משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
למרות הכותרת, זה רק פוסט ביניים: Invoice No.********* Mr Nadav Geva 71 Yatziv St. 26241 Haifa Israel Tel. ************ Qty Item Price 1 Xbox 360 Rechargeable Battery Pack Compatible with Xbox360 Asia 10.90 1 The Elder Scrolls IV: Oblivion Compatible with Xbox360 Asia, NTSC J 39.90 1 Xbox 360 PRO System Asia 399.90 Sub-Total 450.70 Shipping (EMS Speedpost) 169.80 Total 620.50 All values USD Shipping date: 20. Apr, 2006 Payment on: 09. Apr, 2006 Received via: PayPal Reference No.: ************** Thank you for shopping at Play-Asia.com!
-
- 42 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, עשיתי מעבר לווינדוס החדש, והתקנתי את המשחק הנ"ל. שניסתי להפעיל את המשחק הופיע לי ההודעה הבא The program can't start because d3dx9_30.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem. :nixweiss: למישהו יש מושג מה הבעיה? ואיך אפשר לטפל בה (אם בכלל)? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן חבר שלי נתן לי את המשחק מתנה, והתקנתי אותו היום. ברגע שהתקנתי את המשחק לחצתי על ההפעלה, וקיבלתי הודעה מוזרה שהמשחק דורש דרייברים התומכים ב OPENGL 1.3 מינימום. עדיין אני מנסה להבין את הקשר לזה ולכרטיס מסך שלי (8600GT). מצורפת כאן התמונה. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/download_13278.shtml משחק המשך לסידרה המצליחה Heroes of Might and Magic יצא בקרוב (נשלח להעתקה) יצא ב2 גירסאות המפיץ אינו עוד 3DO אלה UBISOFT ומעדבהי הגרפיקה היא חברה רוסית חדשה: Nival הגרפיקה מאוד דומה ל WORCRAFT3 וגם בחלקו לעיצוב של AGE OF MITOLEGY יש ממלכות חדשות אני מורח להסיג אוץו כשיצא רישמית אתה רשמי: http://www.mightandmagic.com/HeroesV/uk/home.php
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי - קניתי גויסטיק למחשב.. נראה בדיוק כמו של PS2\3 . הכל עובד מצויין, הכל מתפקד... קראתי באינטרנט שאני אמור להחזיק את L2 לחוץ ואז עם האנלוג הימני לעשות כל מיני דברים איתו.. שאני מנסה את זה במשחק, אז באמת שאני מחזיק L2 לחוץ השחקן מתקרב כזה לכדור, אבל שום דבר לא קורה עם האנלוג השני. יש למישהו מושג? תודה.
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני יוצא מהמשחק. אני לא חושב שזאת בעיית חומרה, אבל זה המפרט שלי Athlon 64 3000+ GA-K8NS A-DATA 512 MB DDR 400 WD 160 GB Sata Pixelview 6800GT תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
http://www.dsogaming.com/news/new-details-for-baldurs-gate-enhanced-edition-2d-graphics-mod-friendlyincoming-first-screenshots/ http://www.rpgwatch.com/show/newsbit?newsbit=19256 אני לא ממש מבין מה הם יכולים לעשות עם מנוע ה - INFINITY הענתיקה שיצדיק שחרור מחודש של המשחק אבל נראה כבר. אגב, מתוכננת גרסה חדשה גם למשחק השני בסדרה בהמשך (שתי הגרסאות יכללו את ההרחבות כמובן).
-
- 77 תגובות
- 52.4k צפיות
- 1 follower
-
-
תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אם מישהו בבקשה יכעול לעזור לי להבביא לי הורדה של אנריל טורנמינט 2004 בכמה שפחות חלקים בגרסה בטוחה שלא יהיה וירוסים זה יעזור לי מאוד כי אני ממש רוצה את המשחק הזה אז בבקשה תביאו לי קישורים למשחק הזה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
- המשחק אמור לצאת ב - 26 ליוני. - מפותח ע"י Yager Development ומופץ ע''י 2K Games. - יפעל על מנוע Unreal Engine 3. - יהיה מולטי למשחק המשחק שיהיה בגוף שלישי, יעקוב אחר סיפורו של קפטן Martin Walker אותו גם נשחק, שנשלח לדובאי עם כח Delta Force כדי לחלץ קולונל אמריקאי בשם John Konrad. דובאי הותפקה ע" סופת חול הרסנית, והקולונל סירב להתפנות מהעיר ונשאר עם היחידה שלו כדי להגן על האזרחים שעוד לא הספיקו לברוח. הקפטן ביחד עם היחידה שלו, יצטרכו לשרוד את סופות החול ולנטל כוחות שינסו למנוע מהם להשלים את משימתם. Spec Ops The Line Gameplay [HD] "Just Gameplay Footage"
-
- 36 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש אפשרות לראות ב-3 מסכי מחשב שונים 3 תצוגות שונות בזמן אמת? כלומר מסך מרכזי תצוגה חזיתית, ימני והשמאלי מבטים צדיים, יש סיכוי בסימולטור של מיקרוסופט 2002 ? ואם לא אז יש משהו(אפילו פשוט) שזה כן אפשרי? יש לי XP PRO מישהו הצליח?
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי את משחק GTA:VC וכשרציתי להתחיל לשחק, המשחק נכנס למצב טעינה ואחרי שהוא טען כ-50 אחוז מהטעינה, הופיעה ההודעה שצירפתי תמונה שלה כאן למטה. למישהו יש רעיון מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב The Elder Scrolls IV Oblivion וכשזה כותב לי שאני מלא בחפצים (ואני לא יכול לזוז) אני מצליח להוצי חפצים כשאני מעבר לגופה אבל אם אין אני לא מצליח איך אני מוריד חפצים ? תוד לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.polygon.com/2015/6/12/8772143/youtube-gaming-app-channel
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח לזוז עם המקלדת אבא אפשרל הזיז את העכבר מה הבעייה? האם update יעזור?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בכל משחק בודקים אחרת? או שבכולם אותו דבר? למשל בייתי רוצה לדעת ב BF2 PES5 POPT2T Hitman BM ועוד ועוד.... תודה
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כל פעם שאני מגיע לאותה נקודה (בתחילת המשחק, בנמל), המחשב עושה לי ריסטרט. מישהו מתקל בבעיה? יודע איך לפתור? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני שחקן מתחיל, ועדיין לא הבנתי מה התותחים הגדולים האלה שיש לאמריקאים, מה הם עושים. רואים בסרט שהם עומדים ויורים לשמים, העם אפשר לעשות את זה גם? או שלא?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
ככה עד עכשיו לא ראיתי את המשחק הזה אצל אף אחד עובד כמו שצריך אצל חבר אחד עבד "קשה" באש (לא במים אבל) והשני לא הסכים לעלות את המשחק אצלו מרוב בושה שיש לו מחשב מעולה : p4 3.06 readon 9700 pro וכו
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגה דיי נחמד של לוג'יטק MOMO RACING, וסתם הוא יושב לי בצד ולא שיחקתי בו המון זמן..מחפש משחק סימולוטור אפשר להגיד, משהו מציאותי שמעביר חוויה מציאותית (אם ישנו משחק כזה)
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
fifa manager 07 requires at least 768MB of free swap file space. מזה אומר מה אני צריך למחוק? מאיפה? תודה..
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
משחק הפעולה עתיר הזומבים יקבל בקרוב את חבילת ההרחבה המסקרנת The Following, ובינתיים יש לנו סרטון משחקיות רשמי ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-חבילת-ההרחבה-ל-dying-light-בסרטון-משחקיות-רא/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-