך שום דבר לא עזר, למישהו יש פתרון ? (מידע על המערכת ניתן לראות במפרט)

• 14 תגובות
    • 994 צפיות
  11. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי, וגם הטריינרים לא עובדים אלא רק מקריסים את המשחק. אנא עזרתכם HF

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. אם לא שמתם לא לכותרת... **ספוילר** אז התחלתי לעשות חיים עם 4 panzerkleins ולהרוג את כל מה שזז, כשמגיע מנהל המתקן... אני הורג אותו, שומע את הקטע שהמפעל הולך להתפוצץ, תופס את הגופה שלו ובורח משם. כל האנשים שלי היו כבר מספיק רחוק כשהמתקן התפוצץ, אבל אז קיבלתי הודעת "game over". WTF?! מה הייתי אמור לעשות? לתת לו להמשיך להסתובב ולירות טילים על כל מה שזז?!

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by El Cuervo,

הי לכולם מה המצב? מישהו מכיר את המשחק הזה? (soul reaver 2 : legacy of kain) היה לי אותו פעם, לא סיימתי אותו ואח שלי בטעות מחק אותו עכשיו אני מנסה להשיג אותו שוב אני יודע שהוא קיים לפלייסטיישן ואקס בוקס אבל למחשב קשה להשיג אותו ולמצוא אותו כי הוא די ישן וכבר יש משחק מספר 3 אודה לכם מאד אם תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by Shmoolik,

הבעיה היא שפשוט כ-ל הזמן המשחק כאילו ב SLOW MOTION ואני לא יכול לשחק נורמאלי! ניסיתי גם להתקין את ה PATCH של DEVIANCE , אבל לא עזר. מישהו אולי יודע מה אני צריך לעשות ? אני מאוד רוצה לשחק במשחק הזה תודה.

15. Started by dsane,

אבי הביא לי את המשחק מארה"ב והוא לא מוכן להתקין לי אותו בתענה שהמשחרק מיועד רק לארהב איך אני פותר את זה?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לדעת האם יהיה המשך למשחק הגדול הזה Call of Duty

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by RoyShefy,

אני צריך שתיתנו לי את התוכנה הטובה ביותר להורדת משחקים תודה רבה על העזרה ;D

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by barcelona2002,

מישהו יודע איך להפעיל את המולטי פלייר בCALL OF DUTE כי כשאני רוצה להצטרף לסרבר של חבר שלי הוא אומר לי מחפש סרברים ככה חצי שעה והוא לא מוצא סרברים להתחבר אליהם מישהו - עזרה!

• 5 תגובות
    • 799 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ניקעתי במשימה ואני לא יודע מה לעשות,אחרי שהרסתי את כול ה V2 ROCKET זה אומר לי משהו ללכת לכיוון כלשהו ושם יש רק מוקשים ואי אפשר לעבור!! נ.ב:אין לי מושג למה התמונה חשוכה כי במישחק הכול בסיידר@@

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by AB,

אני משחק במשחק Kelly Slater's Pro Surfer וכל איזה 5 דקות פתאום זה יוצא לי מהמשחק.....מישהו יודע מה הבעייה??

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  21. Started by Nazzz,

הורדתי את המשחק CONTRACT קיצור NOLF החדש ואני זקוק לסריאל תעזרו לי בבקשה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by naknir,

אהלן, אני רוצה לשנות שהקפיצה תתבצע באמצעות מקש הרווח ולא ה-Enter, אבל לא מצאתי שום אופציה לשינוי המקשים במשחק...! זה אפשרי?? תודה מראש, ניר

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  23. לפני חודש מישהו אמר שעובדים עליו ... מישהו יודע אם הוא יצא כבר ? או מתי הוא יצא ?

24. Started by AB,

מישהו יכול להסביר לי איך משנים את הלחצנים כי חיפשתי בכל המשחק ולא מצאתי........ואני משתגע@!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. טוב אז ככה הבעיה היא די מעצבנת ואני כבר לא יודע מה לנסות. וניסיתי המון דברים. יש לי את המחשב הבא : athlon xp 1.47 256 ram ddr gigybyte 7vtxh gforce 4 ti 4400 leadtek המחשב הזה אצלי כבר עוד מעט שנה ו 9 או 10 חודשים. אבל יש בעיית פריימים ברוב המשחקים והבעיה רק החמירה במשחקים שמבוססים על המנוע של אנריל 2. ut 2003 unreal 2 america's army וכו... גם במשחקים קצת ישנים יש בעיית פריימים. משחקים שכביכול אמורים לרוץ בקצב פריימים יחסית גבוה, ולאפשר משחק חלק ומהנה, פשוט מקרטעים במיוחד בשטחים פתוחים או בקטעי אקשן אינטנסיבי. ניסיתי מספר סוגי דרייברים וכלום לא עזר. אפילו עשיתי OC קטן דרך תוכנה מרוב ייאוש. יש מספר אנשים עם בערך אותה מערכת כמו שלי ולהם המשחקים זורמים והם לא מתלוננים על שום…

• 4 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים