משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
אוי לאחר כולה שבוע משחק סיימתי את NWN וזה ממש אכזבה אני חייב לציין. פשוט עלוב לעומת החלק השני. זושה שלקח להם כמה שנים של פיתוח להוציא משחק הרבה פחות טוב מהראשון ושני. ההבדל ברמת המשחק ניכר הרבה יותר מאשר בדיאבלו 1 מול דיאבלו 2. ממש חבל , ועוד אני נמנע מלהשתמש במילים בוטות\גסות.
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אני אמור לעבור את השלב שבו עלי להתחמק ממכוניות בכביש .הגעתי לסוף אבל תמיד דורסים אותי כי לא יודע לאן לגשת
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
NBA 2001 המשחק שנחשב להכי חדיש מבחינת כדורסל למחשב בNBA 2000 היה פאטץ שהופך את הליגה לליגה הישראלית !!! האם גם ל NBA 2001 יש פאטץ כזה ומאיפה אפשר להוריד ?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
או איך שקוראים לזה... אני יודע שיצא פאץ' אבל אני מדבר על הגירסא עם הSP והגירסא שאני יוכל לשחק איתה בשאר המשימות שביינתים אי אפשר לשחק בהן...
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אני מכיר את כל האתרים הכבדים של העטיפות למשחקים ולסרטים ולמוסיקה וכו'..... אבל לשני המשחקים האלה לא מצאתי את העטיפות! אני כל הזמן רואה או עטיפות של אנשים שעשו לא את המקורי אם למישהו יש את המקוריים אז אני אשמח וגם לי יש להציע המון עטיפות!! תודה למי שיגיב בכלל....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רוצה לשחק משחק אסטרטגיה ברשת בחיבור IP אם מישהו רוצה או KINGDOMS או AGE OF EMPIRE 2 [גירסה ראשונה] שישלח לICQ הודעה 165480348 מאיר [ או עוז]
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תגידו לי אם שחכתי איזה משחק... אני פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק ראלי, אבל אני אוהב מרוצי מכוניות כמו NFS... אז איזה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
כמובן שהכוונה לכאלה שאין כבר אפשרות בנויה בהם... לדוג': Capitalism 2
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
-
ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בזמן האחרון נכנסתי למשחק וגיליתי שהוא ממש עמוק ומגניב. הבעייה היחידה היא שאין שרתים גדולים עם חיבור טוב לישראל... לשרת הכי טוב שמצאתי קיבלתי פינג של 200 (עם מודם כבלים!) מישהו מכיר סרברים טובים למשחק בסביבה הקרובה (אירופה)?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
ובכן יש לי את המשחק, בכל מצבי המשחק הרגילים (משימות יחיד ושאר שטויות) הוא עובד נהדר, אך כשאני רוצה לשחק לבדי מול חבר או מול המחשב ב90% מהמקרים הוא מציג תצוגה שחורה, והתולעים אדומות דהוייות, וחוץ מהן הכל שחור חוץ מהעננים... רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון בנוגע לסיבה, עשיתי הכל עדכון דרייברים לכ.מסך, עדכון המשחק, התקנה מחדש... ויש לי כרטיס מסל שאין איתו שום בעיהGF2MX (כרגע, מחר מגיע הti 4400 של leadtek)
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לעזאזל שיחקתי בשלב הזה 200 פעם ואי אפשר לעבור אותו השלב הזה שמתחיל בכביש ואז יורדים לביוב {ולא נראה לי שרק אני לא מצליח כולם שם מתלוננים שהם לא מצליחים} אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואפילו עבר תשלב שישתף אותי יועיל!!!!
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על משחקים (אני אוהב FPS, תפקידים, סימולטורים) שיפעלו אצלי ( ראו מפרט) תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS XP וכרטיס מסך MX 400 וזה עובד מראה את המשחק כל כך לא ברור עם רבועים ענקיים בצבע דחור בקושי רועים משהו אז חשבתי לי אולי יש איזשהו PATCH ? אם כן תנו לי בבקשה לינק בסדר?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
עד עכשיו שיחקתי בכוכב כחול במילניום ולא היו שום בעיות. עכשיו כשהתקנתי אותו על XP פתאום אני לא רואה כל מיני טבלאות, תפריטים ותיבות דו שיח (כמו "לצאת?"). מישהו פה במקרה נתקל בבעיה ויודע אם יש patch או משהו שיכול לעזור לי? לילה טוב, יותם
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני מתאר לעצמי שזה לא משחק פופולרי פה בפורומים והוא גם לא כ"כ חדש אבל אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי או להפנות אותי לפורום אחר (פרסמתי כבר שאלה בפורום הרשמי של המשחק). לא מזמן עברתי לXP וגם החלפתי כרטיס מסך לGF4 4200. אחרי שהתקנתי את הMYST, הוא התחיל לעשות בעיות. שמנסים להסתכל מסביב (הזזת העכבר) 360 מעלות, התמונה פתאום זזה מאוד לאט! לפעמים זה מיד בהתחלה, ולפעמים זה מתחיל בסדר ואז באיזשהוא שלב זה נתקע. זה קורה בהתקנה מלאה ורגילה ולא משנה באיזה סוג של האצה גרפית משתמשים, חומרה או תוכנה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זה נראה מסריח יש לי כרטיס מספיק טוב כדי להפעיל אותו GFORCE 2 MX 400 64 MB ויש TRIPLE BUFFER שהורס את כל איכות התמונה עזרו לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי היה אצלי היום והחליט לעשות לי אופטימיזציה להגדרות.. דבר ראשון שהוא שינה זה ה vsync שיש על זה אשכול כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=18405 אני אשמח לדעת איך אתם משחקים. הדבר השני והמשמעותי באשכול הזה זה המושגים הבאים, הוא נכנס לי לקונסול ושינה כמה דברים אשמח לדעת מה פירוש הדברים הללו ומה ההגדרה המתאים לדעתם (אני על P2 350 GF2MX400, כבלים). rate, היה 5000 הוא שם 9999. cl_updaterate, היה 20 הוא שם 30. cl_cmdrate, היה 30 השאיר 30. מאוד מסקרן אותי, תודה מראש על התשובות! =]
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-