משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ב1.6 הייתי עושה בקונסול Play Sound.WAV והיו שומעים את הסאונד הקיים בתיקיית cstrike, בתוך המשחק. זה יכול לשמש להרבה דברים כגון =] הבעיה שכאן הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ: ] play sound.wav [Sound] S_StartSound(): Failed to load sound 'sound.wav'. File is missing from disk/repository. היתכן שאני טועה ובCSGO הנתיב הוא שונה וזה לא בתיקיית CSTRIKE ? אגב ניסיתי גם תיקיית SOUND אך ללא הועיל .
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משחק בUnreal Tournament 3 אוף לין אני לא מצליח לעשות save לא יודע איך עושים פעם שיחקתי בזה וכן עשיתי save שאלתי היא איך אפשר לעשות save במשחק אני משחק כמה שעות ושוב פעם מתחיל מתהחלה
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אחרי שאני לוחץ על login בתחילת המחשק המחשב נתקע על "connecting to the servers". מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
שלום רב לחברי הפורום הנכבדים אני מקווה שאמצע כאן מישהו שיידע להסביר לי "תופעה מסתורית" שאני רואה במערכת הדירוג של StarCraft2 כאמור... כפי שידוע מדי יום הBonus Pool במשחק מתמלא במספר נקודות (18?) עוד ידוע שהמערכת מנסה תמיד להגיע למצב בו כל השחקנים מנצחים 50% מהזמן כאשר המנצח בקרב מסוים מקבל מספר נקודות וכן אותו מספר נקודות מה-bonus pool אלא אם אין שם מספיק ואז מקבלים מה שיש והpool מתרוקן. באופן דומה המפסיד ירוקן את הpool שלו ורק אז ירדו נקודות מהניקוד. אם חושבים קצת על כל זה מגיעים למסכנה ששחקן המשחק לפחות משחק אחד ביום אמור לצפות שהנקודות שהbonus pool שלו צובר אמורות להיווסף לניקוד הכללי מדי יום (בממוצע) וזהו פחות או יותר (שוב, הנחה היא שמנצחים בחצי מהקרבות ו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחודש הזה ממש, לפני שני עשורים, הושק לו משחק הפעולה המהולל Quake, מיוצרי Doom, שהיה מהפכה בכל מה שנוגע למשחקים מקוונים ותחרותיים ברשת. זוכרים את זה? לרגל התאריך העגול, במפתחת Machinegames שעתידה להחזיר את הסדרה חזרה לחיים, מציעים לכולם בחינם פרק חדש לגמרי שיצרו עבור הכותר המקורי. https://twitter.com/machinegames/status/746363189768650752
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מקווה שאהבתם תנו בלייק ובסאב :) :xyxthumbs: :xyxthumbs: קומנטרי רביעי לערוץ בנושא-חשיבות השפה הערבית בישראל
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא קורה כלום כשלוחצים להפעיל אותו. מישהו יודע מה כאן לא בסדר?
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
-
Cyberpunk 2077 מוכיח לנו שגם הכרזה על עותק זהב לשכפול המוני לא מבטיחה חסינות מוחלטת מדחיות של הרגע האחרון - משחק התפקידים העתידני המרהיב מיועד כעת לנחות אצלנו רק בדצמברלכתבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
יש משחקים שאין להם הגדרה לפיד דרך הCONTROL של המשחק איך אפשר להגדיר את זה שיעבוד על פיד בכל זאת? שמעתי על שיטה שנכנסים להגדרות של המשחק דרך הקובץ עצמו איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
חברה מישהוא יודע איך עוברים את השלב הראשון בIRON STORM?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי נכנס לMP-SA משחק קצת ואז זה נתקע הוא חייב לעשות ריסט ואז זה כותב לו : http://img129.imageshack.us/img129/8346/52326557wj3.jpg מה הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איכות התמונה יורדת אם משתמשים בcompressed textures?
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]DCS: Black Shark - הדיון הראשי[/glow] Minimum system requirements: Windows XP, Vista; CPU P4 2GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video 256MB RAM, compatible with DirectX9; 5GB of HDD space Recommended system requirements: Windows XP, Vista; CPU Intel Core 2 Duo 3GHz or AMD equivalent, RAM 2 GB; Video Card with 512 MB RAM (ATI Radeon HD4850+ or nVidia GF8800+), compatible with DirectX9; 5GB of HDD space black shark, כריש שחור בתרגום, הוא סימולטור מסוקים, שונה מסימולטורים אחרים בגלל השליטה השונה בין מטוס למסוק משום שהמסוק הוא עוף מוזר בין כל המטוסים שעפים ברחבי השמיים במשחקי הסימולטורים הרבים, המסוק היא יותר איטי וכבד בתעופה שלו, הוא מסוגל לרחף במקום ולעוף…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
קניתי את המשחק המקורי, התקנתי אותו פעם אחת ומיד בהתחלה במשחק הראשון המשחק לא הגיב למקשים אך המשחק עצמו המשיך לפעול, כולל סאונד והכל. מחקתי אותו וכשבאתי להתקין שוב ההתקנה עבדה מצויין עד הרגע שבו לוחצים על הכפתור הצהוב, "Install", במסך עם תמונה של המשחק. אחרי לחיצה על כפתור זה המסך נעלם ושום דבר לא קורה, מישהו יכול להגיד לי מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני בן 15 וחצי MG1 מחפש אנשים בראנק הזה עד MG2 לעשות קבוצה של חמישה כדי לעלות רמות בMM מי שרוצה להיצטרף או שיש לו קבוצה והוא מחפש עוד אנשים מוזמן להוסיף בסטים ASAFABADI
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
PES 12 PC | unable to login. קניתי את המשחק התקנתי התקנתי את הפאצ עשיתי ONLINE ב SELEKTOR נכנס למשחק נכנס לONLINE עושה סיסמא ושם מתשמש ולא מתחבר לי כותב לי unable to login יש לי ספק hotbox התקשרתי לבשק אמרתי להם שלא עובד וזה פתחו לי פרוטים ניסו לכבות פירוול ואטי וירוס ניסו הכול שעתיים ולא עזר כולם עדיין לא עובד ורושם לי unable to login חיייבב עזרה בבקשה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
Cheat List: Ultimate DOOM and DOOM 2: These are the Ultimate DOOM and DOOM 2 cheats which are only included with the Limited Edition Doom 3 game. * All Keys, All Weapons, and Full Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press A,B,A,B * Berserk Mode: hold LEFT TRIGGER and press X,X,X,Y. * End Level: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,B,B. * Chainsaw: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,A,A. * Weapons and Ammo: hold down LEFT TRIGGER and press B,B,B,B. * GOD Mode: hold down LEFT TRIGGER and press A,A,A,A. * Invisibility: hold down LEFT TRIGGER and press X,X,Y,Y. * Light Amplification Goggles: hold down LEFT TRIGGER and press Y,Y,Y,X. * Radiation Suit: hold down LEFT TRIGGER and…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היכונו: FIFA 17 הוכרז רשמית עם סרטון קצרצר, שמודיע כי המשחק יתבסס השנה על מנוע ה-Frostbite 3 המתקדם של EA, בדומה לחלק גדול מכותריה האחרים של המפיצה. החשיפה המלאה של משחק הכדורגל החדש תתרחש ב-12 ביוני, ההשקה תגיע ב-29 בספטמבר - ואנחנו מקווים שהפעם שחקני המחשבים האישיים לא יקופחו טכנולוגית, לשם שינוי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-