משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
שלום. נמאס לי שהנאצים הורגים אותי כל הזמן והחלטתי ללכת על צ'יטים. ניסיתי לעשות מה שכתוב באתרים אבל אני לא מצליח להוסיף בשורת ה-Target שום פרמטר לתוכנה. ניסיתי אפילו משהו סתמי כמו פרמטר בשם 1/ או 1-, ואני מקבל הודעה: 'The name "d:\prg... \...exe -1' specified in the target box is not valid. Mke sure tha path and file names are correct. למה Windows מסרב לאפשר להכניס פרמטרים? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האפקטים שאני מדבר עליהם זה 1. הטשטוש שיש נייטרו, אפקט של מהירות 2. המעודדים והמזניקה איזה דרישה יש לאפקטים האלה או בניסוח קצת יותר ברור, מה צריך להיות בכרטיס מסך שלי בשביל שיתמוך בפתיחת האפשרויות האלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני אישית לא אהבתי את Ut2k3, בספק אם אוהב את 2k4... אבל לדעתי הסרטונים האלה שווים צפיה. http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginamovie http://www.ngi.it/filebrowser/FTP.asp?Nome=ut2004demoimaginagameplaymovie http://www.ut2003hq.com/pafiledb/pafiledb.php?action=file&id=3416 צפיה מהנה.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
תדפדפו ותראו איזה מדהים ! http://www.gamespot.com/pc/adventure/crystalkey2/screenindex.html מתי יוצא? מישהו שמע עליו משהו? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכתי את ההודעה מחדש כי הצלחתי למצוא בEMULE את הMOD של ההאמר והגלשן אוויר, אני ממליץ לכולם כי חוץ מזה שההאמר מגניב הוא נוח לשליטה לא כמו הבאגי ויש לו משגר רימונים שזה הדבר הכי טוב במשחק!. הבעיה היא שאני לא יודע איפה למצוא את הMOD של המולטי פלייר, ואני לא יודע עם הוא יכל לפעול ביחד עם מוד אחר. בבקשה תעזרו אני חייב לשחק עוד !
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך(manual( לנשקים ב טים סייבר . למשל מה ההבדל בין G36 לבין CAR וכדומה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
http://money.cnn.com/2004/02/02/commentary/game_over/column_gaming/ אביב 2005 למישהו כבר איכפת?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אנשים היייייייייי אז ככה אני כבר כמה חודשים (לא הרבה משחק חדש בדוגרי) משחק NFS על מחשב יחסית ישן אבל הוא מריץ אותו ועכשיו יש לי מחשב חדש (סתכלו במפרט ממש שווה) ואמרו לי שיש כול מיני אפקטים מיוחדים שאפשר לעשות במשחק (מבחינה גרפית) כול מיני מריחות ועוד משהו אז מזה העוד משהו הזה ואיך עושים את המריחות יותר רציניות (התחלתי מחדש אז זה יכול להיות בגלל שהמכונית לא זזה אני לא יודע) בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי. אח"כ את SIMS UNLEASHED והכל עבד בסדר. אח"כ התקנתי את SIMS SUPERSTAR,שמתי את הקראק ואחרי שאני נכנס למשחק,אחרי כמה שניות הוא קופץ בחזרה לדסקטופ. מה בדיוק הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ניתקעתי במישחק Chicago 1930 במשימה הראשונה,עכשיו עשיתי הכול חוץ מדבר אחד שזה: אני צריך לימצוא את האיש שאמור להגן על האיש שנירצח,אבל ניסית לדבר אם כולם אבל אני לא מוצא שום דבר!!!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
-
:'(מה הקוד למישחק מרובי מישתתפים אני חייב אותו דחוף בבקשה :'(
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכאלה שכבר אהבו אותו אמרו לי שהוא משחק די יפה ואפילו מוצלח ואני אוהב סגנון משחקים כאלה אך יש לי בעיה שאין לי מושג אך לשחק ??? למישהו יש מדריך בעברית או מישהו שמוכן לתת לי הדרכה איך אני מתחיל לשחק אני מאד ישמח לקבל תשובות!
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
חברה זה לא יכול להמשך ככה כבר כמה שבועות שאני יושב על המחשב בלי מעש. פשוט שומע מוסיקה ובודק הודעות. מה יהיה?? אני חייב איזה משחק חדש וטוב, משהו עם גרפיקה מעולה ( יש לי תסביך גרפיקה...) אני בעיקרון אוהב משחקי אסטרטגיה ו3DSHOOTERS, אבל שונא משחקי 3D של צבא CALL OF DUTY למשל למישהו יש איזה שם טוב?? זה דיי דחוף אפשר לומר...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום. איך אני שם טראקים של MP3 ומפעיל אותם בSimcity 4? תודה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום באחד המשחקים שלי, כנראה שלחצתי או אחי לחץ על משהו ועכשיו כל מפה נעשת הקלטה של הנעשה. איך מבטלים את זה? בכיוון המקשים יש רק כפתור להפעיל את האופציה, אך לא מצאתי איך לכבותה.. תודה מראש d
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כולנו הגיימרים יודעים שכאשר מדובר על לשחק משחקי רשת (או בכלל , משחקים ברשת) לשרתים בחול , הקישור שלנו לשרתים אלו הוא קישור בצורה גרועה , משמע , הפינג שישראל מקבלת לארצות השונות באירופה הוא גבוהה יחסית לפינגים שמקבלים בארצות אחרות אלינו , חברות האינטרנט הישראליות לא עושות כלום נגד זה ובכך מונעות מגיימרים ישראלים להציג את כישרוניהם ממול חבריהם בחול... ואנחנו (הגיימרים) באנו לתקן את זה , אני מבקש מכולם להירשם לאתר ולחתום : http://www.3dv.co.il/petitions.php
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
כדרך אגב, האנדרגראונד ברמת גראפיקה נמוכה+ (בינונית) עובד בסדר גמור, אין טענות ואותו דבר לגבי UT2003.. פועל טוב כל עוד אני לא מנסה לשחק ולהעלות את הגראפיקה איזה משחקים חדשים יחסית (סבירים, לא ישנים מידי.. שעוד אפשר למצוא פה ושם) אני יכול למצוא ויהיה לי כיף להעביר את הזמן הסגנון של UT דיי מיצא את עצמו אצלי, לא מחפש עוד משחקים מאותו סוג גם אסטרטגיה אני לא ממש אוהב....
-
- 30 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! אני תקוע במשחק הנסיך הפרסי חולות הזמן ( כבר די הרבה זמן ) . רציתי לשאול אם יש אתר שנותן קודים למשחק ? (או שהוא יודע אותם בעצמו ויכול לרשום אותם ) נ.ב. : אני צריך קוד של "תעופה" (אם יש דבר כזה בכלל) .
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]על מי אתם מהמרים? מי יהיה המשחק הטוב ביותר של השנה?[/glow] ההימור שלי : ללא ספק DRIV3R, כמה שדום 3 יפה והעלילה של HL2 תהיה טובה אני מעדיף משחקים שפשוט כיף לשחק בהם. מי שיראה את הטרילר למשחק יבין כמה כיף זה יכל להיות, מודל נזק מ-ד-ו-י-ק למכוניות, גרפיקה טובה מאוד, פיזיקה טובה עוד יותר, מכוניות שרירים אמריקאיות ורובים, מי צריך יותר מזה... : זה הימור די מסוכן אם מתחשבים במשחק הקודם בסדרה. מה אתם חושבים?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממש בשלב הראשון, יש איזה קטע שהורגים איזה 4 שומרים ואז יש סרט כזה שנכנס כדור עם אש לתוך קיר וניהיה שם חור וכנראה שצריך להיכנס לשם, אבל כדי להגיע לשם צריך לעלות על חומה קטנה ולזוז שמאלה רק עם היידים, כי אי אפשר לעבור בהליכה בגלל שיש פסל של פנים כאלה שמפריע, ואז אחרי שעוברים את הפסל אפשר לעלות לחומה השניה וקצת הולכים שמאלה ויש עוד פסל של פנים. ואז אני ניסיתי לרדת כך שאני יעבור עם היידים אבל אני לא מצליח לגרום לו לרדת. ואז ראיתי שיש איזה דגל שמתנופף לו שמאלה וימינה וחשבתי אולי לקפוץ ולאחז בו, אבל זה גם לא הצליח. יש למישהו רעיון מה אני צריך לעשות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין ולא מצליח - בקטע של איפה שאני בוחר איפה להתקין אותו הוא אומר לי ש"התיקיה לא יכולה להכיל את ההתקנה על כל תקיה וכל מקום הוא עושה לי את זה. מה אני עושה?? אני מת לשחק את זה כבר.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
1. איפה נמצאים קבצי השמירות (הם לא תחת המסמכים שלי) 2. אחרי שסיימתי את המשחק הוא לא נותן לי להכנס ל"קסטומייז רייד" למכוניות שניצחתי איתם לדוגמא, שיחקתי עם הניסן סקייליין, ובמרוצים האחרונים (110) צבעתי אותה קצת אחרי שסיימתי את המשחק נכנסתי לONLINE והצבעים שעשיתי נשמרו, אבל לא מצאתי שום מקום לשנות את הצבעים האלה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-