משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
איך מסדרים ועם אני מוחק ומתקין תמשחק מחדש זה לא מוחק את המשתמש עם הכול?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין להודיע לכולם על רעיון לפתיחת שרת ישראלי למשחק הריאליסטי וייטקונג פיסט אלפא. אם יש ביניכם שחקנים רציניים (לא ילדים בבקשה...) אנא תרשמו חוות דעת פה ורעיונות. אני בשמחה הייתי פותח שרת עם הDSL שלי אך כברירה אחרונה אם לא יימצא שרת עם חיבור יותר טוב. אשמח לשמוע דעות.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שיחקתי בדמו של far cry וגיליתי שאני יכול לשחק חלק רק בגרפיקה בינונית. לפי דעתי המשחק רץ לאט בגלל חוסר זכרון פיזי (תסתכלו על המפרט) -גם לפי מה שראיתי פה בפורומים. מה אתם חושבים?? כדאי לי לקנות עוד 512ddr @333mhz?? וכמה זה עולה? וכמה עולה 1גיגה? ???
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק IAF (חיל אויר), ואני צריך שתענו לי בבקשה על כמה שאלות; 1. אם אני סגרתי על מישהו את המכ"ם, אין אני משחרר את הטיל שהוא יעוף אליו? 2. אותו דבר כמו באחד, אבל פשוט איך אני פוגע בטיל באיזה מקום באדמה? 3. אחרי שנחתתי, לאיזה צריך אני צריך להפנות את המטוס? (אמרו לי פעם "האחרון" אבל איזה "אחרון"???) סליחה על הניסוח, כי אני לא הכי טוב בזה. תודה מראש על התשובות
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה עם Vietcong alpha fist העניין זה שהוא לוקח כל כך הרבה זמן להעלות את השלבים וכאשר הוא מעלה את השלבים הוא מקרטע ב-ט-י-ר-ו-ף! המשחק עלה שההארד דיסק שלי עובד בפול קאפאסיטי ולאחר שהוא נרגע לגמרי אני לוקח שליטה על העכבר, מסתובב 10 מעלות ימינה ושוב ההארד דיסק עובד בטירוף והמשחק נתקע לאיזה דקה (בלי להגזים) עד שההארד דיסק נרגע שוב וחוזר חלילה. ב קטעים מסויימים שאני רואה אוייב ואני נכנס בין כוונות עליו הוא שוב נתקע לדקה ואחרי הדקה הזו פתאום אני רואה את עצמי מת בשלולית דם. לא נחמד. הנה המערכת שלי: AMD 2500+ Epox 8RDA+ ver 2.5 seagate 80 w/8MB cache 7200 RPM GIGACUBE 9800 256MB Samsung 256MB RAM 333Mhz עכשיו אתם בטח חושבים שהבעיה בזכרון? אז תתפלאו בכל ההודעות ב…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
NEED FOR SPEED UG איפה אני יכול למצוא את השמירות של המשחק כי אני רוצה לפרמת תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כי אין לי מושג אני מפעיל את המשחק, הוא עולה ונכנס למשחק פתאום יוצא ממנו ואומר לי שקרתה תקלה לא יודע ואז יוצא לי מהמשחק...מישהו יודע מה זה?? או אם הכרטיס שלי נתמך בכלל? ואם הוא לא אז אפשר איך שהוא להפעיל את זה כי אני מת לשחק במשחקק בתודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעת שיטוטי ברשת היום , מצאתי PATCH המאפשר משחק רשת בNFSU. זה עובד , בדוק על הרשת שלי(שני מחשבים דיי נחמדים ברשת שלי). אני יעלה כאן את הZIP של הPATCH , הוא כולל את הCLIENT ואת הSERVER. הוראות הפעלה : 1. בכל רשת (גדולה או קטנה) כל שתצטרכו הוא לפתוח את הPATCH של הNFSUSERVER על מחשב אחד ברשת ולא יותר. 2. אחרי שפתחתם על אחד המחשבים ברשת סרבר , פתחו על כל מחשב שרוצה לשחק בסרבר את הNFSUCLIENT , ורשמו את האייפי של הסרבר ברשת... , לחצו "Use Lan Server" 3. לאחר שלחצתם "Use LAN Server" כנסו למשחק , חשוב מאוד לא לסגור את הCLIENT לפני שאתם נכנסים למשחק. אחרי שנכנסתם למשחק לחצו על PLAY ONLINE , שם פתחו משתמש חדש ומשתמש משנה חדש , לאחר מכן כנסו ל RANKED GAME ויופיע לכם סרבר אחד של 50א…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. במסך הראשון של המשחק- כיצד אני בורח מבית המשוגעים? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
להגיד לכם את האמת אני לא חובב גדול של RALLY אבל את הסדרה הזאת של המשחקים אני לא מפספס. היה לי את 02. ב03 היו שיפורים והיה מאוד מציאותי 04 נראה ממש ממש טוב. הגראפיקה ה נזק לאוטו מאוד מציאותים. המנוע גראפי חבל"ז הרצתי אותו ב ברמה הכי גבוהה והוא הלך חלק. (אני רק מקווה שישתמש באתו מנוע גראפי לTOCA RACE DRIVER 2 לדעתי זה הולך להיות משחק שיחליף את NFSU). בכלל לא נרא לי שיצא משחק RALLY יותר טוב מהסדרות של COLIN MACRAE RALLY. מספר תמונות: http://www.gamespot.com/pc/driving/colinmcraerally04/screenindex.html מה דעתכם על המשחק?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה ממכם עזרה,אני צריך שתשלחו לי את הקובץ engine.dll תיצרו איתי קשר באיסיקיו 194497987 או באימייל coolmeen14@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אולי למישהו זה קרה או שמישהו מבין מה זה ההודעת שגיאה הזו, שאני מקבל בGTA3 וVICE CITY כשאני מפעיל אותם, אין לי מושג מה זה ,חייב עזרה תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות סרבר ל COD אבל לא יודע איפה? תודה.
-
מי רוצה נגדי NHL 2004 ברשת??? מי שרוצה:155302208
-
-
-
שלום לכולם , אני מקווה קודם כל שאני רושם בפורום הנכון כי זה בעייה טכנית אבל שקשורה למשחק COD אז אם צריך להעביר אני מתנצל מראש. רציתי לדעת אם מישהו ניתקל בבעייה ב SOUND במשחק CALL OF DUTY ? יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 שתומך EAX ובאופציות של המשחק יש תמיכה בפורמט הזה אבל כאשר בוחרים בEAX אז המשחק נשמע לא טוב מבחינת חלוקת הרמקולים. הכוונה שלי היא שבמקום לשמוע אפקטים למשל ברמקולים האחוריים של מטוסים ויריות מאחורה אז הם נשמעים בקדמיים והיריות שלי עצמן לא נשמעות בכלל.. הקיצר סלט שלם. אז בגלל זה אני צריך לשחק בפורמט הרגיל של המשחק 2D משהו כזה... וזה לא מנצל בכלל את האפקטים שהכרטיס שלי תומך בהם. יש עוד מישהו פה שנתקל בבעייה הזו ?! תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו הגיימקיוב או האקס בוקס או הפייסטיישן 2?,למה אף אחד לא מתעניין.....?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
איפה אני יכול ליקנות HL שיהיה שם קוד שאוכל לשחק ב CS ברשת! אבל שיהיה הכי זול!
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אם למישהו פה יצא לשחק או לקרוא לגביי המשחק SONIC ADVENTURE של הדרימקאסט אז אני רוצה לשאול אם מדובר באותו משחק שיצא למחשב (SONIC ADVENTURE DX DIRECTORS CUT)??? אני הורדתי את הדמו שלו סתם כדי להתרשם וזה נראה לי בדיוק אותו משחק שיש בדרימקאסט... מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק מנהנט ל-PS2 כי אין כוח לחכות עד שיצא למחשב אז אז אני יודע שאיפושהו שם מתחבא לו אמולטור שיעבוד ! אם אתם יכולים גם תתנו קישור. תודה !
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ושחכתי לשמור את הSAVE GAMES של המשחק( איזה באסה!) מאיפה אפשר להוריד משחקים שמורים (לPC כמובן) הייתי בדיוק בתחילת משימה שהנחיתו אותי באיזה מקום באיזור של ביצות וכאלה (אחרי שמאצאי את הCONTROL CENTER שלהם)
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-