משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי את השלט עם המתאם USB למחשב. התקנתי את הדרייבר אבל במשחק GRAW2 גם שאני נכנס לאפשרויות של ה-CONTROLER אני לא רואה שאפשר לשנות שם לעומת HALO 2 ששם כן אפשר והשלט עובד. האם השלט הזה עובד רק במשחקים של MICROSOFT ?
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
טוב אז ככה, ידיד שלי קנה את המשחק , והספיק לשחק בו כמה ימים, ועכשיו יש לו בעיה שכשהוא לוחץ על PLAY המחשב עושה לו RESTART ..מה יכולה להיות הבעיה ? המשחק עבד לפני כן בסדר ופתאום זה לא עובד לו...
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לא כזה ישן, 1999, משחק בשם SILVER http://en.wikipedia.org/wiki/Silver_%28game%29 אחד היותר כייפים ששיחקתי...אבל כמו שהמאמר בוויקי אומר, זה out of print כבר, כלומר למצוא דיסקים מקוריים של זה זה סיוט.. אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות(כן, לקנות, לא להוריד, אבל אם מותר להוריד את זה,אני אשמח למקור) או אם למישהו יש את המשחק איפשהו בארון על דיסק צרוב שחבר נתן לפני 8 שנה, תודיעו לי :\
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי חברים פרסמתי גיימפליי לNFS החדש ..אשמח אם תגידו איך יצא/הצעות לשיפור/ לייק לסרטון (זה בחינם ) יתקבל בברכה הקלטתי את הסרטון עם הדרייבר של NVIDIA geforce experience , ערכתי אותו עם AVS EDITOR ,ושעשיתי את הקובץ שמתי אותו על FULL HD הגדרות הכי גבוהות.. עכשיו אני לא יודע עד כמה הסרטון "חלק" במחינת איכות אם יש לכם הצעות התקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אחרי שפיתוח המשחק כמעט הושלם ע"י הבעלים (לא זוכר את השם), הוחלט לבטל את המשחק כי "אין שוק למשחקי הרפתקה".. סוף סוף מישהו קנה את הזכויות וישלים את פיתוח המשחק! עכשיו רק נותר לקוות שמשהו דומה יקרה לKQ9 http://www.telltalegames.com/sam_and_max
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
היי. עם העדכון של התכנה שלי, GamepadTV, הוספתי פרופיל שמאפשר לכם לשחק בElder Scrolls Online. עובד מעולה ונבדק בClass melee וגם בMage LS - תזוזת השחקן Dpad - למעלה: 1 ימינה: 2 למעטה: 3 שמאלה: 4 (הפעלת spells) A - פעולה (כפתור E) X - לקיחת חפצים (כפתור R) Y - קפיצה A - כפתור ESC (יציאה מפתריטים) BACK - מפה START - כניסה לחפצים ומשם אפשר לנווט לכל דבר אחר עם הג'ויסטיק הימני, ואז לחיצה על משהו עם RT (סקילים, קווסטים ועוד) RT - מתפקה פשוטה LT - הגנה RB (החזיקו) על מנת לשחרר מתפקה חזקה (עם הקוסם, החזיקו עד הסוף מספר שניות על מנת לתת נזק עצום לאויב) LB - הסתרת נשקים לחיצה על RS - שינוי מצלמה לחיצה על LS - ריצה הפרופיל כבר קיים בגרסה העדכנית של התכנה. 2 דרכים להפעלת המק…
-
- 0 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה במחשב. אני לא רואה את הסמן של העבר במשחקים כגון FIFA ו-NBA, במשחקים אלה העכבר מהבהב. במשחק RAIL SIMULATOR אני לא רואה את העכבר בכלל. בהפעלה רגילה של המחשב אין כל בעיה. מותקנת מערכת הפעלה ויסטה מעבד ADM 5200 וכרטיס מסך ATI 1950 PRO. מה עשוייה להיות הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
משחק הפעולה האלמותי ממשיך למצוא פלטפורמות נוספות לפעול עליהן - הפעם כתחליף למשחק אלמותי אחר שעבורו נוצרה המערכת במקורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
אין דיון ראשי אז פתחתי אשכול.. אני רק התחלתי, אבל במשימה השניה, בסרטון של המטוסים רשום שמדבר F22 Pilot אבל למעשה המטוסים הם F-15 בנתיים זה הדבר היחידי ששמתי לב אליו, שתפו גם אתם, ואם זה ספוילרים (בגלל שהמשחק טרי עדין) תשחירו בבקשה
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, נכון לעכשיו הטים ספיק שלנו עבר לכתובת חדשה : "ts.hwzone.co.il:9990" אתם מוזמנים לעדכן את הכתובת הישנה בכתובת החדשה, למי שנתקל בבעיות התחברות ראשונית מוזמן לנסות את הכתובת האיי פי הרגילה בהחדרת כתובת במועדפים או בלשונית CONNECT רשמו את הכתובת: "5.100.251.71:9990"
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שאני לוחץ אישור על כך שאני מסכים לתנאים הוא פותח לי חלון שאני צריך לעדכן את הדיירקט x עידכנתי אותו והוא עדיין פותח לי חלון לעדכן אותו מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המוזיקה הכל טוב אבל המשחק לא זז חלק יש לי ראדון 9700 פרו 2.53 אניטל דריברים חדשים אוינדוס xp שתי זכורנות 256
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איזה משחק מוזכר בסירטון כאן? בתודה מראש, דור.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
החלטתי לנסות בפעם הראשונה PES אבל לאחר שנות הפיפא שלי אני לא מצליח להתרגל למקשים ולא ממש הבנתי איך לסדר אותם. איך אפשר לשנות את המקשים לדמוי פיפא כלומר: S - מסירה (להחליף שחקן) D - בעיטה (תיקול) A - הקשתה - תיקול (גליץ') E - ספרינט W - מסירה עם פור. תודה רבה תמונה להמחשה - http://img168.imageshack.us/my.php?image=pes09.png
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג לגבי המשחק, אבל אני מאמין שעם קבוצה יהיה אפשרי ללמוד מהר יותר אם מישהו משחק בזה שיוסיף אותי לסקייפ liranm24
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחקים שמתעמקים בצליפה בסגנון סנייפר אליט ... משחקים טובים אבל לא כמו המשחק צליפה האחרון שיצא אני אפילו לא זוכר תשם שלו...תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי שרת דיסקורד של כדורסל שבו ניתן לדבר על כל דבר הקשור לכדורסל מכיוון שכאשר חיפשתי שרת של כדורסל לא מצאתי כלום. בשרת ניתן יהיה לדבר על עוד דברים שלא קשורים לכדורסל אך נושאו העיקרי יהיה כדורסל. במידה ויהיה ביקוש לצ'אטים של ליגות אחרות מלבד הליגות המצויינות בכותרת, יפתחו צ'אטים נוספים. בשרת יהיה ניתן להתעדכן בחדשות ותוצאות של משחקים בליגות. קישור לשרת: https://discord.gg/gruE3brHwD
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי בכוכב כחול במילניום ולא היו שום בעיות. עכשיו כשהתקנתי אותו על XP פתאום אני לא רואה כל מיני טבלאות, תפריטים ותיבות דו שיח (כמו "לצאת?"). מישהו פה במקרה נתקל בבעיה ויודע אם יש patch או משהו שיכול לעזור לי? לילה טוב, יותם
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
Pimp My Champ - Win Uploaded with ImageShack.us
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש סיבה לחזור למשחק הזה למי שמעוניין. נכון שהיה מעצבן שצריך לגשת שלושה קיצורים שונים ולהעלות כל הרחבה בנפרד בשביל לשחק במפות/קמפיינים שונים ? עכשיו לא צריך, מורידים את הקבצים האלה ומעתיקים אותם להתקנה של ההרחבה האחרונה TRIBES OF THE EAST ואז כל המפות והקפיינים של HEROES V על גרסאותין השונות יהיו זמינים במקום אחד. הנה - http://www.mediafire.com/?hrpg7jcdn3afg ולנושא המעניין יותר, יש פרוייקט מעריצים מיוחד שבונה מוד שמשפר משמעותית את ה - AI החלש של המשחק ומוסיף לו הרבה אתגר ועומק אסטרטגי ושיפורים למשחקיות, הנה - http://www.bonddisc.com/ref/h5/index.htm
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-