עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by FatherBoard,

אני מנסה להפעיל את המשחק, אבל אז יש הודעת שגיאה. משהו כמו "Internal Error" ואז המשחק נסגר. מה זה לעז***ל? מה עושים עם זה? תענו לי מהר כי זה די דחוף! זה דיסק של חבר ואני צריך להחזיר לו!

2. אני מפעיל את המשחק, עולה חלון שחור ואחרי כמה שניות אני נזרק לדסקטופ ומקבל מין מסך כחול כזה קטן שאומר ש"הכרטיס מסך והמעבד לא מתאימים" או משהו כזה... (אם צריך אני אעלה תמונה) עידכנתי את המשחק עם הפאטצ' הכי חדש, (אחרי שגם לפני זה הבעיה קרתה)- גירסה 1.3. ראוי לציין שהצלחתי להפעיל את המשחק בווינדוס XP. אשמח לפיתרונות/רעיונות. תודה לעוזרים מראש GigaDude

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  3. ערב טוב אנשים. המשחק האחרון של נבחרת ישראל בגביע האומות של Clanbase יתרחש הערב, בשמונה. המשחק לפרוטוקול בלבד כי נבחרת ישראל במקום באחרון בבית, ונבחרת פורטוגל במקום הראשון אך אנחנו עדיין ננסה לנצח כמובן. ייצגו את ישראל הערב: PwR|eman NOM|Blight qTp|BHMaster PwR|Shadowmoor השידור בכתובת http://he.twitch.tv/igaisrael בעתיד הקרוב אני אפרסם פוסט מסודר עם סיכום הטורניר הזה ולקראת הטורניר שלנו באתר ה ESL.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by oshikv,

אהלן חברים, אחרי כמה חודשים במשחק אני נזכר לבוא לכאן ולפרסם ;D בכל מקרה, אם אתם משחקים SWTOR ובא לכם להצטרף לגילה ישראלית, תשאירו לי פה הודעה או חפשו אותי בשרת: tomb of freedon nadd דמויות - bailish, subject-nine בעיקר...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. פלטפורמת הגיימינג מוסיפה סיבה נוספת למסיבה, עם מעל ל-9,000 כותרים שמוצעים בהנחות של עד 90 אחוזים אין וויכוח על כך שעבור Steam (ועבור חנויות מקוונות אחרות) כל סיבה לחגיגה היא לגיטימית – ועכשיו אנחנו מקבלים סיבה בלתי רגילה שכזאת, עם מיזם מבצעים והנחות חדש אשר נוצר לרגל השנה הירחית החדשה, שלפיה הולכים בסין. הכינו את המזומנים! כמיטב המסורת, גם הפעם החנות של וואלב מציעה מספר בלתי נתפס של כותרים בהנחות גדולות וקטנות, ועל כן בכדי לחסוך לכם כמה שיותר זמן ומאמץ – בחרנו בעשרה מבצעים בולטים ומשתלמים לטעמנו, שכדאי לכל גיימר שמכבד את עצמו לשקול: משחק הפעולה בעולם פתוח הנהדר Mad Max, שהושק לפני פחות מחצי שנה, נמכר בעבור שליש ממחירו – 20.4 דולר בלבד. משחק בנ…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by Freeky313,

היי לכולם מי משחק פה בWARFACE או שרוצה לשחק ? לחצו על הקישור https://wf.my.com/promo/invite/en/?ref=1locjg תרשמו תורידו נפגש במשחק ניק שלי במשחק Freeky313 Server Europe

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by weamir,

אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by ישראל אופרק,

tropico 6 ו anno 1800 חוות דעת.

10. אני מתכוון למשחק הראשון ותעשו טובה בלי וירוסים תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  11. אני מנסה לפתוח משחק רשת ואנשים לא רואים את המשחק שאני פותח... יש לי ראוטר אבל כתוב לי שה-Listen port הוא 80 ועד כמה שאני יודע זה האינטרנט אז סביר להניח שהוא פתוח לא? מה יכולה להיותהבעיה פה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by hadarK,

Ubisoft ממשיכה עם הבשורות הרעות. זה התחיל עם הרזולוציה ש-Watch dogs ירוץ על הקונסולות, וכעת המשחק המצופה, Tom Clancy's The Division, נדחה ל-2015. מפתח מיוביסופט מאסיב אמר:"אנחנו יוצרים משהו שאנחנו גאים בו ואנחנו לא רוצים להתפשר על האיכות. אנחנו הולכים לשחרר את המשחק כשיהיה מוכן." משום מה יש לי הרגשה, כשהוא מדבר על איכות הוא לא מדבר על הקונסולות . מבאס לשמוע שהמשחק נדחה, אני אישית רוצה כבר לשחק בו אך במידה והמשחק באמת לא מוכן אני מעדיף משחק "אפוי" כמו שצריך אבל זה לא לעניין לא לעמוד בלוח זמנים. הייתי מעדיף שתאריך השחרור יעמוד מראש על 2015 ולא יהיו דחיות. המשחק ישוחרר ל: PC, PS4 ו-XBONE.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני יודע שזאת שאלה מטומטמת כדי לפתוח ת'רד חדש עליה אבל עשיתי חיפושים , וכלום לא עזר! התחלתי את הקמפינג במשחק , ואני לא מצליח לשמור! אני לוחץ אסקייפ , והאפשרות של : save game \ load game מוסתרות , ואי אפשר ללחוץ.. ניסיתי גם ALT + S (auto save) וזה רושם לי "save failed" למישהו יש רעיון? שתבינו שעשיתי עכשיו alt + tab כדי שאני לא יסגור את המשחק , שכבר נמצא ב pause כמעט יום שלם מבלי שיש לי דרך לשמור

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by gulzar,

לאחר תקופה לא קצרה בNOM החלטנו Syo ואני לפרוש מNOM, בין היתר עקב הבטחות של ההנהלה שניתנות ולא מקויימות. אנחנו מאחלים בהצלחה לשאר הקבוצה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by yoel12,

יש לי קודים שלBM AK, ושלTW3 לGOG, השאלה היא האם לשמור אותם? או להחליף לקודים לסטים ע"י מכירה? ואם למכור אז איך ואיפה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Nonister,

אהלן חברים, המונק נפתח, זהו אתר מעריצים קהילתי חדש למשחק דיאבלו 3. האתר בנוי בצורה קצת שונה, מנקודת מבט מאוד RPGית של המשחק. אנחנו נשמח אם תיכנסו ותגידו מה אתם חושבים. כל ביקורות תתקבל בברכה – אנחנו רוצים לשמוע מה לא אהבתם, מה הייתם מתקנים, משפרים או כל דבר אחר שהייתם עושים שונה. תודה על זמנכם. www.Monk.co.il

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by bennash,

זה משחק כייפי וחינמי ב-UPaly המשחק הוא משחק פעולה כמו BF4, CoD, CS:GO רק שהמשחק בנוי הרבה יותר לעבודת צוות. לכן חשבתי שאם תהיה קהילה בישראל נוכל לעשות עבודת צוות. השם שלי ב-UPlay מופיעה בתמונה ואתם\ן יכולים להוסיף אותי אם תרצו.

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. המפיצה Square Enix מחלקת לשחקנים את המשחק Omikron: The Nomad Soul אשר נוצר בסיועו של הזמר האגדי אשר נפטר לפני כשבוע אחרי Consortium, להלן עוד משחק שמחולק באופן חינמי לגמרי לכל מי שחפץ בכך – אם כי הפעם בנסיבות שונות לגמרי. דייויד בואי, אשר נפרט לאחר מאבק במחלת הסרטן בשבוע שעבר, היה לא רק זמר גדול ושחקן קולנוע מוערך – הוא גם חיבב משחקי וידאו, ועזר ליצור אחד אי שם בסוף המילניום הקודם. המשחק המדובר נקרא Omikron: The Nomad Souls, והוא נוצר בידי סטודיו Quantic Dream הצרפתי – אותו אחד שהביא לנו גם את Indigo Prophecy, Heavy Rain ו-Beyond: Two Souls. בואי סייע בעיצוב עולם המשחק הסוריאליסטי, כתב שירים עבור פס הקול שלו ואפילו מופיע בו בגירסה וירטואלית ובסיסית של עצמו. …

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by uuu,

האם אפשר לשמור (SAVE )במשחק אם כן אך . אני לא הצלחתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. לפי דיווחים, הייתה דליפה של סרטון gameplay של משחק Harry Potter עולם פתוח RPG שנמצא בשלבי פיתוח (?) הרבה מהסרטונים שהפיצו כבר נמחקו כנראה בגלל זכויות יוצרים. בסרטון הזה ש ChiGuy הכין, הוא מדבר על ה LEAK וגם מראה קטעי וידאו ותמונות. New Open World Harry Potter Gameplay Footage LEAKED האם זהו המשחק שכל חובבי הארי פוטר בעולם ציפו לו? מה דעתכם על זה? הייתם משחקים בו?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  22. בבקשה עזרו לי אני חייב PLEASE! ;D

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%90%d7%9c%d7%a4%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-dos-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%99%d7%a0%d7%9d-%d7%91%d7%93%d7%a4%d7%93%d7%a4%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9e%d7%9e/

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by MedicZone,

שלום לכולם אנחנו מקהילת VGAMES אנחנו בניתיים 5 אנשים אנחנו צריכים עוד 3 סוסים אנחנו נמצאים בשרת TS3 של VGAMES אנחנו דורשים: להיות שחקנים טובים חייב שיהיה לכם מיקרופון ולהיות פעילים מינימום שעה ביום -אנחנו נעשה טסטים מי שרוצה להיות בקלאן ולהיבחן שיוסיף אותי לסקייפ pelegbs

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  25. שלום לכולם הביאו לי את המשחק Hitman Contracts המקורי בשני דיסקים התקנתי הכול טוב ויפה ושאני לוחץ פעמיים זה מראה מסך שחור ואחריי כמה שניות הוא מראה לי הודעת שגיאה מישהו יודע למה? יש לי כרטיס מסך רדאון 9500 פרו האם זה קשור לדרייבר או למשהו אחר העלתי תמונה למטה שמראה את הודעת השגיאה תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 473 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.