משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
הצילו!!! Monster Garage מיתרסק לי אחרי המישמה ה-4 (זאת אם האמבולנס) זה מראה לא את שלושת הסרטים של הלימוזינה ואז יוצ לווינדוס!!!!!
-
ZQ8AC-BKDNG-MWGGV MNQJL-R8VZY-BJVAT באדיבות RedSiskin Gaming מי שלוקח שיגיד בבקשה שאני אוסיף וכדי שאנשים לא ינסו 100 פעם קוד שלא עובד.), תעשו ציטוט עם הקוד שלקחתם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את המשחק сss והfps שלי נמוך יותר מאשר הfps שיש אצל חבר שלי למרות שהמחשב שלי חזק משלו מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
איך אני מסיים את השלב הזה ? שמתי ראיית AOURA (מקש 2) ואין לי סימון או משהו אז מה צריך לעשות? השד הענק הזה זורק עלי שהידים מתאבדים אז אני עד עכשיו תפסתי אותם עוד שהם באוויר וזרקתי אותם עליו בחזרה אבל המניאק לא מת... איך מסיימים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
והאם אני יכול לשחק בזה גם בלי לקנות? איך משחקים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:17:35 אני לא מצליח להתקין Starcraft II: Wings of Libertyוהאם זה רק לנוער? ומה עם civ V?[br]פורסם בתאריך: 24.01.2011 בשעה 16:20:41 ?
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הגירסה המודרני למשחק האסטרטגיה הקלאסי והאהוב לא תגיע בסוף השבוע, אלא רק בתחילת השנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
אני אסביר את הבעיה, אני גיימר שדי מת לשחק קצת ולנצל את הזמן הפנוי בחופש. יש לי מחשב מלפני שנתיים, שלא מריץ משחקים מעל SM3 (שזה אומר רוב המשחקים החדשים... כגון R6:VEGAS, DIRT, LOST PLANET) אני מחפש את הקונסולה או המחשב שתתן לי את החופש לשחק בהכי הרבה משחקים, בלי קשר לכמה שזה יעלה כרגע. האם קיים מכשיר כזה? (זה אומר 360,WII,PS3, מחשב חזק חדש) וכמה צריך לשלם על משהו כזה? אני אשמח לתשובות מפורטות ולא סתם... זה די חשוב לי. תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
my first mobile game made by unity iphone: https://itunes.apple.com/us/app/aa-countdown/id1314223584?ls=1&mt=8 android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mr.AACountDown
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
היי אני מחכה כבר שהמלא יגיע כדי שאוכל לקנות אותו אבל זה יהיה מבאס אם יהיו לי בו פינגים גבוהים (170-200) כמו שיש לי עכשיו בדמו . הבנתי שיהיו בו הרבה יות שרתים וככה האופציות לשרתים קרובים יהיו הרבה יותר גבוהות, זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות שמוכרות משחקים, אפילו האתרים המקוריים של החברות משחקים (נניח EA) ככה שאפשר לשלם בPAYPAL לדוגמא, וישר אחרי זה להוריד את המשחק המקורי אני יודע שלדוגמא לEA יש את זה, אבל זה תקף לארה"ב, אני לא בטוח שמישהו מישראל יכול לקנות ולהשתמש בשירותים האלו מישהו יודע? ניסה בעבר? יכול לעזור לי בבקשה למצוא חנויות כאלו וכו'?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב זבל.... פנטיום 3 800 256 ראם אבל כרטיס מסך שיכול להפעיל....ג'יפורס 4 4800 אבל המשחק פשוט לא פועל....אם מישו שמע על איזה פיקס לג'יפורס (לא הפאטצ' ולא הדרייבר שהוציאו נוידיה בשביל המשחק) אז שבבקשה יגיד לי אני פשוט מת לשחק בזה... תודה בכל מקרה נ.ב. אל תגידו לי לקנות מחשב חדש או שום חלק כי אין לי כסף לזה
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום למי שמכיר ולמי שלא... יש משחק אוןליין שנקרא 2MOONS (האתר הרשמי: http://2moons.acclaim.com/) המשחק הוא כרגע בגרסת OPEN BETA יש לי בעיה קטנה עם החיבור לשרתים שלו. במשחק עצמו יש כזה מד שמראה את חוזק\מהירות החיבור שלך לשרתי המשחק והחיבור שלי לשרתים שלו תמיד איטי ואז קורה שאני מתנתק מהשרתים באופן רנדומלי. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה שאלתי משתתפים אחרים במשחק ואף אחד לא יודע... אם אני מדבר מספרים אז לאחד מאלה שדיברתי איתם היה 64MS ולי זה בין 500-700MS (כאשר המספרים האלה מייצגים זמן תגובה מהשרת ו- MS=MILISECONDS כלומר כמה שהמספר נמוך, יותר טוב) לא ידעו מה להגיד לי ואז אחד השחקנים אמר לי לבדוק אולי הפיירוול מגביל את הגישה מהאינטרנט לשרתים של המשחק אז בדקתי והוספתי את המ…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יצא משחק אופנועים חדש כי משהו אמר לי שיצא?!!! אם ביכלל משהו מכיר משחק אופנועים מעניין ואייכותי?
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב tom clansys end war אני לא יודע איך להעביר את המצלמה מיחידה אחת ליחידה אחרת... יש למישהו מושג איך עושים את זה? (בPC)
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אממ.. יש לי ת'משחק כבר די הרבה זמן.. חצי שנה בערך.. שיחקתי בו אתמול.. והיום כשאני באתי להיכנס למשחק הוא פשוט לא עולה.. כשאני לוחץ להיכנס למשחק, יש אנימציה של העכבר כמה שניות.. שהמחשב חושב.. וזהו, ואז זה פשוט מפסיק "לחשוב" ונשאר בשולחן העבודה.. אני לא מבין למה זה קורה..=/ המפרט של המחשב אם זה משנה: כרטיס מסך - ATI RADEON X600PRO 128MB PCI-E 512MB זיכרון.. 120GB מקום.. 3.0Ghz מהירות.. תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
התחלתי אתמול ונראה משחק ממש יפה קצת god of war קצת קסמים קצת RPG אני אוהב את הז'אנר והמשחק ממש כיף עם בקר xbox
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה מורידים דברים כמו DOOM2 , DUNE2 , KIRANDYA, KING QUEST6 וכו' וכו'
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסתבר ש-Fortnite הוא לא המשחק המקוון הפופולרי היחיד אשר זוכה לעדכון שמציג אותו בתור יצירה חדשה לגמרי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
Star Wars Jedi: Fallen Order זוכה לתשבוחות ברשת - אבל ההשקה הפכה צורמת לקהל הישראלי עם מחיר גבוה באופן קיצוני בחנות של פלטפורמת Steam לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני שואל כבר הרבה שאלות בקשר לGTA IV ואני יודע.. עכשיו לעיקר אתם יודעים במקרה איפה אפשר להוריד את המשחק לתקופת ניסיון או משהו?... אני פשוט חייב לראות איך זה נראה!! תודה לכם מראש וזו השאלה האחרונה ברק גונן
-
- 7 תגובות
- 7.2k צפיות
-