עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. need for speed underground?????????????????????? ????????????????????????????????????????????????

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by ryu,

המשחק כל הזמן מתנתק לבדו מהשרתים אני משחק בשרתים של WIGLE.... מישהו מכיר את המשחק בכלל? ויודע מה לעשות? פעם זה לא היה רק בחודש האחרון ;D

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by dovshuman,

קניתי BF1942 והתקנתי את המוד DESERT_COMBAT , הבעיה היא שאין סרברים בארץ שאפשר לשחק בהם בפינג נמוך. מישהו יודע למה זה ? והאם בכל זאת יש אנשים מהארץ שמתארגנים ומשחקים ?

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי אמור לצאת המישחק B&W 2 ותתנו לי תאריך מדיוק ובטוח. אא ויש לו דמו? תודה.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  5. Started by piro,

אני צריך המצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 12 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by piro,

אני צריך המלצות למשחקי רשת טובים אולי משהוא בסגנון first body sooting. מה זה halo? תודה piro

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , סוף סוף אני מצליח לשחק בNFSU באינטרנט , אבל אני לא יודע איך לעשות DRAG.... אני מצליח לשחק רק באחד נגד אחד CURIOT.... ובלי DRAG... אז איך אני משחק DRAG באינטרנט... לא הבנתי עדיין...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by Nazzz,

כאשר הורדתי את המשחק הוא בא לי עם קראק וPACH למשחק. התקנתי את המשחק כמו שהיה כתוב בREDME ואז התקנתי את הPACH ואז העברתי את הקראק אני בא להכנס למשחק בהתחלה יש איזה 3 סירטונים קצרים ואז כשה זה בא להכנס לתפריט אני לא רואה כלום אבל אני שומע מוזיקה ואם אני לוחץ על כפתורי החצים אני שומע את הדילוגים בתפריט מה אני צריך לעשות תעזרו לי בבקשה

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  9. Started by chmmr,

כשאני בהגנה, איך אני מבצע עבירה במתכוון ?? (כל פעם שיש תוצאה צמודה בסיום אני מפסיד בגלל שאני לא יודע לעשות את זה)

• 10 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by yuvalgo,

לא הבחנתי בתקלה עד שלא הייתי אצל חבר שלי שיש לו geforce 5200... הבעיה היא שיש לי geforce 4 mx 440 128m ובמשחק באופציות של הגרפיקה אני לא יכול לבחור שיראו אנשים ושהפנסים של הרכב יפעלו ...בקיצור יש לי תמונה..!!! http://n.rotter.net/User_files/nor/3feb621e1510b322.jpg מי שיודע למה זה קורה בבקשה שיעזור לי כי זה מ-ע-צ-ב-ן תודה מראש!!

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by Liran -,

תגידו בא לכם לארגן משחקים פה ברשת בנינו ??..בכל משחק שתרצו..פשוט תמליצו על איזה משחק בא לכם ונארגן משהו.... רק צריך לדאוג למישהו שיהיה השרת...מישהו עם רוחב פס רחב...מישהו ?! ;D

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by __MIKO__,

איזה פטצ\קראק צריך בשביל אני משחקת זה משחק באינטרנט?

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  13. Started by RoyShefy,

מת למשחק מחכה לו חבל על הזמן בלי סבלנות מישהו פה יודע מתי הוא יוצא????

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shnord,

שלום, לא ממזמן קניתי את המשחק Halo, ולצערי לא היה שם שחקנים ישראלים.... אז החלטתי לפתוח חדר ישראלי רק לישראלים! לחדר יהיה קוראים Israel והסיסמה שלו תיהיה Halo. אם אין חדר כזה חדר בזמן שאתם מחפשים תצרו אחד חדש ככה שכל הזמן יהיה לנו מקום לשחק.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  15. איך אני מתקין אתו?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by Drazick,

שלום. איפה ישנו מדריך לצריבת משחקי פלייסטיישן? מ- א' עד ת'. כולל מקבצי איזו וכל הדברים. כי פשוט לא הולך לי. תודה.

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  17. מפרט אתם יכולים לראות בצד, סלרון (מה שאומר שהקאץ שלי מסריח - 128K) כרטיס מסך GeForce4 MX440 (מה שאומר שכולו מסריח חח) בתחלס המחשב עובד פסדר, סוחב אנדרגראונד... המליצו לי על צבי הנינגה אבל ממה שראיתי בטלויזיה (TECH-TV) נראה לי יותר מידי.... מגה-סוני זאת אומרת שאתה הורג מישהו ישר קופץ לך בונוס כזה וכל מיני שטויות שלא קשורים למכות אבל אהבתי את הסגנון של הנשקים של צבי הנינגה, החרבות הקטנים והמקלות האלה.... יש משהו כזה נורמלי וכיף לשחק? לא מהסינים שמסתובבים עם חרבות 4 מטר, ולא מהמושפעים שרצים עם רובה ויורים בכל מה שזז..

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by AB,

יש לי את המשק Prince of Persia The Sands of Time ואני לא יודע למה אבל רואים את הכל מתושתש בצבע לבן כזה למה זה ? זה לא קרה לי שאף משחק...... ויש לי כרטיס מסך חדש radeon 9800......

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by BeNzZy-BoY,

בטוטריאל מוסבר שצריך ללחוץ על המקש "J" להחזיק לחיצה ואז כשהnose של הגלשן בקצה הגל אז צריך לעזוב.. אבל זה לא מצליח לי.. שמתי לב גם שהמקשים שהמשחק מסביר עליהם זה לא אותם מקשים שאתה משחק איתם.. למשל אם אומרים שמתרוממים על הגלשן עם הכפתור "F" במשחק זה בכלל "D" וכן הלאה.. אז מישהו יודע איך אני עושה AERIALS ??? בבקשה תעזרו לי.. אה וגם אני לא מצליח להיכנס לכיוון המקשים דרך ה-OPTION.. מה הבעיה ? בתודה בנצי :-\

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by itsik,

שלום יש לי מכשיר PS2 ברצוני להתקין לו CHIP. רציתי לשאול מספר שאלות: 1) איזה CHIP יותר כדאי פנימי או חיצוני. 2) איפה כדאי לקנות אותו. תודה מראש איציק

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by cousinIT,

אני צריך לינק לפאטצ' לא דרך EA כי זה לא מוריד לי! בבקשה משהו ישיר ופשוט ואם אפשר אז גם קראק ;D NFSU

• 12 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by albert,

אני ממש חייב שמירות, הגעתי למקום שאני פשוט לא מצליח לעבור. מצאתי כל מיני שמירות אבל כשאני משחק אני משחק רק עם סאם ולא עם מי שאני רוצה. בבקשה, תביאו לי שמירות שאני משחק עם מי שאני רוצה ולא עם סאם. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  23. Started by Lethal_Acid,

???

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  24. אני ב-81 אחוז ואני במקום כזה שיש בו פסל שדומה לזאתי שאיתי שרה או טרה היא הלכה לאיבוד כנראה והוא כל הזמן שואל איפה את והיא עונה אני כאן זה נמצא בכזה מקום עגול עם מלא דלתות וכל פעם שאני נכנס לאחת הדלתות אז אני או שחוזר לאותו מקום או שיוצא מדלת אחרת. מישהו זוכר איך עוברים? תודה רבה למי שעוזר

25. Started by Internal,

http://www.gamespot.com/gamespot/features/all/bestof2003/index.html המשחקים הכי טוב ים וכי גרועים של 2003. אישית אני חושב שהיו משחקים הרבנ יותר טובים מאשר היו בסקירה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים