עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by __MIKO__,

מאז ששידרגתי ל פטצ האחרון, משום מה אני לא יכול לשנות את מקש ה "לשכב" ל ctrl . ברגע שאני משנה אותו ל ctrl , הגלגלת בעכבר לא מתפקדת ולא מחליפה נשקים\ כוונות. משיהו נתקל בבעיה הזו ומצא לה פתרון? (...ctrl נראה לי מקש אידאלי ל"לשכב"...)

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by :nba:,

מי רוצה משחק רשת בnba מי שרוצה שיביא לי את הip שלו

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

בכל אופן, התקנתי את המשחק וכאשר אני עושה RETIRE מהמרוץ ובא לעשות CONTINUE אז יש מסך כחול (כן המסך הכחול) ואז אי אפשר לעשות כלום, רק ריסטרט. מה זה יכול להיות??

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

יש לי כרטיס מסך Radeon 9700Pro של HERCULES, אני משחק בMERCEDES BENZ משחק מרוצים כאשר אני עושה לפרוש מהמירוץ יש מסך כחול (המסך של XP מתי שיש בעיה במשהו) ולא כתוב כלום! פשוט אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט. מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  5. Started by barcelona2002,

יש לי את המשחק GENERALS וכשאני נכנס אליו אז פרט לפרטים של המשחק כלומר בתים מכוניות ואנשים הכל שחור כזה מוזר למשל אם יש בית הוא מוקף בשחור לא רואים את האדמה עד הכביש יש לי ג'י פורס 2 64 מגה וניסיתי לשנות כבר את ה BRIGHTNESS של המשחק ולא עזר מה עושים!!!!!!!! תודה נ.ב. כל הדרייברים מעודכנים פרפקט וזה נוגע גם לדיקרקטס 9... יש לי פנטיום 4 2.4 512 די די אר 400\3200 עוד תגובות בבקשה

• 9 תגובות
    • 708 צפיות
  6. ???

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

:'( שמתי לב שלא היה נושא על זה פה... כל כך עצוב. החברה שהוציאה משחקים כמו סדרת הbaldur's gate, fallout, icewind dale, plane scape torment... מתה. כבר במשך חודשיים היה פיתוח של FALLOUT3! משחק שהרבה אנשים כל כך קיוו שיצא... אבל זהו. התקווה אבדה...

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  8. אאה ועל הדרך אני ישאל....איפה התמונות של המיפגש?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו פה כבר שיחק POSTAL 2??? תגידו לי מה אתם חושבים איך הוא?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by Kurt,

wtf למה המשחק החליט שהוא ניצח?

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by ccc,

אני מחפש משחקים איכותיים וכיפים, לא כמו ARMED AND DANGOROUS מכוערים כאלה עם גרפיקה זבל, אלא יותר 3D SHOOTERS, קווסטים לא קשים במיוחד וכאלה שהיו עם גרפיקה יפה, ומהנים.. מקס פיין, call of duty וכאלה.. יש כאלו משחקים?

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לכם של חנויות רגילות שמוכרות את הקונסולות האלו ואני לא מדבר אל למי,פלונטר וכדו...

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  13. האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  14. אני עושה פרמאט ואני רוצה לשמור את מה שהגעתי במשחק איפה זה נמצא ניד פור ספייד החדש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. Started by stingeR-,

אוקיי אני ישים כאן את השיא הראשון , מותר להשתמש באיזה מכונית שרוצים אבל רק במסלול DRAG 14 Vine Constraction(המסלול מהדמו) מי ששובר את זה מלך! : ד"א : אל תשימו לב לשם , אחרי שעשיתי פורמט(הייתי במשימה 105) אז שחכתי לשמור את השמירות של המשחק , אז הוא שלח לי את שלו כי הוא היה במשימה 101...

• 9 תגובות
    • 868 צפיות
  16. Started by schumi,

למישחקים האלה יש ממש סימולציית נהיגה הכי קרובה למציאות פורמולה 1 - (f1 challenge 99 - 02 )זה מישחק הדמייה של אוטו פורמולה 1 ויש לו המון אפשרויות נהיגה ושליטה מגוונת במכונית ממש כיף לינהוג במכוניות במהירות של 300 קמ"ש האוטו גם יודע להחליק בצורה ממש אמיתית והמחשב ידע לעשות תרגיליי עקיפה יפים זה לא ממש מישחק של ליזכות במכוניות ובמסלולים כי הוא מבוסס על הספורט F1 ומי שלא יוהב אותו רק שידע שזה סימולצייה שמבוססת על מיבחנים עם נהגיי פורמולה 1 ולא כמוNFS4 או TEST DRIVE pro race driver או toca race driver זה משחק קריירה שמבוסס על סוגיי מכוניות GT , יש לו גרפיקה ממש טובה ,שליטה לדעתי הכי קרובה למציאות וסירטיי תלת מימד רבים שמכניסים אותך ממש לתוך המישחק. אלה מישחקים הכי מדמים …

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by redti,

שלום לכולם חזר לי החשק לשחק בגלל הpatch החדש של americas army שהוא כולל מפה חדשה sand storm מפה מאוד כיפית מתאימה גם לחיילים הרגילים וגם לכוחות המיוחדים משהו פצצה הpatch שוקל 9.4 mb בלבד. הורידו אותו ותנו את חוות הדעת שלכם ניתן להוריד את הpatch מפה:http://www.3dgamers.com/games/americasarmy/ תבחרו indiana שאתם מורידים זה כי מהיר 110 kb בשבילי...

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by asichen,

לכל משחק שאני נכנס אני רואה במסך למעלה שורה שחורה וכל המשחק קצת למעטה יותר... ניסיתי לשנות לרזולומיה שלי את המשחק וזה גם לא עוזר.... יש לי gforce 4 mx440 128 mb ו windows xp profesional תעזרו לי בקשה....

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by redti,

שלום לכולם, קרה לכם פעם שאיבדתם את החשק לשחק במשחק כלשהוא או בכלל בהרבה משחקים? אתם יודעים למה פתאום זה קרה לכם? אני שואל את השאלה הזו כי בזמן האחרון ממש אין לי חשק לשחק משחקים מסוימים "השגתי" כבר 6 משחקים חדשים... ואין חשק לשחק בהם! זה קרה לי מייד אחרי שהפסקתי לחרוש את nfsu :need for speed underground, יצאתי לסוף שבוע במצפה רמון שיחקתי שם מלא סנוקר ופינג-פונג באמיתי.... ושחזרתי לבית לא רציתי לשחק כלום! פעם ראשונה בחיים שלי :

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

משחק מאד נחמד... שחמט עם גראפיקה מדהימה! הכלים הולכים מכות מאד יפה והכל... קיצר, מי שאוהב שחמט, ורוצה לגוון קצת, מאד מומלץ! זה כמו קרב של heroes, רק עם חוקי שחמט... מאד מזכיר לי את המנוע של NWN, כי זה פשוט דומה, ואפשר לעשות zoom in-zoom out, ולסובב ב360 מעלות. עריכה: לא, אני לא מסטול אני שלחתי את ההודעה הזאת בפורום המשחקים... אבל כשניסיתי לשלוח החלון נתקע ונסגר אצלי, וחשבתי שזה לא שלח בכלל, אבל עכשיו ראיתי שזה הופיע פה... קיצר תעבירו... :\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך TRAINER בישביל NFSU שיעבוד במולטיפלייר!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by EG,

שיחקתי כל כך הרבה בשביל לראות מה קורה או מה יש כשמגיעים ל 111\111 השקעתי זמן ולבסוף כשהגעתי קיבלתי איזה שידרוג שמוסיף רק יופי! נדהמתי לגלות שהמשחר לא נגמר !! ב112 אני משחק אחד על אחד ואי אפשר לנצח כן, אי אפשר, עקפתי אותו ושנייה לפני הסיום חסמו לי את הדרך 4 מכוניות !! אני מתכוון חסמו לגמרי!! אין מאיפה לעבור !! בטוח יש ביניכם כאלו שסיימו את המשחק אז בבקשה אפשר איזה טיפ מנצח?? ???

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by imac,

איך לדעתכם הוא ? יותר טוב מפיפא 2004 ? מה בדיוק שונה בו מפיפא 2004? אשמח לקבל תשובות.. תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. 1. אם נסיך הפרסי יכול ללכת על קירות (ברור ברור) למה הוא לא יכול לעשות את זה כשהרצפה רטובה? מה, זה לא הגיוני? 2. אם הוא פרסי למה הוא נראה כמו בריטי ולא נראה כמו ערבי? ולדברים קצת יותר רציניים 1. מה היו המטרות של כל הפעמים שמצאנו חורים בקירות, נכנסו דרכם ועברנו דרך גשר אל הברזייה הקסומה ההיא? 2. איך זה שהחרב האחרונה שמקבלים במשחק הורגת את המפלצות ללא צורך בDAGGER? זה חרב ALL IN ONE? מישהו הצליח לעשות את זה?: אני חושב שזה בשמירה 33% אבל לא מצאתי

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by desert,

רשום שצריך להיכנס ל STATISTICS ושם לעשוץ DELETE או BACKSPACE אבל שניהם לא מצליחים לי , מישהו יודע אולי איפה יש צ'יטים או טריינרים שעובדים [כי הורדתי גם טריינר וזה לא עובד , רק עובד ה SAVE שהורדתי , והבאסה בו זה שה UNDERGROUND סויים]

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים