משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש פה אנשים נחמדים מהקריות עם MCO ..??? או שה56K שלי יתחיל להוריד 400M מהאינטרט... :'(
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי בעיה עם המשחק comando2 ,כל פעם הוא נסגר בלי שום הודעה וחוזר ל DESKTOP ,מישהוא אמר לי שזה קשור לcrack .(אין בעית דריברים,מעודכנים).
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=site&action=display&num=1006094134&start=0]על האתר והפורום[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב משחקים חדשים ומלאים להורדה אז בבקשה ממכם עיזרו לי :'(
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=os&action=display&num=1008329469&start=0]מערכות הפעלה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
בקיצור, אני בשלב בו צריך להרוס את המצודה של Fanja בצפון כדי להכניע אותו. הבעיה שיש לי הגבלה של 20 אנשים וגם אחרי שהפכתי את כולם לDragon Warriors אני לא מצליח להביס אותו. איך שאני נכנס לשטח שלו באה חמולה ענקית של חיילים (נראה לי משהו פי שניים מהחיילים שיש לי) ומחסלים לי את כולם. חרשתי כבר את כל המפה בנסיון למצוא דרך אחרת (מצאתי שביל צר בצד שמאל שהולך לאותו מקום אבל שוב, אותה תוצאה). אם מישהו שיחק בזה ועבר את השלב הזה, אנא, תנו לי טיפים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לעיתים קרובות אני פותח סרבר של הדמו של MOH ואצלי תמיד אסור בזוקות. ותמיד יש את העלוקה הקרצייתי שחייב לפוצץ לכוווולם את המשחק :AR15:. השאלה היא - איך אפשר להעיף מישהו כזה מהסרבר שלי אם אני משחק במולטיפלייר דמו של מדאל ?!? תשובות במהרה יתקבלו בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לכל מי שאוהב שחמט... וגם למי שלא ! תכנסו לכאן. אפשר לשחק עם אנשים מכל העולם לצ'טט תוך כדי! דרך אגב - תראו באיזו שעה אני ער!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם מושג איך עושים QUICK LOAD במשחק?! אם אפשר בכלל...
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
-
-
סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.
-
בשביל לשחק אני צריך USER NAME ו-PASSWORD ... מה אני עושה ?
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קורה עם Tony Hawk 3??? אתמול הוא יצא לחנויות שמעתי...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespydaily.com/news/screenshots.asp?id=3185 8)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק מעולה, אבל משום מה לא יוצא דם מנאצים פגועים(לצערי הנאצים גם לא מתפרקים לחתיכות).יש איזה מוד מוצלח "שעוקף" את הצנזורה שנכפתה עלינו?
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
כמו בכותרת מצאתי אתר כזה והוא די בינוני אבל יש בו פורום מיוחד וציטים אז בבקשה: http://www.conspiracy.co.il/
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום , יש לי כמה שלות בקשר למשחק במשימות שאני לא מצליך לעבור בשבלב הראשון , אני צריך לעשות משהו עם הלבה והמים , מה אני צריך לעשות שם? יש גם בשלב הראשון משהו עם 50 - 50 מישהו יודע מה לעשות? לא צריך לעבור את כל המשימות בשביל להשיגע לשלב השני אבל שלב השני הצלחתם לקחת את הקלטת?
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את המשחק... אחרי שיוצאים מהכלא בgold saucer ואחרי שהחבר של בארט מת יש תחרות של chocobo, נכון? אז ברגע שמתחילה התחרות נתקע המשחק ונסגר...זה קורה כל הזמן ואני לא יכולה להמשיך את המשחק...מערכת הפעלה W2K, SP2, יש פתרון? תודה -חציל
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אוקיי חברה..לאחרונה נתקלתי בהרבה מודלים חדשים שאפשר להחליף לקאוונטר סטרייק..לפעמים זה קצת בעייתי..אבל היה מישהו שפתר לנו תבעייה והוציא Pack שלם.. אם מישהו התנסה..שיודיע לי.. אפשר להוריד מהאתר - www.games-fusion.net בכל מקרה..הורדתי..לקחתי פה ושם כמה מודלים , פה ושם כמה ספרייטים , ושינתי את המשחק..משהו בןזונה.. הבעייה רק באה שעכשיו , במשחק שאני משחק אוןליין (לא רשת מקומית) אני מקבל בקונסול Sprite : No such frame 1 מישהו מכיר תבעייה? המשחק משחק טוב , רק שזה מעצבן בקונסול... אנא עזרו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-